- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
Briganti
tag
Hellosztok,
egy (szamomra) nagyon erdekes dologba akadtam bele, es sehogysem jon az az isteni szikra, hogy rajojjek a megoldasra
Tehat a problemam a kovetkezo: Fajl generalast vegzek php-val, mivel sok adatrol van szo, es sok file-rol, igy jo lenne ha ossze tudnek hozni egy progressbar-t. En egy olyan megoldast gondoltam el, hogy futnak a fugvenyeim, es egy globalis valtozo-ban no egy ertek, az oldalon pedig egy idozitett javascript fugvennyel (es termeszetesen ajax segitsegevl) lekerem ezt az erteket, es az szerint allitom a progressbar-t. Ez igy kepzeletbe nagyon szep es jo, de sehogysem akar osszejonni ... probalkoztam a GLOBALS es _SESSION valtozokkal, de nem mukodtek ... valami olyan nagyon globalis valtozo kellene, mint amelyik ugy mukodik mint a fajlba iras ... az oda bele van irva, es akarmikor lehet olvasni ...
nekem a fajlba iras kicsit amatornek tunik, s plusz en ugy gondolom hogy utkozesek lennenek az olvasassal es irassal
Ha nem ertheto meg egyszer nekifutok a leirasnak, de hatha ennyibol valaki megmondja nekem a tutit
Elore is koszi,
kellemes estet!
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest