- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3DMark (2013) eredmények
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Viktor0610 #35199 üzenetére
Nem. Szóba sem került, hogy kié-mié a kártya/szám. Annyi volt a kommunikáció, amit leírtam, de akkor még egyszer:
-Szia, szeretném ezt a kártyát micro SIM-re cserélni.
-Szia, elkérhetem a kártyát?
Odaadtam, ránézett, majd odaszólt a másik ügyintézőnek: -Ugye ez még vágható?!
Elővette a vágót, kivágta és mondta, hogy készen van. -
-
nagyúr
válasz
Viktor0610 #35187 üzenetére
Elmondtam mit szeretnék (SIM-et cserélni), erre kérte a kártyát a srác és odaszólt a mellette álló hölgynek, hogy "ugye ez vágható?!". Apámon keresztül flottában van a kártya, szóval ez így pillanatnyilag meg is felelt, csupán azt nem értem, hogy miért egyből ezzel kezdte?!
Nem ismerem a Telenor szerkezeti felépítését. Azt akarod mondani a bemutatóteremmel, hogy az nem alvállalkozó?
-
válasz
Viktor0610 #35193 üzenetére
Csütörtökön még az "elavult" csak mikro-mini kitörőset adták.
-
válasz
Viktor0610 #35195 üzenetére
Előző hsz-embe már utólag beírtam, sajnos nem ilyent ad. Külön kellett cseréltetnem mindkét kártyámat nanora, legutóbb januárban. Ellenben Ausztriában a T-Mobile és az A1 is ilyen kártyát adott alapból nekem. Néztem is nagyot, nem láttam még előtte ilyent.
-
válasz
szabogabor10 #35194 üzenetére
Hát hogy neked/ott is háromféle kártyát adták-e egyben, mint a Vodafone pl.
Most látom, köszi az infót!
-
válasz
Viktor0610 #35193 üzenetére
Jelen. Miért?
-
T-Mobile-os kártyája nincs valakinek?
-
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor0610 #35190 üzenetére
a vodánál ilyen kártyát kaptam, amikor átmentem előfizetésről feltöltősre
-
-
-
törölt tag
Múlt héten mutattak nekem egy horvát T -s kártyát, még bontatlan csomagban. Mindhárom méretre perforálva volt. Direkt megnéztem, a legkisebb az vékonyabb volt. Tehát, egy vékony nano SIM volt, vastagabb mikro SIM keretben, amit meg egy kitörhető mini SIM vett körül..
-
-
axioma
veterán
Nekem is gond nelkul csereltek a megvagottat (akkor me'g flottapapir kellett volna a cserehez, es telo se toluk volt), majd mivel 2+ eves volt, siman kesobb papirral ujra, ingyen. Pikanteriaj a dolognak, h. az eredeti sarka ki volt vagva turbosim miatt, de igy mar nem latszott...
Aztan most az 1 eveset is ingyen csereltek, mikor garjav telo [kozben vettem naluk] nano-s telora lett cserelve.Visszaternek a korabbi kerdessel: jelenleg a vallalati listaban az 1 es 2 ev huseg kozott 1 vagy 2e kulonbseg van brutto, telotol fuggoen. Ez most a barmikor cserelhetsz miatt van, es varhatoan igy is marad? Ki az aki igy 2 evre vesz?
-
tomp
félisten
válasz
darvinya #35182 üzenetére
Nekem anno micro SIM-re váltáskor csak vágták. Azután rájöttem, hogy nem fog menni a 4G mert régi. Elmentem a saját üzletükbe ahol elmondtam, hogy vágták az üzletben de nem megy a 4G. Megértették és adtak egy új SIM kártyát.
Micro SIM-ről Nano SIM-rr váltás az most díjköteles vagy nem? Mert 2féle opciót is mondtak. Igen, nem.
E héten díjmentesen cserélték a SIM-et nanora. -
darvinya
titán
-
Prien
addikt
válasz
horseface77 #35176 üzenetére
Most járt le a Hipernet Heavy csomagomról a 2 év, jól esett volna egy kedvezményes ajánlat (2 évvel ezelőtt jött ilyen postán) , úgy tűnik 2 év sok idő és már nincs ilyen.
Vagy nem mindenkinek.
Vagy Home-ra váltok vagy Net&Roll-ra Duo Net kártyával. Majd kikalkulálom.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
horseface77 #35176 üzenetére
En amikor valtottam kartyasra, kaptam ajanlatot. Nevetségeset, de kaptam.
-
horseface77
tag
Sziasztok! 2 év hűség után távozni készülök,smarttarifa 3-at használtam.Kapok vajon valami ügyfélmarasztaló kedvezményt vagy ne számoljak ilyesmivel? Köszi.
-
Doggy dog
senior tag
Megjavult a pingem!
-
nagyúr
Sziasztok,
Micro SIM-re váltás esetén kell vinni vmi papírost vagy simán cserélik?
-
Tressy
senior tag
válasz
Viktor0610 #35115 üzenetére
Ezt jó tudni mert pont ezen vaciláltam én is hogy melyik a havi melyik a kiegészitő.Mert a my telenorban is kiegészitő elöl van.Szóval duplakavar nem csak a név még a helye is
-
B.i.L
senior tag
válasz
wetomi #35170 üzenetére
Amióta az emelésekkel kapcsolatos procedúra befejeződött,ha szabad ilyet mondani,a saját előfizetéseimet nem érem el,de a bónusz ajánlatokat is letiltotta.Pl:5 hónapig plusz 500 mb ingyen...ez most nincs!
Csak annyit kapok,hogy: "Nincs jogosultsága a szolgáltatások lekérdezésére"
Pedig maradnék itt(Viki állandóan azt hiszi sértegetem őket,de érdekelne,mit tenne abban az esetben ha a velem történt sérelmeket ismerné a kereskedelemben)
Így tehát jogomban áll feltételezni,azt,hogy az üfsz'pontosan látja,hogy mi történik az adatlapommal",mint ahogy a 6 éves sim kártyámat is látta azonnal.
Éjfél körül szoktam nézelődni,amikor nem terhelt a szerver,vagy kisebb a forgalom,hogy ne legyen akadályozva.Gondoltam elsőre :
Új tarifa - új telefon,mindezt kettöször,aztán emelés...bla,bla.Mikor a szla a kedvezményes jóváírás után jelentősen csökenett összeggel szerepelt,a maradás melett is dönthetem volna.Az is igaz,hogy sokszor említettem,hogy lépek,de nem volt teljesen megalapozott,ráadásul a macerás számhordozást is a nyakamba veszem emiatt.A 4g sim,az elérhetetlen mytelenor,csak megerősíti bennem,az ellenérzést.Mindezek melett úgy fényezik magukat,hogy a napra lehet nézni,és a marketingjük szerint bármikor cserélhetek telefont és előfizetést.Csakhogy ezt online nem tudom megtenni,arra pedig csak a boltban lenne lehetőségem,amit egyenlőre nem szeretnék igénybe venni.A cél telefon Nokia640 XL LTE - nincsen,amire meg szükségem lenne 80 perc bárhova,500 mb ennyi.A telefont megoldom,70 ropi kb,ugyanakkor a feltöltésest nem preferálom,és a feleségemmel korlátlanul szeretnék opcionálisan,mindegy melyik szolgáltató.Azt viszont,hogy a netet belassítás helyett lekapcsolja,piszkálja a csőröm.Ennyi év hűség után,azt kellene kapnom,hogy kiemelt ügyfélként kezeljenek.10 év,havi több,mint 10,000 ft-os befizetések után.
Nem adtam nekik lehetőséget igazatok van Viktorral együtt,de azt gondolom a rendszerhibákat minél elöbb javítani kellene,nem megengedhető ebben a szférában,hogy fennakadás legyen.Olyan fizetési éra jellemzi a szolgáltatói szakembereket,hogy igazán elvárható lenne az adatbázis naprakész tartása,az előfizetők személyes beállításai,opcionálisan pedig a válltoztatás alanyi joga,hiszem erre épül az online felület.Igazábol elvárható lenne(kereskedelmi tapasztalat,illetve ugyanez a hozzá állas,hogy "vásárlásból"élnek),hogy működjön a dolog és folyamatosan frissüljön.
Ezek kapcsán mintegy szűrő,avagy rostát tudok elképzelni,hogy ha a fele kiesik,akkor is marad elélég és nem kell görcsölni a továbbiakért.Azaz:van elég,de akkor miért emel árat?Miért nem hajlandó sokkal többet megtartani az ügyfeelekből?Miért nem csábít át az ügyfelekből,hogy jobb legyen,mint a másik szolgáltató?
Elnézést,ez nem kifakadás,csupán nézőpont és mentalitás nálam. -
wetomi
aktív tag
Tulajdonképpen nem változtak a sebességek, nézz meg egy korábbi, mondjuk fél évvel ezelőtti ászf 1/A mellékletet. Mindössze korábban promócióban nagyobb elérhető sebességet kínáltak, de ezek szerint megszűnt a promóció, vagy tudja a fene.
#35166) B.i.L:
A MyTelenorba be tudsz lépni? Milyen hibaüzenetet kapsz, ha kapsz? Tettél már panaszt ez ügyben a 1220-on, vagy írásban? Adtál nekik lehetőséget, hogy megoldják a hibát, vagy csak vársz, hátha történik valami? Általában a meglévő profil törlése, majd az újra regisztráció megoldja a belépési problémát. A meglévő profilod törlésével az adatok nem vesznek el, az új regisztrációt követően továbbra is elérhetőek lesznek. A profil törlését kérheted a 1220-on. Akár hiszed, akár nem, segítség miatt kérdezem ezeket. -
Prien
addikt
Most nézem a weblapon, csökkentették a Hipernet sebességeket.
Már a Pro is csak 60Mbps / 20 Mbps ....
Na most ez elírás vagy downgrade?
-
DS39
nagyúr
Amennyiben nem felel meg az automatikusan kiválasztott új csomag, lehetőség van az ügyfélszolgálatokon telefonon, illetve a Telenor üzletekben másik díjcsomagot választani. A váltás díjmentes lesz abban az időszakban, amiről a Telenor a következő számlán értesíti az ügyfeleit. A számlásoknak nagyjából 60 napjuk lesz, míg a kártyásoknak 30. - idézet az ITcafe cikkből.
mikortól számít a 30 nap kártyásoknál? a mostani SMS-től, vagy amikor majd megtörténik az automatikus csomagváltás?
djuice Kártyás 29-ben vagyok, és Praktikumra váltanának. 37->51-re. ami botrány, de ott van a Praktikum+Net, ami 37/47 Ft-os percdíjjakkal operál, mely szintén nem egy álom csomag, de csak olcsóbb lenne. erre nem ők, a lehető legdrágább kártyásba tesznek át... Ennél görényebb szolgáltatót nem nagyon lehetne elképzelni ebben az országban, mint a Telenyomor...
-
törölt tag
válasz
wwenigma #35158 üzenetére
Nekem a lassítós net az nem net. Most is inkább veszek adatot, pedig a Deezer nem nullára lassít. Látom a sorok között a " merténsvédországbanélek" mondanivalót, csak a célját nem. Egyrészt, az ottani körülmények, lehetőségek nem alkalmazhatók itthon. Ez a topik pedig az itthoni lehetőségekkel foglalkozik. Másrészt, lehet, hogy neked ez a svéd project nagy cucc, de nem vagyunk egyformák. Kamionosként nekem az nem a "nagy utazás", csupán egy következő cím. Mivel a barátnőm Spanyolországban él, ezért melón kívül, magánemberként is gyakrabban ülök repülőn, mint buszon. Ami meg az ott élést illeti, nem tudlak irigyelni. Én a mediterrán környezetet kedvelem. A tengert, a pálmákat, meg karácsonykor a 24 fokot. Kb. tökön szúrnám magam, ha Svédországban kéne élnem. Annál nekem még itthon is jobb.
-
B.i.L
senior tag
válasz
Viktor0610 #35106 üzenetére
Biztos a meleg teszi,hogy kigyött`belőlem...de kereskedő révén az "első a vevő - avagy - ügyfél",a legjobbat ajánlom,mert hiszem hogy később is előnyös lesz mindkét fél számára!És akkor nem ér senkit meglepetés.Persze senkit nem érint,hogy nem tudod az okát,annak köszönhetően,hogy nem szólnak róla,hogy te csak akkor vagy spíler,ha mindenben* otthon vagy.Majd a párizsidra,ami csirke,marha,stb és nem vagy allergiás rá és nem volt feltüntetve rajta,hogy nyomokban tartalmaz olyan származékot,ami kivált valami nemkívánatos mellékreakciót - felháborodsz az otthonodban......
Úgy érzem köteles lenne jelezni feléd,hogy kártyád nem képes 4G-re,ha már mindnenkinek elérhető lenne,még ha nem is jeleztem az igényemet.Nem mellesleg a telefont,amit kértem(sehol nem volt elérhető) helyett,amit vettem,azt is 4G képesként hírdették.Ennek alapján alanyi jogon járt volna a 4G sim.És akkor még hozzátenném hogy internetes előfizetésem is volt,ugye külön,mert egyben nem lehet.(azt hiszem valami korlátlan éjjel nappal csomag).Az előzményeket ott a gépen látja gondolom,mert azonnal kiderült,hogy a simem 6 évesÉs most jön a java:az online felületen sem készüléket,sem pedig előfizetést,ráadásul még az ügyfélszintű regisztrációmmal a két előfizetésemet sem tudom módosítani,sem megnézni.Röviden és tömören,de ha akarod blogolok eggyet' róla,mióta is tart ez az állapot,csak nem beszéltem róla,mert hagytam magam.Persze lehet ez csak elmélet,lehet nem így van.Online semmit nem tudok intézni,vajon miért?Se telefon,se előfizetés módosítás...de érdekes.
Elnézést a késésért,de sok a dolgom mostanság. -
Sayuar
senior tag
válasz
wwenigma #35162 üzenetére
Elnézést kérek, hogy beleszólok.
Korábban én is párszor beírtam, hogy külföldön olcsóbb. Pár fórumozó nemtetszését is kiváltottam vele.Alapvetően igazad van, de attól (hogy többször hangot adsz a nem tetszésednek) semmi se nem fog megoldódni.
A mostani telenor netjegyek már közelítik az elfogadható árszintet.
Ha a percdíjakat sokallod, akkor ajánlok egy adatjegy + VoIP kombinációt, vagy dpi flottát. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor77 #35163 üzenetére
Nem, azert nem cafolsz, mert nem tudsz. Szapulas ha valaki leir valamit es en vagy barki mas erre reflektal az igazsággal? Nem hinnem. Bar ugy latszik, nem igy gondolod.
Ha valaki olyat ir ami nem igaz, tovabbra is le fogom irni hol a hiba az allitasaban... ez nem utkozik a pH! szabalyaiba, de ha nagyon akarod, huzd rá a bomlasztast. Jogod van ra.
Mivel ez mar offtopik, offba raktam. Ha barkit zavar az igazsag, PM-ben elér, szivesen venném ha raebresztene hogy nincs igazam.
-
Viktor77
titán
válasz
wwenigma #35162 üzenetére
A PH! azt nem hagyja, hogy egy topicot folyamatos szapulásra használj, és bomlaszd azt.
Igazat már adtam, cáfolni meg nem foglak, mert veled nem lehet értelmesen vitatkozni, ez már jó pár topicból kiderült.
Viszont nem fogom hagyni, hogy ezt folytasd, mint látod, már több topiclakónak szemet szúrtál, nem csak nekem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor77 #35160 üzenetére
Telenoros vagyok. (sajnos, de mindegyik egykutya)
Szolj ha a Prohardver! nem engedi hogy negativat irjon barki errol a szolgaltatorol. Egyebkent varom hogy igazat adj nekem vagy megcafolj.
Temarombolas az igazsag leirasa es az errol valo beszed? Hany ember is irta hogy a regi "rossz" tarifacsomagja jobb mint amibe most rakják?
Egyebkent ha megszolitanak, valaszolok. Bocsi, ez egy forum es beszelgetunk a topic temajaba vagoan. Jelold meg hol voltam offtopik.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#79335424 #35157 üzenetére
Es ha elfogy az adatkeret akkor cseszheted ha nem veszel ujabbat nincs lassitva sem.
Még mindig ugyanaz a darab amit leontottel sziruppal... Itt svedorszagban 3x annyit keresnek, vagy azt is mondhatnám hogy minimum harmadannyiba kerulnek a telekommunikacios szolgaltatasok...
De ha akarod felolem tolhatod kétpofára.
-
törölt tag
válasz
wwenigma #35156 üzenetére
Amit írsz, az nem az igazság, hanem egy helyzet, a Te szempontodból vizsgálva. Az igazság ennél kicsit összetettebb. Ha azt írom, hogy tök jó fej a Telenor, mert csökkentette a netcsomagok árát és nagyobb mozgásteret ad a kiválasztásuknál, akkor ez is igazság......az én szempontomból. És még illatosabb is.
-
wetomi
aktív tag
-
válasz
Viktor0610 #35078 üzenetére
Ide csak tagok léphetnek be.
Személyesen hol? Milyen telefonszámon?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
wwenigma #35151 üzenetére
Sikerült végre új regisztrációval belépni. Műholdas szolgáltatás, Roaming Szatelit és Maritime nincs bekapcsolva, (A Műholdas és Tengeri Roaming szolgáltatások igénybevétele regisztrációhoz kötött.) akkor remélhetőleg tényleg nem lehet a 4. zónába telefonálni. Mondjuk az viszont érdekes, hogy miért kaptak SMS-t. Azt mondták, hogy 24 óránként frissül az egyenleg.
Úgy emlékszem, hogy még ezt érdemes beállítani. Mobil Online Start szolgáltatás: LETILTÁS -
wwenigma
Jómunkásember
Igazam van vagy nincs. Ha nincs tételesen cafold meg, egyebkent hatraarc es ne akarj belémállni. Lehet vicceskedni meg elpoenkodni a dolgokat, attol még tény marad hogy mit muvelnek ezek a szemetek.
A regi dijcsomag kivezetesek is ugyanez, nem a jobb konstrukcios csomagba tesznek mindenkit es nagyon sok embernek jelentosen emelkedni fognak a percdijai. Aztan par emberke meg itt orvendezik hogy dearanyosak, hiszen milyen sokat fizettek eddig akik nem valtottak...ja, csak epp voltak olyan aktiv opciok amikkel jelentos sporolast erhettek el az akkori es a mostaniakhoz kepest is...
Azt pedig ne felejtsuk el hogy hany embernel lesz durva szamla az automatikusan aktivalodo mobil online start szolgaltatastol, ahol horroráron szamlaznak...pinnacle: szerintem ezt csak ugyintezo latja, mi nem. En korabban irtam kartyaskent miket kapcsoltam ki hogy elkeruljem az extra kiadasokat es extra bevetelt ne adjak nekik. Volt par dolog...
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
corevalue #35149 üzenetére
https://my.telenor.hu/ szolgáltatások megrendelése/módosítása
-
corevalue
csendes tag
Hol tudom megnézni meddig tart a hűségidő?
-
rsanyi18
tag
Sziasztok. Klikk szolgáltalást használok, és ugye eddig úgy volt hogy ha elfogyott a 100mb akkor is volt netem, csak ugye lassítva. Épp ma vonta le a telenor az ehavi összeget, majd még ma el is fogyasztottam a 150mb-ot, de ezt az sms-t kaptam mikor elfogyott: " Kedves Ügyfelünk!A havi mobilnet keret elfogyott. A net lassitàs a következö szàmlàzàsi idöszak 2. napjàtòl vagy plusz adatjegy vàsàrlàsàval szünik meg. Megemelnéd mobilnet kereted? Egyszeri 500 MB adatjegy vàsàrlàsàhoz küldd el vàlasz SMS-ben: 500MB. Az adatjegy egyszeri dija 1000 Ft. Az egyszeri adatjegy belföldön vehetö igénybe, aktuàlis szàmlàzàsi idöszakod végéig. Mobilnet kereted MyTelenor alkalmazàsunkkal is nyomon követheted. Màs méretü adatjegyre lenne szükséged? Tovàbbi informàciò: app.telenor.hu/pluszadat Üdvözlettel: Telenor"
Ez most akkor azt jelenti hogy holnaptól már lassított netem se lesz, vagy a következő számlazárás (ami majd 1hónap mulva lesz) 2. napjától nem lesz netem ha nem töltöm fel az egyenlegem? Elnézést hogy ilyen hosszúra sikeredett a kérdésem, de most nagyon értetlenűl állok itt a telefonommal a kezemben -
pinnacle
nagyúr
válasz
Sayuar #35141 üzenetére
Sayuar, wwenigma lehet, hogy nincs gond, mert azt mondta az ügyfélszolgálat, a 4-s zóna ki van kapcsolva, nem is csatlakozhatnék rá. Ha mégis rámegy akkor írni kell az egyedi kezelési csoportnak. Egyébként ezt lehet valahol látni, hogy inaktív a 4-es zóna? MyTelenorra még mindig nem tudok belépni, próbáltam 3 gépről, különböző böngészőről, az ügyfélszolgálat viszont be tudott lépni. Azt mondták törlik, majd hozzak létre újat 2-3 óra múlva.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
pinnacle #35127 üzenetére
Ne itthoni simet hasznaljatok, vegyetek helyit bakker. Hazain meg minden retkes roamingot meg adatjegyet ki kell kapcsolni, lehuzos retkes banda.
Itt vagyok svedorszagba, 3300ft-ert vettem 3GB adatforgalmat, ajandek volt hozza az egyebkent ugyanennyibe kerulo SIM kezdocsomag. Ja, igen itt 3-4x akkora a minimalber, meg joval tobb tornyot kell telepiteniuk a terepviszonyok miatt, igy hasonlitsuk az otthoni arakhoz...
Otthoniakat VoIP-n hivom, mar közel 1€-t sikerult elpofaznom 80perc mobilhivassal....
Szoval Viktor, igen, Telenyomor....meg az osszes otthoni szolgaltato is, retkes lehuzo alja banda. Vedd mar eszre magad, meg mindenki mas aki még védi ezeket.
-
tomi5244
őstag
Hali! Az van, hogy már harmadszorra utasítja el a számhordozásom a telenor. Mint kiderült a születési hellyel van a gond. Budapest 07 (ugyebár a kerület) Ezt viszont így nem fogadta a rendszer, próbálták betűvel, római számmal de sehogy nem jó. Most elküldi a Telekom az elutasító okmányt és be ballagok a telenorhoz.
Kérdés, hogy reklamálhatok, hogy valahogy nyilatkozzanak már, hogy hogy szerepelnek az adataim az ő rendszerükben?
Téboly az egész....
-
pinnacle
nagyúr
válasz
dptrsk #35132 üzenetére
Köszi! Azt nem tudom, hogy mi ez a 127,67 kB, 6538Ft? Puszta közepén vannak, gondolom ezért 4-es zóna. Manuális kereséssel a Nova-t (1 zóna) állította be, de mire visszaértek az 1km-re lévő szállásra, magától átváltott a Vodaphone-ra, ami 4-es zóna. Most például beszéd közbe váltott át Novaról, Vodaphone-ra. Azért az elég kellemetlen ha 19,10 Ft -ről 1595,00 Ft lesz a hívásfogadás díja, ráadásul észre sem veszi az ember.
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok,
próbáltam visszaolvasni, emlékszem is, hogy valakinek volt hasonló kérdése, de nem találom, bocsi érte.
Hugom rágja a fülem, hogy szeretne mobilinternetet. Feltöltőkártyás előfizetése van, ez esetben mik a kondíciók? Javarészt facebook menne nála, láttam ezt a 100mb+korlátlan fb csomagot. Ez ilyenkor meddig érvényes? 30 nap? Ha elfogy a 100 mega, akkor mi történik?
A tökéletes megoldás az lenne, ha postpaid előfizut lehtne korlátozni, hogy mondjuk 2000ft-os összegnél kimenő hívás tiltás, hogy ne menjen fölé. De sajnos ilyet még nem láttam.Bocsi, hogy hosszúra eresztettem, kérlek homályosítsatok fel.
-
Predator2
addikt
válasz
Apollyon #35137 üzenetére
Köszönöm.
Még valami: "A váltás automatikusan megtörténik 2015.11.08-n, további teendőd nincs!"
Nah már most, én egészen addig 32,5 forintot füzetek majd (elutasítottam a kétoldalú szerződés módosítást) amíg egyenleget nem töltök, vagy le nem jár az egy év egyenlegfelhasználási időm? Vagy Novembertől már automatán így számláznak feltöltés nélkül is?
THX
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Predator2 #35136 üzenetére
A feltöltött egyenlegedet már fel kell használnod, de a weboldalon van nyomtatvány amit le tudsz tölteni számhordozáshoz, és itt is van topikja.
-
Predator2
addikt
Helló
Kártyás 29-es csomagban vagyok/voltam. Sajnos rettentően megdrágítja ez a retek telenor!
29->32,5->51Ft. Azt szeretném kérdezni melyik másik szolgáltató feltöltőkártyás csomagja ajánlott, ahol alacsonyabbak a percdíjak?
Vagy jobban járok ha megszüntetem az egészet a francba?
THX
-
dptrsk
addikt
válasz
pinnacle #35127 üzenetére
1646forint pont a fogadott és indított hívás összege.607+1039
Így szerintem a netjegy forgalmát levonta a rendszer, azaz 1es zónából volt a netezés.
Azaz a havi számla jelenleg havidíj+1646(+ÁFA?)ft
A manuális választás nem ugurhat vissza automatára, kivéve, ha újraindítjátok a telefont, mert akkor szerintem automatikusan keres hálózatot, míg te be nem avatkozol.
SMS az adott hálózatra történő első fellépéskor jön, ha haza jössz majd ismét kimész, megint jön SMS, de a kinti váltásokkor nem. -
zichie
senior tag
Egy ilyen lehetőséget látok a megrendelhető szolgáltatások között:
"0Ft percdíj+50MB 7 napos érvényességgel, egyszeri díj: 800 forint"
Semmi infót nem találtam róla, hogy mit jelent. Vajon a 0Ft csak hálózaton belülre érvényes vagy bármilyen belföldi hívásra? Az utóbbi esetben lehetne 4000 forinttért 35 napra 250 mega net korlátlan beszélgetéssel. Ez így ütné a korlátlan csomagokat és még hűség sincs. Túl szép, hogy igaz legyen.
Hátránya csak annyi lenne, hogy hetente mindig újra meg kellene rendelni. -
Prien
addikt
válasz
szaniszlokar #35102 üzenetére
Simán lehet hűség nélkül is, csak a kiegészítő szolgáltatásokra fordítható kedvezményeket nem kapod meg. Én így tudom.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Mennyi most az egyenleg 1646Ft vagy 1646+8184 Ft? Izlandon vannak és attól tartok hiába vettem EU Net Hetijegy M-et, ami az 1 zónára érvényes, de ott van Simmin Island (Tengeri) is, ami 4-es zóna. Ráadásul hiába van manuális keresésen Novara állítva 1 zóna, (Simmin-nél nem lehet tudni, hogy 1-es vagy 4-es zóna csak a Hálózati kód 274-01, 274-08 a különbség, ami nem látszik), magától átvált Vodafone-ra, ami szintén 4-es zóna, pedig nem is szerepel a listán. Ha 1-ről 4-es zónás szolgáltatóra vált a telefon, mindig küldenek SMS-et vagy majd csak itthon derül ki, hogy milyen árat is számoltak?
-
zichie
senior tag
válasz
Viktor0610 #35124 üzenetére
Köszönöm, ez jó hír.
-
tomp
félisten
válasz
Sayuar #35113 üzenetére
A nagy válaszidőt még maga a telenor is tagadja. Megkérdeztem, hogy mi az oka, hogy a böngészésnél olykor megáll a net vagy nagyon lassan tölt be. Gondolom ilyenkor felmegy az egekbe a ping.
"az természetes, hogy Budapest területén nem mindenhol ugyan azt a sebességet tapasztalod. "
Aztán megadtam a lakcímemet. A címemen tökéletes 3G van de a 4G csak gyenge kültéri van. Ahha persze. Lakáson belül megvan a 60-70Mbit, ház előtt max jelszintnél a 70-90Mbit.
De gyenge... Év elején még volt hivatalos beltéri is.
Közben telefont cseréltem és sim kártyát is. A hálózati sebesség jóval nagyobb lett(100Mbit fölé megy) de a böngészés maradt ugyan olyan... Pedig sebességmérésnél mérek 17ms-ot is... -
-
zichie
senior tag
Még egy kérdés felvetődött, ami nem egyértelmű. Ha a havi ciklus közepén, azaz félidőben rendelek meg havi net szolgáltatást (pl. Hiperlike), akkor a havi díj felét vonja csak le az egyenlegből? Eddig így működött.
Ha továbbra is így fog működni, akkor azon kevesek (?) közé tartozom, akiknek olcsóbb lesz a mobilnet a "tarifa modernizáció" eredményeképpen. A perdíjak nem érdekelnek, mert évek ota voip-t használok, de mobilnet az kell. -
apaszka
veterán
válasz
Viktor0610 #35119 üzenetére
Neem!
-
-
Sayuar
senior tag
válasz
köszönöm!
akkor ez egy szerencsétlenül elnevezett csomagcsalád!
Számomra fordítva lenne logikus:
"1GB" a havi
a "plusz1GB" pedig attól plusz, hogy valamihez hozzáadod...ergo ennek kellene lennie a "kiegészítő" csomagnak. -
Somatom és zichie:
Egyelőre passzolom, de holnap rákérdezek benn.apaszka:
Igyekeznek teljeskörűen tájékoztatni!(Már az is baj?
)
-
törölt tag
válasz
Nekem úgy tűnik, hogy rendelhető. A linkedben, a + -t lenyitva, van egy ilyen kezdetű mondat:
"Amennyiben a tarifád nem tartalmaz beépített adatmennyiséget..."
Ha nem lenne rendelhető, akkor ennek a mondatnak sem lenne értelme. Ha jól látom, akkor itt egy egységesítésről van szó. Ugyanaz az ár a megújulónál és az esetinél. Sztem ez teljesen rendben van így. Mármint a lehetőségek összehangolása, nem maguk a lehetőségek, mert azok csak hazai viszonylatban piacképesek.
-
zichie
senior tag
Praktikum+net csomagom van, még tavasszal volt rá töltve, így 30 napig kaptam 150 mega netet. De ezen felül kaptam a töltésért még 40 megát. A 150 megát elhasználtam, meg letelt a 30 nap, de mivel a 40 mega nincs időhöz kötve, így maradt még pár száz kilobájt. A kérdés az, hogy ehhez a pár száz kilobájthoz rendelhetek-e Plusz csomagot, pl. 500 megát egy ezresért vagy mindenképpen aktívak kell lennie valamelyik havi net csomagnak (pl. Hiperlike)?
-
válasz
Sayuar #35113 üzenetére
A megnövekedett pingre egyelőre nincs válaszom, nem jött hozzánk ilyen visszajelzés, sem hálózati problémáról nem kaptunk jelzést (no nem mintha minden ilyenről kapnánk értesítést
).
Az itt, a "Havidíjas adatcsomagok" részen felsoroltak közül egy lehet fenn a számon havi előfizetési díj ellenében, a másik, "Kiegészítő adatjegyek" fülön a már meglévő adatot lehet egyszeri alkalommal megnövelni, a számlazárási időszak/cikluszárás végéig.
Arról nincs infóm, hogy adatjegy nélkül rendelhető-e plusz adatjegy, csak egyszeri alkalommal -ha erre kérdeztél.A havidíjas, "megújuló" adatcsomag a Plusz 1 GB csomag névre hallgat.
-
apaszka
veterán
válasz
Viktor0610 #35078 üzenetére
Ezért nem fogom a v&ktort csókolgatni ,inkább lépek innen!
Ja jött az sms,hogy elfelejtik az általad is maradnia kéne csomagra az asszonynak!
Már intézzük az elmenetelt innen!
Most már mondhatom,hogy k@pja be a telenor! -
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor0610 #35110 üzenetére
ha már visszajöttél közénk, hadd legyen 2 kérdésem:
- mit tudsz arról, hogy egyesek nagy válaszidőre panaszkodnak 4 G-n? (a nagy itt 100 fölötti érték)
- "sima" praktikum tarifacsomag mellé melyiket lehet megrendelni: a "PLUSZ1GB" vagy a "1GB" ?
Feltétel egy már meglévő adatcsomag megléte, és ahhoz lehet rendelni, vagy csak úgy, önhálóan is aktiválható?JA: nem tudok azonosulni azokkal, akik sírnak a 32kbps net miatt ... sajnálom...
-
wetomi
aktív tag
válasz
Tudom, tudom...
-
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor0610 #35110 üzenetére
Nem muszáj a sárdobálók közzé beállni...
Eltelik egy hónap, aztán megint lecseng zúgolódás... -
válasz
Sayuar #35108 üzenetére
Én meg azt hittem, hogy tudunk úgy közölni egy problémát, hogy nem köcsögözzük le az összes ügyintézőt, aki urambocsá' nem tudta, hogy miért nincs 4G-elérésünk...
Megfigyelhetted (ha akartad), hogy egészen addig normális hangnemben írtam, amíg a kérdező/közlés is normális hangnemben szólt...
-
asdf_
veterán
válasz
Es 60 milliard, azt kihagytad
-
Sayuar
senior tag
válasz
"örülök" hogy visszataláltál közénk: már azt hittem a szolgáltatói gúny nélkül maradunk...
-
-
B.i.L
senior tag
Éppen megint anyáztok...
Ma bent voltam a boltban és kiderült,hogy a 4G,amit hiányolok,a kártya miatt nincs.6 évig volt ez a kártyám meg,anyátok pi...ját és apátok retkes fa...át.Kötsög itt mindenki,ha normális lett volna valamelyik,akkor lett volna 4G-m.Az eladó,az ügyintéző telefonos munkatársukkal,meg a többi,aki "segített" nekem nyomás alatt,azt sem tudják mi a lóf..szt csináljanak,mert utasítás van!
Na meg a számlaértesítő,az meg csak egy hetet késett.Persze megint új készüléket adna,csak írjak alá nekik,na még mit nem!
Lassan lépek,a telefont meg megnézem milyet... -
123xyz
aktív tag
Na, azt hiszem én egész jól jártam végül.
Tegnap megnéztem a váltás weboldalán, hogy a djuice számlás 20-ról, ami 3190 ft volt (elutasítottam a legutóbbi emelést), 100MB nettel, a rendszer a Smarttarifa 2-t rakta be alapértelmezett váltásként, ami bár 3790 ft lenne, mellé dobtak egy 1000 hufos kedvezményt is (ami 2 évig élt volna). Az ugye így 2790-ért átlagos áron 80 perc, de fele-fele arányban kéne lebeszélni, és emellé 250MB net + korlátlan facebook. SMS nincs benne.
Ma viszont éppen egy telenor bolt közelében jártam, és mivel nem volt éppen egyetlen vásárló sem, gondoltam bemegyek a lehetőségeim felől érdeklődni. A rendszerben az ügyintéző már egy másik, kedvezményes tarifacsomagot is látott, szóval így lett egy MyTariff S csomagom, ami 150 belföldi perc, 300MB net, (SMS ebben sincs). És mindez eredetileg 5490 huf, de 1 évig 2000 forint kedvezménnyel kapom. Szóval ez így szerintem korrekt. 1 év múlva úgyis lejár a hűségidőm, és (jelen állás szerint) szolgáltatót váltok, addig ez így jó is, + 300 forintért +200MB net az eredeti állapothoz képest. Az meg hogy az adatkeret elfogyása után már nem lehet használni, nekem nem lényeg - eddig is figyeltem rá, hogy ne használjak a keretnél többet.
Annyit mondott még egyébként nekem az ügyintéző, hogy ez a két kedvezményes csomag volt amit a rendszer ajánlott, szóval bár ugye lehet váltani másra is, úgy látom, nem fognak egyedi kedvezményeket dobálni, ha az ügyfél más tarifacsomagot szeretne. Érdemes tehát először arra rákérdezni, hogy milyen kedvezményes váltási lehetőségek vannak.
(Abban viszont egyetértek, hogy rengeteg ember lehet, akiknek tényleg szívás a váltás. Djuice kártyásoknak én is azt javaslom, hogy a váltás legyen számhordozással Blue mobil
)
-
szaniszlokar
aktív tag
Hipernet Home M csomagot szeretnék rendelni, de hűség nélkül. Van rá valamilyen lehetőség? A telefonos ügyfélszolgálat szerint csak 2 éves hűséggel lehet, úgy, hogy vásárolok hozzá mifit is. Mondtam a hölgynek, hogy nem kell eszköz, csak SIM kellene.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #35100 üzenetére
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android játékok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest