Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex18
tag
válasz
Csandi #13197 üzenetére
A táblázat alapján rendeltem én is viszon rá kellett jönnöm hogy nagyrésze csak úgy vakon van kategorizálva. Corsair mm350 egy kategóriában van az Aqua Control 2 vel ami valójában lassab mint egy QCK heavy mégis egymás mellett van.....
Én a redditet javasolom rengeteg hasznos infót onnan szedtem össze.... -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
CsMarc #13196 üzenetére
Ez egy eléggé összetett kérdés, mert sokat számít a preferencia, az egérkezelés, a tappancsok fajtája/állapota (a Logi már 0 km-esen cserés kategória, így ha nincs relatíve friss 3rd party papucsod, érdemes azt is belekalkulálni), meg maga az egér tömege, és ezekből lehet kivetíteni a személyre szabott ideált.
Ha bírod pl. az üveg hangját (én a falra tudok mászni tőle), és a napi legalább egy mikroszálas törlőkendővel való áttörléstől sem riadsz vissza, akkor SkyPAD 2.0 vagy 3.0. Nem két forint, meg nem is három, de hogy elkopni vagy deformálódni sem fog, az biztos. Csak a tappancsaid, mert azokat eszi, de a lassabb műanyag/alu is, csak kevésbé.
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Ismét aktuális a korábbi kérdésem.
Logitech G Pro X Superlight egér mellé melyik egérpadot javasolnátok? Elsősorban gyorsabb mozgásokhoz kellene, ezért egy Steelseries QCK hardra vagy egy Logitech G440-re gondoltam elsősorban. De láttam, hogy inkább az első márka ajánlott.
Egy Logitech G440-et már elhasználtam az elmúlt 1,5 évben, de sajnos meggörbült és már nem olyan, mint újkorában.
Jöhetnek más modellek is, ha azok jobbak
Köszi szépen a válaszokat előre is!
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
pulsar xlite v2 alá szeretnék xl, szóval olyan asztalt beborító padot, gyors legyen annyit tudok, pénz ne mszámít
Köszi
-
ByNor85
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék van e valakinek tapasztalata a Razer Strider egérpadról? Most egy Glorious XXL egérpadot használok(de már jól elkopott). Mennyire ajánlott egérpad? Mennyire különbözik a két egérpad felülete? Néztem hogy a razer vízálló, ez azt jelenti hogy keményebb a felülete? Bocsi a lehet hülyeséget kérdezek...
Főleg fps játékokat játszok.
Válaszokat előre is köszönöm. -
HellGábor
csendes tag
Köszi az infókat!
-
ferni
őstag
Cooler Master Swift RX amire nekem a legjobban hasonlít a DM pad amúgy.
Nekem átjövős jelenleg, pedig van itt Pulsar Paracontrol v2 is.És a DM pad még nem is drága darab.
-
HellGábor
csendes tag
Mi a vélemenyetek a Dream Machines Gaming Mouse Padrol?
Pulsar xlite V2 vagy Razer Viper ultimate alá kellene valami?(nem tudtam meg dönteni melyiket rendeljen meg)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Jóvanaz, de inkább a Heavy Mediumot vegyed, mert az 6 mm vastag, nem 2. Kényelmesebb, meg talán tartósabb is.
Egyébként az egér aljára sem árt normális PTFE talpakat szerezni, ha nincsenek. Egyrészt sokkal finomabban tudod majd mozgatni, másrészt nem mészárolja le a pad felületét.
-
sgx
tag
Sziasztok,
csak munkához - excel, programozás, levelezés - keresek egérpadot és a következőt néztem ki:
STEELSERIES 63004 Qck Gaming egérpad 320x270x2mmA célnak megfelel szerintetek? Sosem volt még egérpadom.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, már a Raidenből is van Classic. Úgy látszik, hogy az Artisan tényleg vissza akarja hozni az old school dizájnt.
-
L.Szabi
tag
Sziasztok,
Xtrfy GP4 mintás padok és a kodiak egérpad között van bármi akár kisebb vagy lényeges különbség? Esetleg hasonló árkategóriában van itthon is kapható jobb cloth pad ezeknél?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
4nick8 #13177 üzenetére
lul
Az ön vesztesége. A magam részéről a jó (a tengerentúlon már-már legendás) cuccokért nem állítok a saját utamba értelmetlen korlátokat, főleg, hogy még a postát hozzáadva sem veszek itthon ennyiért ilyen patinás padot.
De akkor veszel tízet, oszt máris nem kis értékű.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
4nick8 #13173 üzenetére
Akkor még korai az Artisan >>> all.
De mér amúgy? Szállít Magyarországra. Egy 6 mm vastag PureTrak padot mindenki megérdemel, aki ad arra, hogy mi van az asztalán, és nem csak uncsi fekete/egyszínű darabok vannak belőle. : >
----------------------------------------------------------------
(#13175) ribizly: Változtat. Az XSOFT-tal egy picit több kontrollod lehet, mert jobban bele tudod süppeszteni a padba az egeret, de nincs túl nagy diffi, szerintem egyikkel sem nyúlsz mellé.
Én is most gondolkodom hogy Zero Classic XSOFT L-t vagy SOFT XL-t kéne venni (XSOFT XL-t már nem találtam). Vagy meg kéne várni az AtomPalm Hydrogent, és arra szórni a petákot. Vagy olyanra, ami lényeges, de az snassz..
-
ribizly
veterán
válasz
Csandi #13163 üzenetére
Ez a Classic Zero volna az?
És mi a különbség a Soft és az X Soft felület között?
Azt értem, hogy az egyik "finomabb", de az sebességben / stopping power-en is változtat a dolgon. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
SteelSeries Qck Heavy Medium, oszt jónapot.
Vagy ha adsz magadra, akkor a PureTrak oldaláról rendelsz egy 6 mm vastag, 320 x 270 mm-es Talent Mediumot. Az postával együtt kb. a kereted lesz (vagy most akció van, szóval kicsit talán kevesebb; a 7 dollár NEVETSÉGESEN olcsó ezért a minőségért), és a natúr fekete mellett vannak csecse színes darabok is.
Nálam abszolút favorit a márka, és nem fog vastagon a ceruzájuk az ácédulákon akkor sem, mikor épp nem szotyiért kínálják a jóságot, csak az USA szállítás dobja meg a végső összeget, de így is érnek minden forintot. Egyébként 30 °C-on, kímélő programmal mosógépben moshatók.
A legkomolyabb alsó része (vákuumos) az Artisan padoknak van, de azok minden más szempontból is high-endek, szóval nem ez az árszint, a legkisebb S-es ~10 pénz, az értelmezhető méretek 18-25 000 között mozognak. Szerintem a Razer Sphexre gondolsz ilyen ragaccsal. Szerintem nem a legszerencsésebb megoldás, de te tudod.
Viszont akármit veszel, valami PTFE tappancsot szerválj az egereidhez, ha nem akarod a műanyaggal idő előtt lemészárolni a felületeket!
-
300x400mm-es helyre keresek általános (nem játék) felhasználásra egérpad-et.
A kérdésemet főleg a tartósság és a halk működés miatt írtam be ide.
max 10 000 Ft. Logitech M310 és Tecknet vertikális egérrel használnánk.Pár éve vettem a Neten egy - szerintem - gamer egérpadot. A lakásfelújítás során kidobtam, de jó lett volna megnézni a típusát, mert bevált. Nem találom a rendelést a levelezésemben.
Vékony volt nem az a szivacsos, egy kissé odaragadt az asztalhoz, volt egy kis "füle" gondolom a felszedéshez. Mondjuk elég hangos volt.
Hogyan keressem? Van a vastagabb, szivacsosban is "ragadós" vagy annak nincs szüksége erre a tulajdonságra? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
ribizly
veterán
Sziasztok! Melyik az az Artisan lap, amelyik a leginkább közel van a HP OMEN (~QCK+ 450x400) sebességéhez?
-
4nick8
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #13155 üzenetére
Túl új. Nincs viszajelzés. Artisan szerint rendben van és mi hiszünk nekik.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
4nick8 #13070 üzenetére
Ennek a tartósságáról tudunk valamit? A varrott szélek hiánya miatt érdekelne.
Valamint ha már itt vagyunk: aktuális lett az egérpad vásárlás, 800dpi-n játszom/szerkesztek, legjobb emlékeim szerint egy balanszolt darab kellene valahol control és speed között, egerek közül pedig az OG Logitech G303 fogná a padot vénülő kezével (valamint belátható időn belül valószínűleg a PMM P-303 lesz a következő, amivel felveszem a lantot és váltja a G303-at) és kipróbálnék valamit az Artisantól.
Néztem már néhány videót a témában, tippre pedig valahol a Ninja FX Zero/Hien/Hayate Otsu szentháromság környékén kellene keresgélnem, de szeretném a topik bölcseletét kikérni még mielőtt egy létfenntartáshoz nélkülözhető lágyszerv árát kiadom, előre is köszi a segítséget.
-
Csandi
őstag
XTEN -ről mit tudunk? Lehúzás, "megéri", bármi egyéb?
-
4nick8
őstag
Tiger Gaming padok végre itthon is kaphatóak.
-
4nick8
őstag
válasz
Csandi #13145 üzenetére
Itt van másik gyors és nagy de vékonyka: fNatic Dash XD
-
4nick8
őstag
-
-
Alex18
tag
válasz
egymegegy1 #13123 üzenetére
Szia
Kicsit késve sajnos de teszteltem az X-raypad Aqua controll 2 egérpadot. A Qck heavy hez képest ez sokkal gyorsabb kevés stopping powerrel. A pad az első használat alatt még csak gyorsabb volt mint a qck heavy viszont egy x idő után még gyorsabb lett emiatt a mouse sensitivityt lejjebb állítottam és próbálok gyakorolni hogy megszokjam viszont nagyon jó egérpad. A varott szél ami miatt aggódtam viszont szinte észre se veszem "flat stiched edge". Sokan irják picit durva a felülete és irritálja a csuklódat de szerintem nem pedig nekem is érzékeny a bőröm ami viszont irritált az a Logitech g840. -
4nick8
őstag
Már itthon is kaphatók az igen kiváló fNatic Dash padok!
-
Zaied
addikt
-
Mcray
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg nem használok egér padot, mert nem szeretek, de kénytelen leszek, mert a csuklóm nagyon rossz állapotban van, ott ahol az asztalhoz ér.
Single player játékokkal játszom és 3D tervezek főleg.
Jelenleg egy Cooler Master Devastator 3 egerem van.
Egy sima egérpad megoldás lehet a problémámra, vagy inkább valami párnázott kéne?
Látom, hogy vannak itt nagyobb padok is, de nem hiszem, hogy ki tudnám használni. Örülök, ha az egér elfér az asztalon.
Előre is köszönöm a tippeket, tanácsokat. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Alex18 #13130 üzenetére
Talán még egyszerűbb a MaxGamingtől venni, mert kb. minden verzió is van náluk, és 12 euró a szállítás, így 37 euró a vége, az meg tudtommal még nem vámos történet.
-
Alex18
tag
válasz
egymegegy1 #13128 üzenetére
Ezek a padok nagyon jó minőségűek a fél év nem sok persze ez relatív mert nem egész nap a gép előtt vagyok nekem a qck heavy egérpadom is mint az új úgy néz ki ...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
egymegegy1 #13128 üzenetére
A "k" ezret jelent ----> 8100k = 8 100 000
"ahogy számolom az aqua controll krekítve 20k-b lenne."
???
A 450 x 400 x 4 mm-es, sztenderd fekete Aqua Control+ 20 dollár, de a ROB Strata Edition se több. A picit gyorsabb és keményebb 3 mm-es kiszerelések, köztük a Blue Strata Edition meg még annál is olcsóbb 1 dollárral. -
egymegegy1
tag
válasz
Alex18 #13127 üzenetére
8100K-ÉRT vettem a corsairt , ahogy számolom az aqua controll krekítve 20k-b lenne.
Találtam egyet Ha-n , emlékeim szeint kb fél éves ,de tarok használtpad vásárlástól.
10+2/3 keret ha vissza veszik a corssair-t .Esetleg ha nem vennék vissza akkor 3 hónapon belúl tudok új padra beruházni. -
Alex18
tag
válasz
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
És persze az új PureTrakokon (elsősorban az L-es Primal Mask) és a halogatott Artisan Zero Classicon, meg Vaxee PA Zygenen kívül még két cucc kezdett mozgatni.
Állítólag igen korrekt, speed besorolás, de picit süppedős, 35 dollár, 490 x 420 x 4mm. Érdekes, érdekes...
Meg persze a Pulsar Paracontrol V2 XL, ha már az egereik ekkora királyságok. 460 x 410 x 4 mm, de van 500 x 500 x 4 mm-es kiszerelésben, meg deskpadban is. Elvileg hasonló, mint az Aqua Control+, ami fincsi.
Van kékben és feketében is, és persze az Xlite Wireless egérből ugyancsak akad már kék, a miniből meg sötétzöld. A vezetékes Xlite nem kap színes v2 verziót? ffs
F@szom recesszió...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
[link]
Jó cucc. -
Alex18
tag
válasz
Pont most érkezett meg én innen rendeltem itt nincs vám se áfa sajnos ha a saját oldalukról rendeltem volna akkor a szállítási költség ami nagyon sok volt arra rájön a vám és az áfa és akkor lehet hogy 40e alatt nem áll meg az egérpadom
. ...:
https://www.gamegear.be/
Itt viszont 8 euro volt csak a szállítás.... -
Alex18
tag
válasz
egymegegy1 #13119 üzenetére
Szia
Én is vettem az alzánál azt hittem gyorsabb lesz mint qck heavy de nekem jelentősen lasabb volt. Nekem visszavásárolták...
Persze elméletileg ha neten vetted 14 napon belül ha jól emlékszem bármikor elállhatsz a vásárlástól.
Amúgy én a premium prot vettem 13e volt akkor pont akcióban a vásárlás után meg megjobban levitték 9e re...
Most egy X-raypad Aqua Control II rendeltem remelem holnap ideér -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
egymegegy1 #13119 üzenetére
50 százalék. Vagy igen vagy nem; felhívod a boltot, és megkérdezed, bár mivel személyesen vetted, szerintem semmi.
"mik a vélemények róla?"
Azt, hogy Corsair árban jobb padokat lehet venni. Nem alja, de nem is olyan, amiről képeslapot írsz a családnak. Csak egy példa: az XL árához hozzáraksz kb. egy ezrest, és már az ajtódban van az Egyesült Államokból a PureTrak Talent XL.
-
egymegegy1
tag
Üdv ismét . Készletről vásároltam személyesen egy Corsair mm 350 Champin egérpadot , viszont nem igazán jön be , így arra gondoltam vissza vinném. Mennyi esély van rá hogy visszavásárolják vagy kicserélik?
Ui: másnak van tapasztalata ezzel az egérpaddal? mik a vélemények róla? -
4nick8
őstag
válasz
jaffa 2843 #13116 üzenetére
Mi menő?
-
-
4nick8
őstag
válasz
jaffa 2843 #13113 üzenetére
Ez a mondat elhangzott egy Varmilo cmyk billentyűzetet vásárlásakor. Azóta klasszikus és leirja a magyar néplelket.
-
Mephike
őstag
válasz
4nick8 #13112 üzenetére
A második számomra iszonyú katyvasznak tűnik. Biztos van, aki szereti az ilyet, de ha folyamatosan ezt kellene néznem az asztalomon, engem zavarna. Nem állítok olyat, hogy rosszul lennék Tőle, de biztos, hogy folyamatosan idegesítene. Nem esik jól ránéznem.
A harmadikról pedig a kb 40-50 évvel ezelőtti szobák tapétái jutnak eszembe. Biztos, hogy nem vágynék erre a retró feelingre.
De persze mindenki azt vesz, amit akar. De kb ha az elsőre találsz 100 vevőt a másik kettőre ugyanannyi idő alatt jó ha összesen 10-et. De ne legyen igazam. -
4nick8
őstag
válasz
jaffa 2843 #13111 üzenetére
Igen mindenből csak a fekete. Különben még azt gondolják rólam a barátaim hogy buzi vagyok. Ugyi?
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
egymegegy1 #13104 üzenetére
Én azért megnézném a PureTrak deskpadjait is, mert a Talent abroszméretű válfajának már nem csak háromféle kiadása létezik, ugyanis az újgenerációs CL1 széria képviselői közül a fehér/fekete és piros/rózsaszín mintázatú példányoknak is akad nagyon nagy verziója.
Anyagilag viszont a 15 dollárért vesztegetett Talent XL éri meg a legjobban, mert ezért a felületért ez egyenesen egy általad elkövetett rablás, még az USA szállítási költséggel is. Arról nem beszélve, hogy a vásárláskor (ami egyébként lehet a webshopjukból bármi) a FREETXL kódot használva +10 dollárért (megnövekedett szállítási költség) még egy ingyen Talent XL-t a kosárba rakhatsz. Ergo 25 dollár + szállításért két fullos deskpadot kapsz. Ami vicc, de szerencsére a jó fajtából.
A párának nem áll ellen úgy, mint egy Artisan, cserébe viszont ellenáll a szennyeződéseknek, és 30 °C-on gépben mosható. Azért az is valami.
-
Zaied
addikt
válasz
egymegegy1 #13102 üzenetére
Korrekt bemutató, egy fórumtárstól.
-
Zaied
addikt
válasz
egymegegy1 #13099 üzenetére
X-Raypad Thor, viszont erősen koszolódik és nem tapad mindig a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SkyShowtime
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Robotporszívók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen egeret válasszak?
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- KINGSTON FURY 32GB (128GB KIT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest