-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Sziasztok,
Új egér vásárlásán gondolkodom. Rengeteg fajta egerem volt már. Mindig drágák, és márkásak. Jelenleg Razer Deathadder V2-m van, már a második, és ennél is előjött a duplaklick hiba. Ami tudom, hogy javítható, csak már elegem van egy kicsit. Egereimet leginkább CS-re (nagyon sok évig) BF3-ra használtam. Jelenleg leginkább mindennapi használatra, és pár dota2 meccsre kellene, már nem játszom sokat de szeretnék olyan egeret amivel, ha úgy alakul ismét tudok CS-zni hibamentesen. Vezetékesre gondoltam, mert mindig elzárkóztam a vezeték nélküliektől. Szerintem alkalmatlanok FPS játékokra.
Választáskor fontos szempontjaim lennének:-Ár: 6-10000 ft maximum
-Márka: teljesen mindegy
-Minőség: Ne legyen teljesen gagyi, nem kell Razer és Logitech minőség de azért legyen egyben
-Borítás: Amennyiben lehetséges, gumis. Semmi féle képpen ne lakkozott műanyag.
-Szenzor: Legyen megbízható, nem vagyok DPi hajhász, de ha a jövőben leülök esetleg még CS-zni egy nagyobb rántástól ne zavarodjon meg!
-A legfontosabb szempont! Butaságnak tűnhet, de ne legyen se a két click, se a gorgő közelében plusz gomb!Mellékes szempontok:
-súlyozhatóság
-5gombos (nem feltétlenül fontos)Én most pár perc keresés után ezeket találtam, Gigabyte FORCE M7, Ozone Xenon fekete, Roccat Lua, Tesoro Gungnir. Ezekről várok véleményeket. De mivel éveken keresztül elvakult Razer mániákus voltam, szívesen várok bármilyen kisebb márkát is.
Ui: Amennyiben van olyan egér ilyen árban ami vezetéknélküli, és használható FPS-játékokhoz is hibamentesen akkor az is megfelel.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz WolfheartGR #5041 üzenetére
Jajj bocsi
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz CsigaGyilkos #6370 üzenetére
Legutóbbi vásárlásomnál a pixeltől jól sült el. Rendeltem egy médium qck-t (wow-osat), és küldtek egy 5C-t (wow-osat). Akkoriban volt olyan 10e huf a két pár között. Nem reklamáltam
-
.LnB
titán
Érdekelne a véleményetek a következő egérpadokról:
Zowie P-SR
Zowie G-TF Speed
Glorious G-XLMivel az áruk szinte ugyan annyi nem tudom mi legyen a döntő tényező. Egyedül az a lényeg, hogy szabott szegélyűt akarok mert a mostani Razer-em nem az.
-
.LnB
titán
Már a link alapján is speed lehet. Szóval nagyon valószínű. Egyébként tök királyul néz ki, még úgy is, hogy a WoT hidegen hagy.
-
.LnB
titán
Sziasztok,
Szeretnék egérpadot venni, de szeretném kérni a segítségeteket, mert már annyi féle van, hogy el vagyok veszve.
A szempontjaim amik fontosak számomra:
Méret: 444 x 355-ös Mantis-om van, akkorát szeretnék, kicsit kisebb lehet.
Szövet legyen.
Körbe legyen szabva, vagy legalábbis ne foszoljon a széle. (Mantis-om ilyen szempontból elég gatya már)
Ár: 5000ft körül.Zowie EC1-A-val használnám.
Előre is köszi.
-
-
.LnB
titán
Biztos van más fajta is, de ma egész nap egérpadokat nézegettem és ezekbe futottam bele: [link]
-
.LnB
titán
Bocs, pedig még írtad is, csak félreolvastam. Steelseries-nek volt régebben ilyen glove-ja, de szerintem már nem kapni.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz tothjozsi96 #9553 üzenetére
Dzíízusz! Akkor hogy nézhetett ez ki a "tisztítás" előtt?!
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz tothjozsi96 #9556 üzenetére
Én trisóval szoktam mosni, az nekem bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest