Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayersz1
újonc
Sziasztok! Én most tervezek jövő héten 2 db MSI GP70 2PE notebookot vásárolni. Eddig Asus-t használtam és remélem, hogy ez minőségi előrelépés lesz. Mit kell, vagy érdemes tudni az MSI-ről?
-
phg
csendes tag
válasz
Casanova*
üzenetére
ha biztosra akarsz menni várj hétvégéig , akkor teszek 770M-et gt660-ba . A 670m és a 770m fogyasztásra , csatolásra egy és ugyan az [link] , teljesítményben viszont sokkal jobb a 770m. Szerintem biztos hogy megy benne csak a driver-t mokolni kel. Várd meg a hétvégét ha gondolod , megírom pontosan mit tapasztaltam. Esetleg ha lemaradsz a 670m- röl akkor van nálam 670MX.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az meg pont annyival jobb a 670-töl amennyiért nem érdemes kapkodni
GTX670M vs GTX670MX -
Casanova*
veterán
találtam eladó GTX770M kártyát, írtam is a srácnak. várom a választ. cucc archiválva van,lehet már eladta...
holnap venném meg a GTX670M-et. most akkor biztos jó bele a GTX770M? táp elfogja bírni. régi alaplap kompatibilis vele?
laptopom alaplap tulajdonságai:
Alaplap azonosítója 63-0100-000001-00101111-062009-Chipset$0AAAA000_MSI CR620 E1681IMS V1.03 02/03/10
Alaplap neve MSI MegaBook GT660/GT663/GX660 (MS-16F1)Front Side Bus tulajdonságai
Busz típusa Intel QPI
Valódi órajel 132 MHz
Effektív órajel 132 MHz
QPI órajel 2391 MHzMemóriabusz tulajdonságai
Busz típusa Dual DDR3 SDRAM
Busz szélessége 128 bit
DRAM
SB arány 4:1
Valódi órajel 528 MHz (DDR)
Effektív órajel 1055 MHz
Sávszélesség 16885 MB/mpAlaplap gyártó
Cégnév Micro-Star Int'l Co.,Ltd.
Termék információ http://www.msi.com/product/mb/
BIOS letöltés http://www.msi.com/service/download/
Illesztőprogram frissítés http://www.aida64.com/driver-updates
BIOS frissítések http://www.aida64.com/bios-updates -
-
phg
csendes tag
válasz
Casanova*
üzenetére
Letöltöd a drivert és telepíted. Az kicsomagolja magát a C meghajtón az NVIDIA mappába. Elkezdene telepíteni de kompatibilitási hiba miatt megszakad a telepítés. Ekkor belemész az C:\NVIDIA\DisplayDriver\344.65\Win8_WinVista_Win7_64\International\Display.Driver és itt nyitod meg az nv_dispi INF fájl-t Itt szerkeszted át a leírás szerint. Amikor megvan egyet visszalépsz a C:\NVIDIA\DisplayDriver\344.65\Win8_WinVista_Win7_64\International mappába és innen indítod a setup exe-t.
-
Casanova*
veterán
driver nem engedte módosítani az inf fájlt. mit rontottam el? azt írja nincs implementálva,utána a fájl nem aktuálizálható.

-
phg
csendes tag
-
phg
csendes tag
válasz
Casanova*
üzenetére
Hali! Láttam meg állt az oldal , nézek másikat helyette. 680M-nél mindenképp kel 180W-os táp de ott már plusz munka a melegedés mert biza melegszik a kicsike
, de ha jól össze van rakva (paszta , thermal pad , hűtőpad) lehet hajtani. GX660R -ben már több mint egy éve megy 680M , az meg felépítésre olyan mint a tied. Viszont a 770M ami szerintem a legjobb választás bele, teljesítmény szinte majdnem az , fogyasztás , melegedés jóval alatta. -
-
phg
csendes tag
válasz
Casanova*
üzenetére
Szia! A csatoló felülete ugyan az a két kártyának , minden további nélkül ki lehet cserélni. Melegedési problémáid nem lesznek gépen belül , sőt a 670 még kevésbé fog melegedni mint a 460. A táp-ra kel figyelned ott ki fog jönni a +25W , vagyis az jobban fog melegedni mint azelőtt , vagy kicseréled nagyobbra , de ha gyári minden további nélkül lekezeli a többletet. Ahol gubanc lehet az vga csere után a driver telepítésnél ki fogja dobni hogy nem talál kompatibilis eszközt. Itt egyszerűen megnyitod a drivert , kikeresed az "nvdmn" telepítési információt és lecseréled arra amit innen tudsz letölteni. Figyelj arra hogy azt töltsd le ami a driver-edhez tartozik. Majd bemásolod a setup mellé és kész , telepítheted a driver-t. Nekem két hasonló esetem volt , mind a kettőnél ez volt a menetrend amit most leírtam. MSI GT60 670 -röl 680-ra és MSI GT663R 560- rol 670-re
-
Casanova*
veterán
szasztok! msi gt663r laptopba jó-e a gtx670m kártya? jelenlegi gtx460m kártyát szeretném lecserélni!
-
phg
csendes tag
válasz
noco79
üzenetére
Bocsi , azt még kifelejtettem a bővített garival kapcsolatban hogy elindul a 2 év majd hozzá csapódik a + 1 vagy 2 év gari és neked már az első évtől kezdve minden évben meg kel jelenj a honod alatt a laposoddal "kontrol"-on ahol megnézik , kitakarítják meg pecsételnek a kis könyvbe hogy megjelentél. Ami valljuk meg tök jó mert legalább figyelve van a gépre DE abban az estbe ha nem jelensz meg akár az első évben vagy másodikban , akkor a bővített gari ismét ugrott! Még jó hogy ilyen esetben is újra lehet vásárolni vagy "frissíteni" a bővített garanciát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
phg
csendes tag
válasz
noco79
üzenetére
Idő közben letisztult a kép. Bővítés esetén az alapgarancia amit az msi ad az minden további nélkül megmarad ami alapesetben 2 év, teljesen korrektek , nem kötnek bele ilyesmibe , persze csak kompatibilis cuccokkal lehet bővíteni , pl olyan erősebb hardverekkel amikkel ők is adnak ki ugyan ilyen szériát. Ilyen pl a 4710MQ cseréje 4800MQ-ra proci esetében. A ramok vagy az ssd bővítése is ebbe a kategóriába tartozik. Ami problémát okozhat , de csak feltételes módban az természetesen a "magyar virtus" Ezalatt azt értem mint megtudtam , hogy a helyi forgalmazók által vásárolható vagy ajándékba kapott + 1 vagy 2 év bővített garancia veszhet el részükről ilyen esetben DE ezt általában nem gyakorolják csak abban az esetben amikor a bővített garancia ajándékba kapott vagyis a számlán 1Ft-ért van feltüntetve. Ilyenkor sincs semmi gond mert természetesen a bővített garanciát lehet frissíteni vagyis újra vásárolni. Ugyanis két fajta bővített garancia létezik , az amit ajándékba kapsz 1 Ft-ért vagy az amit 19.990 Ft-ért megvásárolsz. Ki hitte volna
amit ajándékba kapsz az rögtön odavész (még jó hogy később , utána , majd , ... újra lehet vásárolni , frissíteni a bővített garanciát) Érdekesség kép még annyit hogy bővítés után ezt lecsekkolod az msi oldalán , erre ők feldobnak neked egy űrlapot, pár kérdés meg egyebek , te ezt kitöltöd és azonnal jóváírnak neked +3 hónap bónusz garanciát. -
phg
csendes tag
Hali! MSI gépek garanciájával kapcsolatosan leveleztem az msi-vel. Megérdeklődtem hogy egy még garanciális gépben hardver fejlesztés (+ram , + ssd , + procesor csere) befolyásolja e a garanciát. Azt a választ kaptam hogy lehetőleg ezt szakszervizükben csináltassam de ha önként házilag történik a bővítés , fejlesztés és nem károsítja magát a gépet ( vagyis kompatibilis cuccok kerülnek bele ami egy esetleges gariztatásnál ugyebár kiderül) akkor a GARANCIA MEGMARAD kivéve a cserélt új hardverekre.
Az lenne a kérdésem hogy volt e már valakinek ilyen jellegű garanciás tapasztalata? Mert az rendben van hogy ezt leírták , valamelyest megnyugvást add DE a gyakorlatban is így működik vajon?
(email levélben írásos nyoma van
, gondolom nem írnak le olyasmit ami a gyakorlatot nem fedi) -
Zoli2
aktív tag
Sziasztok!
MSI PR200 12"-os subnotebookra szabad (lehetséges) win 7-et feltelepíteni? A gyártó oldalán nincs fent win7 driver.
Ha igen mire kell figyelni?
Köszönöm! -
phg
csendes tag
válasz
noco79
üzenetére
Szia! steelseries engine sse ezt a progit letöltöd , úgy kalibrálod ahogy kedved tartja majd a power gomb mellet bal oldalt az első "tapival" tudod változtatni négy összetételben. Ezeket az összetételeket te magad tudod beállítani

-
phg
csendes tag
Hali! MSI GT70 2PE Dominator Pro tulajoktól kérdezném hogy nincs e problémátok a táppal. Úgy értem hogy pl a gtx880M ami 122W-os + az összes többi ketyere a laposban terhelés alatt olykor 200-210W-ot is kívánna.
Értetlenül állok az előtt hogy gyárilag 180w-os tápot raknak ez mellé a config mellé. Szerintem ez pengeélen táncol ha nem már pont kevés. Játék közben a táp melegszik mint az "Október Fest felvonulás" ami egy idő után fps lagg-ba torkollik. Még mielőtt lecserélem a gyári tápot kérdezném , nincs valakinek ezzel kapcsolatban bármi tapasztalata? -
kem
addikt
Sziasztok1
MSI EX630-ba szeretnek VGAt upgradelni. milyet ajanlanatok?
Koszi!
-
noco79
tag
Hi
GT 70nél hogy lehet bekapcsolni a billentyűzet világitást?
Játék közben HWINFO szerint CPU 60 fok , GPU 70 fok körül szokott lenni,az jónak számit ugye ?!
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87
üzenetére
Elegem lett a tökölésből, hosszas driver keresgélésből, kísérletezésből, úgyhogy újratelepítettem a gépet Win7 32 bittel. A mikrofont leszámítva most már minden ok. Egyszerűen túl halk szerintem még most is. Bár talán jobb mint volt. Maxra van véve a mikrofon hangereje skypon is, windowson belül is, én pedig a másik gépen maxra húztam a hangerőt, de még így is túl halknak érzem.
-
yxcv
tag
Sziasztok!
Nem tudom, jó helyen teszem-e fel a kérdésem, de remélem, tud valaki segíteni. A kérdésem az lenne, hogy az alábbi tulajdonságokkal bíró MSI gx700 laptopot mennyiért tudnám eladni?
- 7éve vettem
- Msi gx700. core 2 duo T7500 2.2ghz. 2gm ram(667mhz)
- geforce gt 8600m. 250gb hdd. 17" (1600*1200)
- ez a széria alapból hibás volt mert melegedett a cpu nagyon
(alapjáratban 30-50fokos, de ha video-t néz az ember neten akkor simán 70ig felmegy, játék esetén pedig 80-90-ig is)
- gyári töltője tönkrement. utángyártott delta van hozzá
- op rendszer nincs hozzá
- hd sentinel szerint a vinyónak kondíciója 95 %-os (8 gyenge szektor)Köszi előre is a segítséget!
-
domiromm
tag
válasz
domiromm
üzenetére
Meg van a hiba driver gond!

Régebbi drivert kell felteni.
Nekem alc892 hangkártya van a laptopba és ezt tetem fel:[6.0.1.6875] -
Gabesz87
veterán
Van benne infra!? Ezt nem is tudtam. Dehát eddig működött, 64 biten is, mint mondtam. Vagy az infrára gondoltál, hogy annak van baja a 64 bittel? Vagy pedig a Turbo gomb? Egyébként egyiket sem használjuk, sőt végül is a gép sincs túl gyakran használva, amolyan 2. laptop (asztali gép, és az én laptopom mellett). A mikrofon problémát azonban szeretném orvosolni valahogy mindenképp.
-
Gabesz87
veterán
Nem, dehogy, 64 bites Win7 Prof. A mikrofon ezelőtt jó volt (újratelepítés előtt; akkor is Win7 volt fent). A Turbo gomb meg tudom, hogy múltkor is ugyanezt csinálta, hogy egy darabig működött, aztán nem. Eltartott egy ideig mire rájöttem, hogy valószínűleg egy Win. frissítés hazavágja. Csak tudnám melyik.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok.
Párom MSI GX620-ával volna 1-2 problémám, amikre szeretnék megoldást találni itt:
1. Valamiért nem működik a TURBO és ECO gomb, holott fél órája még jó volt. Feltettem Windows frissítéseket, erős a gyanúm, hogy valamelyik elcseszte. Korábban is volt ilyen gondom, hogy nem működött, de a Win. újratelepítése után, egészen idáig jó volt. Nincs esetleg valakinek infója arról, hogy melyik frissítés lehet a ludas? Vagy szedjem le mindet, amit feltett most?
2. A mikrofon nagyon ratyi. Alig hallunk vissza valamit abból amit felvesz (hangrögzítő, vagy skype teszt). A hangereje pedig fel van véve. Tipp? Próbáltam a drivert újratelepíteni.
3. Az eszközkezelőben van egy ismeretlen eszköz: ACPI/ENE0100, Aida szerint vmi ENE CIR Receiver. Mi lehet ez?
-
noco79
tag
Nah tegnap megjött a GT 70

Gyors win8 telepités,ez az beállitás és utánna a kis csalódás hogy nem müködik a wifi

Aztán egy-két óra utánna olvasgatás meg win8 újratelepités után kiderült hogy elöbb kell a driver hozzá és csak utánna ismeri fel a hálozatot......most már fasza minden,fenn van az nvidia driver is
-
domiromm
tag
válasz
aquarius962
üzenetére
Velem még ojan is elő fordult hogy dvd meghajtó nem volt jó.
-
domiromm
tag
válasz
aquarius962
üzenetére
Üdv.
Nekem volt ilyen bajom acer laptopnál és a bios-ba kellet állítani AHCI mód helyet IDE módra. -
aquarius962
tag
Üdv!
MSI GX630X lapos állandóan lefagy az op.rendszer nem indul és telepíteni nem lehet a win-t.....kék halál.
Live CD-ről sem indul hiba és ennyi,.... ha jól néztem VGA lehet a gond...de lehet alaplap?
Érdemes nekifogni a javításnak vagy mehet a kukába? -
noco79
tag
-
domiromm
tag
Üdv.
Tegnap jött meg egy gx70-et.
Ha van kérdésed szóljál. -
whited
addikt
Sziasztok

Van itt aki GE60-t használ?
Én most szeretnék venni egyet MSI
Volt már gémer laposom, asus g73sw tk, amúgy ha jól láttam 2 év a hivatalos gar, amit a laptopszalon fejel meg.
Jó, hogy rátaláltam erre a topikra, mivel egy másikban általában csal ekézik az MSI gépeket -
djcsabi89
csendes tag
Sziasztok!
A segicségeteket szeretném kérni!
Van egy MSI GX701 notebook -om.
Az a gondom a gépel hogy a gyári vga a 9600Gt cserélve lett benne egy nvidia quadro fx 770m -re. Ahogy telepítem a drivert elfeketedik a kép! csak ugy birom müködésre birni a gépet ha rá dugom a TV-t vagy a monitort vga csatlakozoval,de akkor tökéletesen megy a notebook kijelzöje is és a tv is! lehuzom a tv-t el feketedik a kép és lefagy.
Valakinek van valami tipe ezel kapcsolaban hogy mi lehet a probléma? a vega a hibás vagy kompatibilitási gondok vannak? -
feket663
tag
válasz
gerisonsan
üzenetére
Esetleg, ha pár hozzászólást visszaolvastál volna...
-
gerisonsan
újonc
Sziasztok!
Az alábbi laptopról szeretnék véleményt kérni:
http://www.radium.hu/home-laptop-template/0016gh-sku14.html
Még soha nem volt MSi termékem így tapasztalatom sajnos nincs a márkával. A tesztek átböngészése mellett szeretném kikérni a véleményeteket a vasról
Köszi előre is! 
-
eastone1
senior tag
ezt a gépet néztem ki, de a milyen laptopot topikban teljesen lehúzták. kevés a proci a x290 hez, kisüti a szemed a klaviatúra világítás, csúnya, giccses lakk, a hangjától 3 szobával arréb is felébrednek este az emberek, cefetül melegszik, mivel nagyon melegszik vissza veszi a tempót, így nem is tudja kihasználni a kari a teljesítményét ezáltal majdnem játszhatatlan minőségre esik vissza a játék., gyenge anyagminőség...stb.stb....
Van valakinek már ilyen masinája aki tudna valamit mondani ezekre a vádakra? -
kaposznyak
aktív tag
válasz
mr.krizsi.69
üzenetére
-
domiromm
tag
Msi gx70 támogatja a raidot?
-
mr.krizsi.69
tag
Hali.
Nem tudjátok nekem megmondani hogy az MSI CR61-2M MS-16GD típusú laptopomat meddig lehet fejleszteni cpu ügyben????Válaszokat előre is thx

-
feket663
tag
-
domiromm
tag
Üdv gx60-ban lehet cserélni winchestert vagy memóriát garancia vesztés nélkűl és menyire melegszik?
http://ipon.hu/webshop/product/msi_gx60_3cc_418hu_destroyer/733070 -
feket663
tag
Csütörtök óta boldog tulajdonosa vagyok egy GP-60-nak. Egy rövid vélemény róla: Teljesen vállalható építési minőség, műanyag, de kellemes tapintású. A fedlap ugyan matt, de rendesen zsírosodik így is, ahol a tenyér hozzáér a géphez, ott viszont kellemes tapintású, szálcsiszolt kinézetű, de műanyag található. A billentyűzet érzésre nem rossz, nekem kicsit szokatlan a külön numerikus billentyűzet, mert az előző gépemen nem volt ilyesmi. A tapipad érintős része kellemes, kissé rücskösebb, mint a többi felület. Az egérgombok viszont botrányosan kemények, alig tudok hüvelykujjal kattingatni, persze a többujjas gesztusok működnek, csak ahhoz is hozzá kell szokni... A hardver az én igényeimet tökéletesen kielégíti, amiért vettem, a video konvertálás is szépen gyorsan működik, egy 17 perces film mp4-be konvertálása 15000 kbs rátával kevesebb időt vesz igénybe, mint maga a film hossza, már ezért megérte. Külön mókás dolog, hogy a bekapcsoló gomb két színben pompázik, ha a dedikált videokártya működik, akkor narancs, ha az integrált, akkor meg kék. (a konvertálás során kb. 40% processzor terhelés van mindössze, miközben két böngésző is meg van nyitva, megy a youtube, stb, és az aida 64 terhelési tesztje során bár a hőfok felment kb 93 fokra, de thermal throttlingnak nyoma sem volt 10 perc alatt). A képernyő szép világos, bőven van fényerő, és az én használati igényeimnek tökéletesen megfelel. A webcamhoz nem találtam drivert, aztán egy fórumon olvastam, hogy csak be kell kapcsolni, és azóta tökéletesen működik.
A gép netezés közben nagyon csendesen viselkedik, néha pár másodpercre felzúg a ventilátor, de bőven vállalható a zajszint, és a hangszín se kellemetlen. Ami még módosításért kiált, az egy ssd beszerzése lesz, mert már eléggé megszoktam a régi gépemnél, hogy azonnal történt minden, pici akadások azért a hdd-vel előfordulnak. 64 biter win7-et használok, minden drivert megtaláltam az MSI oldalán, és zökkenőmentesen fel is sikerült rakni. A, nem nagyon hurcolom sehová...kkuidő kb 3 óra netezéssel, max fényerőn, nekem ez elegendő
Eddig még nem bántam meg a gép vásárlását, remélem ez így is marad... -
woteska
csendes tag
A gamer, és hasonló ár és értékkategóriájú laptopok közül nem találtam olyat, aki 3 évet megfejelte volna. De itt írta is a kollega, hogy húzták a szájukat a valószínűleg általuk összerakott darabbal.
Mérnökinfósnak tanulok, és még nem tudom, hogy pontosan melyik részén fogok dolgozni, de szeretnék érteni a takarításhoz és egyebekhez. Egy asztalit karbantartok, de a laptop valóban kényes dolog a garancia miatt is.
-
woteska
csendes tag
A kérdés tényleg nem az volt, hogy laptop vagy nem laptop.
Az iskola miatt valóban mobilis cuccra van szükségem, a kérdés hangsúlya a milyenen van. Virtuális gép, programozás, akár ezek egyidejű futtatása indokolttá teszi a több ramot, és ha játszani szeretnék, akkor e kettő szintézisének konfigurációja gamerlaptop címke alatt található valamiért, amiről nem tehetek.
Ennek az MSI GE60 Ap.2pc árából elég komoly asztalit össze lehetne már rakni, ezzel tisztában vagyok, de még egy ideig biztosan vándormadár vagyok. Szóval marad a laptop. Rendszertelen karbantartás alatt gondolom legelőször hardveresen érted, mondjuk a por.. -
Pizzu
aktív tag
válasz
woteska
üzenetére
Nehéz pontosan megmondani mi mennyit ér
Én magam azt tanácsolom, mindenki olyan gépet vegyen amire szüksége van
PL.:
ha valaki suliba hordja jegyzetelni vagy munkába rendszeresen akkor laptop, de ez még nem ok a gamer laptopra, hanem egy egyszerű specifikatív eszközha játszani akarsz hol máshol mint otthon akkor asztali
ha netán albérlet vagy hetente elviszed haza akkor ITX és még akkor is olcsóbban kijössz ha 2 monitorod van itt is ott isEgy laptopnak elég drága a javítása vagy karbantartása míg az asztali gépet magad is gond nélkül karban lehet tartani
A másik, hogy ma már olyan ITX lapokat kapni ami mobil és nem foglal több helyet a táskában mint egy laptopLaptopoknál többnyire a rendszertelen karbantartás teljes hiánya okozza a problémát
De kinek a pap kinek a papné....

-
woteska
csendes tag
Köszönöm!

Egyébként én ezeket láttam alternatívának, ami talán nem sokban marad el a GE60 Apache 2pc-től: ASUS N550, Lenovo Y510P SLI, ASUS G56JR. Az N550-ből amúgy a laptopszalonos i5-et pénzkidobásnak tartom, ami persze relatív dolog, de a piachoz mérten. Valahol 295, a radiumban, és a GE60 szintje felé van nemsokkal.
Talán nem ide kellene feltennem a kérdést, hogy van-e valami tapasztalat a felsorolt alternatívákról, vagy egyáltalán alkalmasak-e játékra szerintetek? -
woteska
csendes tag
Ott néztem ki én is.
Mielőtt megvenném, azért biztosan szólok neki, hogy nézzük meg.
Köszönöm szépen a sorokat, és a tippet, hogy vételnél mire figyeljek!Hétköznapi használattal, böngésző, zene, film, kb. mennyire megszik fel?
Egy másik kérdés, aminek lehet jobban utánaolvasok majd, hogy hogy a fenébe nem olvad le a gép kilencvenakárhány °C-on.. Kicsit hihetetlen nekem, hogy ezt bírja a gép mondjuk 5 óra megállás nélküli játékkal. Persze lehet, hogy tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Arc Raiders
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
SB arány 4:1

jó lesz ez a GTX670M. leírnád pontosan hogy mit hogy nyissam meg a drivert és írjam felül a inf fájlt! pls! köszi!
játék alatt terhelve cpu és gpu csak 70 fokosak. úgy nem jó,hogy kicserélem a kártyát és utána egyből újra telepítem a wint? és milyen progival hogyan tudom nézni a tápot,hogy mennyi wattot táplál... ?

Ennek az MSI GE60 Ap.2pc árából elég komoly asztalit össze lehetne már rakni, ezzel tisztában vagyok, de még egy ideig biztosan vándormadár vagyok. Szóval marad a laptop. Rendszertelen karbantartás alatt gondolom legelőször hardveresen érted, mondjuk a por..