Aktív témák

• Briganti

tag

Hellosztok,

egy (szamomra) nagyon erdekes dologba akadtam bele, es sehogysem jon az az isteni szikra, hogy rajojjek a megoldasra :)

Tehat a problemam a kovetkezo: Fajl generalast vegzek php-val, mivel sok adatrol van szo, es sok file-rol, igy jo lenne ha ossze tudnek hozni egy progressbar-t. En egy olyan megoldast gondoltam el, hogy futnak a fugvenyeim, es egy globalis valtozo-ban no egy ertek, az oldalon pedig egy idozitett javascript fugvennyel (es termeszetesen ajax segitsegevl) lekerem ezt az erteket, es az szerint allitom a progressbar-t. Ez igy kepzeletbe nagyon szep es jo, de sehogysem akar osszejonni ... probalkoztam a GLOBALS es _SESSION valtozokkal, de nem mukodtek ... valami olyan nagyon globalis valtozo kellene, mint amelyik ugy mukodik mint a fajlba iras ... az oda bele van irva, es akarmikor lehet olvasni ...

nekem a fajlba iras kicsit amatornek tunik, s plusz en ugy gondolom hogy utkozesek lennenek az olvasassal es irassal

Ha nem ertheto meg egyszer nekifutok a leirasnak, de hatha ennyibol valaki megmondja nekem a tutit :D

Elore is koszi,
    kellemes estet! :D

Aktív témák