Hirdetés
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferni
őstag
De kajak, mintha felmennél egy oldalra, ahol számszerűsítve ott van, hogy mi hány centi, hány mm, arra stimmel a dolog, de mellé olyanokat írsz néha, hogy az valami parádé.
Statisztikákat meg jellemzőket mindenki tud írni és megnézni, személyes tapasztalatokat írjál meg ajánlj.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Amerigo57 #12497 üzenetére
SkyPAD? Rly?
Mindenesetre elég random lista;
A 6 mm-es QcK Heavy nem XXL (a deskpad verziója 4 mm-es), a Gigantusból meg csak az Elite 5 mm vastag, ami 455 x 455 mm-es, így az sem deskpad.
Egen, tehát van az MM350, amit én is mondtam, a CH-9413560 az egy MM350, de nem deskpad, MM510 nincs (MP510 van, de az SSD), csak MM500, az meg 3 mm-es. Plusz a dzsunkák.
Akkor mégsem voltam alultájékozott a dologban, mert deskpadról volt szó. Sima L-esben ott a 6 mm-es PureTrak Talent, az meg köröket ver ezekre.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Amerigo57
őstag
válasz Synthwave #12487 üzenetére
6 mm vastag egérpadok.
Akasa AK-MPD-03BK
Skypad Glass 2.0
SteelSeries Qck Heavy5 mm vastag egérpadok.
Corsair MM350 / MM 510 és változatai.
Corsair CH-9413560
Razer Gigantus
Spirit of Gamer Victory Red XXL (nem ajánlott egérpad, olcsó de jó). Link:
COUGAR Arena Black
COUGAR ARENA X -
stuka20
senior tag
Üdv!
Logitech g403 alá keresek olyan egérpadot, ami nagy, csúszásgátlós és kevésbé látszódik a kosz rajta. (most fekete van és takarítás után már fehér foltos.)
Jelenleg egy Kingston HyperX FURY S Pro XL (HX-MPFS-XL) van. Hasonló méretben keresek, de az se gond, ha nagyobb. Hasonló árkategóriában.Nem tudom, hogy a jelenlegit, ha kimosnám, azután tapadna e normálisan az asztalhoz. Nem emlékszem sajna, hogy tapadt e régen is.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ezt ennyiért be kéne próbálni..
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ates2
senior tag
Most ha usából rendelek akkor mindenen is van áfa meg vám mi ? :p
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz 4nick8 #12486 üzenetére
Én már jóideje arra vagyok kíváncsi, hogy a vágólapok (cutting mat), mint mondjuk ez, milyenek lehetnek egerészni (és ahogy a guglit nézem, nem vagyok ezzel egyedül). A felület anyagából adódóan erősen control stílre tippelek, de előbb-utóbb úgyis jön egy próba, csak valami olyan kéne, ami egyoldalas és nem csúszkál.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Amerigo57 #12485 üzenetére
A 3 mm-es vastagság eléggé sztenderd, de amit linkeltél, az is csak 4 mm-es, cserébe viszont lassú. demmer123-nak semmilyen kikötése nem volt a vastagságot illetően, csak lassabbat nem akart a HyperX-nél, egy Talent pedig jóval gyorsabb a QcK-nál. 20 dollárért az az óriási Talent konkrétan ajándék, amellett, hogy minőségi alternatíva (de igazából a PureTrak összes padja alá van árazva a piaci normákhoz képest, Isten tartsa meg a jó szokásukat).
Amúgy ha van 6 mm-es Talented, akkor tudod, hogy mennyire nem süppedős.
"Megszoktam az 5 - 6 mm vastag XXL-es egérpadokat."
Nem is nagyon láttam még ilyet. Mondhatnál egy párat a Gloriouson és a random dzsunkákon kívül., ami nincs túlárazva. Hirtelen csak a Corsair MM350 egyes iterációi jutnak az eszembe, de azok sem éppen olcsók.
[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
válasz Synthwave #12480 üzenetére
Külföldi rendelés is szóba jöhet, jó lenne ez az egérpad csak nagyon zavaró az a kék minta, főleg hogy minden zöld a szobába nem illik
Köszi mindenkinek az ajánlásokat még gondolkozom melyik legyen Lehet maradok ennél a kingstonál és veszek egy xxl egérpadot belőle. 9600FT-ért. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Amerigo57 #12478 üzenetére
Azért óvatosan azzal a QcK-vel, mert az egy lassú pad.
-
demmer123
őstag
Milyen egérpadot ajánlotok XXL méretben? Jelenleg egy Kingston HyperX FURY S Pro L egérpadot használtam évekig, teljesen megvoltam vele elégedve, ehhez hasonló kéne nagyobb méretben. Nem baj ha gyorsabb sebeséggű lesz ennél, csak lassabb ne legyen
kb 900/400 méretben kellene
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz HoaryFox #12475 üzenetére
Akkor nem lesz biznisz, bár ezt sejtettem. De fuck Glorious meg QcK, nem?
[ Szerkesztve ]
-
thedioda
tag
Hali, az elmúlt Kb 5-6 évben egy steelseries 9hd pro gaminget használtam, nagyon szerettem, viszont kezd szétjönni és kapni már nem lehet, tudnátok ajánlani ilyesmi vékony kemény egérpadot?
"A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait."
-
4nick8
őstag
Artisan Hien Xsoft: "Isten az egérpadok közt"
Egy hete használom a Hien-t és szeretem. Nem rakosgatom vissza a Raiden-t pedig hajlamos vagyok rá és a bőrnek számomra nincs kellmesebb felület mint a Raiden Xsoft.
A Hien is gyors. Ha nem is annyira mint a Raiden de megközelítőleg. A különbség hogy a Hien-en könnyebb megállítani az egeret.
A felület érdes. Nagyon érdes. Egyes emberenek ez zavaró is lehet.
Azt hittem nekem is az lesz de nem így lett. Ezt az érdességet nem érezni az egéren használat közben. Amit érzek az egy hihetetlen jó, erölködés nélküli siklás. Az felületnek nincs irnyítottsága, X és Y irányban is ugyanúgy viselkedik. Más tesztelők szerint nincs hatással rá az időjárás se.
A szegés és a gumihátlap a legjobb a piacon. Az összes Artisan egyforma ebben a tekintetben.
Ami a legjobban hasonlít erre a felületre az az Esports Tiger Long Teng. De annál a Hien érdesebb. Mivel azt a padot se ismeri semmi ezzel nem sokat segítettem.
A Hien az egyik legtartósabb pad idézek "egy év használat után se változott a felület".A Hien azoknak való akik szeretik a gyors padokat és érdekli őket ez az egérpad téma.
Azoknak viszont szinte kötelező.
A Xsoft szivacs nagyon kényelmessé teszi ezt a padot is bár a Raiden-t ebben a tekintetben nem tudja utolérni.
-
ates2
senior tag
Glorius XXL padom van,rohadtul idegesít,hogy az ahol az egeret mozgatom kb 2 hetente koszos és akad rajta az egér. Arról nem is beszélve,hogy az alja nekem is olyan mikor leveszem az asztalról mintha ráolvadt volna...
Lehet cserélném a francba mert idegesítő mosni már lassan hetente.
Tudok ajánlani valamit helyette,amit lehet itthon is kapni (csak mert türelmetlen vagyok )
Hasonló nagy kellene. -
4nick8
őstag
Az Raiden az Artisan második leggyorsabb padja a Shidenkai után.
Érdekes dohánybarna színben gyártják ami szerintem közel van a feketéhez.
Anyaga uncoated szövet vagyis ez a pad míg a szövet maga nem adja meg magát éveken keresztül fog szolgálni.
A szövésnek irányítottsága nincs X és Y irányban is egyforma az ellenállás.Anyaga egy különös hihetetlenül sűrű szövésü szövet ami engem a sport rövidnadrágok anyagára emlékeztet csak azoknál puhább.
Ez az a felület ami legnagyobb kényelmet adja pláne Xsoft kivitelben. Mintha egy felhőn pihenne a karom.
Nem tapasztalok semmilyen irritációt nagyon kellemes hatásu.A pad nagyon gyors de nem jelent gondot megállítani az egeret. De ne felejsük el ez azért egy speed pad.
A minőség a szokásos Artisan minőség ami az az anyagok használatánál és a varráson látszik.
Hátoldala ennek is ugyanaz mint a többinek. Ennél jobb tapadással még nem találkoztam.
Összességében ez egy olyan felület ami semmihez nem hasonlítható. Gyors, pontos és számomra extra kényelmes.
De ne felejtsük el az egérpad értékelések nagy része szubjektív mindenkinek lehet más a benyomása.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz 4nick8 #12458 üzenetére
In Win: Rusnya és megeszi a por. De a 3000 USD mindenhogy egy rossz vicc.
Emperor chair: Bleh. Normális, motoros asztal + Embody + VESA karok.
"Nem a totál agyatlan pénzköltésről volt szó just for the sake of it," No. 2.
Amúgy ha az ember például komolyan szimulátorozik (pl. iRacing, Project Cars, de ott a repülés is), önmagában egy szervóra + kormányra + váltóra + vázra + ülésre + VR kitre sem különösebben egetverő kihívás 2 milkát elverni, pedig még rendes kesztyűt és cipőt is vehetsz hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Csandi #12456 üzenetére
Nem tudom feltűnt-e, de ezt nem a hangtechnika dobná meg. Az még kifejezetten szolid a hangkártya + hangfalak + fejes = 200-250-nel.
"de most nyilván sima normális dolgokra gondoltam amik top-tierek"
Láthattad, hogy én is. A hang résznél még csúnyán vissza is fogtam magam."Tfue 3000 dolláros billjét is"
Nem tetszik. Meg annyit nem is adnék soha egy billért, akkor se, ha Bill Gates lennék. Ha megtehetném (végülis gyakorlatilag megtehetem, csak nem akarom egyáltalán megtenni), akkor a 100-150k beleférne egy teljesen személyre szabott, 65 százalékos slim profile csodáért.
"kihagytad a 100ezer dolláros gyémántokkal kirakott Starlight-12-t"
Jobbat lövök vele, mint a gyémánttal nem kirakottal? Szerintem még nehezebb is annál... 100 000 dollárért egy Porsche 930-ast vennék, nem egy szájbarakott bizsu egeret.
tl;dr: Nem a totál agyatlan pénzköltésről volt szó just for the sake of it, hanem arról, hogy megszakadva se nagyon lehet 2 milliónál többet asztali PC-be ölni, s mint kiderült, ez nem különösebben nehéz. Kb. a háttértároló alrendszerem állna meg annyiban a NAS-sal, és nem okozna gondot a betelítése. Így is 8 TB-on vergődöm nagyon rég, pedig csomó anyagom még csak nem is HD (pedig lehetne, mert elérhető).[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
válasz Synthwave #12453 üzenetére
Tárhelyből csak 1-et számoltam, az is egy m.2-es ssd, monitorból is egyet számoltam igaz én is 2t használok és persze mindenből retail/msrp ár.
Hangtechnikát odaírtam zárójelbe, hogy azt ne vegyük bele, az önmagában egy külön ág.
Ennyi erővel írhattad volna Tfue 3000 dolláros billjét is, de most nyilván sima normális dolgokra gondoltam amik top-tierek, nem nagyon specifikus és egyedi darabokra. Ettől még áll, hogy amibe ezek vannak, az a behopp az autózásba. És akkor versenyenként új szett gumi 400-800között, nevezési díj 100+, versenybenzin, stb.
Ja bocsi kihagytad a 100ezer dolláros gyémántokkal kirakott Starlight-12-t[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Tökéletes lesz az a be quiet!.
Amúgy ha jaszkarizni akarnék, akkor vízhűtéses Silentmaxx. : >
Ja, valami 150 x 75-ös, motoros asztal, meg egy Herman Miller Embody, oszt már itt is 6 kiló környékén járunk.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Csandi #12451 üzenetére
ASUS ROG Crosshair VIII Formula
AMD Ryzen 9 5900X (egen, Crispy Doomhoz muszáj )
Noctua NH-D15
2 x 16 GB G.Skill Trident Z Royal DDR4-4000 CL14
4 TB Sabrent Rocket 4 Plus
16 TB WD Purple
850W be quiet! Dark Power 12 (80 Plus Titanium)Most járunk durván 1,27 millió tájékán és hol van még minden egyéb? Csak a másik három WD Purple és a négyfiókos Synology NAS 800k+. Persze mehetnének bele ugyanekkora, enterprise grade OWC SSD-k is...
Egy full-fullos, épített billentyűzet simán 100-150k, a két monitor is legalább 6 kiló (ROG XG17AHPE lőni, meg valami böszme, jóféle ultrawide 144 Hz-es minden másra, lehet az is ROG, de akkor a 6 kajmán jó eséllyel nem takarja be a kettőt). EVGA/HoF RTX 3090? Abszolút fullos ház + néhány Noctua venti? FinalMouse Starlight-12 Ares S? Pad? Külső Focusrite Scarlet hangkártya + studió monitorok? Sennheiser HD598 (ezzel nem is fogott kifejezetten vastagon a ceruza)? Netán komplett, merevcsöves épített víz? Legalább a közepes Elgato Stream Deck? Vagy a...
De a limitált (fehér) Deepcool Tristellarba épített, überhalk Mini-ITX-es álomvas se lenne sokkal olcsóbb.
Szóval értem én. Nem gondoltad át eléggé azt a 2 millát.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Csandi #12448 üzenetére
"Ha bele rokkanok se tudnék kb. 2 millió forintnál többet egyszerre elkölteni egy gépre+perifériákra "
Oh, látom, lelkes amatőr.
-
Csandi
őstag
Minden topikban ez van, nem veszek 200 fölött TV-t, nem veszek 100 fölött monitort, nem veszek 15 ezer fölött billt.. oké csak akkor a felsorolt igényeket is tessék elosztani 10-el Mivel a fő hobbim a számítózás ezért én nem sajnálok rá, szerencsére vagyok is abban a helyzetben, hogy vehessek relatív drága dolgokat ugyanakkor amikor fiatalabb voltam akkor inkább több ideig spóroltam és ugyanúgy megvettem a jó/drága/drága+jó () dolgot, mintsem, hogy visszább adjak az igényekből
Meg édesapám révén aki autóversenyző szeretek erre az egészre úgy tekinteni, hogy a PC egy elég olcsó hobbi, még akkoris ha ki akarja maxolni az ember. Ha bele rokkanok se tudnék kb. 2 millió forintnál többet egyszerre elkölteni egy gépre+perifériákra mert egyszerűen nincs mire az a pont után, ellenben az autózásba pl. az még beugrónak sem elég (most direkt nem vettem ide a nagyon különleges több milliós monitorokat meg a több milliós hangfelszereléseket, az más tészta )
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Kit üssek meg? :'
A kérdés jó esetben inkább az, hogy hol itt a csapda, hogy ez csak tízezer?
mod: Bazz, én itt már készítem elő a keresztes hadjáratot, erre látom, hogy nem is volt börleszk a totyikban.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egen, Jaffát már elküldtem kanzsiráf heréket ápolgatni, mert nem szólt, hogy van neki, pedig jól tudta, hogy áhítat van.
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz Synthwave #12440 üzenetére
Igazából olyan rég vettem, hogy el is felejtettem hogy van. Még annó közösen próbáltunk pár emberrel venni, de annyit variáltak hogy mérgembe vettem egyet külön magamnak többieket meg letojtam. Azóta porosodott szóval ha nem kérdezed ki tudja mikor került volna elő/szóba.
Az Allsop meg nálam olyan hogy nem kell, de ha látok egyet valahol akkor kényszert érzek hogy megvegyem, viszont már rég nem használom. Most viszont megelégszek a Jaffa félével + a másik kettővel amit találtam
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Amerigo57 #12438 üzenetére
"Úgy tudom, hogy Zaied foglalt."
Jól tudod.
Már rátelepedtem.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Más kérdés, hogy ezt már jóval azelőtt lezsíroztuk, hogy felraktál volna bármiféle hirdetést. : >
Emlékezz csak: egyszer egy random beszélgetés közben elnyenyeregtem, hogy évek óta ki akarok próbálni egy SHIDENKAI XSOFT L Strawberry & Milket, erre meg benyögted, hogy van egy PONT ilyened, 30 percet használtad és nem is ragaszkodsz hozzá.
Kb. ugyanazt éltem át, mint itt a topikos Allsop esetnél (húnemátélleg?aggyad). : D
[ Szerkesztve ]
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Most, hogy így szóba került, inkább egy ilyen limitált QPAD-ot szerezzen nekem valaki! Meg egy Mantis Controlt..
Lesz örömébódottá, még több is, mint amit zsebre rakhatsz.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz HoaryFox #12415 üzenetére
Gondolom a fehér csücskű feketére gondolsz, nem a 3 mm-es natúrra.
Ha igen és nem jön be (amit kétlek), akkor majd okosba elboltoljuk, mert már csak az hiányzik. : >SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Amerigo57 #12431 üzenetére
Amúgy szerintem szigorúan felületre (és asztalon tapadásra) a Talent kicsit jobb, mint az Allsop (fú, mi ez a robaj?), de annak speciális csücske van a szüvemben, és mint tudjuk, a mintázata az asztalra hozza a hajnali harmat illatát, szóval a trónt maximum megosztja, de az nem valószínű, hogy valaha elhagyja. Az meg, hogy nevetségesen olcsó (volt), csak hab a tortán; 390 x 330 x 4 mm-es, (igen-igen guszta kinézetű), elég fürge pad, aminek az élettartama valahol 5 és 10 év között van 15 dollárért?
Tartósságra viszont még nem volt szerencsém a Raindropnál masszívabb szövet döghöz. Remélem, a PureTrak azért a közelében lesz, bár a netes vélemények alapvetően bíztatók. Azt viszont sajnálom, hogy már nem hengerben (+grátisz matricával) árulják, hanem sima dobozban. Arra az első Everglide-ok tudtak csak ráígérni, mert azoknál a henger fémből volt, noha később ők is váltottak.
--------------------------------------------------------------------------------
(#12432) Zaied: "Annyiba amennyiért én adtam annyit megér."
Kétségtelenül. Real ár. Olyan real, hogy legszívesebben feleségül vennélek. Ha nemet váltanál és fiatalodnál legalább egy bő 10-est.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz 4nick8 #12427 üzenetére
"Allsop, Puretrak és everglide padot meg nem láttam."
A Szövet Szentháromság.
Amúgy a Goliathus elődei, a Mantisok sem voltak gyengék (az első fibertekes Razer pad, az "innovatív" technológiát az Everglide-tól nyúlta), és nem is addig tartottak, mint a Goliathusok.
QPAD: Szerintem azért szépen ráköszön glide szintjén, legalábbis a SHIDENKAI-ra, és a hibrid felülete is kb. addig tart, csak nem annyira kemény. Elmozogni az sem mozgott el, és egy Artisan árából kettőt vettél. A mintázat meg ugye ízlés dolga. Nem is tudom hirtelen, hova lett a nagy Gate 01-em, mert el nem adtam....
A Wine Red (esetleg Sakura) Hien XSOFT L érdekelne, az állítólag elég tartós. Viszont a mindenféle MID padok alsó része közel sem tapad annyira, mint az XSOFT-ok.
Forgalmazzatok PureTraket! Fincsi lenne hazai forrásból, megúszva az USA postát és a ~2 hét várakozási időt. : >
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz 4nick8 #12423 üzenetére
"Még közelében sincs semmilyen más pad."
Allsop Raindrop XL, PureTrak Talent and Everglide Titan says hello.
Meg a QPAD xSense/Gate 01 is, amíg tart a felülete. Icemat/SkyPAD? Anno az eXactMat sem kaksival gurigázott a minőség tekintetében.
[ Szerkesztve ]
-
Amerigo57
őstag
-
4nick8
őstag
Leírnám akkor a tapasztalatokat az Artisan padokról. Először azokról az általános jellemzőkről beszélnék amelyik minden padra igaz, majd késöbbi hozzászólásokban írok az egyes felszinekről.
A padok hatalmas kemény boritékban érkeznek, nincsenek felcsavarva. Úgyhogy nem kell várni hogy lelapuljanak.
Minden padnak ugyanolyan a hátoldala vagyis az asztallal érintkező felülete. A szivacs anyagában van eltérés mert létezik mid, soft és Xsoft verzió. Én csak az Xsoft verzókat próbálom ki mert azt gondoltam azok a legkülönlegesebbek. Így is van.
Az első amit észreveszünk hogy a padok hátoldala meglepően puha, nincs mégegy pad aminek csak hasonló hátoldala lenne.
Látjuk a pici kis köröket a képen. Miután feltettük az asztalra nem mozdul el. Leszedés közben lehet hallani azt a cuppanó hangot ahogy a vákuum elengeni a padot.
A varrás egyenletes és nagyon sűrű a szélessége kevesebb mint a fele a szokásos varrásoknak, így elképzelhető milyen sűrű is a varrás. Egyedülálló hogy nem hogy szintben van a pad felszinével a varrás szintje hanem alatta van, tehát semmiképpen nem irritálja az ember alkarját.
Itt egy kis videó a tapadásról:
https://1drv.ms/v/s!Agy4lvZstIW4h9dWaKwZtsT7RdNoWg?e=uJnPth
Összegzésképpen elmondható hogy a padok minősége minden eddig látott padot felülmúl. Még közelében sincs semmilyen más pad.
A kövekező hozzászólásban megpróbálom összefoglalni a kedvencem a Raiden tulajdonságait.
Addig is egy Boardzy idézettel búcsuzok "Ha nincs Artisan padod akkor gyűlölöd önmagad"
-
Hegyirabló
veterán
válasz Amerigo57 #12419 üzenetére
Szia!
Ezt rendeltem meg. Ez mint ha kifejezetten egérhez volna való. Vagy nézzek másikat? Még lemondható.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Amerigo57
őstag
válasz Hegyirabló #12418 üzenetére
Hegyirabló .
Több csukótámaszom volt eddig, nekem a Glorious PC Gaming Race csuklótámasz vált be eddig a legjobban, a szélessége és a vastagsága miatt.
Link:
Van más méretben is. -
Hegyirabló
veterán
Szia!
Igen, azt találtam én is. A legkisebb 10*20cm, esetleg egy próbát ezzel lehet tenni. Razer lenne jó, de azt sehol nem kapni.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Zaied
addikt
válasz Hegyirabló #12416 üzenetére
Talán a Glorious cuccai, de az is inkább billentyűzethez.
-
Hegyirabló
veterán
válasz planbmokus #12408 üzenetére
Szia!
De csak vannak tapadós aljúak? Mondjuk túl nagy választék, minőségi termékekből nincs.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz HoaryFox #12413 üzenetére
Igen, azt direkt hagytam ki, hogy igen guszta is a drága.
Milyen színűt?SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz HoaryFox #12411 üzenetére
Akkor klikk a linken.
De a lassúnál is gyorsan rángatod az egeret, csak a több statikus súrlódás miatt egy adott elmozdításhoz nagyobb kezdőerő szükségeltetik, illetve könnyebb megállítani a rántást, viszont a finomtracking nehezebb.
A felülete amúgy érzésre olyan selyemszerű, nagyon finom, jó PTFE-vel effortless siklás, de ennek ellenére nincs ónjég érzése az embernek, nem kell nagy stopping power a rántás megállításához. Vertikálisan picit gyorsabb, mint horizontálisan, semmi hamar elkopó, speciális bevonat. 6 mm vastag, de egyáltalán nem süppedős, és eléggé tartós darabnak bizonyult az elmúlt évtizedben (nincs szüksége varrott peremre sem); meg merem neki előlegezni, hogy ez az új mintákkal/színekkel sem lesz másképp. Elvileg valamennyire ellenáll a foltoknak, egyelőre ezzel kapcsolatban személyesen annyit tudok megemlíteni, hogy a pinken nem látszott meg a többórás izzadt csukló nyoma ebben a tetvész melegben.
30 °C-on, kímélő programmal, centrifuga nélkül mosható, és mikor lerakom az L-est az asztalra, akkor az ott van. Szerintem az M-es sem lesz rosszabb ilyen szempontból – legalábbis remélem, mert már az is úton van. : D
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz HoaryFox #12409 üzenetére
Kérdés, hogy gyors vagy lassú padot akarsz-e és hogy játszik-e a külföldi rendelés, mert ha igen, akkor volna egy kellemesen vaskos (és ugyanakkora, viszont gyorsabb) ajánlatom a QcK Heavy M helyett, és postával együtt durván ki is jönne egy 10-esből. A szállítási idő sem vészes, múltkor két héten belül itt volt a cucc USA-ból. A türelem meg rózsát terem. : >
Az új mániámat ofc. Idővel rittyentek róla valamit LOGOUT-ra, de tipikusan az a szövetpad (ami amúgy már 11 éve piacon van, csak a külcsín változott, meg minimálisan a méretek), amiről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Szerintem egy QcK / Goliathus Speed és kommersz társaik sehol nincsenek ehhez. Persze nyilván sok függ a személyes preferenciától, mindenesetre nálam az Allsop XL-lel megosztva birtokolja a trónt. Akik ismerik a "reggeli harmat" mániámat, azok tudják, hogy ez egy durva kijelentés.
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy Glorius G-L egérpadom van egy Razer DA V2 egeret terelgetve rajta. Valami csoda folytán az egérpad alja szó szerint ráolvadt az asztalra egy kb. 20 forintos méretben (fogalmam sincs ez hogy sikerült)
Szeretnék helyette egy újat venni.
Az első egérpadom egy Qck Mini volt, ott addig használtam, amíg el nem engedte a ragasztás a felső szövet felületet, így csak varrott szélűt preferálnék.
Igazából nincs semmi bajom a Glorius-szal, nekem kényelmes, bár egy picit vastagabb jó lenne, a mérete és a sebessége is jó volt. Jelenleg WoW és Overwatch a két legtöbbet játszott játék, meg mellette általános használat, néha egy kis PS/AE/PR bohóckodással.
Árban ha lehet, maradjuk 10.000 Ft alatt.Ajánlásaitokat előre is köszönöm!
Szerk: Qck Heavy M tetszene
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
planbmokus
senior tag
válasz Hegyirabló #12407 üzenetére
Nekem az volt a tapasztalatom (javítsatok ki, ha nem így van), hogy amelyik nincs egyben a paddal, az csúszkál, így nagyon hamar átszoktam a sima egérpad + csuklószorító kombóra.
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Egérhez csukótámaszt milyet érdemes nézni? Kicsi, minőségi, kényelmes, sajnos nem értek hozzá, sosem volt.
Köszi!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Evil Snowman #12405 üzenetére
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Evil Snowman #12403 üzenetére
Töredelmesen be kell, hogy valljam: ingyen nem dolgozom ~10-12 órát.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Evil Snowman #12401 üzenetére
Csak ne felejtsük el, hogy lényeges szempont, hogy itt marad.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Filmvilág
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- SSD kibeszélő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- További aktív témák...
- Eladó Sapphire PURE AMD Radeon RX 7700 XT 12GB, doboz, gari
- AeroCool AERO Bronze tápegység (550W, 80+ Bronze) ajándék 120 centis tápkábellel
- MSI Cyborg 15 A12V // RTX 4050 6gb // I5 12450H 8 Mag -12 Szál // Full HD 144 hz // 16GB DRR5 4800
- Oral B Genius 8900 smart elektromos fogkefe duo pack - dupla
- Samsung 840 EVO 500GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest