- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvegy
aktív tag
üdv, IBM c220p-men bal oldalon egy kb 2cm széles sáv jelent meg. A sáv valamelyest sötétebb mint a képernyő többi része, és ezen belül is több függőleges vonal látható. Kb a képernyő teljes magasságára kiterjed, de az alsó merevítő szál környékén a legintenzívebb. Leginkább világos háttér mellet látszik.
Mit gondoltok mi lehet eza jelenség??? -
medvegy
aktív tag
Én egy IBM c220p-t vettem nemrég, és magam is hasonlót tapasztaltam. A jobb sarkokban homályosabb a képe valamelyest. Mivel mind a kettönk monitora diamondtron képcsöves én arra következtetek hogy ez valamelyest típusjelenség. A konvergencia beállítással tudsz rajta finomítani valamennyit, de olyan pengeéles mint a közepén nem lesz.
-
medvegy
aktív tag
Egy kérdés a c220p-ről: ha jobban megnézem észrevehető hogy a kép a sarkokban, leginkább jobb oldalon nem olyan éles mint máshol. Próbáltam a monitor "purity" menűpontjábanban állítgatni a sarkok képminőségét, de igazán nem sok eredménnyel...
Van vmi ötletetek, estleg vga kábel csere vagy valami? Egyáltalán egyedi eset é?
Egyébként nem sok esetben vehető észre, én pl firefox böngészőnél meglátom, ha az ablakot úgy helyezem az asztalon, hogy piros x a jobb fölső sarokban majd középen és a többi sarokban legyen... -
medvegy
aktív tag
Végre megvan a C220P-m. Nagyon szép a képe, külsőleg is remek állapotban van.
Tudtok valami oldalt ahonnan lehet letölteni színhelyesre kalibrált beállításokat meg icc profilt hozzá? -
medvegy
aktív tag
üdv, szerintetek IBM P275 vagy c220p?? Az elöbbi sony képcsöves, de 2001-2002-es gyártású, az utóbbi a fentiek szerint nem sony hanem mitsubishi képcsöves, viszont 2004-2005-ös gyártású... szóval nem tom melyiket ..... [link]
-
medvegy
aktív tag
Döntöttem veszek egy méretes crt-t...
Lenne itt pár jelölt 19 és 21''-os kategóriában. Kéne egy kis segítség hozzáértő emberektől, hogy melyiket is szeressem. Szóval :
21''
* Sony E500 - 19900-
* Dell P1130 - 22000-
* Eizo Flexscan F931 - 18500-
* IBM P275 - 2500-
* Belinea 108030 - 16000-
19''
* Dell M992 - 10000-
* Samsung 957MB - 18000-
kb ők az esélyesek... monitorcenter.hu-n vagy apróhirdetésben láttam őket, a legtöbbre van valamennyi gari... -
medvegy
aktív tag
megpersze az se mind1 h mennyit számolnak fel a kiszállításért vidékre... ha a végén ott lesz 30k körül, akkor már sokkal kevésbé csábító a dolog
-
medvegy
aktív tag
üdv, a 22''-es tft-m mellé szeretnék egy kb 20-22''-os crt-t második monitornak. A keret amit reá szánnék kb 15-20k. Mit lenne érdemes választani? Ha van vmi tippetek azt se tartsátok magatokban hogy hol tudnám a javasolt példányt beszerezni...
-
medvegy
aktív tag
válasz
BlackRaven0 #2195 üzenetére
hmm... mitszólnál egy samu 796mb-hez.... mongyuk
15k-ért
...
-
medvegy
aktív tag
üdv, mit gondoltok mennyit nem pofátlanság elkérni egy samu 796mb-ért ?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Eladó Samsung G6 OLED 27" 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest