-
PROHARDVER!
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
#85552128 #18840 üzenetére
Meglehet, a becslésed pedig jobb híján csak elfogadni tudom.
Amondó vagyok ez a leak infóra sajnos még mindig kevesebb mint a prezentáción látott Blender, pedig az sem volt sok de legalább az órajeleket ismertük és nem szerepelt az eredményben dVGA, mint plusz változó.
Egyébként ha belegondolsz lehet nem is véletlen.., tekintve h az AoTS bench 3perces, a szükséges sumákfaktor mértékétől függően ebbe egy R15 16szálon elég sokszor beleférne, ha egyszálon tényleg lesz Haswell szint akkor szerintem még az is lemenne, Geekbench, stb.. ilyenek pedig valamiért nagyon nem jönnek. Nem igazán lehet máshogy elkönyvelni ezt a jelenséget, mint a figyelem/érdeklődés fenntartásának eszközeként.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vírusirtó topic
- Hobby rádiós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Kitűnő állapotú, hibátlan i7 6700
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest