Hirdetés
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videószerkesztés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Kékes525
üzenetére
Ez a témán múlik, nem az adott addonon.
Nálad a téma miatt "gombosulnak" az addon gombok és az egész sokkal világosabb hatású mint lehetne...
Nézd meg nálam az alap fekete és alap fehérnél:
Ha esetleg mersz, akarsz vele foglalkozni akkor szerintem a témád fájljai közt a "gomb háttérképet" le tudnád cserélni... vagy megkérheted a téma készítőjét hogy segítsen, vagy csináljon 1-2 fokkal sötétebb verziót is!#65702 mylenovo Én még azt is megnézném, hogy amikor belassul az egész akkor mid terhelődik (windows feladatkezelő), mert ha valami limites akkor korábban láttam, hogy át lehet rakni dolgokat másra valamelyest (gpu, cpu) + még firefoxon belül is tudod nézni, hogy ff-on belül mi terhelődik:
about:processes
about:performance
about:cache (manuálisan frissítendő oldal, mert lehet hogy cache limites vagy)
vagy ha mindent néznél about:about megnyitásával
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911