- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
korpicschess #12047 üzenetére
Inkább neform.
-
-
Amerigo57
őstag
válasz
korpicschess #12042 üzenetére
A Gembird MP-GAME-XL teljesen fekete , nem varrott szélű ,
a Gembird MP-GAMEPRO-XL piros szegéllyel , varrót szélű ,
valóban nagyon nem csúszkál , de ha neked túl színes ,
akkor inkább , -
a C-Tech fekete (MP-01XL-BK) egérpadot vedd. Link:Ebben a méretben , más nevesebb márkák , már 10 ezer Ft felett vannak , amik jók.
-
kisskd
tag
Sziasztok!
Irodai zselés noname vmi döglődött, kicsit olvasgattam, eljutottam oda, hogy nekem főleg kényelmes irodázáshoz talán eg Qck Heavy M lesz az ideális, az van számlásan, stb., aztán feltűnt, hogy otthonra is ugyanezt sikerült választani pár éve (valszeg szintén a topic alapján), szóval elszaladtam, megvettem.
Ahol megakadtam, és régről nem rémlik ilyen: lassan egy hét alatt nem volt kedve teljesen kiegyenesedni. Finom feltekertem fordítva, segített, de nem eleget. Mi a trükk?
Illetve írjátok az összefoglalóba, hogy a beépített csuklótámaszosok nem jók, vegyünk külön, ez OK, főleg, hogy egyes egerekhez nem is szimpi annyira, de: ha akarok külön csuklótámaszt/párnát, abból milyet/honnan, mi alapján nézzek? -
korpicschess
veterán
-
Amerigo57
őstag
válasz
korpicschess #12040 üzenetére
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
C-Tech XL és Gembird XL között vacilálok, vagy bármi egyéb nagy, fekete, lehető legkevesebb mintás pad között.
27 cm magasság még elmenne, bár lehetne kicsit nagyobb.
Kis Gembirdöm van, nekem tök oké, de a széle sanszos, hogy idővel majd feljön, a C-tech varrott.
A Gembird nagyon jó stabil az asztalon, a C-Techről van bármi infó? Alza és Mall árulja.
Gembirdöt venném, ha lenne valami hack, hogy a szélén a szálak ne lógjanak.
Köszönöm! -
ferni
őstag
Lassan egy hónapja használom a Hama uRage Rag L Control egérpadot.
Méretben nagyon jó, 50x40.Igazából kerestem egy sebességre a CoolerMaster Swift-RXre hasonlító egérpadot, mert a Zowie-GSR, meg a Qck Limited Edition is kicsit lassú volt sajnos FPShez, mert alacsonyabb sensin is játszok.
MP510 meg túl gyors lett nekem idővel, nincs elég controlom rajta.
Swift-RX meg már nagyon régi, de szeretem azt az egérpadot nagyon.Azt volt itthon egy nagyon régi Hama uRage kb S-es méretű egérpadom (még a jó kis Bloodytech egeremhez vettem.....
de rég volt) és nagyon tetszett az anyaga meg ilyenek azt megrendeltem
az egyetlen nagyobb méretű uRage egérpadot és meglepően elégedett vagyok vele.
Mint írtam a mérete nagyon jó, az anyaga nem is tudom milyen, ilyen hybrid-féleségnek tűnik, picit plasztikos meg szövet is.
Érdekes nagyon, de a bőrömet sose zavarta, szóval ez is pipa.
Elég gyors is, viszont van elegendő control is benne. Nagyon el lett számomra találva az arány.
Nagyon konstans pad, nincs az, mint a cloth padoknál, hogy egyszer full fasza, aztán totál muddy érzést ad, azt megmozdulni se bírsz rajta.
Vagy kicsit izzad a kezed azt kihat a padra stb stb. Itt nincs ilyen.
És ez az egyik legfontosabb tulajdonsága egy jó egérpadnak.Széle nincs leszegve, egy-egy "cérnaszál" kibújik itt ott a szélén, de semmi extra.
Nagyon meglepett ez a pad és csak 5ezer, ami a méretéhez képest nem sok. Valoranthoz meg CSGOhoz tudom bátran ajánlani. Az összes egeremmel fasza, de most a Zowie FK2-vel nagyon egymásra találtak.
Itt vagyok a nevesebbnél nevesebb padokkal azt ezt használom....
-
Zaied
addikt
Páran összefogtunk hogy rendelünk ARTISAN egérpadot, január 12. után adom le a rendelést, aki be kar csatlakozni az rám írhat nyugodtan!
[link] -
dlaccc
aktív tag
Sziasztok, nagyobb méretű egérpad után kutatok. Corsair MM350 Extended XL amit kinéztem így tesztek és dizájn alapján jónak tűnik. Viszont most találtam a ROCCAT Sense AIMO XXL egérpadot amiről szinte semmi infó, vagy teszt. Esetleg valakinek valami róla?
-
4nick8
őstag
Ki szereti az üveg padokat?
-
ferni
őstag
válasz
4nick8 #12016 üzenetére
Nem kéne ám ilyeneket beírni, már megy az Egér topikban a kombinálás...
Az egérpadok legjobbika, nagy választékkal, csak nagyon drága, mivel Japánból küldik.
Kipróbálnám szívesen.Amit most nagyon szopkodnak reddit-en, de szinte állandó jelleggel.
[link]
X-raypad Aqua Control +De csak ez a fajta, ami fekete vagy fehér, mert ezen nincs coating.
Most épp ez amit nagyon dícsérnek, hogy nagyon top minden téren állítólag, rosszat még nem olvastam róla. -
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Átfutottam az összefoglalót. Van egy Logitech MX Master 2S egerem, ami alá vettem egy Gembird alap egérpadot, mert az asztalon nem csúszott elég jól (már a talpa kicsit kopottas).
Ezzel a paddal is meg vagyok elégedve, egy kicsit talán kicsi, és a 3mm talán magas, illetve valszeg a szélénél hamar szét fog jönni, mert nincs varrva.- Milyen egérpadot volna érdemes vadászni? Az összefoglaló alapján QCK Edge lenne ami tartósságban talán a legjobb, ha már több pénzt szánnék rá.
Alapvetően nem szoktam játszani, de a precizitás, kényelem elvárt volna. Alapvetően szerintem viszonylag kisebb, gyorsabb mozdulatokat szoktam az egérrel végezni.
- Honnan érdemes az egérhez teflon talpat rendelni?Előre is köszönöm!
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Logitech G402 Hyperion Fury-hoz keresnék valami jó kis egérpadot. A mostani méretei 250x210mm Ettől nem nagyon szeretnék nagyobbat. Mik ajánlottak ebben a kategóriában ? -
Oliverda
félisten
Ebből a listából számomra annyi a tanulság, hogy továbbra sem lehet kapni a Steelseries Experience I-1-hez hasonló normális üvegpadot.
Azt az 1-2 darabot pedig ami félévente eBay-en feltűnik, bőven 100 euró felett vesztegetik, és jellemzően nem kell sok idő, hogy lecsapjon rájuk valaki.
-
fLeSs
nagyúr
Itt a reddites lista ha vkit érdekelne: [link]
szerk: az AMP siklását a lakkozott asztalomhoz tudom hasonlítani, kb. azon siklik így az egér, az AMP-on picit gyorsabban áll meg (de ugyanolyan távot tesz meg ~ugyanolyan lökéssel).
-
fLeSs
nagyúr
A napokban beszereztem egy HP Omen 200-at és egy Gigabyte AMP300-at. Viszonyításképp a HP elvileg egy az egyben QCK+, ez van az ajánlott listába is írva, és redditen is ezt olvastam. Az AMP300 pedig az AMP500 kisebb verziója.
Nos, a különbség ég és föld. Egy vadiúj HyperX Pulsefire Core-ral próbálom őket.
A HP ugyanolyan siklásra, mint a ~2000 Ft-os kínai egérpad amit 1 éve az ebayről rendeltem (elvileg Razer Goliathusnak lett eladva, de nyilván nem az...) A kínai és a HP között az a különbség, hogy a kínai egyrészt vékonyabb, másrészt eléggé érdes és így a csuklómnak hozzá kellett szoknia, hogy dörzsöli. Ellenben ez a szélén le van varrva, míg a HP nincs.
Én fingertipet használok és még ez a ~94 gr-os egér is nehézkének tűnik így irányítva.
NADE az AMP300. Ezt egy másik, a redditen talált lista alapján vettem, abban a sebesség alapjáni rangsorolásban ez a nagyon gyorsak között szerepelt. És valóban, ezen baromira csúszkál, talán már túlságosan is. Később kipróbálom játékban is.Összahasonlításképpen ennek az egérnek eléggé jóféle vezetéke van, amit ha az egér felé tologatok, akkor a HP-n az egér meg sem mozdul, viszont a Gigabyteon már eltolja a vezeték az egeret.
Vastagságra ez keskenyebb, mint az Omen, kb. 2 mm lehet. Első benyomásra a kettő közötti csúszássebesség lenne nekem jó , de ez csak az első benyomás, lehet hogy csak a hirtelen nagy váltás mondatja ezt velem. -
4nick8
őstag
Artisan Mousepad-ről hallott e már valaki?
-
bepken
veterán
sziasztok!
1 hete használom kb a Qck+ padot, még a régi egérrel. fura tapasztalataim vannak, amik nem tudom, hogy az egér vagy esetleg a pad hibája e.
CSGO alatt többször tapasztaltam, hogy nagyobb húzásoknál (ami nálam egyébként ritka) - balra lefele irányba - mintha egy ponton nem érzékelne. magyarán megakad az egér, de mintha egy kis "fordulás" mégis lenne ilyenkor. tehát pl húzom balra-lefelé az egeret, egy ponton megakad, vízszintesen nem, de függőleges irányban mintha érzékelne.
ha ez egér probléma, akkor elengedem a dolgot. azonban felmerült bennem egy olyan gyanú, hogy lehet a paddal lesz gond. az én kezem ugyanis az az izomból izzadós fajta
lehet, hogy ez nem tetszik a padnak?
-
sNk77
aktív tag
Szia!
Szerintem ez az ajánlott hp omen nagyobbik kiadása. Szóval igen.
"Egy az egyben QcK+, csak vastagabb. Best buy ennyiért." Írják róla az ajánlottak listában. Viszont azt nem tudom, hogy a listában a HP Omen mégis mit takar, HP Omen nem csak egérpad lehet. Még ha csak az is lehetne, nem csak egy féle HP Omen pad létezik.
-
BMS
őstag
[link]
ez minőségileg megfelel? -
fLeSs
nagyúr
Szasztok!
Nem tudjátok véletlenül hol lehet Mo.-on a kisebbik (324x273) Gigabyte AMP500-at kapni? Mindenhol csak a nagyobbik verziót látom.
Köszi. -
heiladam
csendes tag
Sziasztok! Egérváltás mellett padot is szeretnék váltani. Nagyot szeretnék. Most Razer Goliathus van, de már rongyosra van kopva szegénykém. Maradnék a márkánál. Valakinek van tapasztalata Gigantussal? Tetszik, mert van belőle 3XL. Vagy maradjak egy Goliathus Extendednél? Köszi előre is!
-
Amerigo57
őstag
válasz
planbmokus #12006 üzenetére
Szerintem az SilentiumPC SPC Gear Endorphy Cordura Speed egérpadok ,
mindig is jók voltak , egy hibájuk van , hogy csak 3 mm vastagok. -
planbmokus
senior tag
Nem nagyon volt eddig infó róla, gondoltam megosztom:
Ha valaki gyors és strapabíró egérpadot keres, szívesen ajánlom az SPC Gear Endorphy Cordura-t, nálam 1 éves, a Sphex-en kívül ennyit még nem bírt nálam egérpad.
Gyorsabb mint a Sphex / Steel Qck / Razer padok, nálam 800-ról lement a dpi 600-ra (Razer Mamba Elite), hogy érzésre Qck-el hasonló legyen.
Mosógép 30C' kímélő progin mosható, bírja is, 2-n túl van.Sokat van használva, napi szinten R6:S, programozás, grafikai szerkesztés, évi 1000+óra pörög bele egész biztosan.
-
gtamate2
veterán
válasz
holozis_HUN #12003 üzenetére
-
holozis_HUN
addikt
válasz
gtamate2 #12002 üzenetére
Nedves törlőkendővel szoktam tiszzogatni, viszont már 2 éves és a mélyebben ülő szennyeződéseket stb nem igazán tudom kiszedni belőle így. Ilyenkor van az, ha pl valami kemenyebbel "megkarcllom" ilyen barnas vonalat húz...
Simán csap alatt kis mosószerrel kézzel nyomkodjam ki?
-
gtamate2
veterán
válasz
holozis_HUN #12001 üzenetére
én egy padot se tennék be, ott a kézi mosós módszer, az tuti nem árt
-
holozis_HUN
addikt
Sziasztok!
Dreammachine Dm XL padom van. Azt szeretném kérdezni, hogy ez mosható mosógépben? Valaki már próbálta? Nyilván rövid, kímélő fokozatban, alacsony hőmérsékleten. Illetve mosószert, esetleg öblítőt lehet használni? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest