- HTPC (házimozi PC) topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #2405 üzenetére
Szia!
Ez igen, gratulálok! Így kell kezdeni egy évet!
A géppel hasonló cipőben járok mint te. Ez lenne a 2. csere, vagyis a harmadik készülék
! Amikor az első cserét kaptam, kettőt hoztak ki a raktárból. Az elsőt kibontották és a kezembe nyomták. A készülék oldalán volt egy szép nagy lyuk, mert meg volt bontva a ház!!! Mutattam az eladónak, összepattintotta, berakta a dobozába és visszavitték a raktárba. Gondolom valaki most éppen otthon használja... ha működik neki. Amit ekkor kaptam, azt december 3-án adtam le az Extreme Digitálnál (talán még emlékeztek a mérgelődéseimre) és azóta semmi hír róla. Közben beszéltem a fogyasztóvégelemmel és azt mondták, hogy nyugodtan tereljem jogi útra a dolgot, még a jegyzőkönyvet is szabálytalanul vették fel. Ma írok a MyAudiónak, mert az ED azzal az indokkal nem fizet vissza pénzt, hogy csak akkor tehetik, ha a MyAudio jóváírja nekik. Majd meglátjuk...
Eddig ezekről nem akartam írni, mert nem akartam trollnak tűnni vagy állandó elégedetlenkedőnek. Pedig azt gondolom, valóban próbáltam használhatóbbá tenni ezt a ratyit. Az én választásom egy rendes márka lesz, már gyűjtöm a hiányzó pénzmagot, kettő modell között vacillálok, de majd megoldom ezt a komoly dilemmát.
-
Fez69
csendes tag
válasz
Sok örömöt a kisbabához!
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Grat a csöppséghez! Idei fogyasztóvédelmi törvényváltozásokról tudnál esetleg egy kicsit bővebben írni pü-ben, vagy egy link formájában?
-
plityo
tag
válasz
gratulálok az édes teherhez
-
pimespo
csendes tag
válasz
Úgy néz ki, én sem úszom meg a szervizt. Kb. 2 hete kezdett el az akksi vacakolni, de most már csk max. 20 percet bír. Ráadásul nagyon melegszik is, és valószínű hogy 'megdagadt, mivel a kijelzőt is nyomja valami szépen hátulról. Ezért a felső részén meg is jelent egy szép kis folt, ráadásul olyan szinten nyomja hátulról, hogy a kamera felett az üveg már 2 mm-re kiáll az illesztésnél.
Szerintem ez már nem vicc, a litium akksik képesek kisebb tüzijátékot is csinálni. -
cekkk
veterán
válasz
Gratula a babához
Szóval te is debreceni vagy?
Lehet nekünk is vissza kellene vinni a tabletet
-
royalka
őstag
válasz
Grat a bébinek.
. Eggyik haveromnak is my auido tabija, 2 hét után ment az is a szervízbe. Megírnád mire gondolsz, hogy mi változott a fogyasztó védelmi törvénybe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest