Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok !
Az enyém végre ismét elkerült a szervizbe,az akksi ko lett,max 40 amit bírt,a töltő is beesett a 220 csatlakozónál,és beirettem a hibalistára a lekapcsolva maradt magot is,idén változtak a fogyasztóvédelmi szabályok szerintem élni fogok vele.Pénzvisszafizetést kérek majd,és szerintem egy másik gyártó készüléke lesz majd a mediából,hacsak nem tudnak prezentálni egy jó darabot.Azért sajnálnán ha nem lenne jó darab belőle mert itt egy nagyon jó,segítséget nyújtó közösség jött össze,akitől több támogatást ötletet kapott az ember mint a hivatalosnak nevezett supportól,és készülék hiányában én se tudok majd annyit segíteni mint amikor a kezemben volt (csak a már eddig alkalmazott módszerek vannak a tarsolyomban).Ami viszont rossz hir lehet itt a debreceni service ponton azt mondták hogy nincs oly nap hogy legalább 1 myaudios tablet be ne kerülne hozzájuk ,még ha nem is ez a tipus mindig.
Mostanában kevesebbet leszek majd mert sürüek lettek a napjaim miattaMindenkinek további szép napot és gond nélküli tablet használatot kívánok
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPhone topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Nők, nőügyek (18+)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest