- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
Az enyémek spec. mennek (s939-es nForce 3 és nForce 4 DFI LanParty lapok), nemrég meghajtottam őket pár teszttel meg pár VGA-val, egyúttal a VGA-kat is tesztelve.
A ROG amúgy eredeti árán 100e+ lett volna, készletkisöprés volt a zöldike bóóótban.
Most is többet ér, mint amennyiért én vettem, ha megy 10 év múlva, ha nem, akkor is lesz értéke, doboza és minden kacatja megvan, az utolsó matricáig. -
jokeph
nagyúr
Idén októberben lesz 4 éves, azaz már nem garos.
Remélem sokáig megyen még, azt megy a retro cuccok közé úgy 10+ évesen.
Fullos cucc, újonnan vettem 2019.10.25-én, 58.580 Ft-ért (Ákcijósan!)Amúgy, én nem számolok bukás jelleggel, bármilyen műszaki cuccot is veszel, ha már megvetted, akkor ha így nézed-buktál.
Pár éve lezsíroztam egy fullos (szintén újonnan vett) AM3+-os lapot, MSI 970A Gaming Pro Carbon.
-
jokeph
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #62 üzenetére
Akkor... most meg belerakhatom az 5600X-emet akár a B350-es ITX lapomba is.
-
jokeph
nagyúr
A B550 Toma és Mortarnak a kifutó ára is 90e magassága volt...
#45fanti: anno bespájzoltam AM4-es lapból, van 2 tartalék a CH VI E és a B550M Mortar Wifi mellett, egy X470-es Giga Aorus Gaming 7 wifi és egy Asrock AB350M Fatal!!!ty Gaming ITX/ac - ezeket használtan vettem.
#48fanti:
DDR4-4000-et (meg a nagyobbakat) a stock DDR5 nem übereli igazán, jelenleg még nem.Gépfejlesztés: Kivételesen most Intel béta-tesztelő lettem, félig, B660-as DDR4-es lap (van pci-e 5.0, de a 3.0-át sem használom ki) és 13600K párossal, 7.gen óta nem volt Intelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest