- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen egeret válasszak?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomp
félisten
válasz
szkaroly #97892 üzenetére
Hidd el van mikor a dolgozó az internetről tudja meg mit találtak ki a cégnél. Ezt tudom.
Mikor tőlem tudta meg a hírt az illető miközben ő éppen dolgozott és a sajtó fontosabb mint a dolgozóknak kiküldeni az infót.
Bal lábbal? Én dehogy! Teljesen jól érzem magam. Csak leírtam, hogy a nem támogatott támogatott telefonon bekapcsolva hagyni a nem működést az szerintem szánalmas főleg 2023-ban mikor már a 3G-t kapcsolják le és ezeknek az embereknek marad a nagyon hightech GSM. -
yanna
addikt
válasz
aprokaroka87 #97893 üzenetére
Valamint, ha nincs egy település a listán?
-
aprokaroka87
nagyúr
Azt tudja valaki hogy az alábbi listában az érintett terület (%) mit jelent?
Mert pl Békéscsaba esetén csak 4.6% szerepel.
-
szkaroly
senior tag
Ha elolvasod még egyszer amit írtam, akkor rájössz hogy ezt írtam: "Nem tudom hogy ez ténylegesen így lesz-e vagy sem" Másrészt a balatoni helyzetet ne hasonlítsunk a békéscsabaival, oké?
Amúgy te nem a Yettelnél dolgozol. Tehát a bolti ügyintéző (aki egyébként már évek óta ott dolgozik) valószínűleg jobban képben van hogy a cég mit tervez vagy nem. Miért van egyébként az az érzésem hogy ma bal lábbal keltél fel?
-
tomp
félisten
válasz
szkaroly #97888 üzenetére
Elhiszed amit a boltban mondanak? De cuki. A boltban átlagos ügyintéző ül. Sok esetben ő is a yettel oldalról tud tájékozódni.
Gondolom nem merte volna írásba adni amit mondott mert csak azért mondta, hogy maradj.Jövőhónapban a balatonnál kapcsolják le. Roaming ügyfelek + a helyi VoLTE-t nem használó ügyfeleket megkapja a GSM...
-
szkaroly
senior tag
Itt Békéscsabán idén még nem kapcsolják le a 3G-t. Jó egy hónapja amikor csomagot váltottam, akkor említettem a hölgynek a boltban hogy lakóhelyemen a 3G gyorsabb mint a 4G, valamint az utóbbinál a térerő nagyon gyenge. Kérdeztem mikor lesz a lekapcsolás, erre valamilyen hosszabbításról beszélt 2025-ig. Nem tudom hogy ez ténylegesen így lesz-e vagy sem, de én ezt az infót kaptam.
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #97873 üzenetére
Na itt a gond!
Megvárni a modernizáció végét? Azaz még legalább 2 de inkább 3évig szórakozni ezzel a tiltogatással miközben már idén teljesen lekapcsolják a 3G-t? Az szép lenne bár szerintem senki sem lepődne meg... -
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610 #97873 üzenetére
" Reméljük tisztában van azzal a Yeti, hogy a 3G országos kivezetése után fel kell hagynia ezzel a VoLTE tiltogatásokkal."
Igen, én is abban bízom, hogy a modernizáció egyebek mellett ezt is elhozza majd.Az a gond, hogy a sorrend rossz. Először kéne menni a VoLTE-nek kivétel nélkül midnenkinél, és utána kéne 3G-t lekapcsolgatni. Volt rá úgy 2-3 év felkészülni, talán tenni kellett volna.
-
tomp
félisten
Na igen ott van leírva a varázs mondtad.
VoLTE képes mobillal kell rendelkezni.
Nem azt írják, hogy Yettel által támogatott készülék. Ergo veszek egy telefont a médiában majd ha 1hét után se lesz aktív a VoLTE, hívásra be kell kapcsolniuk mivel a feltételeknek megfelel. VoLTE képes a telefon.Vagy majd azt mondják, hogy nem támogatott szóval vegyen másik telefont? Vagy "a hanghívás GSM hálózaton is elérhető" állásfoglalás lesz? Érdekes fél év elé nézünk itt a Yettelnél.
-
tomp
félisten
válasz
aprokaroka87 #97874 üzenetére
Ha hiányzik az alapvető védelem akkor úgy megborítod, hogy közben a telefon ott van melletted az ágyon és semmit sem csinálsz vele.
Hiányzik ez a védelem? Igen!
Ez olyan mintha villámhárító nélkül építesz egy 10emeletes toronyházat egy olyan mellé amelyen van villámhárító. Bátor dolog mert nem biztos, hogy megvéd... -
"Annak érdekében, hogy a lekapcsolás után is, minden szempontból, gond nélkül használhasd szolgáltatásainkat , legalább 4G-s VoLTE képes készülékkel kell rendelkezned."
forrás: https://www.yettel.hu/3g-lekapcsolasMeglátjuk majd, hogy a VoLTE képes készükék náluk mit jelent.
Nagyon remélem, hogy az ősszel esedékes készülékváltásig alaposan kiszélesítik a lehetőségeket. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Talán volt erről már itt szó és talán én is (valahonnan véve) állítottam, hogy a Speedtest nem fogyasztja az adatkeretet.
Erre az én (flottás) előfizetésem és telefonom ma rácáfol.
Adatkeretem 4 GB volt 04.01-én, most 0!
Telefonon nézve a mobiladat használatot, a kép ezt mutatja:
A Speedtest alatti mega és kilobyte értékeket összeadtam, gondolva arra, hogy sok kicsi sokra megy, de nem, a látható Chrome, Google Play, stb. stb. összes értéke 75,59 MB, azaz 0,074 GB.
Mi más ehette meg az adatkeretemet mint a Speedtest?Nektek mi a tapasztalatotok, véleményetek?
Ha a Speedtest nem fogyasztotta el az adatkeretem, akkor mi, amit nem látok? Ha Pegasus az nem érdekel, de ha valami Ubuntu földi bank kémszoftvere, az már igen. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #97866 üzenetére
Az szép..
Azért azt nem gondoltam volna hogy egy telefon képes arra hogy egy komplett bázis állomást ki végezzen :D -
" Reméljük tisztában van azzal a Yeti, hogy a 3G országos kivezetése után fel kell hagynia ezzel a VoLTE tiltogatásokkal."
Igen, én is abban bízom, hogy a modernizáció egyebek mellett ezt is elhozza majd.
Az eSIM gondolom, egységesebb, ezért megy simán. De pl. Apple Watch-csal nem megy. -
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #97866 üzenetére
Na azért ez a szolgáltató szegénységi bizonyítványa, hogy az RRU és BBU nem képes ezt lekezelni. Ha abnormális erőforrás igénye van az eszköznek, dobja le. Bannolja x időre. Fw szinten megoldható.
Reméljük tisztában van azzal a Yeti, hogy a 3G országos kivezetése után fel kell hagynia ezzel a VoLTE tiltogatásokkal.
1, nagyon sok panasz lesz a hívások miatt illetve a hívás alatt nem elérhető internet miatt(3G-n van)
2, A leszűkített GSM megkapja az addig 3G-n bonyolított hívásokat is.Még szerencse, hogy az eSIM-nél nincs ilyen "titkos lista" ami alapján mehet az eSIM kiadás vagy sem...
-
szkaroly
senior tag
Én 2021.augusztus közepén vettem meg az X3 Pro-t. Akkor még a Yettel nem árulta, ezért nem kapcsoltam be a VoLTE-t az anomáliák elkerülése érdekében. Aki MIUI-t már használt az tudja, hogy a VoLTE kapcsoló alapból nem aktív, egy kódsorral lehet megjeleníteni. Ezt akkor még nem tettem meg. Augusztus végén jött egy szolgáltatói frissítés a Play-en és láss csodát megjelent a ikon az állapotsorban (úgy hogy a menüben még ugye aktiválva sem volt). Majd azt hiszem novembertől már hivatalosan is árulta a Yettel. Érdekes hogy a fenti listában nincs benne, pedig 100%-osan működik azóta is.
-
-
válasz
aprokaroka87 #97864 üzenetére
Optimális esetben semmi sem történik.
De talán itt olvastam olyat, hogy valamilyen nyomógombos telefonon a bekapcsolt VoLTE meghülyítette a hálózatot/tornyot. -
aprokaroka87
nagyúr
Amúgy én nem értek hozzá de mi fog történni ha minden ügyfél esetén feloldják a Volte tiltást?
Mert ha jól nézem nekem pl aktív a tiltás. -
Gloob
addikt
válasz
Viktor0610 #97860 üzenetére
Amikor még Poco X3 pro-m volt, az nem volt a yettel listán, bár a telefon tudta
VoLTE-t, hiszen Voda, és Digi hálózatán is ment a szolgáltatás. Én is felhívtam a 1220-at, és kértem a bekapcsolást. Nem tette meg, azt mondta, hogy nincs a listán. Talán 1-2 nap múlva azt vettem észre, hogy be van kapcsolva! Azt nem tudom, hogy hogyan történt, az automata kapcsolta be, vagy az ügyfélszolgálat esetleg mégis megszánt. Azóta történt egy telefoncsere, egy Samsung A52S-re. Ezt sem látom a listában, de első perctől be van kapcsolva, és működik. -
tomp
félisten
válasz
Megvárni, hogy levegye a rendszer.
Az illető konkrétan 1 hónapot várt! Első nap neki is azt mondták, hogy HA támogatott akkor max 3nap...
Mit tegyen az ember ha támogatott telefont szeretne venni? Készülék vásárlás oldalon és a VoLTE oldal lista sem stimmel.
A Telekom a VoLTE elején ugyan így listázta a telefonokat aztán már leszoktak róla. Amelyik telefonon ott van a Telekom saját VoLTE beállítása az támogatott ugye. Mert hát ők adták át a gyártónak. Na ezt a Yettel még nem tudja meglépni. Átadjuk a gyártónak de nem támogatjuk.
Mit szólna a fogy.védelem?
Nos! Az ügyfél megvette a Yettel oldalán a telefont ahol szépen le van írva, hogy VoLTE képes: Igen.
Miután megkapja a telefont látja, hogy ott van a kapcsoló a telefonon de a szolgáltató mégsem kapcsolja be mert nem támogatott. Minimum telefon vissza, pénz vissza. De ha hűségre vette akkor ugye a hűséget is bonthatja kötbér nélkül. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Szabályzat van rá hogy nem teheti meg?
-
Igen, mert nem neki kellett volna levennie, hanem megvárni, hogy az automata tegye meg ezt.
Lehet itt fogyasztóvédelmezni, meg napi yeti viccezni. Kíváncsi lennék, a fogyasztóvédelem mit szólna hozzá, ha egy ilyen first world problemmel odaállítanál eléjük.
Pláne, hogy -mint írtam -, támogatott készülékek esetén lekerül a tiltás idővel. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #97857 üzenetére
Így van, ez hülyeség. Ezért kellene feltüntetni, hogy az adott készülék mire képes. De, egy otthon netnél még ez is fölösleges, hiszen a szolgáltatónak minden infó a rendelkezésére áll ahhoz, hogy az adott helyhez ajánljon készüléket. Ahol 3CA van, oda 3CA képeset. Természetesen csak arra az időre, amíg nem változtat, hiszen azzal változnak a szolgáltatás feltételei is.
Itt az én példám. Pontosan tudom, hogy évek óta 30/10 -em van otthon és ez sok CA -s eszközzel sem változik. Tudomásul veszem, ezért fizetek egy sztem méltányos összeget és bár ugyanennyiért elméletileg lehetne akár 300/100 is, mégsem szoktam itt nyavajogni, hogy szemétmocsok Yettel. De, ha valamiért ez drasztikusan csökkenne, akkor már elégedetlen lennék. Sztem ez érthető reakció. -
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #97854 üzenetére
Oké akkor magyarázd ezt meg: Yetteltől vásárolt telefont úgy hirdetik, hogy VoLTE képes a Yettel hálózatán de a rendszer mégsem veszi le a tiltást. Ilyenkor ha kéri az ember akkor jogosan nem veszik le a tiltást?
Szóval leveszik vagy fogyasztóvédelem a megtévesztés miatt?
Vagy adott egy telefon amelyen ott van a HIVATALOS Yeti VoLTE konfiguráció akkor miért nem kapcsolják be?
Úgy bírom, hogy a yeti mindig mindent jól csinál csak hát sokszor saját magukat köpik szembe...
Hibázott amiért bekapcsolta egy olyan telefonon amelyiken a VoLTE tudás konkrétan a szolgáltatótól van. Oké...
Úgy érzem mára is megvolt a napi yeti vicc. -
válasz
Somatom #97850 üzenetére
Ez hülyeség.
Ennyi erővel csak full 5G-képes, 21772720 CA-képes telefonokat árulhatna a cég, mert azok tudják kihasználni maximálisan a hálózatot.
Nem mindenkinek van szüksége ekkora tudásra/sávszélességre, az pedig már csak a körülmények összjátéka, hogy a sebesség csökken idővel, mert telítettebb lesz a cella, modernizálnak, kiesik pár, az eszköz által használt sáv stb.
Erre van a panaszrögzítés lehetősége, mint írtam. -
Somatom
veterán
válasz
aprokaroka87 #97855 üzenetére
Teljesen mindegy, ha kevesebb az ügyfélelégedettséget jelentő, kezdeti 100/50 -től. Nincs ezzel baj, ilyen a technika, csak akkor a szolgáltató is fogadja el az ügyfél változtatási szándékát! A hűség legyen kétoldalú!
-
-
Somatom
veterán
válasz
csernak75 #97851 üzenetére
Ha változnak a feltételek, akkor változik a szolgáltatás színvonala. Ha a színvonala változik, akkor az ára miért nem?
A próbahónap alatt van minimum 100/50 -em és ez nekem megfelel, akkor kifizetem a teljes árat. 0/0 -hoz semmilyen szolgáltatást sem kell fizetnem, az anélkül is stabilan megvan. -
csernak75
senior tag
válasz
Somatom #97850 üzenetére
Igazad van, de az is érthető hogy miért nem adnak mindenkinek Cat 19-es eszközt.
(3x annyiba kerülhet szerintem)Otthoni net nél is nem véletlen hogy az alap eszközre 2 évre 0 Ft bérleti díjj, de lehet
"prémium" eszközt kérni +500 Ft-ért.Szerintem ez egy jó opció, mert aki nem csak videózni meg böngészni veszi és ért hozzá az választhatja a jobb eszközt.
-
Somatom
veterán
válasz
csernak75 #97848 üzenetére
De, az mégsem járja, hogy a szolgáltató szétteszi a kezét, hogy IJ, mert a garantált 0/0 -át mindegyik tudja. Főleg úgy, hogy a szolgáltatást és az eszközt is ugyanonnan vette és másik eszközzel lehetne jobb a szolgáltatás. Ez az infó akkor lenne lényegtelen, ha a Yeti által forgalmazott összes router maximálisan ki tudná használni a szolgáltatást.
-
csernak75
senior tag
válasz
Somatom #97842 üzenetére
Szia. A hétvégén volt alkalmam megismerkedni az "Alcatel HH71VM asztali router" nevezetű eszközzel. Enek a leírásában annyi van hogy 300/100 (Cat 7) .
Gyártói oldalon szerencsére egész jó lista van hogy miket támogat és miket tud össze fogni. 2 sávot kezel de pl. B1+B3 at nem tud. Csak B1+B28 vagy B3+B20 ilyesmiket.
Képzeljük el hogy ilyen eszközt kap egy dunántúli meg egy kelet magyarországi előfizető.
A Dunántúlon ha szerencséje van az eszköz beáll B3+B20 (20+20 MHz) CA-ba és mérhet akár 200-250 Mbps letöltést is vele. Míg keleten lehet B1+B28 (10+5 MHz) CA-ba kerül és csodálkoznak hogy 50-60 Mbps a max amit tud.Egy egyszerű előfizetőnek ezek "Kínai" dolgok, ő csak a sebességet látja.
-
tomp
félisten
válasz
Somatom #97844 üzenetére
Mármint ahol értenek hozzá?
pl Telekom
Vagy ahol a Yeti esetleg ért is hozzá? Bp. Astoria
Ott eddig mindig bekapcsolták annak akit oda küldtem.
Elmondták az ügyintézőnek, hogy a telefon támogatja. Bekacsolja majd megkéri, hogy mutassa meg tényleg működik e. Működik. Oké rendben, köszönöm. -
tomp
félisten
válasz
Landsmann #97841 üzenetére
Én amúgy úgy látom, hogy a VoLTE mint szolgáltatást a mai napig nem érti a Yettel miként hogyan merre...
Ha most mennék be a Yettelhez, hogy új ügyfélként szeretnék szerződést kötni azonnal kérném a VoLTE bekapcsolást. Ha nem csinálnák meg(felőlem fel is hívhatja a 1220-at ott előttem) már fordulnék is vissza, hogy köszi akkor mégsem. Megyek oda ahol értenek hozzá. -
Somatom
veterán
válasz
aprokaroka87 #97840 üzenetére
Nem szolgáltatást, hanem eszközt. A lényeges tulajdonságokat fel kell tüntetni és ez független attól, hogy a user tud-e olvasni.
-
Landsmann
addikt
Ja, hát nekem is ez volt a bajom mikor kinéztem egy 5G-s telefont. A VoLTE listában nem volt benne, de ha VoLTE képes készülékeket kiválasztottam, ott meg benne volt. Kérdeztem az ügyintézőt, hogy akkor az most támogatott, vagy nem? Azt mondta, ha oda van írva, akkor az. De mondom a listában nem szerepel, Azzal, hogy egy készülék még VoLTE képes, még nem biztos, hogy az adott szolgáltató hálózatán ténylegesen támogatott, működni fog. Na, ekkor már hallatszott a hangján, hogy elbizonytalanodott. De ettől függetlenül bizonygatta, hogy amit forgalmaznak, az támogatott. Ekkor bevittem a kegyelemdöfést: Ez nem teljesen van így. Önöktől vettem a Redmi 6-os készüléket, ami VoLTE képes, mégsem támogatott.
-
Isats
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #97834 üzenetére
Köszi, ezek szerint nagy reményeket nem kell fűznöm a javuláshoz!
-
Isats
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #97831 üzenetére
Azt tudni, hogy várható -e a közeljövőben fejlesztés itt?
-
Somatom
veterán
válasz
aprokaroka87 #97831 üzenetére
Akkor nem a router CA képessége lesz a szűk keresztmetszet.
-
TODI1111
veterán
válasz
4Grider #97827 üzenetére
"Megírod végre, hogy milyen routert, milyen frekvenciákon használsz?"
Ez miért annyira lényeges?Tényleg nem kötöszködésképpen kérdezem hanem mint laikus. A próbaidő alatt is ugyan azt az eszközt használta, ugyan azzal a frekvenciával és ugyan ott mint most. Szerintem nem attól esett a sebesség a tizedére.
-
Isats
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #97826 üzenetére
Ladánybene
-
4Grider
nagyúr
Az Otthonnet mobilnet szolgáltatás. Ne várd, hogy a szolgáltató saját magadtól és a többi előfizetőtől megvédjen, mert az ő érdeke az, hogy minél többen legyenek (minél jobban ki legyen használva a szolgáltatása).
Megírod végre, hogy milyen routert, milyen frekvenciákon használsz? -
Isats
csendes tag
válasz
sfdrakex #97822 üzenetére
Ez igaz, de nem hiszem, hogy néhány hét alatt ennyire durván megnövekedett a yettel előfizetők száma a faluban, hogy a sebesség jobb esetben is csak a tizede. Mint mondtam, én kalkuláltam a sebesség felére esetleg harmadára eséssel,de ez szerintem nem reális az előfizetővel szemben.
-
TODI1111
veterán
válasz
sfdrakex #97820 üzenetére
Nálunk van vezetékes szolgáltató és azt is használom csak együttérzek az érintett ügyfelekkel.
Itt inkább az a probléma, hogy egy helyhez kötött szolgáltatást sem tudnak megfelelően biztosítani. A telefonnal használt mobil net miatt nem is szóltam sosem, mert azt tudomásul veszi az ember, hogy a helyzetéhez képest lehet, hogy 100 méterrel arrébb már rosszabb.
-
TODI1111
veterán
válasz
4Grider #97816 üzenetére
"Az megoldás lenne, ha nem lehetne hűségszerződéssel kihozni előfizetést és eszközöket, mert bármikor bedugulhat?"
Igen, például ez jó megoldás lehetne.Az eszköznek például lehetne bérleti díja. Így elkerülhető lenne, hogy kifizettessék ugyan azt a díjat 6-7 és 0,3 Mbit. esetén is. Valószínűleg a fórumtárs sem azért panaszkodott, mert 1-1 alkalommal ilyen hanem azért mert rendszeresen.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
TODI1111 #97815 üzenetére
Mobilnet. Garantált 0/0 sebességgel. Engem felhívtak próbáljam ki az otthonnet pro-t, mert nagyon jó lesz nekem. Panelban lakom, itt hasit az 5G. Mondtam az ügyintézőnek, hogy köszönöm, de nem, mert végig hívnak itt több ezer lakást, csak 50-100 ember menjen rá, és már nem is lesz meg az 1,5 gigabit, amit magam mértem régebben, telefonon. Persze ahol nincs optika ott marad a mobilnet, de az meg ilyen, ha sokan használják, bezuhan a sebessége. Felétek nincs vezetékes szolgáltató?
-
Isats
csendes tag
válasz
4Grider #97816 üzenetére
Azért ez OtthonNet tehát, gondolom azért változik cím függvényében az ár, mert beleszámolják a fejlesztési költségeket. Egy sima mobilnetre persze ne garantáljanak semmit, de egy helyhez kötött szolgáltatás azért szerintem más. Vannak olyan helyek ahol van 4G de nem elérhető a szolgáltatás, akkor itt is megtehették volna, hogy nem engednek több előfizetést.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
TODI1111 #97815 üzenetére
Mobilnet esetében mégis mit lehetne garantálni? Hogy ha a bázisra fel akar csatlakozni a 116-dik felhasználó, annak már nem adnak netet? Vagy aki kettőnél több frekvenciát akar használni egyszerre, annak nem engedik? Vagy napi 10 GB felett korlátozzanak? Vagy mégis hogyan gondolod?
Az megoldás lenne, ha nem lehetne hűségszerződéssel kihozni előfizetést és eszközöket, mert bármikor bedugulhat? -
TODI1111
veterán
válasz
sfdrakex #97811 üzenetére
Persze minden lehetséges. Szerinted ez így rendben van? Akit nem érintenek ezek a dolgok, gondolom téged sem, azok sokkal könnyebben dolgozzák fel ezeket a dolgokat. A személyes ismerettségi körömben már hárman panaszkodtak ugyan erre.
" Az nem lehet, hogy folyamatosan egyre többen használnak mobilnetet, főleg ahol nincs rendes vezetékes."
Megértem ezt is persze, de akkor ne vállalják, hogy tudják biztosítani a szolgáltatást a hűségidő alatt. Illetve ha nem akkor vagy ne fizettessenek kötbért felmondás esetén vagy adjanak kedvezményt arra az időszakra amikor "használhatatlan" a szolgáltatás. -
-
-
Isats
csendes tag
válasz
Viktor0610 #97806 üzenetére
És az őket nem zavarja, hogy használhatatlan a netem?
-
-
Isats
csendes tag
Sziasztok! Otthonnet -et használok tavaly június óta. Decemberben járt le a 6 hónap próbaidő, mivel meg voltam elégedve a 60-70 Mbit -el és úgy voltam vele, hogy ha később leesik a felére még mindig elfogadható, így megtartottam. De az utóbbi időben durván lassú, általában 6-8 Mbit de sokszor 0.3
A youtube és a Disney+ is rendszeresen megáll
! 5G itt nincs. A kérdés, hogy bár 1 év hűség van de 24 hó készülékbérlet (4G modem) akkor mi történik ha le akarom mondani? Még +1 évig fizetnem kell a nem használt keszulék bérlést (bár ez most 0 Ft/hó) ?
-
mjuti
tag
válasz
Somatom #97801 üzenetére
itt nezd: [YETTEL VOLTE] gorgess kb kozepre, es itt talalod : VoLTE technológiára alkalmas készülékek, es itt talalod:
"
A technológiát támogató mobiltelefonok listája folyamatosan bővül. A 4G hanghívás jelenleg az alábbi készülékeken érhető el:
Samsung
Samsung Galaxy S20, S20 Ultra, S20 Plus, S21, S21 Plus, S21 Ultra, S20 FE, S21 FE, S22, S22 Ultra, S23 széria
Samsung Galaxy S8, S8+, S9, S9+, S10e, S10, S10+,Samsung Galaxy Note 8, Note 9, Note 10, Note 10+, Note 20
Samsung Galaxy A6, A6+, A7, A8, A9 (2018), A01, A02s, A04, A10, A20e, A21S, A30s,A32, A40, A41, A50, A70, A71, A72 és A80
Samsung Galaxy J3 (2017), J4+, J6, Xcover 6 PROSamsung Galaxy Fold SM-F900F
Samsung Galaxy A12, Samsung Galaxy S10 Lite, Samsung Galaxy NOTE20 Ultra 5G, Samsung Galaxy NOTE20 5G
Samsung Galaxy A03, A13 4G, A53 5G, A33 5G, S22 Plus
"
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Ford topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen egeret válasszak?
- Trollok komolyan
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest