Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Hali!
Kérdésem lenne a mostanában tapasztalt dolgokkal kapcsolatban, hogy más is járt már így, vagy csak nálam állítódott el valami?
Arról van szó, hogy néhány hete eléggé önállósította magát a Mozilla. Több különféle oldal esetén is, mindenféle kattintás vagy egyéb művelet nélkül egyszer csak egy új ablakban feldob egy online játék ajánlást. Arról az oldalról jön, amin éppen vagyok, mert ott van kicsiben, de nem kattintok rá (bolond lennék) és semmi egyebet nem teszek. Mégis néhány másodperc elteltével jön az új ablak a reklámmal.
A másik, amit szintén mostanában vettem észre, hogy furcsán reagál dolgokra. Például a "vissza" gombra gyakran akár két oldalt is visszamegy (nem az egér a gond, mert többel is ugyanez a helyzet), vagy pl. a "vissza" gombra nem hajlandó tényleg visszalépni, hanem az adott oldalt frissíti újra és újra.
Lehet, hogy én vagyok balfék, de ezek a jelenségek régebben nem voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Asus VivoBook W11 Laptop
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911