- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
házimozis
tag
válasz
Scoobyka #4503 üzenetére
Scoobyka
Eltávolítottad a korábbi változatot?
Egyforma kártyánk van, a driver kizárólag 7400-7600, 8400-8600 kártyákra írodott. ...Ne-má' nem megy?!(tényleg lelasultál?
)
...Eltávolítás után alapértelmezett VGA-butában indul újra. Ja! Az automatikus driverkeresést kapcsold ki, (az egy idióta) és kézzel mutasd meg a telepítő inf- jét. Ugatni fog, hogy nem ellenőrzött db, mert moddolt az inf. de niná hogy WHQL-s a driver, tehát ellenőrzött. Elsőre felraktam, még a régi ForceWare profilokat is meghagytam (rákérdezett) és úgy ment fel hibátlanul.SpyDuck
673-673...Ha mindenáron egy alsó-középkategórás típusssal akarja bárki megoldani azt, amit nem lehet vele, mert olcsó NEM advanced-gamer hardver - ellenben itt mindenki arra használja - vagy szíjjel akarja pikarni, akkor persze, hogy csak gyalázkodást olvasni.
Tudom, hogy a pénz nagy Úr, de az igényhez kell hardvert venni, és nem a "2 kilóért legyen játékgép is" hozzállásból nekikezdeni. (megfordítva ha csak 2 kiló van, asztalit kell venni játékcélra)
Pl. tudok itt (velem együtt) 4 db (már kifutott) L745ről, ...listázz hardverhibát légyszíves. ...Ahogy nem istenítjük, úgy nem is köpködjük, mert korrekt darab - használjuk.
Nekem tök mindegy, ki mit hova húz, dönt el, DE a ralitásérzéket nem kell a hangulati elemeket tartalmazó hozzászólások alapján elveszíteni.
A végső érvem ehhez:
Karácsonyra vettem PDAt. (+GPS+GSM muszály volt egy készülékben) Az első két nap után, azt gondoltam, hogy falhozvágom.Aztán elkezdtem lesz@rni a tengernyi "okosságot" amit összehrodtak róla, és a saját fejem után menve testreszabtam. Működik. Ha a tutti bemondásokra hagyatkozom, akkor +50 rugóval drágábban vettem volna - és van egy jó hírem - ahhoz is alkalmazkodni kell.
Mottó: "ne itélj elsőre"
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest