- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Nemrég néztem ki magamnak ezt a tabletet és találtam a topikra. Mint új látogató, természetesen az első hozzászólással kezdtem. Mellette igyekeztem minél több infót begyűjteni. Így már tisztul a kép, de segítségül a szintén újoncoknak, szerintem a következőt lehetne kicsit jobban összeszedni az első hozzászólásban:
-milyen ismert problémák merültek fel eddig (pl. wifi jelerősség probléma, akadozások, lassulások bekapcsolt wifinél, stb) és hogy ezekre hogy és melyik ROM nyújt megoldást, melyik a jelenleg ajánlott leggyorsabb, legstabilabb ROM?
-JB frissítésről milyen aktuális infók vannak (ezt úgyis megkérdezi mindenki aki idetéved)
-esetleg ajánlott kiegészítők (tokok, billenytűzetek, ilyesmi)+van még egy nem rossz magyar nyelvű videó youtube-on a már linkelt mellett: [link]
nekem így nagyjából ennyi lenne az első hozzászóláshoz... hamarosan szerintem itthon is lesz egy ilyen tab
Új hozzászólás Aktív témák
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest