- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Fujifilm X
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocaa
senior tag
egy 16:9
arányú nagy crt TV-nek milyen lehet vajon a maximum felbontása -
bolcsodal
addikt
válasz
Hókusz Pók #3491 üzenetére
Próbáld megcserélni a monitorok prioritását. Az LCD-nek nem árt a 60Hz...
De egyébként nekem is ez volt, amikor próbáltam. Szintén Catalyst és extended display. Az egyik csak 60Hz-en volt hajlandó működni. De sajna nem emlékszem, hogy sikerült-e megoldani. Azthiszem csak Clone display üzemmódban sikerült rávenni normális frissítésekre.
Tehát nem DirectX10 függő a probléma.
Itt van néhány ötlet: [link]
-
bolcsodal
addikt
válasz
Hókusz Pók #3489 üzenetére
Akkor állítsd olyanra, amit biztosan tud a monitorod az adott felbontásban...ennyi!
-
bolcsodal
addikt
válasz
Hókusz Pók #3487 üzenetére
A Catalyst driverekben van egy ilyen opció hogy "refresh rate override"! Állítsd "same as desktop" értékre, és akkor ugyanazon a frissítési frekin fog menni a monitor 3D-ben is, mint amire beállítottad 2D-ben.
Persze nem árt, ha van normális driver a CRT-hez is illetve a catalyst-ban az "EDID" engedélyezve van. Ha nem, akkor be tudod állítani a maximális refresh rate-et, amin a monitort engedi használni (pontosan nem tudom hol, de a monitorbeállítások között kell legyen).
Elméletileg.
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok!
Jártam már a problémámmal VGA-s topikban, windows-os topikban és még sorolhatnám. Sajnos eddig nem sikerült orvosolni a gondom.
Adott a konfigurációm. Egy 19" MAG XJ810 az elsődleges, egy V7 19" LCD pedig a kiterjesztett monitorom. Elsősorban munka miatt használok két megjelenítőt, bárminemű probléma nélkül, a CRT monitoron 1600X1200/85Hz az LCD monitoron pedig 1280X1024/75Hz beállításokon a legújabb VGA driverrel.
Viszont amikor játszom örökös gondom van a frissítési frekvenciával a CRT monitoron. A gond Vista és DX10-es játékok alatt jön elő. Nem tudok 60Hz-es frissítésnél többet kipréselni, kivéve azon játékoknál, melyek beépített frissítési kapcsolóval vannak ellátva. Nem segített az LCD monitor letiltása, lehúzása sem. Egyszerűen nem akar a Vista DX10 alatt rendesen frissíteni. Tudna valaki segíteni? Lassan kiég a szemem... -
-
z0d1AK
nagyúr
hát lehet befullad a monitor, mivel ráötöm a képre, de semmi, nem kapcsol, világít a led, majd elkezd villogni
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tupacamaru #3477 üzenetére
hát de mivel nemtom, h mennyit is ér, így az az elsődleges, amit meg akarok tudni, kábelt ma szereztem, de csak este tudok majd tesztelni, mert akkor leszek otthon
-
z0d1AK
nagyúr
nah, meg is érkezett a monitor!
egy hp P110-es!
mit tud, és mit ér? -
válasz
Oliverda #3465 üzenetére
Az nekem is feltűnt h sok féle arcot tud felvenni egy sony monitor! Enyémbe egy db HP alkatrész van! Egy! A műanyag burkolat!
Ez csak p1120-as! [link]
JA mielőtt elfelejtem! Úgy szoktam h éjjelre azt a hosszabbítót amibe a monitor van kikapcsolom mert sok az a 15W készenlétben! Amikor hidegből indul mint a reflektor olyan képletesen, majd visszavesz 10-30 perc alatt a rendes általam beállított fényerőre!Gondolom ez normi! Este elég látványos a reflektor fényerő!
-
Oliverda
félisten
válasz
bolcsodal #3466 üzenetére
Itt a PH!-n volt kb. 2-3 hete 15K-ért fent egy, de csak ma tudtam elhozni és játszadozni vele. Tipikusan nem nagyon tudta a gazdája hogy mi mire jó a menüben és a image restoration funkcióját sem ismerhette.
Holnap majd az F520 vázába tolom bele a P1130 belét aztán az megy húgomnak.
-
Oliverda
félisten
Sikerült hozzájutnom viszonylag olcsón egy Sony GDM-F520 szörnyhöz. A képcső szép állapotban van de a káván pár helyen már le volt verve a festék illetve bazi zöld volt a képe. Az utóbbin elég rendesen segített az Image Restoration.
Az első problémán pedig egy kicsit vadabb ötlet hozott megoldást. Eddig egy Dell P1130-at használtam. Ugyebár ez a G520-as Sony Dell bőrbe bújtatva. Szerintem amúgy az egyik legszebb külsővel rendelkező CRT, és nem utólsósorban fekete (pontosabban midnight gray). Tehát szétkaptam mindkettőt és akkor láttam hogy a beállításokért felelős gombsorokon kívül teljesen egyezik a két ház. Kicsit tüzetesebb vizsgálódás után kiderült hogy bár a gomsorok alatt lépő panelek eltérnek de az oda vezező csatlakozók megegyeznek. Tehát végül szépen felöltözetettem az F520-at a Dell P1130 börébe. Teljesen kompatibilis a két ház, a csavarok helye, minden. Furcsa, de a Dell P1130 burkolatán még az F520 USB hub-jának helye is megvan csak ki kellett vágni. Bár egyelőre csak az egyik porthoz vágtam/olvasztottam ki a helyet. Jól is jött az egér rádiós vevőjéhez. Pusztán csak annyi szépséghibája van a dolognak hogy az 5 vezérlőgomb most kissé fordított sorrendben működik, de ettől függetlenül mindent be lehet állítani vele. Összehasonlítva a Dell P1130-at (~G520) az F520-al...hát az F520-at normálisan lehet használni 1600x1200@85Hz-en míg a P1130-nak már kissé életlen és homályos volt a képe ebben a felbontásban, illetve volt egy konvergencia hiba is a bal felső sarkában is. Láthatóan szebb képe van az F520-nak.
-
z0d1AK
nagyúr
volna egy olyan kérdésem, h egy 21"-os HP monitor mennyit ér manapság?
-
Moni Thor
csendes tag
Nono... Nem akartunk mi 100 hertzet, csak 85 - öt. A baj az volt, hogy az ahhoz tartozó normál 68.6KHz - en nem ment jól az a bizonyos képcsöves, de 68.7KHz - en már tiszta képe lett! (Tehát van néhány freki a monitornál, amelyeknél vált az időzítőkristályai között. E példánynál ezek körül a frekik körül nem tudott felállni, tehát kb. 1KHz - es lépésenként van egy instabil frekvencia. Az a nyomorult videókártya meg pont egy ilyenbe talál bele, mikor 85Hz - t ad a monitornak, gyárilag).
Az én kőkorszaki vidikarim egy Rage 128 Plus. Ehhez nincs már olyan driver az ATI oldalán, ami meghajtaná (Kipróbáltam...). Nos, én az a helyzet, nem akarok 3D-zni meg egyebeket, csak annyit, hogy videót nézzek legföljebb, anélkül, hogy a Linux berohadna a videókártyadriveren. Ebben a gépben volt már öt (!) videókártya, és ez az ATI Rage 128 Plus az első, aminek a Linuxos drivere nem instabil kicsit se (A Matrox G400 pl. kiváló lett volna, ha hetente egyszer nem fagy el, többi kártyával eddig még ramatyabb eredmények születtek. No, nem azért akarok én Linuxot, hogy faggyon mint egy windóz...). Szóval most ott vagyok, hogy inkább hekkelek Wine - t, ha játszani akarok esetleg; fontosabb nekem az, hogy stabil legyen, mint hogy menjen a Win98 is.
-
Moni Thor
csendes tag
Hátha hasznára válik valakinek. Egy barátom monitorával tapasztalt eset. Panaszkodott nekem, hogy 85Hz - en instabil a kép, ami tényleg az is volt, így 75Hz - en használta (1024x768 - on, leírása szerint a megjelenítő természetesen bírta 69.1KHz - ig a sorfrekvenciát). Nos, próbaképp PowerStrip leszedve, időzítések hekkelése pixelenként. Itt bújt ki a szög a zsákból: a "határ"frekvenciákon a monitor képe ugrált, mint a rosszul hangolt TV, plusz vagy minusz egy - két tized kilohertz megoldotta! (Sorfrekvencia). A gép videókártyája 85Hz - en a gyári beálításképp éppen egy ilyen "kellemetlen" jellel táplálta a képernyőt... (Na, ez sajna sokat nem segít rajta, ha nem veszi meg a progit, mert 30 nap után ugye lőttek a beállításoknak, lévén shareware. A videókártyagyártóknak kellene normális driverekkel kiadni a kártyáikat).
(Mellesleg valaki találkozott efféle videókártyával: ATI Rage128 Plus... Azaz konkrétan driverével. ATI oldalán mintha ilyen kártya nem is lett volna, neten egyetlen Windows98 - ra való drivert találtam, de az is csak 60Hz - en hajlandó járatni a kártyát. A Win98 ezen a Linuxos gépemen van, játékra)
-
krystman
őstag
válasz
Badman 4ever #3446 üzenetére
Sajnos nem! De, ha felbontást váltok akkor elmúlik, de utánna megint elkezdi. Én úgy vettem észre, akkor csinálja, ha 100hz-en megy főleg a monitor. Akkor, egy idő után biztos elkezdi ezt. 85hz-re téve egyenlőre nem vettem észre. 1024-ről van szó persze. Egyébként 1024-be a monitor 100hz-et viszi, és még 1152-be is, gyárilag persze. Soha nem erőltettem túl frekibe.
-
jó hangulatba telt a délelőtt......Ugrunk! Délután..........................................
emeltem a felbontást! a kép elhomályosodott, és baromira kivilágosodd a kép! a windows nem ismerte fel a moncsit és 830 x xxx-et írt ki felbontásnak. gyorsan visszavettem! ott ideig óráig jó volt, majd elmászott a kép balra, újra mint a refi világított, color restore, ekkor pattogott durrogott a monitor, a kép fel fel villant zöldes lilásan, majd visszajött, elszálltak a színek majd visszajöttek, hátul az ágyú szikrázott, cicergett az egész szerkezet! Kirántottam a konnektorból. Mondom vége! közelítettem a villásdugó felé és a moncsi újra cicergett mint mikor a nagyfesz hangját hallod amikor át akar húzni a levegőn! Várom a HSZ-eket! Utána folytatom! -
krystman
őstag
Hello!
Lenne egy olyan problémám, hogy tegnap elkezdett a monitorom képe ugrálni. Olyan, minta szét akarnám nyújtani a képet, ezt most már sokszor csinálja, van amikor helyre ugrik, de utánna megint szét ugrik pár perc múlva. Szerintetek mi lehet? Egyszer már volt cserélve benne egy sorkimenő. Talán az lenne most is? Képpel semmi gondom, mert szép nagyon, de fogalmam sincs mitől húzódik szét a kép, utánna vissza is.
Egy LG Flatron 795 FT-ről lenne szó, 17'-os.
Köszi,
-
Moni Thor
csendes tag
Köszöni szépen, no, remélem szolgál még jó sok évet, jól állna majd egy régebbi masina mellett
Az a 60Hz nem annyi amúgy, amennyi, az interlaced!!! Tehát 1/60-ad sec. alatt 2x pásztáz végig (Azért van ott a moncsinak a plafon, mivel a max. vertikális frissítése 120Hz), szóval gyakorlatilag 120Hz a max felbontásán! No, igaz, ilyet nem sok videókártya tud, eddig nekem hatból egyedül ez a Matrox G400 - as képes korrekt váltottsoros jelet leadni. No, meg kell adni, az se új egy darab, de e képességével nagyon hasznos társa egy jó CRT - nek.
Fényerő kellemes, 50% körüli értéken, kontraszt 75% - on. Ez is már vagy öt éve így van beállítva. No igen, látszik, hogy Németországból jött anno. valami grafikai stúdióból asszem, na, akkor még adtak a minőségre.
(Akinek nincsenek nagy teljesítményigényei, annak egy Matrox kártyát tudnék javasolni, az azokhoz járó PowerDesk progi szinte minden igényt kielégít - Windowson. Más kártyákhoz nem láttam eddig hasonlót. Kisegítésképp létezik egy PowerStrip nevű programocska, amivel lehet tuningolgatni az időzítéseket, felbontásokat, de az pénzbe kerül. A shareware-t érdemes lehet kipróbálni, esetleg kísérletezni az interlaced módokkal. Monitortól is függ, de ha szépen adja, mindenképp hasznos)
-
válasz
Moni Thor #3436 üzenetére
Grat a korához!
Enyém képe is oké, belőttem és leírtam a beállításait! Minden nap van olyan 1x óra amikor nem megy, na amikor hidegből indítok olyan a képe h hajja!De ha bemelegszik ggggyönyyyörű lesz!
A héten csinálok neki állványt mert a center sugárzó a tetejére rakva elszínezi picit a mágnes miatt, igenám de ha a center tetejére rakom a moncsit ami régen volt a 17'-es korszakomba akkor a centerem összeszakad, így kell egy keret h kibírja a 32 kilót!
Badman 4ever! Nekem mondod, kifolyik a szemem!
-
bolcsodal
addikt
válasz
Badman 4ever #3438 üzenetére
Használd 85Hz-en felbontástól függetlenül. 85Hz felett más úgysem tudsz különbséget tenni a képfrissítési frekik között szemre.
-
Moni Thor
csendes tag
Üdv!
No, én most csak egy CRT -t jönnék "isteníteni"... Szerintem megérdemli, ha már több, mint 10 éve húzom - nyúzom, és akkor is használtan lett beszerezve.
E majd' félmázsás dög pedig (Mely képe előtt jelen hozzászólást is pötyögöm Linuxos gépem VGA portjára kötözve) az Eizo FlexScan F553-M - es példány ( http://www.eizo.com/Support/discontinued/crt/f553.asp ), 1994 - es kiadás.
Fő paraméterei ott olvashatóak, én inkább a hosszú használat következményeit próbálnám összeszedni... Igencsak "próbálnám", mivel gyakorlatilag nem nagyon látok ilyet. Ennek a példánynak a képe mindmáig olyan, hogy jobbnak látom bármely más CRT - énél. Oldalakon semmi torzítás, kép éles még 1280x1024 - es felbontásban is (Ez a maximum, amit tud), sőt. Egy Matrox G400 - as kártyával meghajtva (Melyhez Windows alá kiváló driver van, ahol az időzítéseket az utolsó mikrosecundumig be lehet lőni) interlaced módban lehet 60Hz - n hajtani (Tehát 120 végigfutás / sec - en, gyakorlatilag vibrálásmentes kép). Ekkor a nagyon apró részleteken van csak némi vibrálás, játékra viszont kiváló (Pl. Age of Empires 2, 1280x1024 - en). 1024x768 - 86Hz, 800x600 - 110Hz, 640x480 - 120Hz normál módban, 1152x864 - 60Hz, 1280x1024 - 60Hz interlaced módok (Többet nem tud interlaced módban, mivel 120Hz a vertikális frissítés felső határa). Az egyetlen probléma vele hogy normál 60Hz - en ugyanaz az instabilitás jelen van a képen, mint amit interlaced módokban lehet tapasztalni (Ezt valahogy furcsállom, miközben csúcsra járatva kiváló stabil képet ad - bár ki használ 60Hz - et önszántából...).
Szóval ettől az egy dologtól eltekintve (60Hz alatt, -táján némi instabilitás) kiváló monitor - már 14 év folytonos használat után!
-
bolcsodal
addikt
válasz
Badman 4ever #3433 üzenetére
Hiába állítod be a 120Hz-et, akkor is csak 100Hz-en fog menni a monitor. Azt pedig kötve hiszem, hogy 1600x1200 lenne a max felbontás a monitornak.
-
válasz
Badman 4ever #3433 üzenetére
Egyáltalán engedi ezt neked? Nekem pl felismeri a moncsit és nem enged a gyári értékek főlé. Logikus okok miatt!
-
Badman 4ever
őstag
Hali!
Gallyra vágja a monitorom, ha a maximális 100Hz helyett 120-on megy?
Illetve ha a max. 1600x1200 helyett 1920x1200-on megy? -
Nekem egy retkes CRT-m van amibe van két csík és többek között ezért alkalmatlan tervezésre stb! Ennyire sok sík barom embert! Hát nem?
-
bolcsodal
addikt
A laptopom LCD kijelzőjébe durvábban belenyúlt a kalibrálás:
-
agressiv
addikt
válasz
Kolondrum #3426 üzenetére
Az én monitorom is ilyen sajnos. Én úgy állítottam be, hogy mindenhol jó legyen. Nálam a bal felső sarok ami eléggé kényes és a kép alja gyk. a windows tálca. Igyekeztem úgy belőni, hogy a kép közepe jó legyen, a bal felső sarkot és a tálcát nézem, és igyekszem úgy megoldani, hogy mindenhol a lehető legjobb legyen! Szerintem ezen max a képcsövön lévő gyűrűszerű tekeróizéken lehetne állítani, de az nehéz ügy!
Az én monitorom szervízkönyvében ezt találtam. -
Everest>monitor diagnosztika>convegence! Na itt ugye szépen be lehet lőni a 3 színt h fedjék egymást! A bibi ott van példán keresztül leírva h: pl belövöm h a kép bal szélén fedjék egymást, de ekkor a jobb oldalon nincs jó fedés, ha meg jobb oldalon állítom be akkor a balon nincs, azaz v itt v ott a jo! Ez igaz a tejes képre változó h épp hol! Megoldás? Nem annyira rossz a fedés h zavaró legyen de mégis ha van lehetőség a full fedésre szeretném tudni!
-
bolcsodal
addikt
válasz
Kolondrum #3421 üzenetére
Nem csak program. Ez a legbutább kalibráló, amit ma megvehetsz. Kb 20K az ára (idén október végén ennyi volt). Telepítessz hozzá egy szofvert, majd beállítod a monitort 2,2 Gammára és 6500K színhőmérsékletre. Beállítod a megfelelő contrast/brightness értékeket, majd USB-ről használod a kalibráló színmérőt (belógatod a képernyő elé). Ez egy piros/kék/zöld gradiensen keresztül leméri és bekalibrálja a monitorod RGB összetevőit, majd a végén létrehoz egy .icc profilt, amit beállít default színprofilnak. Ezek után minden restartkor behívja a kalibrált adatokat. Gyakorlatilag a videókártya segítségével driver-ből működik szerintem.
Elméletileg kézzel OSD-ből is meg lehetne csinálni az egészet, ha lehetne közben méregetni a paramétereket.
Persze ez egy egyszerű eszköz a profi kalibrálókhoz képest. Pl ahoz, amit itt a PH-n használnak.
Gyakorlatilag ezeket z értékeket lőtte be magának. Látszik, hogy a zöldből jócskán vissza kellett vennie sajnos.
-
bolcsodal
addikt
Igen az elég gázos. Valamikor én is nézegettem, hogy próbálkozni kéne vele. De letettem róla. Gyakorlatilag könnyebben lehet kárt okozni, mint kicsit is javítani a monitor teljesítményén.
Viszont. Végre alkalmam nyílt hardveresen kalibrálni a monitort egy Spyder2Express nevű cucc segíségével. Igaz csak 6500K-en működik a kalibráló (családjának legolcsóbb: 20K) tagja, de a zöld túllövés sikerült megoldani vele.
Nagyon úgy néz ki, hogy amíg bírom fizetni a villanyszámlát az életben nem állok át LCD-re!
-
-
agressiv
addikt
válasz
Kolondrum #3414 üzenetére
Ha elsőtétedett a képe azzal már nemigen lehet mit kezdeni, sajnos itt a vége a dalnak.
Amúgy most jutottam egy sony G400-ashoz és ugyanaz a nagyonnnagy fényerő volt a gondja, de én feszt osztót építettem bele és most így megy. A színeken az image restoration nagyon sokat javított, de őszintén szólva nem csodálkoznék, hogy ha kilehelné a lelkét.
Sajnos öregek már ezek.A fókuszt a sorkimenő trafón lévő szigetelt potikkal lehet állítani. De óvatosan mert nagyfeszültség van ott!! Jól szigetelt csavarhúzó, és óvatosság elengedhetetlen!
-
Üdv! Kép élességet hol tudok állítani ezeken a batár trinitronokon? Hardweresen! V lehet egyáltalán?
-
Ayg0
senior tag
válasz
Kolondrum #3407 üzenetére
Már kinéztem egy Samsung 2243NW-t. Ezért is lenne égetően fontos ha legalább az első két problémára mondana egy szaki valami okosat, hogy máris vigyem vissza ahonnan vettem vagy a fentiek megszüntetésével kihúzhatom ezzel még kb 1 évig, mire emberi áron is hozzá lehet jutni egy normális LCD-hez. (pl Samsung T220)
Összességében megfelelne a kütyü, de nem így... -
Enyém 2000 november! 3. tulaj vok! Egy grafikai cég nyúzta már egy éve napi 8-9 órát! Aztán megy! Nem régen letakarítottam a port a képcsőröl, talán picit még ad neki pár napot! Én nem várok tőle sokat, max egy évet kéne kibírni. Sztem kezdj el gyűjteni LCD-re, csak az a bibi h nem láttam még trinitronhoz hasonló LCD-t!
-
Ayg0
senior tag
Üdv!
1,5-2 hónapja jártam itt utoljára megjelenítési problémák miatt, amik akkor megoldódtak, de pár napja sajnos ismét kesereghetek: újra kellett raknom a rendszert és az alapvető driverek (értsd: lan, sound, vga, crt stb) telepítését követően több hiba is borzolja a kedélyemet.
Az első és talán a legbosszantóbb: korábban is érzékeltem egy csekély vibrációt amikor 1600x1200@32bit felbontás és színmélység mellett 85Hz-en frissített, de újabban... Mostmár néhány másodpercet követően csíkozni kezd. Jelenleg 100Hz-en vagyok kénytelen hajtani, mert ennél megszűnik a fenti dolog, így viszont félek, hogy gyorsan ki fogom nyírni a képcsövet, mert elvileg 85Hz a plafon ekkora felbontás mellett. Egy darabig a HD3470-re volt dugva (only DVI) és akkor nem láttam ilyet. Az IGP-n is próbálkoztam DVI-vel, de ott nem kap jelet csak D-subon. Ötlet?
A második: alapból sötét a monitor ami a korábbi javaslatokkal ellentétben nem szűnik meg a bemelegedést követően sem, ezért részben hardveresen (SuperBright mod), részben szoftveresen korrigálást igényel, amik csak hellyel-közzel segítenek. Az egyik ilyen SuperBright mod kapcsolásnál egy durva, szellemkép szerű elváltozás mutatta magát: egyes betűk, ikonok mögött egy vakítóan világos, kissé elcsúszott másolat látszik. Ez mitől lehet?
A harmadik tulajdonképpen a fenti, már vásárláskor felfedezett, alapjáraton indokolatlanul sötét kép. Filmezésre, illetve 3D-re (CS 1.6) egyszerűen képtelen vagyok elégségesre belőni. A sötét színek közt csak brutális fényerő mellett lesz némi kontraszt, úgy viszont a világos részeken látszódnak nehezen a dolgok. Vagy marad egy viszonylagosan elfogadható helyzet, úgy viszont a sötét részek egybefolynak. Akármelyiket választom, mindkettőnél hátrányban vagyok a többi játékossal szemben, ergo elvész az élmény, sőt ebből kifolyólag filmet se nagyon nézhetek...Előre is köszönöm a segítséget!
*mod: a lényeg kimaradt: HP p1230
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Celeron aranykor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Formula-1
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest