Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• csenger41

tag

Üdv!
    Nekem egy olyan problémám lenne egy MSI EX600 notebookkal, hogy használat közben véletlenszerűen megszakad az internetkapcsolat olyan módon, hogy a WiFi erősségét jelző ikonon (Win7) megjelenik egy felkiáltójel, miszerint nincs internetkapcsolat, de csatlakozva marad a hálózathoz.
    WiFi ki-bekapcsolása nem segít, pár perc után megától megjavul és ismét hibátlanul működik fél-1 óráig.
    A hálózattal nincsen semmi gond, mellette megy egy másik notebook is WiFi-ről, azon nincsen semmi gond az internettel.
    Bekapcsolás után változó idővel jelenik meg, van hogy szinte rögtön, van hogy csak 1 óra használat után,
    A használat foka nem durva, egyszerű böngészés során szakad meg.
    Driverek a legfrissebbek, az MSI Live Update 5-öt futtattam le rajta, nem talált semmi újabb drivert. Amíg nem szakad meg, addig tökéletes a sebesség, egyik pillanatról a másikra történik.
    Valakinek valami ötlete lenne?
    Szétszedtem a gépet, a WiFi modul csatlakozásai nem lazultak meg, fizikailag tökéletesek.

Új hozzászólás Aktív témák