Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And01
aktív tag
válasz
#85552128 #19865 üzenetére
A raven H2 2017 bent van a hírben.
(#19866) Valdez
A bristolnak sok értelme nem lenne, pár hónap és raven,
az meg keresztbe lenyeli,megrágja,kiköpi a bristolt.(#19871) Szaby59
Nem hinném hogy bármelyik gyártónak vonzó lenne egy
"kifutóban levő" platform miközben az új hamarosan érkezik. -
Fred23
nagyúr
válasz
#85552128 #19716 üzenetére
Én is jobbra számítottam, de szerintem ez még vállalható szint, főként pedig úgy, hogy játékokban vélhetően hasonlót fog nyújtani majd az 1600X is! Szóval szerintem az lesz majd a játékosok kedvenc procija, nem pedig a 8/16-osok. Szuper áron elég jó teljesítmény: ez lehet majd az 1600X.
-
Fred23
nagyúr
válasz
#85552128 #18840 üzenetére
XFR ki lehetett kapcsolva, ez mondjuk -5%, ha meg azt nézzük, hogy 6900k alaplappal olyan 420-440k, míg Ryzen alaplappal 250k körül várható, akkor annyira azért nem szörnyű a helyzet, mert ár-érték arányban jobb az AMD megoldása. Trükközni persze lehet. Ha mondjuk felnyomják a 250-et 280-300-ra kezdetben, az Intel pedig megvágja kicsit a 6900k árát... -én -meglévő anyagi fedezet birtokában- addig választanám a Ryzent, amíg minimum 35%-kal olcsóbb alaplappal együtt, mint a 6900k ugyanígy. (Ebben benne van egy kis félelem is az újtól, a bizonytalantól.) Persze ez a véleményem még változhat a későbbi tesztek fényében.
-
Habugi
addikt
válasz
#85552128 #18840 üzenetére
Meglehet, a becslésed pedig jobb híján csak elfogadni tudom.
Amondó vagyok ez a leak infóra sajnos még mindig kevesebb mint a prezentáción látott Blender, pedig az sem volt sok de legalább az órajeleket ismertük és nem szerepelt az eredményben dVGA, mint plusz változó.
Egyébként ha belegondolsz lehet nem is véletlen.., tekintve h az AoTS bench 3perces, a szükséges sumákfaktor mértékétől függően ebbe egy R15 16szálon elég sokszor beleférne, ha egyszálon tényleg lesz Haswell szint akkor szerintem még az is lemenne, Geekbench, stb.. ilyenek pedig valamiért nagyon nem jönnek. Nem igazán lehet máshogy elkönyvelni ezt a jelenséget, mint a figyelem/érdeklődés fenntartásának eszközeként. -
Habugi
addikt
válasz
#85552128 #18838 üzenetére
Preset váltás esetén felmerülő aggályok kapcsán említettem a CPU FPS-t, ilymódon hacsak nem babráltak bele az egyes presetekhez tartozó beállításokba, nem értem miért kellett volna sokat változnia egy adott configon.
Btw ez már egy fokkal közelebb visz minket a válósághoz, már csak az órajelekről nem tudunk shemmit.
-
Fiery
veterán
válasz
#85552128 #18764 üzenetére
En csak azt tudom, amit latok a megfelelo helyeken
Letezik ES verzio, B1 steppinggel, az alabbi AM4 socketes Summit Ridge konfiguraciokbol:
8c/16t
6c/12t
4c/8t
4c/4tNem letezik 8c/8t verzio, egyelore legalabbis. Persze siman lehet, hogy a 6c/12t verzio valami miatt nagyon sz*rul muzsikal, pl. mert a felig letiltott CCX-szel tobbet veszit az AMD, mint amire gondoltak. Lehet hogy a 6 magos Summit Ridge alig gyorsabb, mint a 4 magos, es igy nincs ertelme piacra dobni.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#85552128 #18524 üzenetére
Az, hogy céloznak, nem jeleni, hogy el is találják.
Mindenesetre számomra bűzlik, hogy állítólag a lapok már hónapok óta készen vannak, mégis igen szegényes a felhozatal. Mit sugall, hogy az Asus nem vitt ki egyetlen X370-es lapot sem és a többiek is max felső-közép kategóriáig merészkedtek felszereltség terén? És akkor -szintén állítólag- a gyártók márciusra tervezik a tömeges szállítást? Nem értem én ezt... Intel alá meg csak az Asus betolt élből 10 ROG lapot. Mintha azért nem lenne AMD felhozatal, hogy senkiben se ébresszenek kétségeket, akik gépet vennének, vegyék csak az Intel-t...
-
Balala2007
tag
válasz
#85552128 #18502 üzenetére
Zen sample 3.6 GHz-es alapórajellel az egyik CES demógépben
CanardPC-seknek eggyel ujabb van (F4), az 3,6GHz base, 4GHz turbot tudhat.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#85552128 #18478 üzenetére
A sample-ök ugyanazt az összeillesztést használják, amit a Kaveri első generációs verziója. Mivel ezzel is olyan alacsonyak a hőfokok, mint egy 95 wattos TDP-jű 7850K-n, így jó esély van rá, hogy a végleges is ilyen pasztával jön. Ha forrasztják, akkor a 7870K-ből ítélve, ami szintén forrasztott volt, annyira sokat nem nyernek. Maximum -5-6 fokot. Ez kb. 60 helyett 55 fokos terheléses átlag hőmérsékletet jelentene gyári hűtővel. Persze lehet, hogy végül úgy döntenek, hogy ezzel minőséget akarnak sugallni, és mégis forrasztják, de egyértelműen nem éri meg annyiért, amennyit nyernének vele.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#85552128 #18433 üzenetére
Nem is fog a megjelenésig. Borzasztóan elzárták a leak lehetőségét. Csak a hibás ES-ek vannak kiküldve, míg a végleges verziót zárt csatornákon küldik. Az Athlon 64 óta nem védtek ennyire procit.
Valószínűleg leakek továbbra is lesznek az első revízióval, de ugye a végleges a második revízió lesz. -
-
Yutani
nagyúr
válasz
#85552128 #18368 üzenetére
...aminek feltétele a hűtő és az AM4 alaplap vásárlását igazoló számla megléte. A second hand piacon ritka az, amikor megkapod a számlát a hűtőhöz. Ráadásul az nem a te nevedre szól, és ha azt is nézik, akkor sem felelsz meg a feltételeknek.
Vagy megveszed a kitet, és nincs probléma.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#85552128 #18127 üzenetére
Nem valószínű, hogy a publikus verzióval tesztelnek, hanem már a javított DOTA2 programkóddal, ami amúgy is jön decemberben. Az megoldja a Vulkan fagyását a startkor. A publikus kód azért sem jó, mert az nem tartalmaz Zen optimalizálást, tehát mindenképpen egy még fejlesztett verziót használnak a játékokból.
-
Petykemano
veterán
válasz
#85552128 #17069 üzenetére
@Fiery
Mit gondolsz, ha valódi volt a Doomról készült felvétel, meg hogy a computexen két gép is zen processzorral futott, akkor hol tartanak a tervezett 2016Q4 starthoz képest?
Tartanak már ott, ahol az nvidia a GP104-gyel? Vagy majd csak 2016Q4-Ben fognak ott tartani?
-
-
Oliverda
félisten
válasz
#85552128 #16109 üzenetére
Na ugye, hogy lehet szerezni!
20K bruttó, húsvétre itt van.
-
stratova
veterán
válasz
#85552128 #15992 üzenetére
Szvsz R11.5 alatt igen, R15-ben talán nem. De R15-öt nem mért az asztaltárs, mert véleménye szerint lényegesen rosszabbul fekszik AMD-nek mint az R10 és R11.5.
Trinity 4.5 GHz-en (Multi)
Trinity 4.4 GHz-en (Single/Multi)
Egyébként érdekes kérdés, kollégám is Trinityt hajt FM2+ lapban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LED világítás a lakásban
- Hobby elektronika
- Honda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest