Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok !
Az enyém végre ismét elkerült a szervizbe,az akksi ko lett,max 40 amit bírt,a töltő is beesett a 220 csatlakozónál,és beirettem a hibalistára a lekapcsolva maradt magot is,idén változtak a fogyasztóvédelmi szabályok szerintem élni fogok vele.Pénzvisszafizetést kérek majd,és szerintem egy másik gyártó készüléke lesz majd a mediából,hacsak nem tudnak prezentálni egy jó darabot.Azért sajnálnán ha nem lenne jó darab belőle mert itt egy nagyon jó,segítséget nyújtó közösség jött össze,akitől több támogatást ötletet kapott az ember mint a hivatalosnak nevezett supportól,és készülék hiányában én se tudok majd annyit segíteni mint amikor a kezemben volt (csak a már eddig alkalmazott módszerek vannak a tarsolyomban).Ami viszont rossz hir lehet itt a debreceni service ponton azt mondták hogy nincs oly nap hogy legalább 1 myaudios tablet be ne kerülne hozzájuk ,még ha nem is ez a tipus mindig.
Mostanában kevesebbet leszek majd mert sürüek lettek a napjaim miattaMindenkinek további szép napot és gond nélküli tablet használatot kívánok
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest