Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
X5660-nak más mikrokód kell, mint a 720-nak.
Arra nem emlékszel milyen volt a BIOS verziója akkor meg tudod nézni mit támogat (milyen mikrokód van benn) -
mpierre
veterán
válasz
Cingi1979 #43793 üzenetére
Nézd meg a linkelt táblázatban az award bios-os dolgokat. De ram hiba is lehet vagy, ha egy magas egy mélyebb a csippanás, akkor hibás proci is lehet.
#43796: Oké. Nem kérdeztem milyen ramod van, hanem azt írtam, hogy az is lehet hibás. Attól, hogy Kingston 1333 még lehet kehes. Vagy nincs jól bepattintva a helyére... Akár. Nézz át mindent.
-
kenand
veterán
válasz
Cingi1979 #43788 üzenetére
Mikrokód hiányában pörögnek a ventik, sípolni nem szokott. ...
vedd ki nézd meg nincs-e az alján valami kosz.
CMOS rezet volt? Biztiből vedd ki az elemet és kis idő múlva tedd vissza.Milyen proci volt benn amivel ment a lap?
keress x58-as usert a közeledben (Zalaegerszegen tudok segíteni, de gondolom neked az nem jó) -
Cingi1979
tag
El sem indul. Csak sok rövid síp
-
Cingi1979
tag
Nem indul a xeon!!!
MI TÉVŐ LEGYEK,,, -
kenand
veterán
Most van 7500-ért E5645 (hw apro), nem olyan rossz az sem. 200-as BCLK-val 3800Mhz kihozható belőle.
-
Cingi1979
tag
válasz
lamiki #43781 üzenetére
Egyedül csak az aggaszt, hogy nem válaszol az üzeneteimre!
Egyébként azt sem tudom, hogy most mit tegyek! Várjak, hogy HÁT HA elküldi? Biztos, hogy nem kűldi mert egyértelmű, hogy törölte a megrendelést! Na ezért vettem itt az Aprón egy X5660-as procit amit elvileg ma hoz a postás!Egyébként sem érdemes üzletelni velük mert tegnap vettem észre, hogy vegyesen kűldte a múltkor az X5460-as procit. Az utolsó darab a 3-ból X5450-es volt!
Ráadásul mesterségesen verik fel a Xeon procik árát az egekbe!
-
lamiki
senior tag
válasz
Cingi1979 #43780 üzenetére
Nyugi, azért ne aggódj, ha törli a rendelést akkor automatikusan vissza kapod a pénzed, ha nem akkor nyitsz egy vitát, és 4 nap után az Ali, a te javadra dönt, és 1-2 múlva szintén vissza kapod a pénzed. Amíg te nem igazolod vissza, hogy megkaptad, az eladó addig pénzt nem lát belőle.
-
lamiki
senior tag
-1 vissza, kicsit sok lett
-
lamiki
senior tag
válasz
Cingi1979 #43773 üzenetére
Neked úgy néz ki még elküldte, és úton van a kép szerint. Nekem nem szállított, és már törölte, és zárta is a rendelést. Lehet nekem direkt törölte, mert vissza nézve márt volt egy vissza vitám vele, mert 2 processzor még az ősszel nem érkezett meg, és vissza kaptam az árát.
-
HSM
félisten
-
Laraxior
titán
Megéri fillértb@szni párszáz forintért?
Ha nem surgos, ugyis lesz itt az apron... -
envagyok
veterán
Nincs 1066-os busszal 2.4ghz-es Xeon proci?
Annak is 9-es a szorzója mint az e5450-nek.
Én 10500-ért vettem itthon az x5670-et postával. -
kenand
veterán
válasz
lamiki #43767 üzenetére
Szerintem az eladó észrevette, hogy mások 43-ért adják, most ő is megemelte 43-ra és a 30-asokat törölte.
A Kínaiak már csak ilyenek, meg rosszabbak...Novemberben Gearbest EU raktárból kiárusították az Amlogic 905x-es TV boxokat 20 USD alatt 1 óra alatt elkapkodták, majd a rendelések jó részét 3 hét után törölték és visszaküldték a pénzt.
-
Cingi1979
tag
válasz
lamiki #43767 üzenetére
Üdv!
SAJNOS nekem még email sem jött eddig!!!
Valóban nincs 30USD X5660 de KIFIZETTEM és AKKOR annyiért árulta a vágottszemű!!!
12k-ért vettem itt az Aprón!Kb annyi most forintban is az ára az Alin. Horror árakon mennek a Xeon procik most!
Az egyik eladónál jelenleg socket 775 Xeon E5440 Quad-Core 2.83GHz 12MB.US $29.88!!!
E5450 Intel Xeon SLANQ or SLBBM Quad-Core.US $23.35 NEVETSÉGES!!!
ÍDrágább lett az 5440 mint az E5450!
-
Laraxior
titán
válasz
DigitXT #43764 üzenetére
Ha az X5650 megy, akkor a W széria is, tekintve, hogy az butább CPU, kevesebb ramot is kezel a QPi-ből is csak egy van... gyakorlatilag jobban hasonlít egy sima asztali i7-hez.
Vedd meg nyugodtan. Mennyi a posta 500HUF? Kifizetem én azt neked, ha nem megy benne, és vissza kell küldeni. -
kenand
veterán
Kínaiak milyen kis 1366-os lapokat árulnak az ALIN
TRiple channel support elég vicces 2 RAM slottal... (annyit írnak, hogy 2 csatornát tesztelek küldés előtt : ), lehet a harmadik RAM slotot a felhasználónak kell utólag ráforrasztania -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
DigitXT #43756 üzenetére
X5650 is megy 4.2-n, azt megkapod 10k körül, de oda BCLK-t kell emelni, ergo jobban melegszik a lap, nagyobb megterhelésnek van kitéve, de a 200-at általában mindegyik tudja.
W3680, simán meghagyod a 133 BCLK-t, majd a szorzót feltolod. Ramot így osztogathatod ahogy akarod, mondjuk az 1600MHz a legjobb, X58 nemigazán a ramtuningról híres, főleg nem sok és nagy modulokkal. Jah és ez olyan 25k körül mozog.Azt a 920-at illene feltenni a kulcscsomódra, nem ér semmit, viszont egy 6hengeres CPU-val elég jól ellennél.
Én a 950-et is betettem a vitrinbe inkább, minthogy eladjam fillérért. 8k talán?! Szép, dobozos példány, mutatós darab -
törölt tag
Vicces, hogy az X-es procijaimat elkapkodták aprón, a W-set meg nem nagyon viszik, pedig "jobb" is
-
HSM
félisten
válasz
Laraxior #43744 üzenetére
Ebbe belerakhatsz két X5650-et is, és OC-val 4Ghz-en már elég szépen mennének ~20K-ért.
Ezért is ilyen horror drága, mert ez nem csak egy kétprocesszoros lap, hanem az egyetlen, amiben OC is van.48GB ram felesleges, szerintem tökéletes lenne 6*4GB azaz 24GB rammal, főleg hogy azért elég gyorsan elérik egymás memóriáját is a processzorok a második QPI buszon.
-
Laraxior
titán
válasz
kenand #43742 üzenetére
120 ezerért annyira nem lenne rossz vétel, bár nem fog itt megállni.
A két processzor már minimum 60k. 48GB ram sem kevesebb, és akkor az alaplap még sehol.Még LGA775-ös alaplap, proci, memória trióval is túl lehet szaladni egy százason, ha olyanok a cuccok. (Rampage Extreme, QX9770, meg valami atomtuning ramok)
...és akkor az 1366 teljesítményben azért jóval többet nyújt. -
HSM
félisten
válasz
kenand #43742 üzenetére
Hopsz, elnéztem, mire válaszoltál.
Igen, az SR2 ritkaság, újkorában is arany áron mérték, és azon kevesek akik vettek, nagy becsben tartják.
Ehhez mérten alakul a használtpiaci ára. Főleg nem adják olcsón, mivel amikor ezeket a lapokat vették, akkor még igencsak paprikás áron mentek a kétprocis Xeonok is bele, amiért ma legfeljebb gombokat kap az eladó.
-
-
-
envagyok
veterán
Érdemes Dual procis 1366 lapot venni?
Gondolom azokat nem lehet húzni, vagy esetleg van olyan példány? -
Geri Bátyó
addikt
-
envagyok
veterán
válasz
Laraxior #43732 üzenetére
Eléggé f@sz volt az eladó.
Mondtam h megvenném, mondta, hogy ok, írtam, hogy akkor hogyan rendezzük, erre már nem válaszolt, majd láttam hogy a gtx eladva.
Nagyon nem izgat, mert 3 ugyanolyan GTX-em van, tartaléknak gondoltam. 640-es GTS-ből is van 2db, szóval sírni nem fogok...Edited:
Most néztem, hogy a sráccal régebben is "beszélgettünk", egyszer vett volna vmit, pár napot kért, hogy tartsam, persze nem jelentkezett.. Utána én írtam még ezelőtt rá egy másik hirdetés kapcsán, arra sem volt semmi értelmes válasz. -
-
envagyok
veterán
válasz
mpierre #43720 üzenetére
Érdekes a gépem..
A régebben itt javasolt X5670-es procival 181-es bussszal tökéletesen megy 4GHz-en.
Láttam ezt a képernyőmentést, gondoltam felcsavarom 190-re a buszt.
Még a bios sem jön be vele.
Mi lehet a gond? a ram bőven bírja, a procinak se hiszem hogy gond a 4GHz helyett a 4.2 -
mpierre
veterán
válasz
fudi2002 #43723 üzenetére
LinX stabil....volt. Eladtam, ezt váltotta egy "rissz-rossz" - 1,0V körüli alapfeszes - 980x.
Szerk.: De már azt is eladtam.
Most a Párom gépe az ami még tartja magát a 1366-hoz (x5650 + Foxconn Renaissance 2). HSM-met "húzom" vele, hogy ez is csak épphogy megüti a mércét. (Mert hogy van az, hogy nem tud a proci 1,2V-tal 4,2GHz-t megfutni? Micsoda szégyen...
) Ez már kicsit többet kér, mint 1,0xV alapon. Bár még nem tuningoltam egy cseppet sem, mert netezésre van a gép. A flash tartalmakhoz jól beleraktam egy gtx660-at. Hátha kevés lesz no..
-
válasz
fudi2002 #43718 üzenetére
Na jól van, irkáljátok itt ezeket jóval kisebbeket... így nem bírtam ki, biosban 1.30625-re vittem le, cpu-z szerint 1.28-1.296V, Intel Burn Test közben 1.264V.
RAM 1.58V, a QPI-nek pedig 1.33 van adva, az utolsó előtti lépcsőfok.
Ha 10x lefutott a Standard, akkor rendben vagyok? -
-
kenand
veterán
Most nézegettem hogy a w36xx-es 6 magosok is elviselhető áron vannak, szorzójuk ugyan magasabb, de TJmaxuk kisebb (hamarabb throttlingolnak és QPI linkek száma 1 X5660-nak 2 )
-
kenand
veterán
-
válasz
kenand #43704 üzenetére
Csak belinkelem őket, hátha kellene valakinek:
LGA1366 mikrokódok
Intelmicrocodelist.exe
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 1 / 2
- Kés topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest