Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vanir

veterán

Olyan helyen leltem meg a Kodipad utódját, amire nagyon nem számítottam volna.
    AliExpress - Huado Factory Store
    Felvettem velük a kapcsolatot, hogy sima fekete, varrott szélű egérpadjuk lenne-e 45x55 cm-es méretben. Azt a választ kaptam fél napon belül, hogy 50x50-es van csak $16.00, free shipping. Megrendeltem 23-án, 5-én már itt volt Magyarországon, a posta meg jó szokásához híven ma hozta ki.

Kb. ugyanaz a felület mint a Kodipad, az alja teljesen megegyezik (bár ez egy fél fokkal jobban tapad), a szélvarrás finoman el van dolgozva. Egy picit hullámos a feltekerés miatt (nem annyira, mint amennyire a képen tűnik). 50 centis keményebb nejlon csomagolásban érkezett, nem volt durván meghajtogatva semerre, sértetlen az állapota. Kartondoboznak jobban örültem volna, de olcsó húsnak híg a leve - ennyi baromira belefér.

Gyors, megállítóereje részemről elégséges, és batár nagy (de van annyi méret, hogy bele lehet fulladni a választékba).
    Egyetlen hátránya - amit mellesleg meg is említenek a leírásban -, hogy az illatvilága kifejezetten borzasztó.
    4 rongyért 50x50 centis egérpad, ilyen minőségben, itthon? Felejtsétek el.
    Nagyondurvánkülönösenrettentően ajánlott a részemről.

[kép]

Új hozzászólás Aktív témák