Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vili13
őstag
válasz
asadasad22 #8498 üzenetére
Érdemes hozzátenni, hogy ezek a "hangjavító" cuccok - jó fülessel persze - inkább csak rontanak a hangzáson...
-
asadasad22
őstag
válasz
Bushmann #8496 üzenetére
E szériából hiányzik 1-2 hangjavító cucc, ami S és A szériában bennevan, de ettől függetlenül nagyon is jól szól. egyedül a füles az amire figyelni kell: E szériás lejátszó mellé kénytelen leszel egy megfelelő füelst is venni a kellő minőség eléréséhez, A és S szériánál a jó füles is alapfelszerelés.
-
vili13
őstag
válasz
verbatim777 #8493 üzenetére
Egyértelműen a Sony a legjobb!
-
Bushmann
tag
válasz
verbatim777 #8493 üzenetére
iAudio 7, akármennyi Gb
-
verbatim777
csendes tag
Tanácsot szeretnék kérni a tisztelt társaságtól.
Melyik lejátszót ajánlanátok az alábbiak közül:
Samsung YP-S3JAR 4GB
Sony NWZ E435F 2GB
iAudio U5 2GB
iAudio 7 2GB
iRiver E100 2GB
Creative Zen 4GB
csak a hangminőség számít semmi más. -
Melorin
addikt
Huh, rájöttem a nyitjára. Létrehozom a playlistet ahogy te is mondtad, és utána ha a playlist file-ra rákattintok 2x, lehet le-föl mozgatni a file-okat a listában, hogy milyen sorrendben játsza le őket.
Már csak az a bosszantó picit, hogy ha a Sansa lejátsza az összes zenét amit beraktam neki, megáll, és nem ugrik át másik playlistre vagy albumra.
-
SMITHVADŐR
tag
Ára még van
De köszi -
vili13
őstag
válasz
SMITHVADŐR #8489 üzenetére
Csak az új sandisk lejátszók jók, vagyis a clip meg a fuze. Az ilyen régiségek csak jó közepes hangminőségűek.
-
SMITHVADŐR
tag
Szerintetek ez mennyire jó:SanDisk Sansa e260
A clip nem jobb hangzásban??? -
kovsol
titán
válasz
Melorin #8487 üzenetére
hát nem tudok mit mondani erre, nekem bevannak számozva az számok az albumon belül 01-... 02-... és így sorba játsza le, de nekem bevan amugy is kapcsolva, hogy véletlen sorrendben tolja így ez a probléma számomra nem probléma
csak koncert albomnál vagy esetleg mix lemeznél állítom visza sorrendre
-
Melorin
addikt
-
kovsol
titán
válasz
Melorin #8482 üzenetére
ezek szerint neked első versiod van gondolom azért V01.
listákat én úgy kezelem, hogy a lejátszón egy mappba másolom az adott kategoriákat és kijelelöm a listába kivánt rakni fájlokat és ott lesz egy olyan jobb kattintás után, hogy lista létrehozása és azt kezeli a lejátszó és tudja is majd hol vannak, én így dance, punckrock ilyesmi listákat csináltam aztán ha mindet akarom hallgatni mind1 milyen mappában vannak az összes lejátszásával megtalálja öket, ha meg csak adott listát akkor kiválasztam a létrehozot playlistet -
Melorin
addikt
Ja, és hozzáteszem még azt is, hogy van egy FM mappa a record mappán belül...
-
Melorin
addikt
Csak hogy tisztázzuk a dolgot: Bussmann a tesóm, és az én Sansám rádióképtelen
Az a gond, hogy mi futárral hozattuk ki a lejátszót, és ha netán cserére kerülne a sor, gondolom csak személyesen lehetne ezt elintézni, az meg messze van.
Egyébként amikor frissítettem a firmware-t, a program autómatikusan megkereste a hozzávaló legújabbat, ami az 1GB esetében a V01.01.32E, azt fel is tette, amikor viszont a tesóm 8GB-os lejátszójához keresett a progi frissítést, a 02.01.32-t rakta fel rá. Nem ugyanannak kéne felmennie mindegyik fajtára?
Amúgy meg vagyok elégedve a Sansa-val, egyedül a playlistes marhaság szokatlan, arra még nem teljesen jöttem rá, hogy hogy lehet kényelmesen kezelni, meg normális, winamp szerinti playlisteket hozzáadni. -
Padree.c2
tag
nah szép, akkor kicsit mást kaptam, mint amit rendeltem, pedig a számlámon is fekete volt..
nah mindegy, ez legyen a legnagyobb bajom..
csipesz tényleg jó szolgálatot tesz, akár sport közben is biztonságosan tartja a lejátszót a helyén.Bushmann:
a helyedben énis reklamálnék, a rádió hiánya szerintem, főleg ha neked fontos lenne, és ezt megfelelően hangoztatod is, meg azt, hogy te nem ezt rendelted, akkor cserére jogosult a termék.
nekem volt már olyanom, nemis olyan rég, hogy rendeltem egy laptoptáskát, és a honlapon régi kép volt kinnt, az új nem tetszett, választottam másik táskát, és csak a különbözetet kellett kifizetnem, pedig az elsőt kibontottam, és mind2 futárral jött. jah és első körben simán le akartak rázni, hogy márpedig az tök ugyanolyan, csak kicsi a kép, és nem látni megfelelően.
ha nem hagyod magad, akkor cserélni fogják.. [jótanács: ha nagyon úgy érzed, hogy nem hajlanak a dologra, akkor említsd meg nekik a fogyasztóvédelmet, és láss csodát, kezesbárány lesz az összes..]
-
kovsol
titán
válasz
Padree.c2 #8478 üzenetére
nekem ugyan olyan dobozban volt mint ami a tesztben is látszik annyi külömbbség, hogy fekete ilyen
(#8477) Bushmann: ha tényleg ott fel volt tünteve reklamálj szerintem és talán sikerül kicseréltetni
nekem nagyon fontos volt, hogy rádió is legyen benne és a csipesz is a hordozhatóság miatt -
Padree.c2
tag
válasz
Bushmann #8477 üzenetére
Hali, nekem is 8 GB-os Clipem van, és a hátulján a körben csak logó van.
ez a 2. Generáció ismertető jele, ha jól vagyok értesülve..
nekem ilyen dobozban volt: Clip.
(Linket kovsol-tól loptam utólagos engedéllyel, köszi)
a logó amúgy ilyen: logó hátul
ezt a képet [Ndruu Clipes] cikkéből vettem.
nekem amúgy szürke/fekete van. azt nem tudja valaki, hogy honnan értesülhetnék róla, hogy mégis melyik? mert a számlán fekete van, amit pedig látok, az inkább ezüst. fotót tudok mellékelni, ha számít valamit.. -
Bushmann
tag
A második link alatti dobozban volt, annyi különbséggel, hogy a képen 6 darab kört lehet kivenni, amelyikből egyik valószínűleg a rádiót jelöli, az én dobozom oldalán viszont csak 5 kör van, rádió nuku.
Valószínűleg van rádió nélküli verziója is, mert több boltban láttam, viszont ahonnan vettem, ott fel volt tüntetve az oldalom a tulajdonságok között, hogy -FM rádió.Most a sajátomról kicsit
(a rádió nélküli a tesómé, ő melorin, őt képviselem
A 8 gigás clip viszont teljesen más "dobozban" jött, a neten sehol nem találtam képet róla, de lefotózhatom. Gondolom ez már újabb fajta, azért nem látok még róla képet.Egyébként nagyon furcsálltam, hogy a 8-as hátulján nem sandisk felirat van, hanem a logó, és erről (a logósról) sem találtam sehol képet, de most kicsit megnyugtattál, hogy a tiéden is az van, mert már kezdtem arra gondolni, hogy nem eredeti a cucc.
Szóval a tiéden is csak a Logó van a karikában, semmi más? -
kovsol
titán
milyen doboza van ? [link][link]nekem ilyenben volt
mind a hármon van fm rádió jelölés úgy nézem
nekem a hátulján a sansa logó van és nem sandisk felirat mint a honlapon fent a sarokban és a techspec alapján kell benne lennie FM radionak (Radio: FM tuner/20 presets) -
KriMes25
csendes tag
Én azt szeretném krdezni, h a Fuze-hoz nincsenek-e vmi témák vagy vmi, amitől jobban nézne ki a menüje?
-
kovsol
titán
válasz
Melorin #8466 üzenetére
én most is épp azon hallgatom a Rádio1 -t szóval nálad lehet valami gyárilag herélt változat van, vagy hibás
frissíteni nem frissítettem még rajt semmit meg vagyok elégedve vele így is
mod: nekem mondjuk 2GB-os fekete van, de kétlem, hogy a kapacitáson kívül el kellene térnie bármiben is -
vili13
őstag
"Igy h vigyem vissza garba? Én berheltem... sztem a gar elveszett... "
Pl. vonogasd a vállad, hogy fogalmad sincs, mi történt vele... Nem fogják azt nézegetni, milyen firmware van/volt rajta, nem is nagyon tudják. Az egész valószínűleg nem is ér annyit, hogy egy profi szervizes órákat foglalkozzon vele, már ha van egyáltalán ilyenjük. Jó esetben egyszerűen kapsz egy újat - amin nem kellene több fw. frissítéssel próbálkozni, mert többször nem biztos, hogy beveszik a dolgot...
-
rakal
senior tag
A noname lejátszóknál sohasem szabad firmware-t frissíteni,mert olyan gyorsan jönnek ki az új modellek,hogy nem is készül új firmware.Valószínűleg frissebb verziójú firmware-t raktál fel,ami a Te gépedre már nem jó.
Sajnos ez nem garanciális,de a vásárlás helyén talán tudnak segíteni a korrekt firmware felrakásban,igaz kp-ért. -
-
Melorin
addikt
Sziasztok.
Tegnap vettem egy Sandisk Sansa Clip MP3 1GB lejátszót, ami a web-boltban FM-rádiósnak volt titulálva, de nem találok a menüjében ilyet. Frissítettem a firmware-t, szóval nem tudom, hogy az tüntette volna el az opciót, mivel elötte ki sem próbáltam a csöppséget.
A dobozán nincs FM rádió, de a kézikönyvben meg igen.
Tudtok valami okosat mondani, hogy ilyenkor mi van? -
picur220
veterán
válasz
FireKeeper #8463 üzenetére
Ne hasonlítsuk a creativokat a sennheiserekhez, legfeljebb a cx300-at az ep-830-hoz. cx55 már egyel fentebbi kategória.
-
Bushmann
tag
Clip invázió!
Kettő jött haza ma, egy 1 és egy 8 gigás.
Nagyon aranyosak, egyelőre töltődnek, kimerültek a hosszú utazástól. -
picur220
veterán
Szia!
Sandisk Sansa Clip a te gépet. Olcsó, és az egyik legjobb mp3 lejátszó. Ha kicsit hangosabban is akarod hallgatni a zenét, akkor vagy egy füleserősítőre pályázol, vagy egy Cowon iAudio U5-re, ami csatornánként 32 mW-ot ad le, és viszonylag jó gép. (Állítólag a Clip jobb, szebben szól, ha kicsit visszanézel, láthatsz egy diagarmot.)
Szerk: és nem árt hozzá egy jó fülest venned, ha eddig 20at szántál rá, akkor 10 lesz a lejátszó, 10 a füles!Nem fogod megbánni, ha mondjuk veszel mellé egy Sennheiser CX55-öt.
-
JuhG24
csendes tag
Hali!
MP3 lejátszó vételén gondolkozom, csak így elsőre túl nagy a választék, ezért is kérem a ti segítségeteket. Eddig a sanyiericsson mobilomon hallgattam zenét, de 3xi fülescsere után most megint elromlott és közel 10k-t kifizetni érte nem akarok(majd egyszercsak ő is le lesz cserélve azért sem). Olcsó és egyszerű gép kellene, semmi extra, nem kell színes kijelző, nem akarok képeket nézegetni és lehetőleg legyen minél kisebb, eddig mobilon is egy mappában volt minden zeném, azt véletlenszerűre állítottam és kész. Ezek alapján jó is lenne egy ipod shuffle(1 v 2 gigás variáció), mert teljesen megfelel és elég minőségi is, csak ár/érték arányban már nem igazán nyerő. Ezért kérdezem, hogy van-e rá vmi jó alternatíva mondjuk 10-20 ezer között? -
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Előre is bocsi az offért, de a másik totyikban nem nagyon fogok választ kapni sztem...
Van egy MP4 lejátszóm, FM rádió, 2 GB...
Folyamatosan 2 meghajtóként ismerte fel a gép, meg ha másoltam rá valamit, akkor "kinézett" magának egy mappát, abból törölte a fájlokat, és belerakta a többi mappát virtuálisan (azért írom h virtuálisan, mert azokkal a mappákkal, fájlokkal semmit nem bírtam csinálni, se lejátszani, se törölni, csak formázni...)
Frissítettem rajta firmware-t, azóta meg csak fehéren villog a kijelző, nem kapcsol be, és nem ismeri fel a gép sem... pedig elvileg a hozzá való firmware került rá...Eredeti firmware:
S1 MP3 Player
Wilson Co. ltd
9.1.52Tudok vele kezdeni vmit?
-
Bushmann
tag
Sziasztok. Mp3 lejátszót hamisítottak már? Pl hamis clipről még nem lehetett hallani?
-
-
ambrus14
tag
válasz
Bushmann #8450 üzenetére
Értem, azt a cikket én is megtaláltam a goggle-el, de még mindig nem vagyok meggyőzve!
Most kívánok venni egyet születésnapra családon belül és azért kérdeztem, hogy hátha van pár fórumtárs aki rendelkezik egy ilyenel és el tudja mondani mennyit bír általános használat mellett! Amit én kívánok venni annak 6-8 óra az üzemideje általános használat mellett! -
ambrus14
tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van-e valakinek samsung p2-es lejátszója a sok clip mellett?! Mennyit bír az akksija általánosságban? A gyárilag megadott 35 óra kicsit bűzlik!
Remélem akad valaki! -
Padree.c2
tag
válasz
mexicanraven #8446 üzenetére
Szai,
te topicod >>EZ<<
amúgy, ha neked a "hangzás" az erős mélyből áll, és a torzult felsőbb régióból, akkor ok, de ha olvasod is, akkor kiderül, hogy sokan realisztikusabb megjelenítésre vágynak, nemcsak erőteljes basszusra. egyébként nekem clip 8G 2.Gen + AKG k340 + Sennheiser HD 415 van. ez nem felsőbb kategória, sőt, de szinte a legjobb ár/értékűek, főleg, ahogyan vettem őket..azért egy Shure-t, vagy egy jobb UE-t sem tud mindenki megvenni, de aki ad erre, az összegyűjti a pénzét és inkább kivárja..
kinek a pap, kinek a paplan..
amúgy szerintem a véleményed csak addig fogod ennyire nagy meggyőződéssel mondani, amíg meg nem hallgatsz egy felső/felső-közép kategóriást..
a linkkel kapcsolatban ugyanccsak a visszaolvasást tudnám javasolni (ABI=anythingbutipod dot com) ami egyébként tényleg jó, és szvsz megbízható oldal.sry a kis offért..
-
mexicanraven
senior tag
Hangzás--->szubjektív, illetve nagyon fontosak az igények. Ti Shureban gondolkodtok, jómagam egy Koss The Plugot használok, igen nagy megelégedéssel. Amúgy a linken található oldalt ajánlom nektek. Széleskörű tesztek!
-
vili13
őstag
válasz
littlemole #8443 üzenetére
A fuze hangminősége kiváló, a view-é inkább csak közepes.
A fuze-ról állítják, hogy valószínűleg a 32GB-os micro sdhc kártyával is működni fog.
-
unyadavid
senior tag
válasz
littlemole #8443 üzenetére
sdhc tehát elvileg 16 gigásat is elbírnak!
-
littlemole
őstag
Akinek van SanDisk Sansa Fuze vagy Sansa View meg tudná mondani hogy mekkora micro sd kártyával lehet bővíteni max?
Hangminőségben melyik a jobb?
Itt jókat olvastam a fuze-ról. -
Bushmann
tag
utolsó füles hsz-em(nem akarok offolni)
Sennheiser ie7 lesz valószínűleg, elég jónak tűnik, és nem sokkal drágább mint a denon, de ezzel legalább biztosra megyekLehet, hogy furcsa a kérdés, de nem túl jó az ie7 egy clip-hez?
Ki tud "szolgálni" egy sansa egy ilyen fülest? -
-
Bushmann
tag
válasz
unyadavid #8431 üzenetére
Szia, jaja azt hiszem clip lesz a nyerő.
Nem is gondoltam eddig, hogy ilyen árban, ennyire fain lejátszót lehet kapni...
Sansa
Egy rendelést ma már le is adott tesóm, amikor ma mutattam neki, mindjárt én is leadok egyet.
Mellé meg ezt gondoltam: Denon Ah-c551
Head-fi-n is dícsérik
Itthon 27ezer pénz, szóljatok, ha valahol olcsóbb
Gondoltam bepróbálok valami mást is, nem Sennheiser a világ közepe(vagy igen?
-
unyadavid
senior tag
válasz
Bushmann #8430 üzenetére
Én akkor neked egy iriver P7 és egy Sansa Clip kombót javasolnék!
ösz.: 203.6 Euro + 14.9 Euro (szállítás)
ez eddig: 62 035 Forint
és akkor még talán belefér egy Sennheiser cx400 II 45 Euroért azaz 13000 Ft-ért.
vagy valami betegebb ultimate ears füles vagy memória kártya az iriverbe 43 Euroért (12000 Ft)! -
Bushmann
tag
válasz
Bushmann #8429 üzenetére
Ok eldöntöttem, egy sima zenelejátszót fogok venni, nem kell semmi videozás.
(esetleg veszek mellé valami videozásra alkalmas kütyüt, pl egy archos, vagy creative vision w-t)Legeslegjobb hangminőségű cuccokat javasoljatok legyetek szívesek
Amikre én gondolok: iAudio7; Sony nwz-820-as széria(vagy S-széria); Sansa clip (ez gyanúsan olcsó, de ah jó akkor jó
)
Mit gondoltok mi szól a legjobban?
Amiket hallgatok: Inkább klasszikus hangszeres zenéket, rockból is inkább a lágyabbakat.
Filmzenéket. Szóval tuctuc meg diszkó zenéket nem nagyon.
Gondoltam ez alapján is tudnátok tanácsot adni.Köszi!
-
Bushmann
tag
2 dolog között hánykolódom.
Az egyik, az a "tökéletes" hangzású lejátszó egy állat fülessel.
A másik pedig, egy, ha nem is teljesen zenehallgatásra kitalált kütyü, amivel nézhetek/tv-re köthetek bármilyen filmet, olvashatok is rajta szöveget. Ehhez ugye nagy kijelző kell.
Lehet, hogy ezt a kettőt megfelelően ötvözi a Cowon s9? Úgy hallottam a hangzására nem lehet panasz. Videokkal is elbír, tv-out is van, a kijelzője sem gyenge...
Csak hangosan gondolkodtam.
-
Bushmann
tag
Van valakinek tapasztalata, hogy Infopat..-nál. ha bent van újdonságok között egy cucc, akkor azt mikor kezdik árulni?
Gondolom, hogy sokmindentől függ, de saccra... -
Bushmann
tag
válasz
rumos14 #8420 üzenetére
Hát lehetett rajta filmezni, de arra keveset használtam.
Mégiscsak más élmény lenne egy a3-on ahol bármit ráhúzok, bármilyen felirattal, és tükéletesen lejátssza... Csak az a rusnya háza, meg azok a naaagy gombok ne lennének.
Na meg a tv-outot is sokszor használom.
A cowon o2 nagyobb kijelzős (4,3"), mégis kisebb a készülék, mert ugye gombok nem foglalnak helyet.O2-t nekem! Igyekezzetek Infopatikusok.
Vagy a3? Döntse már valaki el helyettem -
TeChNoRby
tag
Sziasztok!
Segitségeteket kérném,bnőmnek lesz szülinapja,és szeretnék neki MP3/4 lejátszót venni,MAX 10.000Ft-ig.Elvárás:aksis ha lehet,min1GB,ne legyen neki bonyolult,és azért a külső se elhanyagolható.Létszives adjatok pár tippet,linkelve.Előre is köszi a segitséget!
-
ku-cu
tag
válasz
Bushmann #8411 üzenetére
A közeljövőben illene neki a hazai polcokra is felkerülni. Egyszerre jelent meg az S9-el, az S9 meg már kapható nálunk is, tehát kitartás!
A pixmanianál már kapható, csak hát kinek milyen tapasztalatai voltak vele...(mármint a pixmaniaval)
-
Bushmann
tag
Köszi a válaszokat!
Cowon o2 nem tudja valaki mikor lesz kapható itthon? infopatikában az van írva, hogy hamarosan...
-
-
Bushmann
tag
Az a3 körül forog az agyam legtöbbet.
A merevlemez könnyen megsérülhet eséstől/koccanástól?S9 (a 16GB-os) annyiba kerül mint az a3, ami 30 gigás., viszont sokkal elegánsabb(az s9, de gondolom egyértelmű
)
-
bwoay
nagyúr
válasz
adnoctum18 #8407 üzenetére
addigra már csak CF modos X5-öm lesz egy sznobgyilkos rigben, aranyáron
-
rumos14
nagyúr
válasz
adnoctum18 #8399 üzenetére
minden bántási szándék nélkül James Kim is akkora iPod fanboy volt, mint ide lacháza. a legtöbb amcsi ezt vhogy kötelességének érzi, úgy vettem észre. azt bírtam még angyon, hogy iAudiooo, iRiver, stb. lejátszóknál a Cons résznél leírtak mondjuk olyat, hogy nem bővíthető a memória, gyenge hozzáadott füles, de vhogy az iPod-oknál ez már nem volt hátrány.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Bushmann #8393 üzenetére
az A3 szvsz totál más (méret, háttértár, felhasználási terület) kategória, kb. olyan, mintha sportos kkompakt autókat hasonlítanál össze egy Volvo kombival.
akkor érdemes venni, ha sokat vagy úton és sokat akarsz filmet nézni + felvenni. sztem kicsit ilyen senki földje kategória a netbook és az általad felsorolt többi lejátszó között. -
bwoay
nagyúr
válasz
adnoctum18 #8401 üzenetére
jóvan, elment a vonat, de az ablakából egy X5 mutatott be neked
-
adnoctum18
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest