- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
Az enyémek spec. mennek (s939-es nForce 3 és nForce 4 DFI LanParty lapok), nemrég meghajtottam őket pár teszttel meg pár VGA-val, egyúttal a VGA-kat is tesztelve.
A ROG amúgy eredeti árán 100e+ lett volna, készletkisöprés volt a zöldike bóóótban.
Most is többet ér, mint amennyiért én vettem, ha megy 10 év múlva, ha nem, akkor is lesz értéke, doboza és minden kacatja megvan, az utolsó matricáig. -
jokeph
nagyúr
Idén októberben lesz 4 éves, azaz már nem garos.
Remélem sokáig megyen még, azt megy a retro cuccok közé úgy 10+ évesen.
Fullos cucc, újonnan vettem 2019.10.25-én, 58.580 Ft-ért (Ákcijósan!)Amúgy, én nem számolok bukás jelleggel, bármilyen műszaki cuccot is veszel, ha már megvetted, akkor ha így nézed-buktál.
Pár éve lezsíroztam egy fullos (szintén újonnan vett) AM3+-os lapot, MSI 970A Gaming Pro Carbon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged