Aktív témák
-
Beck18
tag
Sziasztok!
nekem telepítési gondom van ...
felraktam egy apache servert, illetve php-t (PHP Version 4.4.2). Ezek együtt rendesen futnak, localhoston keresztűl müködnek a php fileok. Most viszont szeretnék feltenni egy MySQL szervert is. Az install sikeres, winmysqladmin és a MySQL Administrator szerint is megy az sql szerver. Viszont amikor megpróbálom behozni a localhost/phpmyadmin-t akkor az alábbi üzenetet kapom:
Üdvözöl a phpMyAdmin 2.8.0-rc2
Hiba
MySQL jelzi:
#2003 - A szerver nem válaszol
De ezt leszámítva volt már többféle hibaüzi, miszerint a jelszó nem jó stb. .. MySQL telepítésekor megadtam a usernek a root-ot ill hozzá jelszót is, ezt config.inc fileba is megadtam .. de ennél tovább nem jutottam. Neten se találtam használható doksit php-sql összehangolásról.
Tud vk. segiteni ??!
thnx
Aktív témák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Automata kávégépek
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Energiaital topic
- Spórolós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest