Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- PLC programozás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agent Orange
csendes tag
Amúgy ha kipróbálnátok ezt a legújabb ROMot (a GADMEIset), látnátok hogy miről beszélünk, aki nem tudja kipróbálni mert nincs is ilyen TABja ami működne annak lehet véleménye ami biztosan megalapozott és tényleg viccesen hangozhat amit írtunk. Valószínűleg mivel hogy más ROMnál ilyen szép képet nem tudtam elérni akárhogy állítgattam a fényerőt, arról lehet szó hogy valami szaturáció vagy hasonló érték átállításával azt érték el amit én jobb betekintési szögnek látok. Ha valaki esetleg egyet értene velem akkor szerintem ki kellene szedni ebből a ROMból ami ezt csinálja (buil.prop beállítás vagy akármi) és beletenni mondjuk a 10.11be ami még gyorsabb. Nekem sajnos se időm se rutinom. Amugy én már mikor felrakom recoveryből és először bootol, már akkor a gadmei feliratnál látom a placebó hatást :S
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi