Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaTpr0F

senior tag

Most valószínűleg lesznek akik csúnyán néznek :DDD , de tartanék egy kis "élménybeszámolót" így két hét távlatából az Aliexpresszes Goliathus Extended-ről.

Mivel kaptam kupont, és nem volt sok hátra a határidőből, úgy voltam, hogy az így kialakult 4$-os vételár már csak a poén kedvéért is megéri, főleg egy akkora padért. Lényegében alátétnek szánom, mert az asztallapom elégé ujjlenyomatmágnes.
    Speed Ed. mellett döntöttem.

Kivitelezéssel nincs gond, az élek szépen el vannak dolgozva, nincs benne hullám, se cérnaszálak vagy feslés. A minta az egyel korábbi (fragged?), ez jobban is tetszik, mert az asztalomon minden fekete, de ez a kis minta még belefér. Alsó gumi borítás is jó, rendesen tapad, ha nem poros asztalra teríted le, nem mozdul el. Hirdetésben 3mm-t írnak, ami igaz is, pontos méretei: 880*300mm ami szintén megfelel a hirdetésnek. Kibontáskor mellécsaptam a Taitonak, simogattam, nagyítóztam és arra jutottam, hogy ha nem is ugyan olyan, de a megszólalásig hasonló anyag borítja.
    Ez okból kifolyólag gondoltam kipróbálom játék közben is, hogy lássam van-e tracking probléma.
    Ezen a téren sem ütköztem gondba, 3366 szépen követ rajta kalibrálás nélkül is, Lod is jó. Paintben is megnéztem ott sem volt anomália.

A két hét alatt igyekeztem egy adott részét használni, mivel olvastam, hogy volt akinek 1 hét alatt beadta a kulcsot. Ezek szerint másolat és másolat között is van különbség. Nyilván hosszú távon majd kiderül meddig bírja.

Verdikt:
    Sokkal rosszabb minőségre számítottam, de egyelőre ezt fogom egér alá is használni. Nagyon kíváncsi vagyok mennyit bír. Ennek fényében nem ajánlanám biztosan senkinek, amíg legalább fél évig nem használom. Minden esetre az árához képest jó minőség (Razerhez képest nem tudom, mert még soha nem fogtam Goliathus-t), főleg, hogy a kisebbek még olcsóbbak.

A keresőt még használóknak majd jelzem, ha netán megadná magát a közeljövőben.

Köszönöm! :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák