Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen scannert vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
classic B #68180 üzenetére
Olyan szempontból paranoid, igen, hogy "nem bízok senkiben csak azért mert azt mondja hogy lehet", így bármi amit megnyitok, elsőnek, a semmiből az általában csak pár sor szöveg egy nagy fehér háttér előtt, de pl ha felnéznék a wikipédiára, akkor az 90% szöveg, ha így infó kell, akkor nem vészes.
Általában érdekel is, hogy mi mit akar betölteni, szóval ha ismeretlen oldal, akkor így is úgy is meglátom, hogy mit használ. De így látom is, hogy mi kaphat rólam infót, meg mi mennyire sokrétűen használt. Vannak a giga CDN-ek, weboldal pakk készítők (nem tudom mi a kategória neve) -akami, cloudfront, cloudflare vagy shopify, wix(vagy mi is), amikről már tudom, hogy azokkal kell kezdeni ha valami tört, vagy az alapból kikapcsolt javascripttel, de sok egyszerű oldalon mindent lehet látni, és alapból is csak egy googletagmanager töltene be csak, ami megint kukázott.
Ezekből nagyon sokat el lehetne menteni engedélyezettnek, és akkor -eddigi találkozásaim miatt, kb 80-90% a friss oldalaknak nem törne, mert már találkoztam vele, és tudom, hogy mit csinál... az hogy ezt nem csinálom csak azért van, hogy biztos lássam csupaszon is az oldalt, mert érdekel.youtube-om:
[kép] emellett (korábbi megosztott uBO) Ez az alap, nálam elmentett állapot.És ez a már belépett állapot. Mikor belépnék akkor ott van engedélyezve a gstatic, meg a javascript, de az (gstatic) csak ott kell, és ritkán belépvén (értsd többségében belépve lévén) azt nem látom sokszor. Youtube nézéshez nem kell a g static.
A ublock képén látszódik, hogy csak a "videók" rész van betöltve (lejátszó és a videó-stream szerver), meg a ytimg, ami a thumnaileket adja. Ennél több nem kell, mert tudom hogy az oldalon merre van mi (jobbrafent a profil ,meg a feltöltő gomb, balrafent a főoldalra dobó gomb stb... bár a keresőt néha vadászom). Ezek azért nem látszódnak, mert a ggpht (google photos) maradt blokkolt. Általában a profilképek sem adnak sokat, így ez sem számít. A többi felsleges (felesleges munka lenne engedélyezni, mert nem ad többet, csak sok szines bizbasz).
Még apróság, hogy van clickbait remover, amivel kiíbetűsítetem a címeket, így az is kevésbé zavaró (még a thumnaileket is lehetne a gyárilag generáltakra visszaállítani azzal csak van olyan egyedileg kreált ami infót hordoz, így az marad)
Kis extra infó, hogy a ublockos képen látszik, hogy míg a googlevideo rész kétféle szürke, a ytimg az egy. A világosabb szűrke örökli a sötétebbtől a feloldást, mert az is világos piros lenne menrt az a fentiektől örökli a tiltást. Csak azért említem ezt, mert sokféle subdomain-ről jönnek a youtube vidik, lásd kric-krac név a .youtube-video előtt. Így az mint fpdomain engedélyezett, míg pl a ytimg, mivel csak kép, egy, így az egyedülire kattoltam. (a twich is így dolgozik például)Most ha kapok egy linket tőled pont ugyanannyi elindítani, mert az egy sűrűn használt oldalon nyílna, de ha kapnék egy cuob linket, akkor az picit kattintős... de akkor feltűnne, hogy ahhoz meg a yandexet kell betölteni, meg hasonlók... Nekem ez így "hogy működik az internet"-tanító jellegű kicsi hátráltatás. De így már többet tudok, mint előtte erről a világról
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Path of Exile (ARPG)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest