Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz
miresz #12875 üzenetére
Leviske szerint igen, amúgymeg kérdezz egy DICE programozót, ha biztosra akarsz menni, vagy várd ki amíg le nem tesztelik az adott játékban a Kaveriket.
Szvsz csak optimalizáció kérdése. Kérdés hogy egy hónap alatt mire jutnak majd e téren.. Valószínűleg még kiadás után is kelleni fog jónéhány kisebb-nagyobb patch, de hát ez manapság már csak így megy, adjuk ki a játékot fizetős alphába, aztán máér jöhetnek is a DLC-k.
-
Oliverda
félisten
válasz
miresz #12865 üzenetére
Forgalomban van az FX-8xxx, vagy nem? Tudtommal még egy jó darabig elérhető is lesz, így nem igazán értem az ezen való problémázást.
Erős négymagos alatt nem tudom, hogy pontosan mire gondolsz, de a Kaveri ilyen lehet, ha hozza azt ami az előzetes nyers számok alapján várható.
"A legtöbb gamer meg multizik,nem singleben játszik."
Azért a "multi" sem jelenti azt automatikusan, hogy erőmű kéne alá. Például a WoW és a Starcradt 2 is multi, mégsem kell alá baromi erős processzor.
-
Oliverda
félisten
válasz
miresz #12851 üzenetére
Lehet hogy sokan örülnétek, de ettől még üzletileg nem biztos hogy megérné nekik.
Az hogy az 1100T mikori dobás nem igazán releváns, hisz az egy korabeli csúcs CPU volt, míg a másik oldalon egy APU-ról van szó, ami egy teljesen más koncepció. Nem is céljuk hogy az APU minden régi és új CPU-t lemosson.
-
-
TomiLi
addikt
válasz
miresz #12357 üzenetére
"winter edition"....
A táp van egyedül kész, a ház az adott: silverstone ps07w.Engem nagyon mozgat ez az apu-dVGA kombó már egy jó ideje. Az a baj, hogy jelenleg még a játékoknál mindig az a szempont, hogy a cpu "kihajtja" -e a vga-t.... Tehát amíg nincs hardver, addig szoftver sem lesz, amihez nem kell a "kihajtja" cpu...
Kíváncsi leszek mikorra érik be a dolog...
Az FM2+ lapokat is nagyon várom (eddig csak asus-ból láttam 3-at.), mert az jó alternatíva lenne, hogy most egy fm2+ lap, egy trinity/richland apuval, aztán idővel amikor megjelenik, jöhet a kaveri.
De ezt is keresztül húzhatja az a pletyka: elképzelhető, hogy lesznek lapok GDDR5 memóriával....
Nagy a találgatás - szokás szerint - jó lenne már tényeket is tudni. -
fatallerror
addikt
válasz
miresz #12357 üzenetére
ja csak ez nagyon drága a méretéhez képest
ez az átlagembernél így van h kevesebb a pénze mint amennyi kellene a terveihez
ez is felmerült bennem h lehet h 7770-est megtartom és ha összedolgozik vele lehet kiad annyit magából h elég lesz. vapor-x-es verzióm van így elég kussban van
azért túl nagy dolgot nem várok a kaveritől de az biztos h a mostani gépemtől fényévekkel jobb lesz csak kérdés h mikor, 2014 tavasz még okés de ha továbbcsúszik és kell a gép akkor nincs mit tenni megveszem fm2+-al ami van...
-
fatallerror
addikt
válasz
miresz #12354 üzenetére
most is akad normális csak kevés
én 1 ilyenbe akarok beleköltözni kaveri-val csakhát így h késik kitudja mikor lesz belőle vmi.... na meg h pénzem sincs xD
az a bajom h a kaveri se az igazi....jön a pes 2014 fox engine-el meg jövőre talán a sims 4 érdekelhet és ezért vmi kisebb vga is kell a gépbe. esetleg ha a csúszással a gddr5 remények ha nőnek és lesz alaplapgyártó aki gddr5-öt tesz rá akkor nem kell vga. talán a kaveri utódjától nem kell majd tutira vga ehhez a mókához.
-
TomiLi
addikt
válasz
miresz #12351 üzenetére
Úgy látom az Asus is, meg a Gigabyte is (bár ilyen FM2+ lapot még nem láttunk) stílust vált.
A Gigabyte "kékjét" sajnálom, hogy fekete lesz....Korábban volt még egy hír egy Asus FM2+ lapról, az még a kékes volt...
Ha jól silabizáltam ki, akkor "megjelenés: később az évben"
Nesze semmi fogd meg jól....
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
miresz #11639 üzenetére
az IGP nem csak VGA váltáskor jöhet jól, compute-ra is fel lehet használni
bár ha mindenképp dVGA-t használsz mellette, lehet jobban járnál egy 5600K-val, amiben ugyan gyengébb IGP van, de ugyanúgy két modulos és K-s.
azt a részt direkt azért tettem offba, mert nem rád gondoltam, csak úgy általánosságban beszéltem.
más: akkor most ez a richland APU beékelődött az útitervben a kaveri elé? csúszni fog a kaveri vajon? tokozása marad FM2 ahogy eredetileg tervezték vajon?
-
attiati
veterán
válasz
miresz #11607 üzenetére
"Akkor ha az FM2 olcsóbb,akkor miért nem csinálnak abba 2-nél több modulos IGP nélküli processzorokat?"
És a 2 modulos igp nélküliek mikor érkeznek?
Szerintetek érdemes várni rájuk? (pl Athlon II x4 7-es sorozat)
Több, mint egy hónapja kijött a Trinity és július végén bejelentették őket, de semmi konkrét hír azóta se. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
miresz #11609 üzenetére
Én nem hiszem. FM2-be elvileg a Kaveri lesz az utolsó APU 2013-ban, párhuzamosan a Visherával AM3+ vonalon.
Ha egyáltalán lesz ilyen, akkor szerintem majd csak 2014-ben, FM3-ba. Az APU-k selejtből úgy is kitermelik a CPU-k alsó szegmensét, a hiányzó felső részt pedig lefedhetik egyetlen nagy CPU-lapkával és annak "selejtjeivel". Az AMD politikájába ez illeszkedne leginkább.
Persze azzal is számolni kell, hogy hol fog tartani 2014-re a HSA, és hogy lesz-e még előnye egy CPU-nak egy APU-val szemben.
-
stratova
veterán
válasz
miresz #11416 üzenetére
Erről egyelőre egyetlen teszt van Tom's HW-en - i3-as kiegészítéssel - de még nem tesztelték diszkrét VGA-val.
De már csak pár nap a PH! tesztig, ha minden igaz.
-
dezz
nagyúr
válasz
miresz #11195 üzenetére
Már szinte az összes gyártó bemutatta a lapjait, csak még kapni nem lehet őket. Már ami az FM2-t illeti, újabb chipsetes AM3+-ról én sem hallottam. De az új procik/APU-k megjelenéséig evileg van még több, mint egy hónap.
#11196: [link] Még mini-ITX is lesz.
Nincs konkrétum, de elég szemérmetlen dolog lenne, ha nem menne bele legalább a Kaveri.
-
Oliverda
félisten
Ugyanezt játszák a GPU-kal is már évek óta. Az 5800-as széria anno mindent vitt, mégsem teszteltek le semmit a hivatalos rajt előtt. Akinek sürgős a vásárlás az amúgy sem vár még egy hetet sem nem hogy hónapokat. Ráadásul az iskola kezdést és karácsonyt leszámítva nem nagyon vannak kirobbanóan aktív időszakok a vásárlási lázt illetően.
-
whiteman0524
aktív tag
Mondjuk ez nekem is kicsit furcsa mert van benne logika. Szerintem se ártana egy kicsit több infó, meg "ez így meg úgy lesz jobb a konkurencia megoldásainál" marketing. Persze ha nincs miért felhajtást csapni akkor érhető a dolog.
Nekem kicsit olyan érzésem van hogy ez a Bull megelőzi majd a korát. Ahol nagyon tudna ütni ez a cucc azok a több magon igazán jól skálázódó programok lennének amikből elég kevés van még manapság.
-
Gerisz
addikt
Én azért azt veszem amire szükség van. Nem vagyok elfogult 100%-ig.
Amit most művelek bőven elég az AMD. Én is nagyon örülnék király lapoknak és procinak!
Nem fogok rohanni megvenni, mert ezt sem használom ki, de amint "megül" venni fogok. Elsőnek lapot aztán procit is. Tuning legyen, mert azért a szórakozásért oda vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest