- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
axlrose32 #9310 üzenetére
Akkor másképp fogalmazok: a kábel fixen van a helyén, csatlakozónak nyomát se látni, annyit meg nem ér me a kísérletezôkedvem, hogy megbontsam és esetleg elkúrjam. Nem tudom, hogy mennyibe kerül a cseréje, de inkább szakemberre bíznám.
@El Kebir: olyan kicsin sosem nétem, mert a Samsung Syncmaster 1100DF van akkora állat, hogy ekkora felbontáson elvegye az ember gusztusát
A legnagyobb "élmény" Unreal Tournament III-azni volt rajta 320*240-en
De holnap meglesem.
-
szakig
csendes tag
-
nyamnyam62
csendes tag
-
-
kovy79
őstag
válasz
axlrose32 #8822 üzenetére
Ki mondta itt ,hogy "köztes állapotban" volt valami is??
FET-ek és tranyók voltak. Ugye megengeded, hogy jobban tudjam, mit cseréltem ki (a BC5707-et eltaláltad)??
[link]
Csak és csupán azért cseréltem ki mindent, mivel szettben voltak (2db FU9024N + 4db BC5707) és baromira nem volt kedvem méricskélni.
Ez 4 éve volt és azóta is tökéletes mindennapi használatban a monitor!(#8823) axlrose32, én is gondoltam erre (ráadásul az Win hangot is ad a monitor ki és bekapcsolásakor -> mintha pendrive-ot eltávolítanál, csatlakoztatnál), de lövésem sincs, hogy miért. A google-n semmi értelmeset nem találtam.
Mod: átslattyogok a Catalyst topikba.
-
kovy79
őstag
válasz
axlrose32 #8820 üzenetére
Igen a gépen. Példa volt.
Az a köze, hogy ha megy a gép, de a monitort kikapcsolom, a képarányt (vagy tudom is én mit) átállítja a monitor (vagy maga a gép). Ha visszakapcsolom a monitort, akkor visszaáll minden, de az aktív ablakok össze vannak húzva és pl a bsplayer is hibával leáll (ami addig futott a háttérben. A gép resetet azért hoztam csak szóba, mert utána viszont minden marad összehúzva.
Amúgy nem hiszem, hogy a monitor a ludas, de gondoltam itt hátha belefutott már valaki hasonlóba. A régi Benq monitorommal ilyen gond nem volt. -
kovy79
őstag
válasz
axlrose32 #8818 üzenetére
Akkor nem tudom...
Ha pl kikapcsolt monitornál nyomok egy resetet, akkor bekapcs után az ikonok, widgetek össze vannak húzva egy kis területre (azaz állítgathatok vissza mindent...).
Olyan, mintha 4:3-ra húzná össze az asztalt kikapcsolás alatt.(#8817) bocsika, nekem hasonló volt a Benq FP937s+ monitorommal. Nálam táp gond volt. Vettem tranyó szettet bele (kb 8$ volt) és kicseréltem mindet. Azóta is jó. Egyébként az inverter gond nem jelenti feltétlenül azt, hogy elszáll és utána egyáltalán nem megy. Simán lehet az is. Én szétszedném és egy pl fénycsőinverterrel megpróbálnám, hátha...
-
homeless09
őstag
válasz
axlrose32 #8565 üzenetére
Bekarikáztam a képen azokat a helyeket
Élőben jobban látni őket, de a képen is kivehetők.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
axlrose32 #8517 üzenetére
Szia.nem gond nem a csővel van a gond az rendben van inkább a trafón nem lehet már állítani többet hogy jó legyen.Csak a konvergencia hálón tudtam beállítani a pirosat így most jó,csak valamelyik ne nyomja meg az autó beállítást a távon mert akkor kezdhetem elölről.ÜDV.
-
JONAS77
aktív tag
válasz
axlrose32 #8510 üzenetére
Hmmm..., nagyon sajnálom ezt a monitort, mert baromi jó kép és szinek vannak rajta.
A másik dolog, hogy 5ms-os, amiért ezt választottam annó, de ha le is kell cserélnem, nem váltok más márkára. Már kinéztem egy 24" LG W2486L-PF tipust, aminek 2ms-os a válaszideje.
Egyébként visszatérve ezekre a csikokra, csak akkor látni, ha valamilyen játék, vagy Photoshop progi van megnyitva!
Netezés alatt nem látom! Ez is érdekes, lehetséges, hogy nem is hiba lenne ez??? -
Whaazzup
senior tag
válasz
axlrose32 #8506 üzenetére
Szia.AXL!teljesen igazad van tényleg hozzám is hozzák a le barbárolt nyákokat,leégetve a fóliát,felszakítva igen magabiztos fazonok van gógyiuk bőven,és jön a segíts kérlek!Egy biztos ilyenkor csak komplett panellel javítok ha éppen van.Ha átgondolnák hogy milyen alacsony a reális ár alatt vagyunk talán nem kezdenének forrasztópákával PLCC44-vagy netán 84-pin kiforrasztani,a millió lábú procikról nem beszélve.Talán ha átgondoltan olvassák az itt elhangzottakat szakemberhez fordulnak (Én se burkolok) fel a fejjel cimborák mindennek eljön az ideje,bizalommal forduljatok bármelyikünkhöz.
Szerintem M'19-hez biztosan van ilyen tranyom,magamtól nem keresek!Ha kell neked igen.
Apropó FOG?Ehhez kellene a service belépő kód,elfelejtettem MENÜ+Menü Táv 7mp erre emlékszem te jobban tudod a konvergenciát akarom beállítani a pirosnál.ÜDV.
RE/RL-39NZ43RB projektor LG.
-
-
Whaazzup
senior tag
válasz
axlrose32 #8415 üzenetére
Szia.Köszönjük mindenki nevében,és biztos vagyok benne,hogy aki itt megszólal a tudásához mérten az emberi önzetlen segítség fényében teszi ha ez olykor viszont pénzbe kerül a javítás de munkát honorálni kell.Abban biztos vagyok hogy nagy tapasztalatú kollégáim megbízhatóságáról,mivel volt szerencsém megbizonyosodni róla személyesen (axlrose32) barátomról,bátran ajánlom mindenkinek.Ha kicsit több időm lesz,újra sűrűbben hozzá szólok majd,addig is mindenkinek jól fórumozást kívánok.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
-
formengil
tag
válasz
axlrose32 #8305 üzenetére
Szia!
Vártunk a bekapcsolással, "száradt" vagy 3 órát de lehet hogy nem volt elég neki.Az az igazság hogy nem akarok már sokat költeni rá, hibátlanként vettem, ezért nem volt túl olcsó.
De könnyen lehet hogy rátok bízom a dolgot a végén. Merre lehet megtalálni titeket? -
Whaazzup
senior tag
válasz
axlrose32 #8271 üzenetére
Szia.Nagyon jó a szöveg,a budipapír meg remek megnevettet.Apropo van egy SOKOL rádióm az a baja ha bekapcsolom mindig így jelentkezik be Drasztvújtye továris mit lehet evvel kezdeni le fordítaná valaki ezt én nem értem az Angolt nem lehetne áthangolni minden hozzá értő választ szívesen veszek,ja és nem szól az egyik csatorna elromolhatott a sztereo végfok sokba kerül ez érdemes javíttatni.Mindenhez én sem értek.ÜDV.
FOG akinek messze vagyok téged ajánlak hátha íígy mennek.ÜDv
-
cashback
őstag
válasz
axlrose32 #8224 üzenetére
Szia.
Igen, többen is mondták közben hogy kijelző csere... (szakik itt ph-n) és nem éri meg a javítása (többe kerül mint a monitor)
Egyébként egy Samsung Syncmaster 2443BW 24" -ról lett volna szó.
Cserebere alapon került volna hozzám (úgy 15ezres csere).Viszont így hogy gázos a javítása nem vágok bele.
-
forest_ns
tag
válasz
axlrose32 #8218 üzenetére
Lehet, rosszul tettem fel ezek szerint a kérdést.
Pontosítanék; a hiba akkor is fennáll, ha nincs gépre kötve. Ez hiba e egyáltalán vagy beállítás kérdése (bár ilyet nem találtam)?
Nem vagyok benne biztos, de szerintem akkor is kellene valamit csinálnia ha nincs PC-re kötve (a sarokban felvillanó analóg-digital feliratok, vagy csak maga a led villogása).
-
DeltaPower
addikt
-
csimmasz
aktív tag
válasz
axlrose32 #8131 üzenetére
Igazából akkor sincs semmi ha tudom biztosan mert szervíz, de azért így legalább nem hagyom magam átverni.
Ja én is a kijelző elektronikára gondoltam, a gpu nem tűnik rossznak ha csak a kimeneteén nem szállt el valami.
Bár nem tudom, mi a különbség a hdmi és a belső monitor összeköttetés között.
A kijelzőn lehet javítani vagy az kuka ha hibás rajta akár egy kondi is? -
-
moonguru
őstag
válasz
axlrose32 #7843 üzenetére
Én úgy gondoltam, javítsd ki kérlek hogy ha tévedek:
Ütés érte a kijelzőt ami természetesen rugalmasan meghajlott és egy pillanatra hozzáért (verődött) az egyik hátérvilágító LED-hez!
Szerintem ezek a LED-dek akár még melegek is lehetnek!
A többi már érthető...
Ui:
De persze lehet anyaghiba is ami most jött elő!
-
Villy
tag
válasz
axlrose32 #7834 üzenetére
Szia!
Köszi az infót.
Közben jöttem rá, hogy biztos a LED háttérvilágítással van valami baj, mert amint leveszem a fényerőt a képernyőről a világos folt nem változik. Mivel a gép még garis így megy a szervizbe az ünnepek után.
Jó specifikációt néztél. Bár az kicsit magas nekem, hogy mi okozza a jelenséget egy pár hónapos laptopnál. -
Kh@oSz
aktív tag
válasz
axlrose32 #7770 üzenetére
Az eladó akitől vettem első tulajdonos. Számlája, garipapírja megvan szóval ez biztos.
Azt mondta ő nem állt neki szétszedni (mivel nem is látott rendellenességet) és 4 év garival minek is állt volna neki. Szervizben pedig nem volt.
Szóval kicsit értetlenül állok a dolgok előtt. De akkor visszaküldöm gariba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Dell Alienware AW3225QF - Új, Bontatlan - 31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC -
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest