Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bitrograde

senior tag

válasz Yodamest #116059 üzenetére

Te tényleg csak azt olvasod el, ami beleillik a világképedbe.
    1. Nem a Sennheiser a világ és a vége. Az, hogy lettek feljebb kategóriák és ársávok azt is jelenti, hogy készültek drágább, jobb fejhallgatók a HD600 óta, és készültek olyanok is, melyek egyszerre drágábbak és jobbak is.
    2. Az, hogy jelentős technológiai újítás nem történt a területen, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne készítenének ma sokkal jobb fejhallgatókat. (Ha már autós hasonlat, a Wankel-motor alapelvei már a 19. században léteztek, de akkoriban viszonylag kevés Subaru rótta Európa utcáit.) És ez korábban is így volt, házon belül is: a HD600-nál szerintem jóval jobb a HD540 RG, és ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül. Ráadásul ezt a kijelentést minden kritika nélkül elhiszed fattyunak, holott ezt sem mindenki gondolja így (pl. a minden CanJamen ott lihegő headphones.com-os fiúk is érzékelnek egy ugrást, és ők külön-külön is több mindent kaptak fülvégre, mint mi együtt.)

Egyébként magabiztos kijelentésedet arról, hogy a HD600 után nem érdemes még csak ki sem próbálnod egy Phobost, pusztán a tapasztalat lenne képes megcáfolni. Aztán lehet, hogy utána sem költenél rá annyit, de ez egy nagyon más kérdés. (Egyébként mind HD600-hoz, mind Phoboshoz jelentősen olcsóbban lehet hozzájutni - használtan.) Én azért kívánom neked, hogy egyszer ez megtörténjen. Pénzbe nem is biztos, hogy kerül, de a tapasztalattal gazdagabb lennél.

Új hozzászólás Aktív témák