- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
őstag
Bocsesz, hogy itt értetlenkedem, de most tanulom ezt az Exchange élőlényt.
Ilyen hibába ütköztem, kerestem rá megoldást, de mindhiába. Ezzel kapcsolatban esetleg a DC-t kellene valamit állítani, a technet-es cikkben írták, hogy adjam hozzá a Schema és Enterprise adminokhoz, de az sem segített.
-
desolator
senior tag
Sziasztok!
Exchange 2013-nál van egy olyan gondom az egyik tárgyalóval, hogy ha a tárgyalókba még korábban az egyik felhasználó lefoglalt képzési napokat egész napra, amiket most nem tud kitörölni, pedig:
- ő hozta létre
- senki más nem kapcsolódik az eseményhez
Ha rámegy és nyom egy delete-et, akkor eltűnik, majd néhány másodperc múlva újra megjelenik.
Ugyanez a helyzet akkor is, ha több résztvevős eseményre hívom meg a tárgyalót (pl. megbeszélés), és törölni szeretné. A lemondást megküldi mindenkinek, a naptárakból törli az eseményt, de a tárgyalóban továbbra is ott marad.
Próbálta átállítani szabad státuszúra az eseményt, de ezt is visszaállítja foglalt státuszúra néhány másodperc múlva.A tárgyaló erőforrásként van felvéve.
Miért csinálhatja ezt?
-
Phobion
őstag
Sziasztok!
Ez alapján telepítenék egy Exchange 2013-at, Hyper-V alatt. Step 4-nél akadtam el, ahol is a következő üzenet fogad: ' Windows cannot find .\setup'. Make sure you typed the name correctly, and then try again. ' A leírásban ez szerepelt, mit írhattam el, vagy erre mi a megoldás? -
baggerhun
csendes tag
Sziasztok,
Egy nagyon furcsa esettel állok szemben, számomra értelmezhetetlen.
Adott egy új androidos telefon (4.4.4)
Beállítottam az Exchange levelezést, tökéletesen szinkronizál is, jönnek a levelek.Levélküldésnél jön a bibi:
1. Ha bármilyen WiFi hálózatra csatlakozik a telefon, nem küldi el a leveleket, berakja kimenőbe
2. Ha mobilinternetet használok, akkor elküldi, semmi gond
3. A WiFi-ről elküldeni próbált leveleket mobilinternetről sem küldi el a kimenő mappából.Találkozott már valaki ilyen földöntúli problémával?
A segítséget előre is köszönöm.
-
gaba2001
csendes tag
Sziasztok!
Kérném a segítségeteket.
Van 1 exchange server 2010 és mögötte egy forefront protection 2010. Van egy feladó akit úgy kellene kitiltanunk, hogy az ő tőle érkező levelek egy bizonyos email címre legyenek átirányítva a többiek ne is kapjanak semmit a küldőtől, sajnos nem engedélyezik csak egyszerűen kitiltani.Előre is köszönöm a segítséget.
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Van egy exchange 2007, amit a levelezéshez használunk.
Váltottunk szolgáltatót egy kevésbé ismert szolgáltatóra, ami nem is annyira lényeges; ami a probléma az az, hogy nem adtak smtp szerver adatokat a kimenő leveleinkhez.
Ilyen adat nélkül hogy lehet beállítani az exchange-t, hogy a levelezés menjen kifelé?
Fix IP címünk van, és a következő hibaüzenet jön vissza:
Client host rejected: cannot find your hostname, [Fix íp címünk]
Előtte T-vel ment minden gond nélkül.
-
kuk@c
tag
válasz
kraftxld #1176 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
IMAP-ról lementett OST file hozzáadásával "importáltuk" be a levelezést. /aki csinálta azt mondta hogy egy külső szolgáltatótól másképp nem lehet átmásolni a leveleket/
Az Exchange fiókban lévő mappáknál /nem az alapértelmezettek/ az utolsó szinkronizálási dátum pl. július 8.
Pl. Beérkező levelekből átrak egy emailt a végleges helyére /rendszerezi/, a beérkezettekből eltűnik, viszont a másik mappában sem látszódik, mivel az utolsó frissítése július 8.
OWA-ban viszont látjuk az áthelyezett levelet.
-
kuk@c
tag
Sziasztok!
Adott egy Exchange 2010 szerver, abban több email account. Újonnan beállított rendszerről van szó, korábban IMAP-on keresztül használták a levelezést.
Az egyik felhasználónak a levelezése 10+ GByte. Bonyolult mappa szerkezeteket használ az emailek tárolására, rendszerezésére.
3 gépen van Neki beállítva az Exchange fiók, így minden egyes gépen elvileg ugyanazt kell hogy lássa.Ami gond, hogy az Exchange nem hajlandó egyes mappákat leszinkronizálni.
Létezik-e valamilyen megoldás az ilyen nagy méretű email fiók kezelésére Exchange alatt, ami rendesen szinkronizál, használható a mappa szerkezet és offline módon is elérhetővé teszi az emaileket?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
@
-
pokolfajzat8
újonc
Tisztelettem!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy egy samsung galaxy s3ra sikeren beállítottam ez exchange email címét, ami tökéleten működik mobil internet kapcsolattal, azonban amikor routeren keresztül csatlakozom akkor folyamatosan hibát ír ki helytelen bejelentkezésről. A hálózat egy zárt céges hálózat ahol egy switchre kapcsolódtam rá egy tplink routerrel és wifin használnám. A kérdés hogy mit kéne beállítanom hogy működjön? A net dinamikus ip jön be es minden védelem ki van kapcsolva.a microsoft exchange serverhez nincs hozzá férésem mert én csak egy email címet kaptam amit be kellett állítanom.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdvözlettel Zoltán. -
bugizozi
őstag
-
kraftxld
félisten
válasz
Macibook #1164 üzenetére
Ha azonos tartomány akkor simán migrálni kell, ha nem akkor megfelelő powershell parancsokkal ki lehet nyomni a 2007-es fiókot PST-be, aztán ezt meg importálni 2010-ben.
Vagy ipari kókány módszerrel, Outlook alá berakni mindkét fiókot és átrakni a mappákat, naptárt, stb. -
Macibook
tag
Sziasztok,
Nem tudjatok, hogy arra van valami mod kulso program nelkul, hogy az Exchange 2007bol postaladakat tudjunk kimenteni es felcsatolni 2010 re?
-
kraftxld
félisten
válasz
* GeniuS * #1161 üzenetére
Nem lehetséges, mindenképp SSL kell hozzá, az a két lehetséges csatlakozási mód Exchange 2013-ban az RPC over HTTPS vagy MAPI/HTTPS, a sima RPC kapcsolat nem létezik.
-
* GeniuS *
tag
Sziasztok!
Lehet az Exchange 2013 SSL nélkül működjön? Tehát az outlook tudjon kapcsolódni SSL nélkül?
Tibi
-
ACE-
addikt
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy azt hogyan lehet megoldani, hogy a minden felhasználónak Desktop-ra kirakott ikonok egyes felhasználóknál ne jelenjenek meg? A felhasználók csoportokban vannak, és vannak egyéb csoport házirend beállításaik is, annak maradnia kéne.
-
laszak
tag
Azt hogy lehet megoldani Exchange 2010 alatt, hogy pl. a printerek anonymous userként (van receive connectoruk), hogy csak belső címre (authenticated domains) küldhessenek e-mailt?
-
kraftxld
félisten
Jonehany szolgaltato korlatozza a kimeno email forgalmat a 25os porton es csak a szolgaltato sajat szervereivel tudsz kommunikalni. Ket megoldas van, az egyik hogy kered a blokkolas feloldasat a masik pedig hogy a szolgaltato SMTP szerveret allitod be mint smart host a send connectorban.
-
Bengio
tag
Sziasztok!
Szakdolgozatom témája egy kisvállalat hálózatának kiépítése, melynek része a szerver, és az Exchange server telepítése, konfigurálása.
A dolgozatot elfogadták, és kaptam 3, a védésen megválaszolandó kérdést, mely közül az egyik az exchange-hez kapcsolódik, de szinte magát a kérdést sem tudom értelmezni. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna nekem segíteni a megválaszolásában.A kérdés a következő:
Az Exchange levelezőszervert úgy állította be, hogy a kimenő leveleket a címzett MX rekordjából vett kiszolgálók felé továbbítsa. Hogyan kellene ezt a beállítást módosítani, ha az internet szolgáltató ezt a működési módot nem támogatja?Az esetleges választ, vagy egy kis magyarázatot szívesen fogadnék akár itt, akár privátban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest