Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Valami baja van a tápomnak
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
válasz
Macibook
üzenetére
van ilyen funkció, journalingnak hívják, ha pl ezt a usert hozzárendeled, akkor minden levélről amit ő (is) megkap ill küld (beállítás kérdése) egy dedikált journal postafiókba kerül másolat.
-
kraftxld
félisten
válasz
Macibook
üzenetére
Ha azonos tartomány akkor simán migrálni kell, ha nem akkor megfelelő powershell parancsokkal ki lehet nyomni a 2007-es fiókot PST-be, aztán ezt meg importálni 2010-ben.
Vagy ipari kókány módszerrel, Outlook alá berakni mindkét fiókot és átrakni a mappákat, naptárt, stb. -
kraftxld
félisten
válasz
Macibook
üzenetére
Akkor inkább egy külön gépen szedd ki a leveleket egy .pst file-be Outlook-al.
Ha nem lesz még sok ilyen kérés és nincs ötmillió almappa a postafiókban akkor ez a legegyszerűbb.Amúgy így kell: [link]
32 bites kliensen, 32 bites Exchange management tool-t kell telepíteni 32 bites Outlook mellé, aztán azzal varázsolni. -
[HUN]Zolee
őstag
válasz
Macibook
üzenetére
Nem volt POP3 connektor beállítva.
Ez egy friss telepítés amivel odáig jutottam hogy belső levelezés megy gond nélkül.
A cégnél jelenleg az invitelnél van a levelezés, csak néhány partner nem tud levelet küldeni nekünk mert az invi nem hajlandó normálisan beállítani a szűrőjét :S -
bugizozi
őstag
-
bugizozi
őstag
válasz
Macibook
üzenetére
Igen

amúgy nekem is volt ilyen, hogy minden ok, azt nem jött semmi...de már nem tudom mit nyomogattam idegességembe egy-két cifra kifejezés mellett, de egyszer csak jó lett
olyasmi rémlik h amikor feltelepül ez a mail for exchange, akkor valami biztonsági dolgot be kell kapcsolni, ami arra jó hogy billentyűfeloldásnál kódot kér, mert enélkül nem jönnek levelek..az E72nél így volt..de ennél az E52-nél amikor rákérdezett akkor nemet nyomtam, és így is műxik, szóval nem tudom
-
bugizozi
őstag
válasz
Macibook
üzenetére
Szia!
Egy E52 sikerült megnézni a beállításokat.
Postafiok beállítások: email cim, postafiok, felh nev, jelszo, szerver neve, tartomány gondolom egyértelmű
ezen belül további pfiok beállítások: hozzáférési pont: WAP-szolgáltatások, biztonsági kapcs: igen, Port: 443Ezekkel a beállításokkal szépen üzemel. Naptár nem szinkronizálódik, de úgy látom be lehet állítani azt is.
Remélem tudtam segíteni. Ha nem műxik akkor priviben le tudom írni részletesen a pfiok beállításait.
-
kraftxld
félisten
válasz
Macibook
üzenetére
Nekem a tanusítványokkal kellett varázsolni rajta, külön engedélyezni kell (meg néha kézzel rámásolni a telefonra a trusted cert-et) hogy Exchange kommunikációra is használható legyen a cert-et.
De mint mondtam, tisztább, szárazabb, jobb érzés megmondani, hogy bocsi vidd a nokiát a fenébe és hozz rendes telefont
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Androidos tablet topic
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi