Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
az utóbbi pár oldalt olvasva kezd meginogni az elhatározásom, hogy ilyet vegyek. Már eldöntöttem magamban, hogy a hardver megfelelő, egy Gadmei Rommal a használat is meggyőző, talán JB is érkezik, úgyhogy a legjobb ár-érték arányú tablet lenne.
Viszont most elbizonytalanodtam... asszem várok még egy kicsit. 65-ért már most is lehet külföldről nexus 7-et hozni, itthon is lesz még olcsóbb.Mondjuk ha kijönne a JB a Myaudiora és megoldaná a felmerült problémákat az mindjárt változtatna a helyzeten
-
|AP|
veterán
Nemrég néztem ki magamnak ezt a tabletet és találtam a topikra. Mint új látogató, természetesen az első hozzászólással kezdtem. Mellette igyekeztem minél több infót begyűjteni. Így már tisztul a kép, de segítségül a szintén újoncoknak, szerintem a következőt lehetne kicsit jobban összeszedni az első hozzászólásban:
-milyen ismert problémák merültek fel eddig (pl. wifi jelerősség probléma, akadozások, lassulások bekapcsolt wifinél, stb) és hogy ezekre hogy és melyik ROM nyújt megoldást, melyik a jelenleg ajánlott leggyorsabb, legstabilabb ROM?
-JB frissítésről milyen aktuális infók vannak (ezt úgyis megkérdezi mindenki aki idetéved)
-esetleg ajánlott kiegészítők (tokok, billenytűzetek, ilyesmi)+van még egy nem rossz magyar nyelvű videó youtube-on a már linkelt mellett: [link]
nekem így nagyjából ennyi lenne az első hozzászóláshoz... hamarosan szerintem itthon is lesz egy ilyen tab
-
|AP|
veterán
...hogy visszataláljak...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest