Hirdetés
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
múlt héten húztam be egy ilyet: Genius GX-Speed 100P
azt kell mondjam, meglepően jó a cucc, ráadásul gusztustalanul olcsó volt ( >2k). a felülete nagyon jó, a széle igényesen le van varrva, az alja kellőképpen tapad. hyperx fury-nál gyorsabbnak éreztem, de ezt pozitív értelemben mondom, ilyet kerestem. sajna csak közepes méretben van (35x25cm), megnéztem volna valami egész asztalos extended verziót belőle mondjuk 4-5k-ért . vastagsága 3mm, nekem ok. a skorpiós logó nekem mondjuk személy szerint nem tetszik, illetve a piros szín sem igazán adja a zöld-fehér színekben pompázó Krait-em mellett, de lehetne rosszabb (=csicsásabb) is. a megbízhatóság persze kérdéses, de eddig nekem nagyon bejön, ennyiért meg pláne.
illetve vettem egy goliathus speedet is, de az nem tetszett igazán, nem tudom, vajon csak azért éreztem-e (sokkal) rosszabbnak a felületét (mint az újan is fele annyiba kerülő Genius-é), mert használt a cucc. lehet egy alapos mosás meg szilikonspray után máshogy festene a helyzet az alja egy fokkal jobban tapad, mint a geniusé - játék közben az se mozdult el, de ha direkt próbálom csúsztatni, a razert nehezebb. illetve színben sokkal jobban passzolna a Krait-hez.
tisztítást hogyan érdemes? csak simán betolom a csap alá vagy érdemes használni szivacsot vagy valami kendőt? sima csapvíz vagy lehet valami tisztítószert is használni? esetleg gépi mosás?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest