- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
őstag
Na így néhány nap után megosztom a véleményem:
808 DCC-t vettem akciósan 40.000-Ft-ért. Sokat olvasgattam a fórumot, és egyértelmű vételnek tűnt. Előtte volt egy WayteQ X-Tab100is-em, de kisebbet szerettem volna.
A lényeg, hogy nagyot csalódtam a MyAudio tabletben. Kétmagos ugyan, de sehol nem veszem észre, hogy gyorsabb lenne, mint az 1 maggal rendelkező WayteQ. A kijelző az IPS után hatalmas csalódás, fakó színek, semmi csillogás.
Netezés közben néha megbolondul és össze-vissza görget, sajnos amikor jól tenné a dolgát akkor is akadozik.Én most eldöntöttem, hogy ezután csak márkás TAB-ot veszek, nem kísérletezek tovább ezekkel a noname-ekkel. Inkább gyűjtögetek rá tovább, mert ennek így semmi értelme. Van ugyan egy tabom, de használni csak kompromisszumok árán tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest