- iPad topik
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Lord Dragon
üzenetére
Azért ne vedd 1000%-ra, valaki okosabb is adhatna tippeket

-
-
válasz
moonguru
üzenetére
Örüljön, ha csak forrasztani kell

@ Lord Dragon : A monitorról lekapod a burkolatot, ha szerencséd van, akkor hozzáférsz az alaplapjához. a sorkimenő az a legnagyobb tömbszerű cucc, amit találsz rajta, amin a fókuszt-fényrőt is állítod. Annak az alját végigforrasztod.
-
-
moonguru
őstag
válasz
Lord Dragon
üzenetére
Én inkább KH-nak gondolom!
Egy átforrasztás nem árthat a soreltérítés környékén!
Lehet persze akár sorkimenő kezdődő hibája is, de kicsi a valószínűsége!
dízelracer:
A PoverStrip megoldás jelent!
-
El Kebir
őstag
válasz
dízelracer
üzenetére
lásd: #4078 és #4080 ...
-
dízelracer
őstag
Néhány hétig egy CRT monitort fogok használni. Everest szerint ezt tudja:
Azt volna a kérdésem, hogy az itt felsorolt felbontásokat ki lehet-e kényszeríteni a monitorból valamilyen külső programmal? Engem konkrétan az 1152 x 864 @ 105 Hz felbontás/frissítés érdekelne. Ezen a felbontáson 85Hz -nél magasabb frissítést nem enged.
-
-
válasz
Lord Dragon
üzenetére
Utolsó emlékeim szerint a sortrafó döglődésének jele, kezd bezárlatosodni.
-
Hali mindenkinek!
Azt vágja valaki, hogy mitől lehet ez, illetve nagy probléma e:
Időnként (percenként, óránként) változó időközönként a CRT monitorom bal és jobb oldala megmozdul. 1 picikét "összemegy" utána megint visszaáll az eredeti helyére (mintha az OSD menüben eggyel összébb zsugorítanám aztán vissza, csak magától csinálja). Maximum 1mm-rel ugrik beljebb, de azért észrevehető. Alapvetően nem zavar egyáltalán, csak arra lennék kíváncsi ez minek lehet a baja, vagy mennyire komoly baj. Ettől eltekintve nincs más észlelhető hibajelenség.
-
Hello!
Pécsett van valkinek kölcsönbe egy LG F720b-hez való kék színkártyája? Kéne egyet beállítani...
-
El Kebir
őstag
válasz
exor_65596
üzenetére
eddig hol próbáltad beállítani?

képernyőprofilok -> konfigurálás -> speciális időzítési beállítások
-
moonguru
őstag
válasz
exor_65596
üzenetére
-
exor_65596
csendes tag
válasz
moonguru
üzenetére
"Az én Sony 21" monitorommal is ez a helyzet, egyébként driver probléma! (ha jól emlékszem volt egy Catalyst amivel ment a 100 Hz is 1280x960-ban)"
Tehat valoszinusitheto, amit en is sejtettem, hogy a Catalyst hibaja. Meg vegigzongorazom az idei drivereket AMD reszerol, es ha azok kozott sem lesz megfelelo, akkor lehet, hogy hagyom a francba es valoban 1280x1024-ben fogom hasznalni 100 Hz-en. Mar sikerult belepnem a monitor szerviz menujebe, sot, defaultolni az EEPROM-jat is, ami termeszetesen nem vezetett eredmenyre. Azt vettem meg eszre, hogy ha az asztalon atallitom 1280x960-ra a felbontast, akkor a Belinea menu gombjanak megnyomasa utan is 1280x1024-et ir az OSD-panelen, mintha a gyarto is ezt gondolna normalis alaphelyzetnek es eroltetne a 960 sor helyett. [link]
Mindenesetre koszonom mindkettotoknek a segitseget! -
moonguru
őstag
válasz
exor_65596
üzenetére
Szia!
Az én Sony 21" monitorommal is ez a helyzet, egyébként driver probléma! (ha jól emlékszem volt egy Catalyst amivel ment a 100 Hz is 1280x960-ban)
Szerintem hagyd a fenébe a 960-at használd 1280x1024-ben (tudom nem ez a nativ felbontása) de én például észre sem veszem (filmen vagy játékban hogy torzitana) DE legalább több sort látsz a forumon!

-
exor_65596
csendes tag
válasz
exor_65596
üzenetére
Sajnos, nem sikerul a PowerStrip-pel sem atallitanom 100 Hz-re. Csak arra tudok gondolni, hogy hulye a monitor EDID-je, az egyik driver (Belinea vagy AMD), de lassan en is meghulyulok ettol. 85 Hz-en azert nem akarom hasznalni, mert valamilyen modon, nagy szerencsemre ebben a felbontasban eszlelheto konvergencia, foleg a betuk szelein. 1280x1024-ben 100 Hz-en teljesen tiszta a kep, 1600x1200-ban meg minden kicsi az en szememnek.

-
El Kebir
őstag
válasz
exor_65596
üzenetére
powerstrip-pel csinálhatsz egyéni felbontást, egyéni frissítéssel, crt-vel nekem jól működött, gyakorlatilag szinte bármit megcsinált.
(azonnal kipróbálhatod az adott beállítást, ha működik, elmentheted) -
exor_65596
csendes tag
válasz
El Kebir
üzenetére
Termeszetesen kivettem a pipat a negyzetbol es ugy sem valaszthato a listabol a 100 Hz. En is ezen vacillalok, ha 1280x1024-ben tudja, akkor 1280x960-ban miert nem... Sot, mar probalom az .inf fajlt modositgatni, vagy a reg. adatbazisban atirogatni a megjelenitesi modokat, eddig eredmenytelenul. A monitor kabel arnyekolt, mindket vegen zavarszurovel ellatott, de erre sem gyanakodhatok, ha 1024-ben viszi... Tehat tovabbra sincs otletem, es szivesen veszek ezzel kapcsolatban minden segitseget!
Koszonettel:
executor -
El Kebir
őstag
válasz
exor_65596
üzenetére
próbáltad úgy is, hogy a "monitor által meg nem jeleníthető üzemmódok elrejtése" menüt kikapcsolva kiválasztod a 100Hz-et? (sokszor az inf nem tartalmazza, de a monitor tud többet is)
ha 1024-sort tud 100Hz-en frissíteni, akkor 960-at is tudnia kell.
A képcső vízszintes frissítési képességéből (nálad 125kHz) és a felbontás sorainak számából lehet számolni az adott felbontás max függőleges frissítését. -
exor_65596
csendes tag
Hi!
21"-os Belinea 108030-as tipusu CRT-rol lenne szo. A kerdesem az, hogy miert nem tudom a frissitest 85 Hz-nel feljebb tenni 1280x960-as felbontasnal, mikozben 1280x1024-ben siman viszi a 100 Hz-et is? Ilyen szar lenne a drivere? Es ha igen, azzal mit tudok kezdeni? A hivatalos, gyari, "legfrisebb" driveret hasznalom [link]. A 4:3-as arany miatt eroltetnem az elobbi felbontast. Vagy az AMD drivere lenne szutyok? (Radeon 5770 hajtja 10.12-es Catalyst-tel.)
-
dajani
tag
Sziasztok.
A Samsung 793s és a 753s közül melyik tud többet? Melyik a jobb?
-
moonguru
őstag
Szia!
Itt:
0. >> Új téma indítása >>
1. Köszönsz
2. Megkérdezed a készülék márkáját és típusát is leírva! (ne lepődj meg ha chasi számot is kérnek)
3. Ha szerencséd van, akkor kaphatsz után gyártottat hozzá, az eredeti általában beszerezhetetlen (de van kivétel)
4. Esetleg TV szerelő is tudhat segíteni
! -
Źşë'
addikt
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi hogy hogy hívják azt a tv nyákba integrált dolgot aminek a segítségével lehet állítani a focust, képernyő nagyságot?! (a képen jobb felő sarokban látható fekete cucc - ami magyarán az elektorokat téríti el ugye).
Egy LG CE-29Q12IP crt tvben haldoklik (cicergő hangot ad, a tv képe már csöppet torzult, és levéve a hátlapot látni hogy egy elektorom áthúzás-zárlat van benne) a dolog és érne a cserére, milyen árban lehetnek ezek a dolgok, ill szedett már ki valaki ilyen cuccot tvből? ez simán csak bele van ültetve, és nem forrasztva?!
-
moonguru
őstag
válasz
goyo206
üzenetére
Ütés érte amitől az alaplap és a hátlap eltörött!
A hátlapot lecserélték, az alaplapot a törésnél átdrótozták, és így működött hibátlanul egy ideig (napot nem mondtak) majd leállt!
Ezután vettem meg!
Át kell néznem hogy az átkötéseknél nem maradt e ki még megszakadt fólia, illetve igazat mondtak e...
Amint mondtam kedden nekiállok, remélem tudok infót mondani!
A postás szállítás nem biztos hogy megérné ekkora súlyú és méretű monitornál...
Ui:
Mivel a hátlap gyári ezért azt gondolom a működő monitorhoz rendelték meg, mert nem 2 forint egy ilyen!
-
goyo206
senior tag
válasz
moonguru
üzenetére
Jaaajj, értem.
Szóval egy javításos történet lesz...
Lehet tudni, h. mi a problémája egyébként?
Mennyi ideig fogja bírni, gondolom árat csak a javítás után fogsz tudni mondani, majd PÜ-ben légy szíves, jaa, meg hát ezt sajnos v.hogy postával kellene megoldani, szóval nem lesz egyszerű a történet, de jó lenne összehozni!
-
Genius007
őstag
Következő monitorok egyikét keresem sürgősen.
Csakis jó állapotú érdekel.
- Iiyama Vision Master Pro 514
- IBM Thinkvision C220P (Black) 22" -
goyo206
senior tag
Ilyen monitorokat keresek:
SONY GDM-FW900 24"
SONY GDM-F520 22"
-
Genius007
őstag
Valaki esetleg tudna küldeni / feltölteni nekem IBM P260 Win7 x64 drivert?
Win7 alapból felismeri, de kevesebb felbontást / hz-t enged. -
rigo88
aktív tag
üdv
az lenne a kérdésem, hogy az eizo f931 hátulján van ugye a d-sub kimenet és van 5x bnc (kapcsolható).
na AZT hogy? van hozzá kábel? mi a neve?
van több gép amit egyszerre kezelnék, és nem szeretném dugdosni a kábelt 10percenként.
köszi
r -
El Kebir
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Minden képpontnak a színmélység bitszámával megyező helyre van szükség a vga memóriában.
(tehát pl 1600*1200 16bithez 4Mbyte kell...de 8bites színmélységhez elég 2Mbyte is...ez "kerekitett" értékek)Ha valami régebbi kártyával próbálkozol, akkor ezzel számolnod kell... (dobj bele 16Mbyte-os kártyát, az már nem korlátozza a jobb crt-k képességét.
De egyébként titok, hogy milyen vga-val erőlködsz?
-
olivera88
veterán
Samsung Sync master 753 monitornál nem tudom felbontást nagyobbra állitani, mert akkor csökkenti szineket. Mi lehet a probléma?
-
XmoD
senior tag
Sziasztok!
Egy osoreg ibm 22collos crt-m van. a jelenseg zug mint az allat. halk ciripelo hang folyamatosan. lehet egy takaritas raferne ? illetve kondicserek ? -
-
ZEN1TH
őstag
Üdv. Sony E530 vagy Dell P1130? Mindkettő 21".
-
Szabacs
tag
Sziasztok!
Nem tud valaki eladó Sony GDM-F520-at?
-
agressiv
addikt
Hihető, mert a sony monitoroknak jellegzetes hibája, hogy öregedéskor nem csökken, hanem nő a fényerejük. Ha ez 0 fényerő állásnál készült akkor már van baja sajnos, egy idő után annyira fényes lesz, hogy kicsit át kell alakítani a segédrács feszültség szabályzó áramkört, de utána használható még pár évig, bár a kontrasztja egyre rosszabb lesz.
-
Pipó
őstag
válasz
Sindri Myr
üzenetére
-
Sindri Myr
csendes tag
Üdv!
Először is köszi a választ.
Lehet, hogy én értek félre valamit, de szerintem közel sem rendelkezem elég "paraméterrel" ahhoz, hogy driver-t írjak a moncsimhoz.

Ennyi erővel összedobhatnék valamit a videókártyámhoz vagy az alaplapomhoz is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha egy profilra gondolsz, ahol felbontásonként megadhatom a kívánt hertz értékeket(persze figyelembe véve a gyári specifikációt), akkor az már driver feltelepítése után kéne, hogy jöjjön.
Egyébként erre a célra a RefreshLock nevű programot használom, de ennél is javasolják az illesztőprogi feltételét a magasabb hertz értékekhez, és a biztonságosabb működéshez.Azért megkukkolom mit tud az a Powerstrip.

-
Pipó
őstag
válasz
Sindri Myr
üzenetére
A powerstrip programban van saját monitor drájver készítő rész, javaslom, hogy csinálj egyet az ismert paraméterek alapján. El is tudod nevezni a típusodnak megfelelően, olyan lesz mint egy gyári. Én is ilyet használok a 22-es Philips-emhez, mivel csak XP-ig volt gyári, Vistához már nem.
-
Sindri Myr
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Fujitsu Siemens MCM 21T2 típusú monitort, viszont driver cd-t nem kaptam hozzá. A probléma az, hogy a neten sem találtam illesztőprogit.

Ha valakinek lenne ilyesmije, esetleg el tudnád küldeni nekem e-mailben
a khorneberserkers[hernyó]gmail[pont]com címre.Előre is köszi.

-
okay
aktív tag
Hello!
Találtam egy jo CRT monitort. Azt szeretném kérdezni hogy erröl a képröl hihetö-e az hogy 0% fényerövel és 100% kontrasztal készült? Sony G420 19"
G420Érdemes lenne megvenni?
Köszi! -
siriq
őstag
Bakker az EIZO elott kb szinvilag nelkul eltem. Ez nagyon jo.
-
siriq
őstag
Hali
Az egyik CRT-m megadta magat. Most egy Eizo-t neztem ki magamnak.EIZO FLEXSCAN F764-T 21" CRT. 1 oran belol csorognek vissza ram. Mi a velemenyetek? sajna csak a 765-s modell manualjat talaltam meg. Az alapjan viszont megvennem. Valakinek van ilyen modellje?(764)
Jah, az egesz 35 font lenne szallitasi koltseggel egyutt.(~10 ezer forint ha ez mond valamit).
-
moonguru
őstag
válasz
zszabika
üzenetére
Az igaz hogy megcsinál(hat)ják, de mennyiért?
Lehet hogy olcsóbb lenne venni egy jót!
Pl. a Sony GDM-F500R [21" CRT] monitoromat 5000 FT-ért vettem a Vaterán!
Szerencsére az user menüben betudtam állítani a színhűséget (bár a piros majdnem a tartomány legszélére került)
Ui:
Az Ilyamamnák már neki se álltam pedig lehet hogy csak egy védőellenállás szakadt meg benne...
-
zszabika
aktív tag
válasz
ghost20
üzenetére
Annyira énsem vagyok szaki ebben de azt tudom hogy a Sony monitoroknál ha tul nagy a fényerő akkor egy ellenállást kell kicserélni kisebb teljesítményűre,tehát neked ez az ellenállás túl alacsony lehet így neked egy nagyobbra kellene cserélni,vidd szervizbe szerintem megoldják.
-
ghost20
csendes tag
válasz
zszabika
üzenetére
Hello
nekem egy 19"-os siemens monitorom van és túl sötét a képe én már így kaptam meg de irritál mert fullon van minden beállítás és még így is sötét
szoftveres világosítás meg nem épp a legjobb mert játékok alatt nem ér semmit (se maga a win7 se a powerstrip nem képes rá)meg tudom házilag csinálni vagy megráz áram?

szervizbe nemigen tudom vinni -
Hori8512
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP p1130 típusú monitorom ami elkezdett világosodni.
Az lenne a kérdésem hogy lehet e valahogyan javítani vagy vége van?Választ előre is köszi
-
jasonka
aktív tag
Üdv !
2004-es LG Flatron F700 B síkképcsöves CRT monitorom döglödni látszik.

Bekapcsolás után időnként a kép függőlegesen kissé összeugrik ( alul-felül kb. 2-3 cm-en nincs kép, a kép alsó-felső széle fényes csíkban látszik, a kép középső, nagy része "többé-kevésbé" rendben van...
Ilyenkor oldalba vágom...
, akkor helyreáll, de 10-20 mp múlva megint jön a hiba.
Aztán mikor már hosszú ideje (órák óta) megy, a jelenség nem fordul elő többet.(Talán "bemelegszik"
?)Kérdés(eim) :
1. Lehet-e (és érdemes-e) javíttatni ?
2. Ha lehet - és érdemes - lehet-e a helyszínen javítani, - el- és visszaszállítás nélkül ?
3. Nem veszélyes-e így ? ( felrobban, kigyullad, megráz,pukkan... stb.
)
4. Ha nem veszélyes használjam, míg egyszer csak semmi kép sem lesz ?(Megjegyzem : most órák óta megy - de most, hogy "árulkodtam rá" néha egy-egy vibráló csík végigfut a képen 1-1 mp-ig. ( eddig ez nem volt.. )

-
Loha
veterán
válasz
zszabika
üzenetére
Szerintem tedd fel a monitor .inf (driver) -jét és akkor tudni fogja az oprendszer DDC nélkül is, hogy mit tud a moncsi, vagy kényszerítsd a VGA driveréből azt a felbontást, meg frissítést amit használni akarsz.
XP alatt RefreshForce nevü progival minden felnbontáshoz beállíthatod a frissítéseket amit használni akarsz, de újabb oprendszerekhez nem jó. -
Loha
veterán
válasz
zszabika
üzenetére
A Trinitronokon nem ilyen felületre gőzölt bevonat van, ami könnyen le tud jönni, hanem ha jól tudom, maga az üveg van anyagában színezve. Egyébként ez a bevonat csak a tükröződés csökkentésére szolgál, sugárzás ellen nem véd
, de nem hiszem, hogy emiatt aggódnod kellene. Szerintem is kábel lesz. -
-
zszabika
aktív tag
Sziasztok lenne egy kérdésem.Van egy Sony g520 monitorom, namost a hiba a következő lenne, a betűk jobb oldalán és az egér kurzornál enyhe szellemkép mintha el lenne csuszva a kép.Nem konvergencia hiba hanem iylen szürke árnyalat mint a tv-ken mikor gyenge a kábel minösége.Ja és van még valami,ha közelröl nézem és egy kicsit távolodom majd közeledek hozzá akkor kissé zavaros a kép.Olyan mintha moiré lenne de inkább villámláshoz lehetne hasonlítani,100hz-en ugyanugy látszik.Okozhatja az hogy megtöröltem a képernyöt folyékony mosószerrel?A szellemkép meg lehet gyenge minöségű kábel?A garanciapapirra rá van irva hogy foncsorhibás.Ez mit jelent egyáltalán?Én nem vettem észre rajta komolyabb hibát csak a képernyöjén volt valami szutyok amit lesuvickoltam Jarral
Aki tud segitsen. -
baaka
tag
Sziasztok!Van egy elég régi Goldstar crt tv-m.És az a baja, hogy néha gondol egyet és kifakulnak a színek meg csíkozódik egy 10-20mp-t és aztán abba hagyja.Nagy baja lehet?Lehet orvosolni?
-
Ruszki
senior tag
Üdv!
Akinek 21" Belinea CRT síkképcsöves monitorja van az dobjon már meg egy PM-el!
Előre is köszönöm!üdv Ruszki!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
AMDaZERG
üzenetére
sajnos nem tudom áttenni máshova, mert már így is elég szűkén vagyok a helynek. ez sajna kilőve.
de az lesz szerintem ha bedöglik, akkor veszek egy másikat, max 30 ezerért. bár ez legyen a legvége, addig meg marad ez, végül is a sípolás annyira nem zavaró, hála istennek nem folytonos.
köszönöm.
-
djculture
félisten
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Át kell kondizni,meg esetleg átforrasztani föleg a sortranyó részen.
-
AMDaZERG
csendes tag
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Nem kizárt az sem, hogy az elektromos feszültség nem megfelelő, de az sem kizárt, hogy teljesen hülyeségeket írok.
Azonban ha azt megteszed, hogy egy olyan hálózati leosztásba dugod a készüléket, mely nincs annyira terhelve lehet nem fog sípolni. Ezt érdemes lehet kipróbálni.
Azt is megpróbálhatod, hogy lejjebb veszed a frekvenciát és megnézed mit reagál erre.
A gép indulási zavarra nem nagyon tudok mit mondani, de ismétlem nem vagyok villanyszerelő csak olvasgattam a témában.
Remélem mielőbb megoldódik a problémád. Ha a sorkimenő hibás cserélni kell sajna, de nem tudom mennyibe kerül. Talán nincs értelme javíttatni sem, mert már igazán olcsón vásárolható monitor (használtan) bár fenn áll annak a veszélye, hogy az is hibás.
Szerencse kérdése. -
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
AMDaZERG
üzenetére
köszönöm, a választ

ha a sor kimenő az, akkor az nagy probléma??
a frekvencia fix 85-ön van, mikor milyenje van akkor csinálja. bár olyan is szokott lenni, hogy netezés közben "görgőzöm, mozdul a kép és minden moccanásra sípol egyet, azt nem tudom, hogy milyen fénynél hogyan reagál, mert mondom, mikor milyenje van..
olyan is szokott lenn, hogy bekapcsolom a gépet meg a monitort és a bekapcsolást jelző fényem a monitoron csak villog és nem jelenik meg semmi kép, újra indítom a gépet és akkor már jó, ez mi lehet esetleg? olyan mintha nem kapna jelet a vga-ból.
szerinted?
köszönöm válaszod.
a te kérdésedre sajna nem tok mit írni
-
AMDaZERG
csendes tag
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
hm...
Valószínűleg a sorkimenő hangját hallod, de annyira nem értek hozzá csak beleszólok.
Magasabb frekvencián hallod csak, vagy alacsonyabbon is?
Esetleg még azt is megfigyelheted, hogy erős fénynél hallatszik inkább, vagy a sötét képeknél is.
Én minden esetre a sorkimenő hangjára tippelek, de mint írtam nem vagyok szakember -
AMDaZERG
csendes tag
válasz
AMDaZERG
üzenetére
Ahogy olvasgatok az lehet a gond, hogy már öreg a képcső és előjött a világosodás?
A fényerőt le kell vennem, a kontrasztot jól fel kell nyomnom, ekkor jó a kép.
Ezzel akkor lehet valamit kezdeni, vagy várnom kell a halálát?
A készüléket ma vásároltam, mondván lecserélem a Samsung 765MB-t, de számomra kizárólag csak CRT felel meg, mert képekkel foglalkozom és nem mindegy mit látok a monitoron és mit kapok a laborból. -
Fr@nkieWilde
senior tag
köszönöm a sok fasznak a sok hasznos információt, ezé sok értelme van topicot fenntartani.
hajrá srácok, így tovább (ezt má kommentelhetitek)

-
AMDaZERG
csendes tag
Sziasztok!
Lehet vak vagyok, de nem találtam arról infót, hogy létezik Sony G520, mely csak két darab régi hagyományos csatolófelülettel lenne ellátva, hanem BNC és VGA csatoló felülettel lévő képeket láttam.
Normális dolog ez így?
Amúgy a monitorral nincs különösebb gondom, bár az kicsit fura, hogy sRGB-re állítva nem igazán használható a képe, mert teljesen fakóra vált. Erre van valami megoldás?
Netán ha érkezik választ azt előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ASUS ROG PG32UCDP Oled Gamer Monitor!32"/4k/240-480hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/Konzolhoz is
- LG 34GP63AP-B 34 ívelt 2K WQHD 160Hz 1ms Gaming Monitor Lenyűgöző játékélmény
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Bár szívesen tanulnék monitor szervizelést is. 

Bárki részéről?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)