Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
HDMI kimenettel rendelkező gépet szeretnék rákötni a monitoromra (Dell U2412M), melyen már csak a DisplayPort szabad a digitális bemenetek közül. E célból vásároltam egy ilyen HDMI - DP kábelt, azonban sajnos nem működik, a monitor szerint nincs bemeneti jel. (két különböző gépről is próbáltam)
Mit rontottam el, ez a kábel nem alkalmas erre a célra?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Lehet én vagyok a béna, de nem sikerül kiszednem a monitoromból a talp és a képernyő közötti függőleges tartót. Elvileg ez csak pattintós a manual szerint, de már erősebben is próbáltam, és nem jön ki, nem szeretném eltörni. A talpat már leszedtem a csavarral.
Mit javasoltok?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Párom monitorja (Samsung 226BW) tegnapról mára ilyen lett, mire számíthatunk? Tápkábel (valószínű tegnap óta) félig ki volt csúszva, az okozhat ilyet? A monitor egyszer már volt javítva kb 3 évvel ezelőtt, akkor kikapcsolgatott, nem adott képet, azt hiszem invertert cseréltek benne, azóta jól működött.
Milyen hiba, érdemes-e javíttatni, kb mibe kerülhet a javítás? Gondolom a használattal idővel romlani fog. Azért fényképeztem felülről, mert innen látszik a legjobban, szemből még nem annyira vészes.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm vett egy hibátlannak mondott monitort, de azt gyanítjuk nem teljesen hibátlan. Samsung SA350 a típus, a jelenség pedig az, hogy teljesen random időközönként pár mp-re kikapcsol, de viszont minden 3. vagy 4. esetnél már nem kapcsol vissza magától, ki kell húzni a 220-ból és visszadugni. HDMI kábellel használja, próbaképp rákötött egy TV-t, fél napig használta, semmi hiba nem volt. Továbbá D-SUB kábellel is tesztelve volt CRT monitorral, szintén nem produkált semmilyen hibát.
Ötlet?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
LG Flatron W2253TQ típusú monitorom van, ez az a fajta, aminél ha közel teszed a kezed az OSD gombjaihoz, akkor kezdenek pirosan világítani. Épp filmeztünk rajta, mikor kipiroslottak a gombjai, majd belépett a menübe, ezután kiírta, hogy OSD Locked. Eközben a monitor közelében sem voltunk, azóta nem bírok belépni a menübe, minden gombra "OSD Locked" felirat jön be.
WTF?? Mit tudnék vele csinálni?
-
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Nem hiba, csak kérdés!
A HDMI-DVI átalakítók, amiket árulnak jók lehetnek nekünk arra, hogy HDMI-s kimenetű VGA-ra DVI monitort kössünk? (1db DVI kimenet van rajta, és 2 monitort szeretnénk rákötni cégnél)
Ezekre gondolok: link -
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Van egy már nem mai (kb 3 éves) Samsung SyncMaster 226BW típusú monitorom, amit egy másik monitor mellett használok elsődlegesként. Tavaly ősszel videókártyát cseréltem, és utána nem sokkal jelentkezett egy olyan hiba, amivel eddig soha nem találkoztam. Történetesen az, hogy a gép vagy miután alvó állapotból jött vissza, a samsung monitor sokáig nem adott képet, míg a másik igen.. Volt hogy ez csak 10-15mp volt, de előfordult, hogy akár 5 percet is várnom kellett, mire képet adott. Eddig azt feltételeztem, hogy VGA, vagy driver, de most már inkább a monitorra gyanakszom, drivert persze többet is próbáltam már. Ma reggel mikor bekapcsoltam a gépet, a Samsung egyáltalán nem adott már képet, és a másikat állította be elsődlegesnek, magától! Próbáltam lehúzni, visszadugni, kikapcs-bekapcs, 1mp-re megjelent a kép, majd eltűnt, ennyit tudtam csak elérni. Lehúztam a gépről, csak a tápkábelt dugtam bele, ekkor pedig úgy indult, hogy a monitor saját OSD-je is villogva jelent meg, egyre folyamatosabb lett, majd elmúlt a villogás, és 1mp múltán el is tűnt a kép. (ez az egész kb 4-5mp alatt zajlott le) Fogtam, rádugtam 1 laptopra, és ugyanazt produkálta, mint az asztali gépnél, 1mp-re adott képet, majd eltűnt. Ezt 3x eljátszotta, 4edjére pedig jó lett. Lehúztam megint, vissza, 5-ödszörre is jó. Na de akkor ez most mi?
Mindemellett már jó ideje erős ciripelő hangot hallat, amikor képmegjelenítés van..Gari sajnos már nincs rá, mit tudok tenni, vigyem szervízbe? Ugye ez nem panelcsere lesz?
-
A_ScHuLcZ
addikt
LG Flatron (másodlagos) monitorom gondolt egyet, és külön választotta a képernyő bal illetve jobb oldalát középen egy függőleges vonallal elválasztva. Amikor váltogatok a monitor profilok között, akkor csak a bal oldal változik, a jobb változatlan marad...
Gyári beállításokat már próbáltam többször is, de nem segített. Itt a srácnak hasonló problémája volt, neki megoldotta, nekem nem...Mit tudok tenni, ha egy nemgaris de új monitorrol van szó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Eladó Samsung G6 OLED 27" 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- Acer V277U - IPS 27" - 2560x1440 - 75 Hz Freesync - garancia
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest