- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
Az enyémek spec. mennek (s939-es nForce 3 és nForce 4 DFI LanParty lapok), nemrég meghajtottam őket pár teszttel meg pár VGA-val, egyúttal a VGA-kat is tesztelve.
A ROG amúgy eredeti árán 100e+ lett volna, készletkisöprés volt a zöldike bóóótban.
Most is többet ér, mint amennyiért én vettem, ha megy 10 év múlva, ha nem, akkor is lesz értéke, doboza és minden kacatja megvan, az utolsó matricáig. -
jokeph
nagyúr
Idén októberben lesz 4 éves, azaz már nem garos.
Remélem sokáig megyen még, azt megy a retro cuccok közé úgy 10+ évesen.
Fullos cucc, újonnan vettem 2019.10.25-én, 58.580 Ft-ért (Ákcijósan!)Amúgy, én nem számolok bukás jelleggel, bármilyen műszaki cuccot is veszel, ha már megvetted, akkor ha így nézed-buktál.
Pár éve lezsíroztam egy fullos (szintén újonnan vett) AM3+-os lapot, MSI 970A Gaming Pro Carbon.
-
jokeph
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #62 üzenetére
Akkor... most meg belerakhatom az 5600X-emet akár a B350-es ITX lapomba is.
-
jokeph
nagyúr
A B550 Toma és Mortarnak a kifutó ára is 90e magassága volt...
#45fanti: anno bespájzoltam AM4-es lapból, van 2 tartalék a CH VI E és a B550M Mortar Wifi mellett, egy X470-es Giga Aorus Gaming 7 wifi és egy Asrock AB350M Fatal!!!ty Gaming ITX/ac - ezeket használtan vettem.
#48fanti:
DDR4-4000-et (meg a nagyobbakat) a stock DDR5 nem übereli igazán, jelenleg még nem.Gépfejlesztés: Kivételesen most Intel béta-tesztelő lettem, félig, B660-as DDR4-es lap (van pci-e 5.0, de a 3.0-át sem használom ki) és 13600K párossal, 7.gen óta nem volt Intelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Lassul-e az AMD platformja, ha a nagyon drága csúcsmodellek helyett egy olcsóbb, B650-es alaplapot választunk?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ukrajnai háború
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest