Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• SOAD19

addikt

válasz looser #8061 üzenetére

Egyetértek Dave™ kollegával, ha nem csendet akarsz hallgatni, akkor nincs probléma az in-ear-ekkel. Múltkor visszakaptam a lejátszómat a szervizből és ekkor már eléggé elszoktam a fülestől és attól, h felerősíti az ember belső zaj kibocsátását. S mikor először szálltam fel buszra, elővett egy fulladási roham, nem mertem levegőt venni, pedig tudtam, h nem hallja más h levegőt veszek, de mégis... :W :DDD De sikerült újra megszoknom. :)

"nem hallom a környezetet, ami fontos lenne."

Én kifejezetten örvendetes dolognak tartom, h nem hallom mások hülyeségét pl. buszon. Pl. régebben volt egy jó ember, aki buszon mesélte egy ismerősének, h múltkor úgy beb@szott, h a felszínre törő gyomortartalmából, kicsipegette a húsdarabkákat és ismét elfogyasztotta. :W Persze, azért van fontos dolog is amit jó lenne, ha hallanék (pl. mentő), de fokozott figyeléssel ez kompenzálható.

bwoay: Sejtettem, h csak van. De nem rémlik, h valaha is leírtam volna az általad felsoroltakat. :U

Új hozzászólás Aktív témák