Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Igen nekem is jelzett, de miután leellenőriztem 2 url ellenőrző honlappal is és azt mutatja hogy csak az avira szerint van vele baj, hozzáadtam a kivételekhez (2x kell mert miután ezt amit most mutat hozzáadod, az exe-re mutató linket fogja blokkolni).
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Mosanke
senior tag
válasz Brekecs #3830 üzenetére
Nekem az előbb frissített (automatikusan) a 9106-ra.
Megpróbáltam a kézi indítást de azzal sincsen gond. (nálam)
Próbáld meg azt, hogy a Beállítások/További beállítások...> Frissítés > Beállítások >> itt a Frissítési gyorsítótár ürítése majd ezt követően újra írd be a kapott Felh.nevet/Jelszót.Második lehetőség: kezdik sorban szépen letiltani ...
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
-
Mosanke
senior tag
válasz Brekecs #3835 üzenetére
Valamit nem értek. Azért az nem nagyon lehetséges, hogy valakinek elfogadja az ESS valakinek meg nem.
Nálam azóta is működik, és próbálgatom a kézi indítású frissítéseket is, hogy megy-e és működik.
Itt az én ESS névjegyem. -
Mosanke
senior tag
válasz Brekecs #3837 üzenetére
Szerintem annak semmi köze hozzá, hogy milyen OP. rendszeren van fent az ESS. Menni kellene rajta.
Valami eszembe jutott közben. Amikor beírtam az új egy éves adatokat és meg akartam nézni a licenc érvényességének az ellenőrzését a Sugó és támogatáson belül, akkor a feldobott ablakban nekem elsőre azt írta, hogy a licenc érvényesítése nem sikerült.
Kikapcsoltam a gépet majd vissza és attól kezdve megy. [link] -
sz.j
nagyúr
válasz Brekecs #4108 üzenetére
Lehet, hogy tavaly is volt (amúgy mikor 2013. dec 30-tól? ), de én ma kaptam róla emailt, és mint a képen is látható még 17ó 05p 43sec van/volt hátra a mostaniból.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
micafighter
nagyúr
válasz Brekecs #6773 üzenetére
Igen, de ez a melyik program, ami témába való. (Nem emlékszem az spp nevére de régebben nekem is volt fent ilyen)
(#6772) Cheesy: ha a Keepass és titkositás mellett megy KIS akkor szerintem kellöen védve vannak a jelszavaid. Max még annyit lehetne esetleg tenni, hogy a jelszavakat egy hosszu, bonyolult mesterjelszoval véded, amit elzársz külön, és azt a hosszu bonyolult mester jelszot is titkositod, egy megjegyezhetö jelszoval. Meglátod mennyi kényelmetlenséggel járna ez. Az is nagyon fontos hogy a mentett jelszavaid kellöen erösek legyenek.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Brekecs #15175 üzenetére
Csak mert vásárláskor nem tájékozódtál még nem szemét banda. Nagyon széles körben értelmezik úgy a Lifetime licence-et, hogy életfogytig használhatod a megvásárolt főverziót. Főverzió ugrásnál viszont újra meg kell venned (pár hónappal a főverzió váltás előtti vásárlásnál szokták engedélyezni az upgrade-et)
Mi ebből a tanulság? Jobban utána kellene olvasni a dolgoknak!
Tudom ez nem fog számodra megnyugvást adni, de elkurvult a LifeTime valamikori értelmezése
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz Brekecs #15177 üzenetére
Nem tudom, Te hol vetted, de a hivatalos oldalukon [link]:
"By purchasing our product, you receive lifetime technical support and free updates during the subscription period. After your subscription expires, you can continue using the program with all of its functionality but you will not be able to update to our newest version until you renew your subscription manually, or switch to our annual subscription. You can cancel your subscription at any given moment."
Ráadásul már a választható előfizetési hossznál sincs LifeTime választható. No persze az oldalt bármikor alakíthatták, viszont pár éve (2014 nyara), mikor először megvettem már biztosan olvasható volt ez az apró "ínyencség" Bár ha jól emlékszem BDJ akció keretében vettem és ott is írták a licence-re érvényes 1 vagy 2 éves frissíthetőségi időtartamot.
Persze van még olyan program, ami a "hagyományos" módon értelmezi a Lifetime fogalmát. Viszont Aida64-el is vigyázz, mert annak licence is ugyanúgy működik, mint a Revo-é: örökké használhatod, de a frissítési időszak kötött. Ez van...olvasni kell nincs mese..vagy vásárlás előtt kérdezni róla.
pl. Sticky Password-ből is van FULL LifeTime és időszakonként megújítandó előfizetésMalwarebytes viszont váltott, már nem lehet LifeTime előfizetést vásárolni hozzá
read-only mode on the forum
-
milan26
senior tag
válasz Brekecs #16497 üzenetére
Szia!
Évszámos verziók nem jók? Picit butábbak, de ingyenesek.
https://www.ashampoo.com/hu/huf/pin/5706/system-software/Ashampoo-WinOptimizer-2019
https://www.ashampoo.com/hu/huf/pin/6006/system-software/Ashampoo-WinOptimizer-2020
-
csendes tag
-
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Visszatérhet a kezdeti stratégiához a Nothing Phone (3)?
- Milyen mosógépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Videó stream letöltése
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Robot fűnyírók
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.