Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsMarc
tag
Igen, viszont itthon csak XL-es mid Raideneket láttam, Shidenkai pedig sehol nincs.
Érdemes a gyártó honlapjáról inkább megrendelni? Mennyi idő még ideér?[ Szerkesztve ]
-
CsMarc
tag
Közben megnéztem az opcióimat és a Raiden nekem túl nagy lenne az asztalomra. A Shidenkai-t pedig itthon sehol nem találtam fekete M-es méretben.
Ár / érték arányban a Hien jó alternatíva lehet? [link]
Ez mennyire strapabíró egyébként? Mert a Shidenkai-ról nem olvastam jókat.
A Hien-t inkább Corepad vagy Superglide talpakkal javasoltátok?Köszi szépen előre is a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
CsMarc
tag
Köszi! Azt tudod esetleg, hogy jelenleg hol elérhetőek?
-
CsMarc
tag
Köszi szépen!
Tudtok esetleg olyan helyet, ahol jelenleg itthon be lehet szerezni az Xsoft Raident illetve a Shidenkai-t újonnan?
Mennyi egyébként a különbség az Xsoft és a mid Raiden között?
Jelenleg egyébként Corepad van az egeremen.
Ár-érték arányban egy M-es méretű Shidenkai tetszene a legjobban, de úgy látom már szinte beszerezhetetlen itthon illetve talán leállították a gyártását is?Megéri azon felül Raiden-re beruházni?
[ Szerkesztve ]
-
4nick8
őstag
-
tween
őstag
Sziasztok!
1. Maximum 12ezerbe jó lenne ha beleférne.
2. Új legyen.
3. 90*40 cm legyen kb. ( csak WOT-ra lesz)
4. Az egér egy Logitech G305Köszönöm
-
Itachi82
aktív tag
válasz Evil Snowman #13785 üzenetére
Vettem a lapot.
-
-
Itachi82
aktív tag
-
Zaied
addikt
válasz Evil Snowman #13782 üzenetére
-
-
Itachi82
aktív tag
Csá all!
1. Mennyi a keret?
10-20k2. Használtpiac / külföldi rendelés szóba jöhet?
Nem3. Mekkora hely van az asztalodon, milyen érzékenységgel játszol?
800x400-ast szeretnék4. Milyen egérrel fogod használni?
Jelenlegi egerem Mionix Naos 3200, ami lehet lesz Razer Basilisk V35. Van-e valami konkrét preferenciád?
Ne egy sima egy színű cucc legyen.
Piros-feket szín kombó, valami fasz motivum.[ Szerkesztve ]
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Logitech Pro Superlight mellé keresek egy megbízható és megfelelően kontrollálható (de ezért gyorsabb?) egérpadot.
Eddig a Logitech G440-et Hard egérpadot használtam, de már a második is kezd meggörbülni. (ez miért van?)
A Steelseries modellekkel szemezem most. Ugyanabban a méretben mint a Logi G440, mi a legjobb választás ezzel a kombóval?Előre is köszi a válaszokat!
-
-KP-
addikt
Üdv!
Szükségem lenne egy szövet padra light gamingre meg mindennapos használatra. Heti 4-5 nap otthonról dolgozom szóval a szabadidős használaton kívül még napi 8 óra munka is rájön. Komoly gamingre vannak műanyag padjaim, de túlságosan koptatják a tappancsokat, hogy non stop azokat használjam. Na meg maga a pad is kopna. Melyek a leggyorsabb szövetpadok perpillanat? Mindenképp speed felület kellene, nem véletlen használok műanyag padokat a sokak által preferált szövetpadok helyett. Egy kisebb 22-25*30-as elég lenne méretben.
-
ferni
őstag
Amúgy a Ninjutso jön most egy új egérpaddal, Ninjutso NPC.
- Base: Japan Poron, the same as Artisan
- Hardness: soft
- Size: 470 x 410 mm
- Thickness: 3.5mm
- Stitches: 2.2mm super-thin stitches & below the surface
- Type: medium speed with steady control
- Speed reference: Artisan Zero > NPC > LGG Saturn
-Humidity-resistant
-No hair issues ( )Első visszajelzések elég bíztatóak, most küldték szét tesztelni mindenhova, én is jelentkeztem rá tesztelni, annyi hogy kötelező róla tesztet írni redditre, youtubera vagy egyéb helyekre.
De úgy fest nem lettem kiválasztva, pedig betettem ezt a topikot is a listába hova írnék reviewt róla
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Vicces is volt a Zerót nem "rendes" kontrollnak nevezni.
Amire te gondolsz, az a sárpad kategória.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Próbáltad már?
A CS: GO profik egyébként ultrakonzervatív bagázs, nem valami izgalmas a perifériáik listája, sokkal jobb személyre szabott összeállításokat lehet venni; ami a perifériák lényege.
A Zero top kategóriás kontroll pad. Nem attól lesz valami az, hogy tetű lassú. És az sem mindegy, hogy milyen egér + talp, illetve sens.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ferni
őstag
"Gyárt vagy 20 féle padot, vannak közte lassabbak."
Zeroról volt itt szó, annál nem igen van nekik lassabb.Leglassabb se elég lassú egy rendes kontroll padhoz, ezért nincs annyira elterjedve a CSGO meg Valorant profik körében, hiába toptop egérpad.
Már kezdik egyre jobban használni szerencsére azért, de akinek rendes kontroll pad kell, annak ez nem elég.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
ferni
őstag
Artisant kontroll padnak nevezni azért erős.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz bombibmw #13767 üzenetére
Fullos kontroll pad kell?
Artisan Ninja FX Zero SOFT vagy XSOFT (varrott peremű)
Artisan Zero Classic SOFT vagy XSOFT (varratlan peremű),oszt jó napot. A varrás csak preferencia, a poliészter nem fog elválni a poliuretán ágytól.
Vagy PureTrak Talent, a 6 mm vastag fajtából. Ez is nagy favorit, bár a Zero azért mégicsak Zero.
ARTISAN
R
T
I
S
A
N[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
PULSAR PARA CONTROL V2 (MEDIUM SPEED) XL-t néztem ki, általános játékra.
Pulsar WL V2 Mini-vel használnám single és fps multihoz 400-800 dpi-vel.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz mcmike #13762 üzenetére
Tőle vennék egy Artisan Hien SOFT-ot/XSOFT-ot. Még méretre is pont passzol, mert 310 x 240 mm.
[ Szerkesztve ]
-
mcmike
őstag
Szia,
Bocsánat, akkor nem voltam egyértelmű. Ezek a maximum értékek. Nyilván nem elvárás hogy ilyen méretekkel rendelkezzen, a lényeg hogy nagyobb nem lehet.
A kb.-t amiatt írtam hogy maximum. Amúgy pontos értékek, a szülő mérte le. Mondjuk ha 2 / 3 centivel nagyobb a pad valamilyen irányban, szerintem az még nem feltétlenül probléma.
[ Szerkesztve ]
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
mcmike
őstag
Sziasztok,
Ajandekba szeretnenk venni 13 eves kisfiunak egy egerpadot, 10k ertekben. Lehetoleg szovet pad legyen, es kb. ekkora helyre kellene:
szelesseg: 60cm
magassag: 25cmTudnatok ajanlani valami Best Buy egerpadot? Termeszetesen csak uj, bolti lehet. Jovo hetvegere kell, tehat kulfoldi rendeles sajnos nem opcio.
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz kozi007 #13759 üzenetére
Én is a szövetről. Kell venni egy lószőr mázolóecsetet, és ne Artisan Zero legyen a következő pad, az valamivel kényesebb az átlagnál.
-
kozi007
csendes tag
Műanyag egérpadot lehet még valahol kapni? Tud valaki ajánlani?
Nem szeretem a szövetet otthoni használatra és szinte mindenhol csak az van. Állandóan veregethetem le róla a piszkot.
Műanyagról meg csak egy mozdulattal megoldom.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz revonz #13751 üzenetére
Pro Glide.
De a szürke is koszolódik, bár nyilván azért nem annyira, mint a fehér. Tudom, mert van.
[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
válasz Evil Snowman #13753 üzenetére
korábban egy varrott szélű SPC Gear Endorphy Cordura Speed XL volt, a felülete baromi jó volt, de a varrás 2 hónap után bomlott...:/
-
-
csendes tag
Hello,
Szürke egérpadot keresek. Fehér asztal miatt a fekete nem jöhet már szóba (barátnő szerint nem "aesthetic"), a fehér meg durván koszolódós, ezért a középút.
Eddig ezeket találtam:
Razer Pro Glide [link]
Razer Pro Glide XXL [link]
Rapture RESPAWN XL szürke [link]
Logitech Studio Series Grey [link]
Ha valamelyikükkel van tapasztalat, azért is hálás vagyok. -
válasz Synthwave #13748 üzenetére
Nálunk most ház vételi projekt van a lehető legkevesebb banki segítség igénybevételével, szóval most minden forintot meg kell fogni.
Nyilván egy gyerekágyra kifutja, nem is ilyen kisebb tételekre gondoltam. De már egy szülés is több millió forint, amihez inkább most nem fűzök rímet. -
Zaied
addikt
válasz Evil Snowman #13745 üzenetére
A mennyiséggel van baj, lassan betelik a kis kallax egérpdokkal mint egy bakelitgyűjtemény úgy sorakoznak.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Evil Snowman #13747 üzenetére
És? Normális esetben ez az elejétől így van. Mármint a közös célok és prioritások. Ez nem legitimizálja az engedélykérés szükségességét, ha meg ilyen miatt nem lesz babaágy, akkor lehet, hogy még gyerek sem kellene.
[ Szerkesztve ]
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Evil Snowman #13745 üzenetére
Ez a "mennyit engedne még költeni az asszony a fizetésedből" történet mindig mosolyra késztet.
Na jó, nem. Homlokráncolásra.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zaied
addikt
válasz Evil Snowman #13739 üzenetére
De megvenném, csak kivágnának otthon, ez lenne a 4.
-
-
válasz 4nick8 #13740 üzenetére
Nem néztem összehasonlító videókat róluk. De ahogy nézem a Sky-t senki nem akarja elvinni.
Lehet B opcióként lesz ez is, az is, aztán összehasonlítom melyik a jobb.
C opcióként meg lehet veszek melléjük egy Superglide félét is. Aztán mehet a híd alá, mert az asszony kib@sz, amiért szerinte fölösleges dolgokra költöm a pénzt. -
4nick8
őstag
válasz Evil Snowman #13739 üzenetére
Kiváncsi leszek hogy eladod e gyorsan a Razert és veszel Skypadot megint.
-
-
gaben22
senior tag
válasz _kovi_ #13737 üzenetére
Kb. 2 éve elmúlt a láz, azóta nem követem nagyon a fejleményeket, az akkor összevásárolt padokat/talpakat/egereket használom/ajándékozom el . Méretet neked kell tudni meg azt is, hogy "csúszós" padot akarsz vagy sem (high/low sense egérbeállítás és egyéni preferencia függvénye). Ha nagyon nem akarsz sokat foglalkozni ezzel, akkor ajánló alapján ez pl. belefér az árba (medium méret), de más jobban tudja már ezeket.
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
gaben22
senior tag
válasz _kovi_ #13735 üzenetére
Én nem játszom csak havi 1-2 órát, de így is rendes egérpadot használok. Sokat dob a mindennapokban egy jó felületű levarrott szélű pad. Egy jó teflon talp az egérre szintúgy dob még picit. Ha pár hetente rendesen takarítod, akkor évekig jó lesz, nem úgy mint a régi Hama párszáz forintos szövetpadok, amiket pár hónap után ki kellett dobnom és az elejétől fogva szar volt (csúcskált az asztalon össze-vissza...). Anno mondjuk nem álltam meg egynél én se, vettem párat én is, köztük 30 000-ért üvegpadot is .
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni, mert elvesztem a táblázatban amit a témaösszefoglalóban olvastam. Sok típus nem kapható már, és elég drágák is ezek.
Ezek a modellek komoly FPS gamer játékosoknak valók?
Olyan egérpadot szeretnék vásárolni ami kocajátékosnak jó lehet, azon belül is pl a Hunter -call of wild játék ahol csak kúszni kell és várni a vadat.
Szóval nem vagyok call of duty játékos. Munkához és néha minimális "egyszerűbb" játékokhoz milyen egérpadot ajánlanátok? Persze ami nem foszlik szét és strapabíró.
Van ilyen hozzám illő olyan 4-5ezer Ft-ért? Talán a vékonyabb jobb lehet? HP 435 vezeték nélküli egerem van.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok! QcK Edge egérpad helyett keresnék egy deskmat-et. Mit tudnátok ajánlani? Ha lehet ne külföldről.
Köszi
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Evil Snowman #13731 üzenetére
Már három hete lehoztam hírben.
Nem "valszeg", hanem 108 százalékra tuti, és akkor is így lenne, ha másfélszer ennyibe kerülne.
-
válasz Synthwave #13730 üzenetére
Tbh, nekem sem voltak tévképzeteim az árral kapcsolatban, tekintve, hogy egy Skypad 3.0 XL is 46.000 HUF-tól indul itthon. Az Atlas-ra meg ugye még "rácseppent" a Razer féle brand felár is.
Most mondanám, hogy légyszi hozd le Prohardveren hírbe, hogy hadd tudjam inni a "mi kerül ezen ennyibe" emberek könnyeit, de nem teszem.
Néztem a Pulsar-t is, de mivel számomra árban már nincs akkora difi a Pulsar, Skypad, Razer triumvirátus között, ezért ilyenkor ugye belép a márka fanatizmusom - tudom, shame on me - és valszeg a Razer lesz a nyertes.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Evil Snowman #13729 üzenetére
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én ennyire is számítottam.
Amúgy már a Pulsarnak is van üvegpadja.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Ahogy nézem kis hazánkba is beszivárogtak a Razer üveg padok. 49.000-től indulnak az árak.
-
Kobe
veterán
Hola
van egy razer gigantus 3XL es padom (120x55). Annyi a problemam vele hogy full fekete es eleg hamar meglatszik rajta a kosz, plusz valamelyest tul szeles, felig belog az asztalon levo gephaz ala, ami igy kicsit ferde. Illetve nem szegett szelu igy felek mosogeptol eleg hamar felvalna a felulete
keresnek egy kb 100x50 meretu varianst helyette, amit mosogepbe is lehet akar vagni, egyszinut vagy valami minimal mintazatut. Mintazatban hasonlot mint az xtrfy gp5 litus white, csak mondjuk fekete-szurke poli patternnal, mivel ilyesmi parkettavedom van ( [link] )
tipp? Akar alis vagy kulfoldi shop is jatszhat
-
Ringman
nagyúr
azt hiszem jó lesz a 90x40-es Xtrfy GP5 is, ebből mindegyik minta ugyanolyan sebességű?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
köszi, megnézem hogy passzolna a kisebb méret a jelenlegi felálláshoz - alkarra esne-e a varrás, az zavarna-e. a 90 v 100 cm az mindegy, max nem középen lesz a billentyűzet.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
sziasztok!
kb 5 éve egy 100×50 cm-es méretű "Huado" aliexpresses deskmatot használok, de már eléggé csereérett (úgy is, hogy fordítottam rajta), ehelyett keresek újat, lehet ez ugyanez
1. Mennyi a keret?
nem gondolkoztam rajta, első körben legyen br. 10-20k között, munkaeszköz lesz, így áfás számla preferált (de nem kizáró ok, ha nincs)2. Használtpiac / külföldi rendelés szóba jöhet?
külföldi rendelés akkor, ha jelentősen olcsóbb, mint itthon, vagy ha Mo-n nem kapható3. Mekkora hely van az asztalodon, milyen érzékenységgel játszol?
a fenti 100×50 cm-es deskmat elfér
1600 dpi, windowsos csúszka középen van
nem játszom, 3 monitoros felállásban dolgozom:
2560×1440+3840×2160 (150%-osan skálázva)+1440×2560 (álló), ezt a felbontást kb 82-84 mm hosszan húzom át az egérrel, nem szeretem, ha sokat mozog az egér (és a kezem sem, ezért váltottam könnyű egérre, könnyen lenyomható billentyűzetre (gateron clearrel gépelek már vagy 6 éve)
4. Milyen egérrel fogod használni?
glorious model o-5. Van-e valami konkrét preferenciád?
a meglévővel elégedett voltam, szerintem ez gyorsnak számít.
ha nincs más ajánlás, akkor lehet újrarendelem ezt a modellt (25usd)Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
addikt
Egyébként maga az egérpad olcsó, csak a szállítás durva.
18 dollár a Talent XL (mondjuk ez már nem ugyanaz mint amit én régebben vettem, azon egy kék nagy Talent felirat volt és méretben is kicsit eltért) 26 dolcsi a szállítás.
44 dollárért már idehaza is kapni elég sok mindent.
2db esetleg megérheti. Ott még marad a 26 dolláros szállítás.
Akkor csak 31 dollár/db.Jah és még a posta is megb@sz...
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
addikt
Kellene egy egérpad.
A kérdésem, ha van olyan aki próbálta mindkettőt, hogy a Xtrfy GP5 hozza azt a minőséget, mint a Puretrak Talent XL?
Puretrak a gyártótól most drágábbra jönne ki mint az idehaza kapható normálisabb padok. Szóval ezért nézem a hazai felhozatalt.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Zaied
addikt
válasz Evil Snowman #13713 üzenetére
Vagy a fizujuk kevés, de ez már részlet kérdése. Attól még lehet jó a cucc ár érték arányba, hogy nem tudod megfizetni. Nem egy ilyen dolog van, nem tudom mit lepődnek meg rajta…
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz nünüke1975 #13711 üzenetére
Hát, nem vagyok egy nagy monitorszaki, de ez egy 5 éves, 4K-s/60 Hz-es modell, szóval biztosan nem egy álom az input lag tekintetében.
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz nünüke1975 #13709 üzenetére
TV nek amúgy rohadt sok az input lagja, ahhoz ne viszonyítsd. Mi az a 4cars? Neked mi az egér sebesség DPI vagy Windows csúszka?
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz nünüke1975 #13707 üzenetére
Wat?
Szerintem csak valami olyan monitort vettél, aminek nem valami fényes az input lagja.
Egyébként ez egérpad topik. : >
[ Szerkesztve ]
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok. Lecseréltem a 24 colos monitoromat egy 27 colosra de azóta úgy érzem hogy az egér sebessége vagy reakció ideje mintha nőne.Magyarán késik az egér húzásra. Mit lehetne csinálni? Az egér sebesség fullra van állítva. Ugyanezt tapasztalom nagyobb tv-nél is pl 55 colos ha a gép oda van rákötve.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Evil Snowman #13705 üzenetére
A ROG Azoth alatt már megy a full látatlanban megszakértés.
Nálam a képaláírás a favorit.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Evil Snowman #13691 üzenetére
Lehoztam hírben is.
:'SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ferni
őstag
válasz Mangosztán #13702 üzenetére
sok fajta Artisan van, kérd ki itt a szakértők véleményét melyik is lenne jó neked
-
Mangosztán
tag
válasz Synthwave #13701 üzenetére
Hosszú évekig vettem az olcsó példányokat és az olcsó húsnak híg a leve.
Ahelyett hogy vettem volna 1x egy normálisat, és most nem gondolkoznék a cserén..
Persze nyugtával dícsérem majd a napot, mert természetesen próba után látjuk meg hogy milyen is a pad, de nem fogok ezen garsoskodni .
A Japók eléggé jó minőséget gyártanak és ez nem csak szubejtív , pl :Toyota&Honda&Lexus ,etc vagy DAIKIN .
Már megérte ebbe a Topicba jönni, végre találtam valami értelmeset is.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Mangosztán #13700 üzenetére
Örülök, hogy végre nem csak én tukmálom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Lexus, Toyota topik
- Politika
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Hardcore café
- Prémium gyártástechnológiát hoz a MediaTek a középkategóriába
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.