Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kharpi
csendes tag
Köszönöm teszek 1 próbát akkor a QcK-val, hátha nekem is beválik
-
kharpi
csendes tag
Sziasztok!
Vásárláson gondolkodom, és visszaolvasva nem igazán jutottam dűlőre, így inkább megkérdezném a személyes tapasztalatokat e téren, mit ajánlotok.
Főként fps gaming-re keresnék egérpadot, 90cm széleset.
Jelenleg 1 hyperx pulsefire fps pro egér alá kellene.
Nem szeretnék túl grafikázott mintákkal teli egérpadot, letisztult fekete és piros ledes minden más eszköz.
Amin gondolkoztam a hyperx fury s pro xxl illetve qck edge xxl.
Árkategóriába is hasonlót, max 10-15k-t költenék rá.
Jelenleg valami gagyi urage egérpadom van 4mm, de iszonyat meleg és kényelmetlen a kéznek és az egérnek is.
Ha erről a két egérpadról van személyes tapasztalat szívesen várom, illetve ha van másra ötlet azt is
Speed/control teljesen mind1.
Köszönöm! -
-
Perbal1
tag
Köszönöm!
-
ribizly
veterán
válasz
Perbal1 #11387 üzenetére
De.
Meg, ha eleve mondjuk 2-t rendelsz, (mert gondolsz a jövőre is) akkor mindjárt nem annyira problémás a szállítás. Neadja ég írsz Kodiak-nak, hogy mondjuk adjon némi discount-ot, akkor meg egyenesen fantasztikus.
Ám, ha nem akarsz ilyennel vesződni, akkor marad a 400x450-es QCK Heavy, ami lehet QCK+ Heavy-nek vagy QCK Heavy Large-nak lesz nevezve.
-
ribizly
veterán
válasz
Perbal1 #11382 üzenetére
Még mindig a Kodiak Limited XXL és a QCK Heavy. De leginkább a Kodiak.
-
Perbal1
tag
Sziasztok!
Jó minőségű egérpadot keresek!
400x450, 6 mm vastag
Ami jó FPS játékokhoz is! -
|AP|
veterán
egész asztalos egérpadot keresnék, annyi nehezítő tényezővel, hogy 80cm széles az asztalom, így a szokásos 90x40cm-es méret nem jó
70 (vagy 60)x30-as kellene, de nem nagyon találok.
Egyéb igényeket azért nem írnék mert csak praktikussági okokból kellene, nem játszok, csak dolgozok a gépen. -
mmili
tag
Sziasztok.
G403-as alá keresek egérpadot CSGO-hoz.
Körülnéztem itt , és egész jó áron vannak ajánlott padok. Eddig a QCK+ Limited, és a Zowie P-SR közt hezitáltam, de közbe találtam Vanirtól egy 2017-es tesztet a Roccat Taito 2017-es padjairól, és 3.-nak bekerült a kalapba. Varrt, nem varrt lényegtelen, nem zavar. Melyik lenne a legjobb választás. Esetleg egyéb alternatíva?
Köszi a segítséget. -
Rick3D
senior tag
Sziasztok, Egérpad vásárlásban szeretném kérni a segítségeteket.
1. Mennyi a keret? 6-8e forint.
2. Használtpiac / külföldi rendelés szóba jöhet? Használt piac nem de külföldi rendelés igen.
3. Mekkora hely van az asztalodon, milyen érzékenységgel játszol? Közepes méretet keresek(L-XL nem jöhet szóba). Low-Medium érzékenység.
4. Milyen egérrel fogod használni? Zowie ZA-13
5. Van-e valami konkrét preferenciád? Szeretném ha 4-6mm között lenne a vastagsága. Nem hullámosodik avagy könnyen kisimul. Egyszerű design. Elképzelhető nincs ilyen a piacon de a Kodiak padok puha tapintású felülete nagyon elnyerte a tetszésemet. Ha volna Kodiak pad , egyszerű designal nem tettem volna fel a kérdésem
Amit az ajánlóból néztem azok a QCK padok. A heavy széria kifejezetten de nem volt számomra egyértelmű a szélek varrottak avagy sem ? Minden QCK pad mosható ? Illetve pár pro/kontra a márkával kapcsolatban ?
A fentiektől függetlenül érdeklődnék amolyan érdekességképpen , hogy létezik olyan gyártó akinél egyedi arculatot tudok tervezni a padnak de a minőség nem sínyli kárát ? Olyanra gondolok mint amikor egyedi pólót tervezel online , arculat a te kezedben van - az anyagot - méretet viszont kitudod választani. -
Zaied
addikt
A kialakult helyzet miatt, több időm lett, így gondoltam megint megpróbálok egy jobb egérpadot keresni, mint a Kodiak Limited, ami jelenleg az egyik személyes kedvencem. Az Xtfry-t már régóta kerülgettem, az M4 meghozta a kedvemet, így gondoltam kipróbálok pár egérpadot is tőlük.
Először is, nagyon pici dobozba érkeztek és rendesen fel is voltak tekerve emiatt. Az egyik ki se rúgja magát igazán. Ezt én kifejezetten utálom és nem értem miért kell ezen spórolni. Van aki szemet tud hunyni e felett? Különben mindegyiknek szépen varrott széle van, gumis alja, ami igen jól tapad ott, ahol érintkezik az asztallal. A nálam lévő darabok 460x400x4mm méretűek. Mind a három mosható, minőségi darab. Nem gondolom, hogy egy hónap után szétkopnának.
GP1 ha nem nézzük a Allsop-ot, akkor valóban az egyik leggyorsabb pad lehetne. Egyszerű, visszafogott designe. Érzésre talán a régi piros/kék Kodiak padokhoz tudnám hasonlítani. Kellemes a felülete, de azért nem olyan selymes, mint egy Kodiak Limited. Nekem ezzel az a bajom, hogy túl egyszerű, átlagos, annyira nem kimagasló semmiben, hogy ezt elnézzem. Most 6300Ft körül van, a QcK+ 6990Ft, a QcK+ Limited is 6990Ft akcióba. Ha kirúgná magát szinte azonnal, akkor a QcK+ nak vetélytársa lehetne, de ha még belefér a limited kinézete, akkor gondolkodás nélkül azt választanám inkább.
XIZT ezen már egy komolyabb grafika van, eléggé szubjektív, hogy kinek tetszik. Minden esetre jól kidolgozott kivéve a közepén lévő “szívhang”. Kicsit finomabb a tapintása, viszont lassabb is, mint a GP1. Ez is, mint a GP1 egész jól kirúgta már magát (48 óra lapítás), valószínű ezt megtartom, 8990Ft az ára.
NiP Ice a három közül ez a kakukktojás, amit totálisan nem értek. 9300Ft. A grafika nagyon részletgazdag és jól kidolgozott, viszont valami olyan anyaggal lett fölvéve a felületre, amin hosszabb használat után bemelegszik az ember keze. Olyan érzés, mint egy vasaltmintás pólón játszani, annyira műanyag tapadós gumi hatása van a dolognak, ráadásul érdes is (van bőven rosszabb is).
Ami érdekes, hogy véletlen ráraktam egy gyári hagyományos talpas egeret (konkrétan ZA13 és G203) és nagyon szépen futott az egérpadon. A nehezebb egereknél eléggé hangos, a könnyebbek viszont szépen siklanak a felületén és sokszor gyorsabbnak bizonyulnak a GP1-nél. Ezt az egérpadot, ha eldobom még most is összeugrik úgy, ahogy a dobozába pihent. Az MX500-asommal kicsit furcsán viselkedett, régebbi egereknél akadhatnak problémák és szerintem Trust-tal se kell használni.
Szóval az én szubjektív véleményem az, hogy ha a bolygók is együtt állnak akkor a NiP Ice nagyon gyors lehet, ha türelmesek vagytok és éppen akciósak akkor opció lehet a GP1 és szerintem a GP2 is, a XIZT-t és a NiP Ice padot én csak személyes próba után tudom javasolni megvételre. Gondolom a többi verzió közt is ekkora lehet a különbség, szóval érdemes lehet megpróbálni mindet. -
Zaied
addikt
Navi padot próbált már valaki?
-
gtamate2
veterán
válasz
ribizly #11361 üzenetére
Többet is hívtak már Limited editionnek, többek között a hyper beast is limitedként ment ha jól emlékszem, de a Howl is szintén limitedként fut.
-
gtamate2
veterán
válasz
ribizly #11355 üzenetére
Azt mondjuk megértem, hogy nem voltak egy szinten sebességben. De gondolom te a varrott szélű limitedre gondolsz, azok véknyabbak és lassabbak is a varratlan szélűektől.
(#11356) Vanir: Ha már kívánságlista, akkor én egy fehér Artisan padra lennék kíváncsi. Azokkal sajnos még nem sikerült összefutnom. De az biztos, hogy most egy ideig nem fogok új padot venni, így is életem végéig elég lenne a ~15 pad, ami a gyűjteményem gazdagítja
-
Vanir
veterán
válasz
gtamate2 #11353 üzenetére
Én akkor vettem egy Allsopot, amikor volt special edition QcK+ meg egy rakat más pad is nálam. Hype, vagy nem hype, de tényleg nem egy ligában játszik más padokkal. Talán a Sargas 450 SK volt az egyetlen, ami van olyan gyors az általam próbált szövetpadok közül.
Viszont kicsit túl van lihegve ez az egész egérpad téma, az fix. -
ribizly
veterán
válasz
gtamate2 #11353 üzenetére
Ha már hype, akkor szerintem általam Kodiak Limited-re van leginkább.
Az Allsop csak akkor merül fel, ha valaki rettenet gyors padot keres. Volt anno egyszerre új QCK+ Limited és Allsop Raindrop XL itthon, de azok nagyon nem voltak egy sebességűek. Az ARXL-en nem bírtam megállítani az egeret (számomra használhatatlan volt), míg a QCK+L-el elvoltam pár hónapot. Több pad vérzett el mellette csúfosan. -
gtamate2
veterán
válasz
pinnacle #11349 üzenetére
Igazából attól függ, hogy milyen az adott hyperglide. Találkoztam már olyannal, hogy nem volt tökéletesen lekerekítve (/reszelve) a széle, ezt otthon lehet orvosolni és nem lesz ilyen gond. Most van nálam egy Glorious Model D, ami gyári teflon és hibátlanul, hang nélkül csúszik.
Zaied:
"Az allsop meg a qck+ limited nem egy liga"
Vicces kijelentés. Maradjunk annyiban, hogy ez a te szubjektív véleményed. A topikból árad egyébként az Allsop hype, amit én személy szerint nem igazán értek meg. Sebességben gyakorlatilag elhanyagolható a különbség a két pad között, ezt anno dobragabbal konstatáltuk. Ettől függetlenül megértem, hogy az évek alatt megszoktad és épp ezért preferálod az Allsopot, de ettől függetlenül nem teljesen állja meg a helyét ultimate igazságként. A szubjektív vélemény persze megint más.
(#11352) pinnacle:
Én csak a raindrop verziót próbáltam, ezzel nincs tapasztalatom, így passzolom. -
pinnacle
nagyúr
Köszönöm a segítségetek! Akkor maradok a mostani padnál, időnként veszek majd talpakat. Illetve azért lehet kipróbálom az Allsopot.
Ugye az mind egyforma gyors, akár jó lesz ez a Surfer is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest