- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
Próbálgattam állítgatni, a miore nincs hatással erre. Néha előtűnik a csíkozódás aztán eltűnik a kábel megmozgatásával. A hullámzás meg...abban sem vettem még észre rendszert. Szerintem a VGA csati szórakozik. Hol tudnám vajon ezt megnézetni? Már két számtech szervízből zavartak el azzal, hogy ők nem foglalkoznak ilyennel...
Gembird túlfeszvédő elosztóról megy minden...de nem tartottam fontosnak áramtalanítani. Amíg még a panelban volt a gép, akkor mindig áramtalanítottam az elosztót..de most elkényelmesedtem...pedig itt már volt komolyabb áramingadozás is.
-
Loha
veterán
válasz
bolcsodal #2297 üzenetére
Moiré-t próbálgasd állítani a moncsi menüjében.
Szar kábeleknél, a felbontás és frissítés növelésével, növetszik a zaj is.Nem tervezem minden kikapcsoláskor áramtalanítani a gépet monitorostul. Készenléti állapotban vmi 10W-ot eszik, ami nem túl sok szerintem...
Sok kicsi sokra megy, de nem ez a lényegi része hanem az, hogy közben a monitorod és a géped tápja is dolgozik vmint az alaplap is, tehát használódnak. Arról nem is beszélve, hogy ha vmi áramingadozás következik be ez idő alatt, ugyan úgy elszálhat a moncsi vagy a táp, mintha használnád. -
bolcsodal
addikt
válasz
elmoraan (r) #2295 üzenetére
Hát először készenléti állapotra gyanakodtam. Kikapcsoltam és ugyanúgy sípolt...
Aztán nem volt további ötletem. -
bolcsodal
addikt
Ehh...hallottál már hasonló problémáról.
Eddig nem sípolt. Mondjuk..volt egy 550b-m előzőleg, az működés közben sípolt ugyanígy
. Nem tervezem minden kikapcsoláskor áramtalanítani a gépet monitorostul. Készenléti állapotban vmi 10W-ot eszik, ami nem túl sok szerintem...legalábbis nem attól lesz 8K-s a villanyszámlám.
Namajd hallgatózok....
Ez a finom hullámzás nem volt kábelfüggö...csak felbontás, és frekifüggő volt.
-
Loha
veterán
válasz
bolcsodal #2294 üzenetére
Ez lehet akár kábelhiba is, mondjuk ha egy jó ideje használod a mostani kábellel és eddig nem volt gond akkor nem valószínű.
997MB-d van? Ha igen, akkor a magas hangon való sípolás normális sztem, inkább folyamatos szokott lenne nem szakaszos, de sztem nálad most van kialakulóban, szóval majd folyamatos lesz. Erre van egy nagyon jó megoldás, a gépet és a montirot is egy közös kapcsolóval ellátott elosztóra csatlakoztasd, nem baj ha túlfeszvédős
, és miután kikapcsolod a gépet, az egészet áramtalanítsd, és akkor a sípolás is eltűnik, a villanyszámla is kisebb lesz, vmint az az alkatrészek elhalálozásának valószínűsége is.
-
bolcsodal
addikt
Persze hogy lyukmaszkos.
Nem..ez csak nagyon közelről látszik, mintha remegnének/hullámzanánk a betűk a képernyőn (most 100Hz-en nem jellemző...). Kicsit idegesít..lehet, hogy a halál előjele?
A másik..normális, hogy a monitor kikapcsolt állapotban ütemesen/magas hangon sípol (alig hallhatóan, de egy csendes szobában feltűnik)?
Kezdek begolyózni, a nejem már megjegyezte, hogy elég ilyesztő, amit csinálok.
-
bolcsodal
addikt
Azt meg tudjátok mondani, hogy 1152/864-es felbontás mellett, 100Hz-en miért kezd el egy idő után alig észrevehetően hullámozni a képernyő? mintha enyhe délibábot néznék közelről. Egészen 75Hz.ig nem szűnik meg ebben a felbontásban...
-
DroneZ^
őstag
Hol találtok ti elado g500at? én égen földön nem találok sehol, se samsung 959NF-et sem g400/420/500/520at nem
-
IceBlade
csendes tag
Na ma rendelném a monitort ezért ha minél előbb válaszolnátok azt nagyon megköszönném, tényleg fontos, köszi
, na szal SONY G500 v. DELL P1130? 8E FT külömbözet van a kettő között. A SONY-nál elég 1600x1200-ban a 85hz?
-
-Cain-
csendes tag
válasz
macikos #2279 üzenetére
Az Diamondtron, nem? Amugy biztos nem rossz, de azert latom Te is a csucs Trinitronokat keresed
Nekem is ez a 2 utolso mohikan tetszene leginkabb... ha esetleg valami feltaratlan F520 es/vagy FW900 lelohelyre bukkannal, ahol megszamlalhatatlanul bukkannak elo a 2-3000 oras csucs-sonyk, ugye szolsz?
foleg FW900-at szinte csak e-bay-en talaltam, arban jok is lennenek (relative), csak szinte mind Kaliforniaban van, ugyhogy le is mondtam rola mar.. :S
Talaltam most egy G520-at, azt megnezem, de ha leharcolt, marad az ugyanolyan kepcsovu rondaburkolatu IBM... azert kosz a tippet de a "tovabbfejlesztett" Diamondtron nem vonz annyira(pedig tudom hogy jo, csak "sznob" vagyok..)
-
macikos
addikt
Én a helyetekben ha már ott vagyok, mindenképpen bekapcsoltatnék egy NEC FE1250+ -t. Emlékszem, néhány éve, amikor még gyártották, arany árban volt.
-
DroneZ^
őstag
vigyázz, vaktában ne vegyél, majdnem vettem én is 1 Dell-t kivolt nagyon égve, fako , fényerő nuku... szerintem jobb ha élöben megnézed... sajna sok ilyen monitort cégen 0-24h ig éveken át használták... magánembertől viszont valoszinü hogy nem lesz ilyen...
[Szerkesztve] -
-Cain-
csendes tag
-
-Cain-
csendes tag
válasz
IceBlade #2273 üzenetére
Igen, a Dell P1130 ugyanazt tudja mint az IBM P275, csak sokkal szebb
en is olyat szeretnek igazabol, de meg nem talaltam realis arban olyat ami normalis allapotban lenne. Lehet hogy neked mazlid van es pont kifogtal egy jot 22-ert, mindenesetre ha alapos teszt utan is jonak tunik, en megvennem a helyedben
-
IceBlade
csendes tag
De most nézem a Dell P1130-at, elég jónak tűnik, G520-as képcső van ebben is, csak ez 22E FT, de gondolom ha megvenném nem bánnám meg
-
bolcsodal
addikt
Ez figyel a 1100DF-ben: DynaFlat - Shadow Mask 21'' CRT
wiki:[link]
Szerintem az összes DynaFlat ilyen. Csak az MB/DF megnevezésben kölünböznek, ami a fényerőt határozza meg. MB: MagicBright, DF: DynaFlat (síma, alap fényerő)
És kivel szokás megnézetni egy ilyen csatlakozó forrasztásait?
És ez van a rácsmaszkosokban: [link]
[Szerkesztve] -
-Cain-
csendes tag
Szia,
azt lehet tudni hogy kb. hanyezer orat mentek az IBM-ek, vagy legalabb azt, hogy honnan hozzak oket? (Marmint ugy ertem, mire hasznaltak eddig es milyen intenzitassal) .... bar vegulis mindegy, ugyis megyek majd es megnezem/megveszemmindenesetre elegge ''raizgultam'' a muszaki parametereire
-
-Cain-
csendes tag
válasz
IceBlade #2265 üzenetére
Hello!
F520-at nem hiszem hogy kapni fogsz, akinek van, nem akarja eladni ertheto okokbol - ebben volt a Sony legutolso, legmodernebb racsmaszkos (Trinitron) kepcsove ugy tudom... ellenben ha jot akarsz, vegyel Joeid-tol egy P275-ost, en is azt fogom tenni. Ebben amennyire tudom, G520-as kepcso van, ami eggyel az F520 elotti - azaz modernebb es nagyobb teljesitmenyu, mint az altalad leirt masik 2 tipus, a G500 es az E500 (csak osszehasonlitaskepp: 1600x1200-ban az E500 mar majdnem csucsteljesitmenyen uzemel 85 Hz-en, mig a P275 ugyanezen a felbontason kitolja a 100-at is erolkodes nelkul... nem mindegy!).
18 nem penz erte, bar remelem nem mentek tul sokat es tenyleg szep allapotban vannak... szoval ha csucs Trinitront szeretnel es nem zavar a kicsit csunya IBM burkolat, kovesd a peldam
Udv! -
joeid
tag
válasz
bolcsodal #2264 üzenetére
Lehet hogy kontakthibás a csati ... kicsit átkéne menni a forrasztásokon ...
A Samsung DynaFlat (bár a magyar oldalon azt írják rácsmaszkos...)
Én a képéről majd akkor nyilatkozom ha már itt lesz és megnézek 1-2-t ...Láttam én már jó Samsung moncsit , pl 757DFX igaz ez csak 17-es...
Az árakat az oldalunkon még nem kell fixnek venni csak valamit írnom kellett hozzá...lehet hogy lesz külömbség (a Samsun olcsóbb lesz pl. , de lehet hogy a Belinea 108035 -nek is megy lejebb az ára és a csúcs a P275 G520 képcsővel lesz a ''legdrágább''). -
Mozso26
senior tag
Srácok a refresh lock-ban hogyan lehet 85hz fölé állitani mondjuk 100hz-re? Biztos h birja a monitorom.
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
A földelési hibát hogy lehet leellenőrizni? Az új kábellel jelentősen csökkent a mértéke, de még ott van ez a (szellemcsíkozódás). Mondjuk...azután jelentkezett először, hogy nagytakarítás végett (sűrített levegő, ecset) leválasztottam a PC-ről a Monitort...lehet a Vidkari oldalon rontottam el vmit?
-
joeid
tag
Nah most ezt jól bebuktam
A Samsung moncsi adatai kicsit mások 51cm , 28kg, 120W.
...és a videósávszél is inkább 240 mint 340.
Mondjuk a magyar oldalon az előbbi adatok vannak , de elég irreálisnak tűnik...
Tök jó megnéztem vagy 8 nyelvi változatot és még véletlenűl sincs két egyforma adat... -
joeid
tag
válasz
IceBlade #2257 üzenetére
Ha érdekel valakit akkor ha minden jó megy jövőhéten érkeznek P275 fekete moncsijaink + Samsung 1100DF -ek .
Az előbbit mindenki ismeri , meg szerintem az utóbbit is (Samsung : 0.20 mm képpont, 53cm látható képméret, 121Khz-es, 340MHz videó sávszél stb.) elég jó kis cucc.
Jah és aki a súly meg a fogyasztás miatt aggódna : a Samsung moncsi 16kg ! és max 83W-ot eszik...
A megszokott 1 év gari és az alcsony ár (18 pénz vagy az alatt) persze szintén garantált -
joeid
tag
válasz
bolcsodal #2252 üzenetére
HD15 M/M = 15 tűs D-SUB VGA kábel APA-APA csatlakozóval.
Magyarul normál VGA kábel a monitor és a gép közé.
Én a Roline kábeleket (legalábbis a D-SUB-ot) senkinek nem ajánlom , ugyan elég vastag stb. viszont a DDC legtöbbször nem megy át rajta ...
A ''szellmcsíkozódás''attól van hogy a csatlakozó bekötése vagy nem jó vagy nincs bekötve valamelyik földelés.
-
IceBlade
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodtam hogy veszek egy jó kis CRT-t mert már a tököm ki van ezekkel a TFT-kkel. Egyiknek fekete helyett zöld a képe, vagy 16.2 millió a színpalettája, másiknak túl sötét, harmadiknak túl nagy a felbontása és ha lejebb veszed akkor homáyos, na mondom jóvan...
A gépem elég jó tavaly vettem(AMD3200+, 1GB, GF7600GT), widescreen TFT-m van és ugye a natívja 1440x900. Na most ebben a felbontásban a mai játékok már nem igazán mennek vmi jól, lejebb vettem 1024x768-ba a felbontást...tökéletesen fut mind1ik gém. De viszont olyan homályos hogy nem lehet nézni. Na szal egy 21''-os CRT-re gondoltam, ebből is vmi Trinitron képcsövesre. Kinéztem párat: SONY G500, E500, F520. Úgyolvastam hogy F520 a legjobb, de ezt nem találtam olyan boltot ahol lehetne kapni. esetleg e 3 monitor közül lenne jobb? Vagy esetleg 19''-os? Előre is Köszi! -
-
Loha
veterán
válasz
bolcsodal #2253 üzenetére
Én nem vennék ilyen Daxon kábelt, mert biztosan jó, de annyira nem mint amilyen drága, és neked nem kell 25-30m elvinned a jelet, elég 1,5m is.
Ha Pesten laknál akkor azt mondanám, hogy menj be Makrotexbe és vegyél 700Ft-ért egy használt kábelt ami tökéletes. Ha van a környéken vmi bontó akkor ott érdemes körülnézni, bármelyik komoly 21'' CRT használt kábele jó, mert azokat annak idején nagyon jól megcsinálták.
Roline kábel lehet akár jó is, de én inkább csak vacak minőségű Roline kábeleket láttam eddig.
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
Állítólag ebben jobbak a Daxon kábelek:
''A DAXON PROFI VGA KÁBEL,
amely egyedi gyártással, igény szerint az adott feladathoz szükséges hosszban, s a megrendelésnek megfelelõen csapos-, vagy hüvelyes 15 pólusú VGA csatlakozókkal készül. Ezek a kábelek fali csatlakozó dobozban végzõdve is megrendelhetõk. A DAXON profi VGA kábelek alkalmazásával a nagy felbontású grafikus VGA monitorjelek 25 - 30 méterre is elvezethetõk úgy, hogy nem látható a kép minõségének változása. DOS alpú-, vagy grafikus elõállítású nagyobb karakteres megjelenítés esetén a szöveges, illetve képi információk 50 - 60 méter távolságban is jól láthatók.''
Hétköznapokban szerintem felesleges.
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
válasz
macikos #2251 üzenetére
Ugyan van rajt BNC csatlakozási lehetőség is...de akkor buknám, az automatikus konfig felismerést (EDID) windows alól (ha jól gondolom, a BNC kábel nem szállít infót a gép felé)...
Ez ez, ami említettem mennyire vastag? A gyári samsung kevesebb mint 10mm vastagságú szerintem. Ugyan van rajta mágnes..de ezek szerint nem túl jó minőségű kábel.
Azért a Daxon elég durván drága..mondjuk, ha lenne egy Sony Trinitronos moncsim lehet vennék hozzá, de ehez a Samuhoz elég lesz a parasztkábel is (csak szűnjön meg ez a szellemcsíkozódás..).
Ez mit jelent: HD15M/M
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
''Quality (Roline) VGA kábel, árnyékolt, HD15M/M 2M = 1108,- Ft (bruttó)''
Ez jófajta vajon? -
DroneZ^
őstag
hi all! Eddig tökéletesen működött az IBM P275-öm (sony g520), 1x csak elkezdte csinálni hogy akárhányszor felbontást váltok, a Bottom konvergencia beállitásokat elfelejti, nullára rakja... mindig visszakell rakjam.. nemtudom miért csinálja, eddig nem tette, sőtt tud 11000K-t (általában CRT-k 9300 at tudnak), ha 11000-on hagyom, akkoris visszaugrik 9300-ra... nemtudom mit csináljak de örülnék ha legalább a konvergencia beállitásokat megjegyezné. Nincs valami Save Setting szerűség? Nemtaláltam semmit. Nemtudja valaki mit lehet tenni???
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
-
bolcsodal
addikt
Erre:[link]
tudott valaki okosat mondani (Nálam is dettó ilyen a probléma, kicsit megigazítottam a VGA kábelt és javult valamenyit...de nem sokat)? Vagy vegyek VGA kábelt? Szegeden tud valaki bótot, ahol lehet és mennyiért? -
Loha
veterán
válasz
medvegy #2238 üzenetére
Sztem ami gyorsan eszembe jut:
Amikhez nincs oda írva, azok mind Trinitron képcsövesek.
Legjobbak:
Sony FW900 (24'' 16:10), F520 (21'')
21'':
Sony G500, G520
Dell P1110, P1130 (sokaknak van megbízható bevált moncsik)
IBM P260, P275 (sokaknak van megbízható bevált moncsik)
Belinea 108080 (Diamondtron)
NEC FE1250+ (Diamondtron, de ezzel nincs túl sok hosszútávú tapasztalat)
19'':
Sony G400, G420
DELL P991, P992
Belinea 106080 (Diamondtron)
17'':
Sony G200, G220
És még 1 bolt ami kimaradt: [link]
[Szerkesztve] -
medvegy
aktív tag
Döntöttem veszek egy méretes crt-t...
Lenne itt pár jelölt 19 és 21''-os kategóriában. Kéne egy kis segítség hozzáértő emberektől, hogy melyiket is szeressem. Szóval :
21''
* Sony E500 - 19900-
* Dell P1130 - 22000-
* Eizo Flexscan F931 - 18500-
* IBM P275 - 2500-
* Belinea 108030 - 16000-
19''
* Dell M992 - 10000-
* Samsung 957MB - 18000-
kb ők az esélyesek... monitorcenter.hu-n vagy apróhirdetésben láttam őket, a legtöbbre van valamennyi gari... -
macikos
addikt
válasz
medvegy #2234 üzenetére
Amikor én vettem a monitoromat, akkor nekem az eladó srác(magán, nem bolt) 8ezer forintért hozta el a monitort, de ha most kéne vásárolnom, ugyanúgy simán kifizetném.
Ezen kívül milyen lehetőségek vannak? Veszel egy TFT-t 60, 80, esetleg 100 ezer forintért és akkor sehol nem vagy képminőségben egy ilyen CRT-hez képest vagy a közelben nézel valami használt CRT-t, de azok meg már bőven lehasználtak.
Akkor inkább ezt választom, és 30 ezerért van egy nagyon jó monitorom, nem? -
medvegy
aktív tag
megpersze az se mind1 h mennyit számolnak fel a kiszállításért vidékre... ha a végén ott lesz 30k körül, akkor már sokkal kevésbé csábító a dolog
-
RoyalFlush
őstag
Az volna a kérdésem, hogy 56cm (átlóban) látható képfelülettel rendelkező crt monitor létezik e nem szélesképernyős kivitelben? Előre is köszi
-
tomcsi23
veterán
válasz
Mozso26 #2228 üzenetére
Lehet, hogy más-más felbontásban mennek a gamék? Próbáld meg minden használt felbontáshoz hozzáállítani a frissítési frekit manuálisan.
Loha: nekem még hátra van ez a mód, de megejtem, tuti. Ezt leszámítva, tényleg impozáns az a P1130, bár itt se nagyon lenne már hely neki.
macikos: bajba lennél Te is, ha egy szállítmány GDM-F520 vagy FW900-as érkezne a bótba -
-
-
Mozso26
senior tag
Üdv mindenkinek . Belinea 22''-os crt-m van Vista 32bit és 8800gts. A problémám az lenne h a videokari driverben(163.44 163.67) beállitottam a 100mz-et a monitor frissitésének és a dx10-es jatekok alatt(pl bioshock airborne )csak 60hz-n megy, a FEAR ami dx9-es megy rendesen 100hz-en.Mi a probléma? Dxdiagba semmit sem tudtam állitani.Kényszeritenem kellene valami progival?
-
Loha
veterán
válasz
plukacs7 #2211 üzenetére
Kb. jó a számítás.
Megnéztem a villanyszámlát 40Ft felfelé kerekítve egy kW/h.
20''-os TFT kb. 40-50W-ot eszik, tehát kb. 20Ft többletkiadást jelent egy CRT 10 óránként.
Sztem ez inkább havi 500Ft körüli összeg lehet, napi 8 órát számolva, 30 napra vetítve.
Így kb. 6000Ft/év a CRT többletköltsége, de ez már elég extrém használatot feltételez sztem -
medvegy
aktív tag
üdv, a 22''-es tft-m mellé szeretnék egy kb 20-22''-os crt-t második monitornak. A keret amit reá szánnék kb 15-20k. Mit lenne érdemes választani? Ha van vmi tippetek azt se tartsátok magatokban hogy hol tudnám a javasolt példányt beszerezni...
-
bolcsodal
addikt
Van a gyári driverCD-n, illetve netről letölthető egy állítgató progi: MagicTune x-ik verziója. Én csak akkor szoktam feltelepíteni, ha teljesen elk*rom a beállításokat az OSD-ben. Mivel van egy egész hasznos opciója, valamiféle ''reset to factory defaults''. Érdemes lenne kirpóbálni.
Ha a reset sem hoz megoldást gariztatni kell. -
plukacs7
aktív tag
100W - 10 óra alatt fogyaszt el egy kilovattot (pontosabban kilowattórát), ami - nememléx pontosan - 40-50 forint. Tíz óránként tehát olyan 20-25 forinttal több, mint egy LCD. Legyen 30.
napi 10 óra és non-stop 30 napos hajtás mellett ez havi 900 Ft különbség.
Jó a számítás? -
FR33
aktív tag
Adott egy 1éves ( még 2év gari elvileg ) Samsung 997 MB monitor . Most vettem és úgy néz ki megszivtam , mert a fekete szín az sötétkék ...Amikor probálgattam laptopra volt rákötve és nem tünt fel .... Most lehet buktam 20k-t , de nagyon ideges vagyok. Ez gondolom nem garanciális probléma ???? igy átverni
-
FR33
aktív tag
Sziasztok.
Mennyit érhet egy LG FLATRON 995FT PLUS monitor ? kb 1.5-2éves -
Loha
veterán
válasz
BlackRaven0 #2204 üzenetére
ráadásul sokat fogyaszt... Ez kb. 100W ami sztem egyáltalán nem olyan sok, főleg ahhoz képest, hogy más kevésbé hasznos dolgok mennyit fogyasztanak.
Ha meg a 15-17''-os CRT-hez viszonyítasz, amik 40-60W körül esznek, akkor meg főleg nem sok, nem is beszélve a közel 80-100W-ot fogyasztó 19''-osokról.
A tél beköszöntével pedig a 100W-ból kb. 80 a szoba fütésére megy el, ami ilyenkor nem számít veszteségnek, mert annyival kevesebbet kell fűteni. -
BlackRaven0
csendes tag
válasz
volidavid #2203 üzenetére
annyit írtam h nem szimpatikus, lehet megváltozna a véleményem ha látnám, de ez magától értetődő. de mint mondtam, 21'' kilőve, mert nincs hely neki, ráadásul sokat fogyaszt...
de 1ébként kemény 3500ft-ba került a monitorom megjavítása, úgyhogy maradok ennél, szerintem nagyon szép képe vanaddig jó amíg nem látok szebbet
[Szerkesztve] -
volidavid
csendes tag
válasz
BlackRaven0 #2201 üzenetére
Ahogy hozzáállsz a monitorvásárláshoz, inkább ne is vegyél semmit.....
Már bocsi.
Nekem van egy régebbi 19''-es SONY G400-am, meg egy Dell P1130-asom.
Soha, semmilyen kis kakira vagy TFT-re nem cserélném le.
A dell-el csak annyi a prücök, hogy a konvergenciája már nem valami jó, de színekben nincs párja.
Meg nem állítanék a helyedben olyan dolgokat, amiket még nem is próbáltál ki:
''nem szimpatikus az ötlet h 1024*768 pixelt kinyújtsak 21 colra''.
Szerintem vegyél egy izmos kis Sony-t a marseusból vagy a pc-maxból kemény 15 vagy b kategosat 5 ezerért és meg fog változni a véleményed báttyó.
Na, csak ennyi.
Ja, meg ne rizsázzatok sokat! -
Bozsi80
tag
Sziasztok. Szükségem lenne egy ''Nokia 449M Multigraph'' nevezetű monitor műszaki adataira. Azt hiszem 15'-os. Ha valaki ismeri, legyen szives segítsen. Max felb., frissítés, stb., de ti ezt jobban tudjátok.
-
BlackRaven0
csendes tag
nem szimpatikus az ötlet h 1024*768 pixelt kinyújtsak 21 colra, de a leg1xűbb ok: nem tudnám hova rakni, ezt a 17-es IBM-et is alig sikerült idepaszírozni, sokkal hosszabb mint a HP. arról nem is beszélve h kellemesen fogyaszthat egy 21-es kazán, a villanyszámla így is kellően nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung G6 OLED 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest