Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
sziasztok
van egy Asus vw193d-b lcd monitor.
az a probléma hogy ha 60 hz ről felveszem a képfrissítést 75hzre,akkor csúnyább,homályosabb a kép.miért?tudok tenni valamit hogy szebb legyen?oprendszer w7 x64 home premium
-
fero02
nagyúr
válasz
h.adam.92 #9344 üzenetére
Van hozzá célszerszám, de egyéb módon is megoldható. Viszont ha nem tudod a nyitját, akkor csavarhúzóval neki ne ess, mert az maradandóan eldeformálja a műanyagot és utána csúnya marad, ill. a kis fülek könnyen le is törnek, ami hiányában nem lesz tökéletes az illesztés a hátlap és a káva között.
-
Storms
őstag
üdv
Van egy Samsung 2243LNX monitorom, és a körmömmel véletlenül megkarcoltam a kávát, van rá valami módszer hogy eltüntessem? köszi
-
h.adam.92
őstag
igen, bekapcsoláskor villant, és úgy hagytam, majd később bekapcsolt és eleinte gyenge fénnyel ment a monitor, majd folyamatosan jobb lett. köszi a válaszokat
szét is kapom gyorsanszerk.:mellesleg, hogyan kell ezt szétszedni?
csavart nem látok, szét kell feszíteni ? -
foxymaxy
senior tag
sziasztok
a kérdésem a következő, van 1 lg flatron ez t710ph monitor,
mostanában kezdet olyat művelni hogy ha áramtalanítás után vissza kapcsolom
egy darabig csak a bekapcsoló gomb villog zölden, és nem történik semmi
a rendszer már rég be bootolt (hangok alapján) amire a monitor észhez tér
valakinek van valami ötlete hogy ezt miért csinálja??? -
VOid
tag
Sziasztok,
Van egy 19" Samsung Syncmaster 940BF típusú monitorom. a problémám a következő lenne, minden reggel amikor bekapcsolom a gépet, várnom kell mire látom a képet, a monitor teljesen sötét, néha látok bevillanásokat a képből, és emellett hallok ilyen fura magas frekvenciájú hangot, egy jó 20perc múlva már látom a képet és egésznap nincs vele gond, csak maximum ha hosszabb ideig nem nyúlok hozzá, akkor megint várni kell egy kicsit.
A kérdésem az lenne ez milyen jellegű hibára utalhat, és hogy milyen költséges lehet a javítása, egyáltalán meg lehet és megéri-e megjavíttatni?
-
Whaazzup
senior tag
válasz
h.adam.92 #9334 üzenetére
Szia.Pedig ez egy Csúcskategóriájú,elképesztő felbontású és képű LCD-szerintem mindenki vágyna ilyenre,nem tudok teljes választ adni,így látatlanban ez a hiba mikró processzora utal de lehet,de lehet kompatibilis és illesztési hiba is.Ha előtte ezen a gépen jó volt akkor az MCU-IC hiba fennállhat.ÜDV.
-
-
vGAb_OR
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy mindenféle előjel nélkül elsötétült a Samsung Syncmaster S24A300BZ monitorom és onnantól nem jelenít meg képet. Még a menü sem jelenik meg. A bekapcsoplt állapot visszajelző led is világít. Megpróbáltam, hogy egy darabig kikapcslom, aztán vissza, de semmi. A gép működik másik monitorral, uh tuti ez a monitor a hibás.
Valakinek van esetleg valami ötlete, hogy mi lehet? -
h.adam.92
őstag
Üdv
Olyan gondom lenne, hogy ha a gép átmegy takarékba, akkor a monitor nem mindig ébred fel és ez fogad:
ilyenkor csak úgy kapcsol vissza, ha kihúzom és visszadugom a konnektorból.
Van valami tipp ? -
Whaazzup
senior tag
válasz
PeeterssoN #9327 üzenetére
Szia.A nyolc tíz ezer igen sok kevesebbért is javítható,és kilehet kötni a bekapcs mikrot ha az a baj,ha proci maga a vezérlő panel sem kerül ennyibe.ÜDV.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Nem hiba, csak kérdés!
A HDMI-DVI átalakítók, amiket árulnak jók lehetnek nekünk arra, hogy HDMI-s kimenetű VGA-ra DVI monitort kössünk? (1db DVI kimenet van rajta, és 2 monitort szeretnénk rákötni cégnél)
Ezekre gondolok: link -
axlrose32
őstag
válasz
PeeterssoN #9323 üzenetére
Átvezet a taszt valamelyik mikrokapcsolója, rosszabb esetben lehet procihiba is.
Látni kellene.. -
PeeterssoN
őstag
Helló Szakik!
Egy asus vw222s monitorom van.
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a monitor osd menüje magától bekapcsol, mintha nyomkodná valaki össze-vissza a gombokat?
Mit tegyek?
-
zolo96
tag
Pontosítva, kép van csak nagyon sötét én is csak másfél nap után vettem észre.
-
zolo96
tag
Hali, nekem olyan problémám lenne, hogy mikor bekapcsolom a gépet a monitor kb 2mp-ig ad tiszta képem, majd fekete lesz, 5mp után ismét 2mp tiszta kép és utána végképp fekete. Mi lehet ennek az oka? Esetleg javítható?
-
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket, tájékoztatást kérni inverter ügyben notebook-nál!
Az inverterek gyári szám alapján mindig pontosan egy adott géptípushoz valóak vagy esetleg kompatibilisek lehetnek más notebookokkal is amiben pl ugyanz a méretű és tulajdonságú lcd van??
Illetve létezhet-e valamilyen minimális tűréstartomány (pl. egy 17"-os notiba lévő 1440x900 lcd-t cserélnék 1920x1200-ra) amit működtetne az inverter??
Tudom, hogy pontos paraméterek vannak (alaplap, monitor) ami alapján tud működni az inverter, de az zavart meg, hogy beütve az inverter gyári számát a keresőbe, kidobott egy-két típust, többet között Apple terméket is.
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.
Zoltán -
Mister_X
nagyúr
válasz
axlrose32 #9310 üzenetére
Akkor másképp fogalmazok: a kábel fixen van a helyén, csatlakozónak nyomát se látni, annyit meg nem ér me a kísérletezôkedvem, hogy megbontsam és esetleg elkúrjam. Nem tudom, hogy mennyibe kerül a cseréje, de inkább szakemberre bíznám.
@El Kebir: olyan kicsin sosem nétem, mert a Samsung Syncmaster 1100DF van akkora állat, hogy ekkora felbontáson elvegye az ember gusztusát
A legnagyobb "élmény" Unreal Tournament III-azni volt rajta 320*240-en
De holnap meglesem.
-
El Kebir
őstag
válasz
Mister_X #9307 üzenetére
kisebb felbontásnak én tényleg kis felbontást értettem, 800*600, 640*480, én jártam már úgy, hogy ilyen kis felbontáson nem jelentketett a szellemkép, míg ennél nagyobbnál igen (1024*768-nél meg 1280*1024-en) ...
A képfrissítéshez sosem nyúltál? (nem 60Hz a windows alapérték? tényleg azon használod? az durva lenne... crt-vel annyin én 5 percig se bírnám, első dolgom lenne, hogy feljebb állítom)
-
axlrose32
őstag
válasz
Mister_X #9309 üzenetére
Szia!
Úgy bírom, amikor valaki kérdez valamit, egy szakember válaszol és a kérdező pedig megmondja a tutit:
"Nem lehet kiszedni a kábelt belôle, toldogatni meg tök felesleges"
Mindent ki lehet "szedni" csak akarat kérdése és lehet pótolni normálisan árnyékolt kábellel.
Remélem ha ketten mondják, akkor már elhiszed!
Ráadásul pont a katódcsöves syncmaster szériának volt ez a rákfenéje, vékony gagyi vga, gyakran meg is tört, aztán csaó... -
Mister_X
nagyúr
Win XP SP3, több felbontáson is megy (desktop 1280×1024, WC3 2056×1556, CoD 4 1600×1200, stb) és mindenhol jelen van, játékok alatt mondjuk nem feltûnô, de ott másra figyelek. Semmi átalakító, direktbe megy a VGA-ba. A képfrissítéhez sosem nyúltam, azt sem tudom hol kéne.
-
fero02
nagyúr
Hát ezt nem sikerült jól leírnom.
Szóval : win7? Cleartype?
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Az mitôl lehet, hogy a monitorom szellemképes, azaz a dolgok el vannak tolódva? Pl a kurzonak is mintha lenne pár árnyéka, a betûknek is (de nem mossák el egymást), a kontrasztos helyeken nagyon szembetûnô. Katódsugárcsöves Samsung Syncmasterrôl lenne szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest