- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: egyre komolyabban veszi a VGA piacot az Acer
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiny83
aktív tag
Fú, nagyon köszönöm a sok segítséget, nehéz választás lesz az biztos, főleg hogy további obik is beléptek a képbe.
(#4149) *Ropi*: nem tudtam, hogy ez ilyen jó obi de látom, hogy a photozone.de-n Highly recommended-et kapott ami azért nem semmi. Kicsit talán az ára magas, nagyjából ez a tartomány a 17-40L és azt már kapok használtan 110-130 ért. Tudom a 24-105 is kb ennyi de ott nagyobb az zoomátfogás.
no meg ki tudja, hátha egyszer lesz öddé
(#4148) cOxeR: köszi a véleményt, én is erre gondolok, hogy az a 10mm
nem fog hiányozni. max felteszem a fix 50est!(#4150) MaUser: köszi, szimpi ez a párosítás is nagyon, ezzel csak az a gond, hogy mostanában csak az egyikre lesz pénzem és nem tudom milyen lenne az élet nagylátó nélkül.. (tudom a kitobim sem pont az)
(#4153) Fejo: neked is köszi, te is mauser által javasolt kombót használod, az érdekelne, hogy mik azok a helyzetek amikor már nem állja meg a helyét a 24-105 és fel kell tenni a 10-22est? Persze tájképeknél biztos! De általános mindennapi helyzetekben? Amúgy láttam az ausztriai képeidet a másik topikban, gratulálok nagyon jók, én is most megyek egy hasonlóan szép helyre csak jóval gyatrább felszereléssel. Persze azért igyekszem majd jó képeket készíteni...
Ropi: ennek a tokinának is utánanézek köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest