Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz pinnacle #11349 üzenetére
Igazából attól függ, hogy milyen az adott hyperglide. Találkoztam már olyannal, hogy nem volt tökéletesen lekerekítve (/reszelve) a széle, ezt otthon lehet orvosolni és nem lesz ilyen gond. Most van nálam egy Glorious Model D, ami gyári teflon és hibátlanul, hang nélkül csúszik.
Zaied:
"Az allsop meg a qck+ limited nem egy liga"
Vicces kijelentés. Maradjunk annyiban, hogy ez a te szubjektív véleményed. A topikból árad egyébként az Allsop hype, amit én személy szerint nem igazán értek meg. Sebességben gyakorlatilag elhanyagolható a különbség a két pad között, ezt anno dobragabbal konstatáltuk. Ettől függetlenül megértem, hogy az évek alatt megszoktad és épp ezért preferálod az Allsopot, de ettől függetlenül nem teljesen állja meg a helyét ultimate igazságként. A szubjektív vélemény persze megint más.
(#11352) pinnacle:
Én csak a raindrop verziót próbáltam, ezzel nincs tapasztalatom, így passzolom.[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz pinnacle #11343 üzenetére
De, most jöttek újak a hivatalos shopba. A PUBG-s verziók valóban nem a legkonszolidáltabbak
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz pinnacle #11315 üzenetére
Xtrfy NiP? Áh, ha tényleg a gyors padon van a hangsúly, akkor nagyon rossz választás. Én gyűlöltem konkrétan egy rövid teszt erejéig is.
Most rengeteg cucc van, ami között lehet válogatni, viszont az áruk eléggé változó. Most nemrég jött ki a Zowie G-SR SE Blue, ami elvileg elég jó cucc. Az alja miatt nekem annyira nem szimpatikus (egy közepesen tapadós gumi rétegről van szó), abban szerintem a mintás QcK+ (aka. limited editionök) jóval jobbak.Én a Qck+-okra szavaznék, ha nem fontos, hogy varrott legyen a széle. Nekem most épp egy PUBG Miramar Edition van, ami egész jó áron vihető most a magyar webshopokból is (5 ezer környéke).
Ott van még az olcsóbbak között a HyperX Fury S Pro, ami szintén mintás (de a visszafogottabb), amit nem teszteltem még, de jónak tűnik.
Igazából ezek mind jobbak a célra, az Xtrfy-nál legalábbis mind jobb választás.
*Sn0w
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- Starfield
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik