Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agent Orange
csendes tag
Amúgy ha kipróbálnátok ezt a legújabb ROMot (a GADMEIset), látnátok hogy miről beszélünk, aki nem tudja kipróbálni mert nincs is ilyen TABja ami működne annak lehet véleménye ami biztosan megalapozott és tényleg viccesen hangozhat amit írtunk. Valószínűleg mivel hogy más ROMnál ilyen szép képet nem tudtam elérni akárhogy állítgattam a fényerőt, arról lehet szó hogy valami szaturáció vagy hasonló érték átállításával azt érték el amit én jobb betekintési szögnek látok. Ha valaki esetleg egyet értene velem akkor szerintem ki kellene szedni ebből a ROMból ami ezt csinálja (buil.prop beállítás vagy akármi) és beletenni mondjuk a 10.11be ami még gyorsabb. Nekem sajnos se időm se rutinom. Amugy én már mikor felrakom recoveryből és először bootol, már akkor a gadmei feliratnál látom a placebó hatást :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest