Hirdetés
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz
szkaroly
üzenetére
nem kell kapcsolgatni állandóan.
egyszer elég átrakni erre: GSM/WCDMA/LTE
töltsd le a netmonstert a google play-ből.
megnyitod / jobb alul 3 vonal Menu / Phone info és megkeresed ezt a részt:
NR/LTE/GSM/WCDMA helyett rakd át GSM/WCDMA/LTE-re és akkor nem fog felmenni az 5g-re, ami lassú nálad (azt mondod).
-
4Grider
félisten
válasz
szkaroly
üzenetére
Az N78 jelentene jelentős sebesség növekedést, de annak a hatótávolsága 1-1.5 km ha nincs közben épület. Ha van, néhány száz méter. Szóval a pusztában a több 4G sáv összefogása egyelőre nagyobb sebességet jelenthet, az N1 is kb. olyan sebességet tud, amit most elérsz 4G-n.
-
Hosssszu
őstag
válasz
szkaroly
üzenetére
"de aki mégis beszopja, hát arra inkább nem írok semmit."
Ennyi erővel mindenki átb*szható, hiszen senki sem ért mindenhez.
Ebből kiindulva Landsman szerint mindenki "tajgetosz pozitív", hiszen bárkit át lehet b*szni valamivel. Engem pl. egy autószerelő simán átverne. Nincs autóm, emiatt nem értek hozzá. Így ha vennék egy autót, simán át lehetne verni. -
Trailbreaker
tag
válasz
szkaroly
üzenetére
Ha feltudja rá telepíteni a TV-je alkalmazás boltjából, akkor olyan nagy baj nem lehet.
Hivatalosan Yettel oldala szerint.
Milyen eszközökkel nézhetem a Yettel TV-t?
TV Box (tőlünk bérelhető)
Samsung Okos TV-k (2019-es modellévtől kezdve)
LG Okos TV-k (2019-es modellévtől kezdve)
Egyéb Android TV alapú Okos TV-k
Kiskereskedelmi forgalomban kapható, Google által bevizsgált Android TV alapú box (9-es vagy annál újabb verziók)
Android mobil és tablet (9-es vagy annál újabb verziók)
Apple iPhone és iPad (iOS 14 és iPadOS 14 vagy annál újabb verziók)
Web böngésző: Chrome, Microsoft Edge és Apple Safari) -
donjohnson
addikt
válasz
szkaroly
üzenetére
https://www.yettel.hu/tv/tvbox
és itt említi ezt:
TV Box eszközbérleti tájékoztató
− Első TV Box: 490 Ft
− Második TV Box: 490 Ft
− Harmadik TV Box: 490 Ft -
-
-
-
-
gps76
őstag
válasz
szkaroly
üzenetére
Nálam is ez a helyzet Debrecen mellett, a Vekeri tó előtt/után még Edge se nagyon van, foltokban összevissza van 4G is. Most a CPE 3 Pro otthonnetes routerben lefixáltam a B28-ra, így varázslatos 8/5-öt tud, de éjszaka vagy lekapcsolják, vagy torrentezik valaki, mert gyalázatos, ennél is gyengébb lesz. A B20 még rosszabb, más meg nincs. Hosszúpályiból jön a jel, mert a többi használhatatlan, fejleszthetnének errefelé is, 2024-ben 4G lefedettségnek illene lenni minden lakott területen.
-
donjohnson
addikt
válasz
szkaroly
üzenetére
ennyiszer váltogat?
ha csak netezni akarsz és zavar, hogy lemegy 3g-re, akkor nézd meg a netmonster "csak LTE" kapcsolójával. ha telefonálsz is, akkor majd rakd vissza Auto-ra, mert a telefonálás csak LTE only-ban nem jó.a netmonster-en belül a 3 pötty (alul) aztán phone info, előhozza ezt a menüt, ahol lehet állítani hogy nr only, lte only stb. [link]

-
4Grider
félisten
válasz
szkaroly
üzenetére
Hol találsz még az országban bekapcsolt 3G cellát? Csak azért kérdezem, mert a Yettelnél úgy tudják, hogy 2023 végén lekapcsolták mindenütt a 3G-t...
-
-
-
tomp
félisten
válasz
szkaroly
üzenetére
Én OTP-s ATM-en szoktam.
Kiválasztom a "Számlafizetés" menüpontot majd a Yettelt. Utána megadom a telefonszámot 2x.
Az ATM kiírja mennyi a számla, illetve a Yettel is küld üzenetet az összegről. Kifizetheted a teljes összeget vagy akár te magad is megadhatsz egy tetszőleges összeget. -
donjohnson
addikt
válasz
szkaroly
üzenetére
otp bankautomatán van olyan menüpont, hogy számlabefizetés, yettel számlabefizetés. beírom a telefonszámot és kiírja, hogy mennyit kell fizetni, megerősítés, és levonja a bankkártyáról, majd kiadja a bizonylatot róla.
szerintem így működik a raiffeisen atm-nél is. de menj el, nézd meg. -
4Grider
félisten
válasz
szkaroly
üzenetére
"a Yettel üzletekben történő számlabefizetés nem felel meg az e-komfort feltételeinek, ezért 2022. október 1-től a Yettel üzletekben történő számlabefizetés esetén az e-komfort csomag tarifacsomag szerinti nem teljesítésének díját, a következő számládban kiszámlázzuk az érintett hívószám kapcsán."
Szerk.:
"ATM bankautomatán keresztül történő befizetés esetén továbbra is megillet az e-komfort csomag feltételei szerint a díjkedvezmény. " -
Landsmann
addikt
válasz
szkaroly
üzenetére
Az említett külső részeknél valóban B20 van , plusz ami még távolabbról odáig elér, de azok elég bizonytalanok. Fényes: 2922, 3710, 5520, Metzőmegyer: 2868, 3620, 2551, Jamina: 2572, 2989, 2551 ez mind B20. Jerlléemzően ezek az állomások szolgálják ki az adott területet elhelyezkedésük alapján.
-
Landsmann
addikt
válasz
szkaroly
üzenetére
Azokon a külső részeken bizonyára az egy szem telekomos B20 van csak. Debrecen külső részén is van bőven Telekom B20. Nyilván ezekre a részekre is eljut a modernizáció, elvileg még fél év van a munkálatokból.
Más. Most, hogy ilyen zivataros időszak van. Azért kíváncsi lennék, hogy van megoldva a bázisállomások villámvédelme. Nem nagyon lehet hallani, hogy a villám kárt tenne bennük, pedig biztos, hogy jócskán kapnak azok a fém tornyok.
-
-
tomp
félisten
válasz
szkaroly
üzenetére
Kaptak? Kitől?
A 3G lekapcsolásért felelős minisztériumtól?
Az sincs előírva, hogy le KELL kapcsolni. Szimplán gazdasági okok miatt lövik le mert nem éri meg. Gyakorlatilag viszi a pénzt.
Szóval máris próbált nagyot mondani, hogy hosszabbítást kaptak. Minden szolgáltató maga dönti el, hogy mikor kapcsolja le. -
-
tomp
félisten
válasz
szkaroly
üzenetére
Hidd el van mikor a dolgozó az internetről tudja meg mit találtak ki a cégnél. Ezt tudom.
Mikor tőlem tudta meg a hírt az illető miközben ő éppen dolgozott és a sajtó fontosabb mint a dolgozóknak kiküldeni az infót.
Bal lábbal? Én dehogy! Teljesen jól érzem magam. Csak leírtam, hogy a nem támogatott támogatott telefonon bekapcsolva hagyni a nem működést az szerintem szánalmas főleg 2023-ban mikor már a 3G-t kapcsolják le és ezeknek az embereknek marad a nagyon hightech GSM.
-
tomp
félisten
válasz
szkaroly
üzenetére
Elhiszed amit a boltban mondanak? De cuki. A boltban átlagos ügyintéző ül. Sok esetben ő is a yettel oldalról tud tájékozódni.
Gondolom nem merte volna írásba adni amit mondott mert csak azért mondta, hogy maradj.Jövőhónapban a balatonnál kapcsolják le. Roaming ügyfelek + a helyi VoLTE-t nem használó ügyfeleket megkapja a GSM...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
szkaroly
üzenetére
Nem fáj, de azt is el kell fogadni hogy elfogják kérni érte a pénzt.
Nekik hosszabb távon egyébként is majd a korlátlan csomagok fogják megérni.
Csak hát ahhoz nem árt majd normális 5G hálózat.
Mert igazából semmit nem ér a korlátlan net, ha van amikor borzalmasan lassú a hálózat. -
TeeJay
félisten
válasz
szkaroly
üzenetére
Xiaomi is azért a Global meg EU-ba szánt telefonoknál már kapott annyit szerintem hogy ahogy néztem mostani telefonokban amiben van B20 támogatás abban van CA is legalább már 3CA
Redmi Note9S meg előtte Redmi Note 8-ban volt jó kis szivatás mert a proci lazán tudna bármit de ugye a gyártó butította hogy olcsóbb legyenB1+B3+B7-et szinte minden 2021-2022-es Xiaomi telefon tud
Csúcs telefonok meg emellé még B20-at is meg mellé N78 5G-t is
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
szkaroly
üzenetére
Varos: eselyesen kevesbe terheli le 10szer annyi elofizeto a halozatot, mint ott ahol mas lehetoseg nincs, lasd nalatok akar. Ahogy a kollega irta fentebb ha sokan vagytok allando mobilnet igennyel, melle akar nagy kihasznaltsaggal akkor semmivel sem tudod kb lefedni.
Varosban tobb frekvencia van osszefogva sokszor, plusz nekem pl hiaba korltan net van 2 mobil szolgaltatonal is megsem toltok le semmit rajta mert van vezetekes (es sokan masok sem).
Pl most olyan hatar melletti 15e fos varosban vagyok, hogy a telefon atall a szlovak halozatra ami mat csak edge, de legalabb van.
-
totron
addikt
válasz
szkaroly
üzenetére
Méregess saját magad kültéren, ha olyan beállítottságú vagy, még izgalmas is, stabilitást ad a kinti vétel a bentihez képest, nagyobb tartalékot, úgy értem. Kiadás is van vele, tény. Nekünk kell alkalmazkodni, de ne beltéri lefojtottság mellett tegyük meg a végkövetkeztetést.
-
azbest
félisten
válasz
szkaroly
üzenetére
A végén írtam, hogy nem annyira lassú, mint xiaomival. Bár változhat különböző időpontokban is. Az irodánkban például még rosszabb szokott lenni, mint otthon. De samuval 50/3 vagy 70/5 is megvan most 4G korláttal is.
Ott most telenorral is 4g+ jelzést látok, ha épp nem 5g. Korábban a mi a2-őn csak a vodás kártyán láttam 4g+ logót. Bár sebességben nem látom samunál, hogy itt az irodánál számítana. Otthon látványosabb a 4g és 5g közti különbség, mert közelebb lehetek a toronyhoz.
De nehéz egzaktul következtetésre jutni, mert akár pillanatról pillanatra is sokat változhatnak a körülmények. Csak azért gondolom, hogy nem a telefon hibás, mert vodával nem volt ilyen szélsőséges, 0.0x upload mérés vele.
Otthon amúgy arra is gondoltam, hogy esetleg telekomos toronnyal osztozás az 5g. De itt az irodában a telekomos kolléga 400akat is mért akkor 5g-n, amikor most samuval telenornál meg 40 / 3 volt. Van másik simem is, ami most huawei b525 routerben van, lehet átteszem próbaképp a xiaomiba, hogy egy idő közelében is próbálgathassam.
Egyébként az vicces volt, hogy online profil beállítást küldött le a telefonra a telenor az első bekapcsoláskor simmel
közben ehhez net kell.Szóval nem tudom, hogy a mi a2 miért nem passzol a telenorral mostanában. De samuval teljesen jók ezek a sebességek (a sokszáz inkább csak jópofa, a lényeg, hogy pár megabit meglegyen mindig, megbízatóan és ne az legyen, mint múltkor, hogy telefonról nem tudok a szerverszobából képet küldeni távoli kollégának, hogy a piros vagy a zöld kábelt kell
elvágnikihúzni
).Plusz a samsung elcsalja az eu-s 5GHz mobil hotspot tiltás szabályt valahogyan. Míg a xiaomi betartja. Így azóta a mi a2-ről csak lassabb 2.4es hotspot módban lehet netet megosztani. Samuról meg 5GHz-en jóval nagyobb sebességűt is lehet indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest