Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sam67
csendes tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget

Tökéletesen működik!
-
kispx
addikt
válasz
creed33
üzenetére
Attól függ, hogy hogyan definiálod a biztonsági szempontokat. Mint mondtam a G tudja, hogy melyik linkre kattintottál rá. Ha nem szeretnéd ezt az információt kiszivárogtatni, akkor érdemes használni.
A piros-zöld ikonokkal nem kell foglalkozni. Az egyik az eredeti (amilyen nyomon követni lehet téged [ha a beállításokban a show original opció elől a pipát kiveszed akkor eltűnik], a másik a link a meglátogatni kívánt webhelyre)
-
Sam67
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a 23.01 verzióját a böngészőnek, és szerettem volna az oldalfülek elhelyezését a gyári felső megjelenítésről "alulra" (böngészősor alá) tenni, de nem találom sehol ezt az opciót.
Az előző verzióban volt egy olyan opció, hogy fülek helyzete, és ott ki lehetett választani, hogy alul, vagy felül jelenítse meg azokat, és tökéletesen működött.
Kivették ezt a lehetőséget ebből az új verzióból, vagy csak én vagyok annyira láma, hogy nem találom?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Puma K
nagyúr
válasz
Puma K
üzenetére
Újra raktam a Firefox-ot úgy hogy mindent lepucoltam utána (mappák, registry).
Most ott tartok, hogy a korábbi Ghostery problémám megszűnt (már mindent ki tudok választani hogy blokkoljon).
Viszont most a Youtube-on van gondom... megint vannak reklámok... pedig minden kiegészítőt felraktam amit azelőtt használtam.
Firefox újra rakás előtt lefuttattam egy Ccleaner-t, meg egy Spybot - Search and Destroy-t.
-
creed33
aktív tag
Szia!
Google Privacy:
Úgy módosítja népszerű oldalak (pl Google, Facebook, YouTube, Yahoo!, Bing) tartalomban megjelenített linkjeit (pl találat, cikkmegosztás), hogy a klikkelés ne hagyjon nyomot.Ezen leírás miatt töltöttem le.Biztonsági szempontból van szerinted tényleges jelentősége?
Akkor ha a beállításokban a replace link opciót bepipálom ahogy nálad is van nem is kell kezdeni semmit ezekkel a megjelenő piros x vagy zöld pipa logókkal?
-
SkyS1gn
félisten
Miért fagy be néha 1-2 másodpercre a FF? Tuti a flash mert van hogy le is áll.. Régebben volt valami megoldás, tudtok rá valamit?
-
Szasiztok!
A Nightly és az Aurora között mi a különbség?Azt vágom,hogy mindkettő fejlesztő változat...
Pontos és számomra is könnyen értelmezhető elírást nem találtam
Köszönöm! -
kispx
addikt
válasz
creed33
üzenetére
A beállításokban a replace link opciót ki szoktam pipálni.
Szerk.: a működése egyszerű
a "ph" szóra rekeresve az első link egy wikipedia bejegyzés, viszont a címe nem oda szól:http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=ph&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fhu.wikipedia.org%2Fwiki%2FPH&ei=GN0RUseWMMaktAbjqYHIBQ&usg=AFQjCNFVR-NJ_bExVLR0HA9Qe4IYchYsXw&bvm=bv.50768961,d.Yms
Majd ez az oldal fog téged átirányítani a wikire. Ezt fel lehet használni arra, hogy a G megtudja, hogy mire kattintottál. Az addon ezeket a címeket szedi ki és helyettesíti az oldal eredeti linkjével.
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Segítsen nekem valaki légyszíves a Google Privacy 0.2.3 kiegészítővel kapcsolatban.
Hogy működik?
Aktívan teszi a dolgát a telepítés után egyből,vagy nekem kell folyamatosan állítgatni?
-
rushty
őstag
válasz
Faterkam
üzenetére
ezeket lehet már letöltésnél is paraméterezni (mp3)?
bocs ha off, mint FF...
de végül is elég központi elem manapság a youtube és akkor a hozzá való böngésző idomulások; aki nem használja ugorja ezt a hsz-t
ebben a megszűntben volt egy 64 kbps / 22 kHz, mint legkisebb verzió, ami már félig necces, de még inkább ez, mint mondjuk egy alap 192 kbps-t töltsek le, de még a 128 is sok (pl. tárolás miatt).vagy valami külső programmal kellene még külön konvertálgatnom (ha mondjuk 32/44-es minőség, ami megteszi).
jó volna már egyből finombeállítható módon letölteni mp3-ba, adott estben mp4/flv), melyik tudja ezt esetleg?+az volt még a jó, hogy gyors volt maga letöltés (a válaszott formátummal együtt), míg vannak olyan oldalak, amivel ezerév
-
rushty
őstag
Hali! [link] This product has been discontinued. Ezt használtam Youtuberól mp3 letöltésére
64 kbps / 22 kHz (a 22 nem a legjobb, de) opcióval (ez volt a legkisebb (pl. 32 kbps-ben is elég lenne).
Milyen kiegészítők élnek még FF-ra (hasonló igényekkel, kevés helyet foglaljon 32 kbps / 44 kHz mondjuk jobb lenne valószínűleg, mint a 64 kbps / 22 kHz. A 22 kHz mondjuk már érezhetően is torz (de a tárhely miatt akár az is jó) minőség, szóval a második paraméter csökkentése szűkebb keresztmetszetnek tűnik)? -
Puma K
nagyúr
-
Puma K
nagyúr
válasz
Fandango
üzenetére
Régebben nekem sem volt gondom ha kiválasztottam, hogy mindet blokkolja, viszont az elmúlt 2 alkalommal mikor frissült a Ghostery-t és beállítottam, hogy mindent blokkoljon akkor régebben is ugyan úgy fagyott mint most is csinálja.
Csak úgy tudtam megszüntetni a problémát ha letöröltem a Ghostery-t, majd újból felraktam és az általa javasolt beállításokat használtam a "Trackers" és "Cookies" részen.
Pár napja viszont megint frissítette magát, és újbóli beállításokat kért, vagy legalábbis behozta frissítés után azt az ablakot ahol be lehet állítani a különböző opciókat és ott automatikusan a "Select all" lehetőséget választottam... -
Puma K
nagyúr
Hali!
Segítséget szeretnék kérni azoktól akik használják a Ghostery nevezetű kiegészítőt.
A gondom a következő:
A "Blocking Options"-ban, a "Trackers" és "Cookies" részen belül kiválasztom mind a két opciónál a "Select all" lehetőséget.Ezzel az a problémám, hogy konkrétan a Facebook-ra mikor belépnék kifagy a Firefox és kész, nem történik semmi elfehéredik a Firefox ablaka és kiírja, hogy "Nem válaszol".
Tudna valaki mutatni egy olyan beállítást a fentebbi 2 opción belül, hogy mik azok amik miatt kifagy a böngésző és nem kéne letiltani?
Üdv
Puma -
BullZeye
veterán
Nightlyban teszteltem, nightlyban kell működnie, egész pontosan így kell kinéznie:
Azaz jó eséllyel 3 hónap múlva tudjátok majd ezt használni, aurórával 1,5 hónap múlva, ez relatíve új cucc azt hiszem, mert csak pár hete frissült ilyenre nálam. (aztán lehet mert előtte kihagytam hosszú ideig a frissítést valami idióta bug miatt.
)transition property tünteti el nálam a bugot amitől az egész oldalt lekicsinyíti
ezért mondtam, hogy mérget senki se vegyen rá, hogy menni fog
tekintve hogy van már 78 féle firefox (nem számolva a napi nightlykat, mert akkor több ezer) 
-
válasz
BullZeye
üzenetére
Aurorában is ilyen már a kereső, viszont a kódod nem működik jól nálam sajnos, a max-width lecsökkenti az egész fül/weblap (vagy minek nevezzem...) méretét 430px-re, nem csak a findbarét, szóval lesz egy nagy üres fehér terület jobb oldalt, ha nyomok egy Ctrl+F-et...
-
BullZeye
veterán
Nightly-hoz kis findbar mókolás (főleg amiatt, hogy nekem meglegyen 2 év múlva, ha kell), nem jelenti, hogy nálad is rendesen működni fog, de kiindulásnak jó. FindBar Tweakkel együtt használom, és ott alulra raktam, ezt CSSel is meglehet oldani, kis keresés csak.

findbar {
transition-property: none !important;
max-width:430px!important;
border-radius: 15px 15px 0px 0px !important; }
.findbar-find-status, .findbar-case-sensitive { display:none!important }
.findbar-closebutton { margin-left:8px !important; padding-right:5px!important }
-
DS39
nagyúr
kijött (és frissült) a 23.0.1
release notesazt tudja vki hogy a mozilla.com-ot beírva miért dob át az angol site-ra? ha átírom /hu-ra megint visszadob. fura.
-
Hunork
veterán
Üdv!
Lehet, láma a kérdés: a Firefox az előzményekben (ha engedélyezve van), akkor a Facebook fellépéseket üzenetenként vagy belépésenként vagy fájl-töltésenként jegyzi meg? Barátom miatt kérdem, hogy az asszony most levelezett sokat, vagy képeket töltött fel/le, vagy mi...
(magyarán 20 előzmény volt ua. a felhasználóhoz az előzmények menüben...) -
-
Faterkam
addikt
-

Win7 x64 alatt, FFX23, mitől lehetnek ilyenek a betűk? HW gyorsítás kikapcsolva.
-
Abrion
senior tag
Hali
Tegnap megnéztem milyen cookiek vannak a böngészőmben, és a 80%a olyan volt amelyik weblapon nem is voltam, hogy tudom moderálni a kéretlen cookiekat, de úgy hogy ne örüljek meg.
-
BullZeye
veterán
Kishasznos, Bookmarks - Könyvjelzők karbantartásához:
Bookmarks Checker - check for bad links 1.7
FavIcon Reloader 0.8 -
Eternitys
aktív tag
válasz
Eternitys
üzenetére
Hasonló ez a script mint az Autocopy 2 kiegészítő csak az URL ( aka Location v Address) bar-ban is müködik nem csak szöveg vagy link kijelöléskor. Szóval egérrel a címet kijelölve azt automatikusan vágólapra másolja . Nem rémlik valakinek melyik ez a userscript?
-
Faterkam
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ok köszi!

Közben nem hagyott nyugodni, és megtaláltam, gondoltam ennyire nem lehetek fakocka, de meglett!!!
(#32754) Bodor Na most már két működő verzióm is van!

Mondjuk azt nem értem, hogy amikor feltettem, újraindította a gépet. Mindenhol egyedi telepítést választottam, eszköztár, és játék nem kipipálva, de így is

-
Bodor
veterán
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Régebben az Easy Youtube Video downloadert használtam, ha valami kellett mp4, vagy mp3-ba. De ma néztem a 7.0-ás verziót, már nem megy, nem lehet használni, próbáltam olyat keresni, ami 1 kattintásra letölt valamit mp3-ba, de igazán jól működőt nem találtam. A Youtube center nálam hangot nem ment le, azt írja a videó sérült, bármit próbálok, ezt írja, nem csak egynél... (videót letölti)
Ötlet esetleg?
-
Eternitys
aktív tag
régen megvolt de már nem találom...
keresem azt a Greasemonkey scriptet amivel ha beleklikkelek az URLbar-ba akkor azt adott címet egyből vágólapra másolja. ha valaki felismené sokat segítene.
köszi előre is. -
Steelmanus
addikt
A legfrissebb nekem sem teszett visszatettem az egyel regebbit, Jul 26, 2013 17:08. En szeretem mert lehet vele kulon leszedni a videot, vagy csak a hangsavot, stb., mukodik a legtobb beagyazott videonal is a max felbontas.
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525
üzenetére
A hiba oka ismert:
Adblock Plus + Ghostery for Firefox causing 100% CPU usage
Nálam csak 25-27% nem 100%, de együtt nem férnek meg egymással.
-
Kékes525
félisten
Nagy a processzorom leterheltsége (25%) Firefox 23 alatt. 22-nél 1% körül volt. Mi lehet az oka? Nagyon sok kiegészítőt használok. Ismertek olyat ami mostanában ilyet okozna?
Kiegészítők nélkül 1%-ék. Addig míg visszakapcsolnám egyenként talán ti hallottatok valamit erről.
Előre is köszi a segítséget!
-
DS39
nagyúr
válasz
SkyS1gn
üzenetére
lehet, viszont full szétcseszi az eredeti youtube megjelenést, nálam 2 perc után repült.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: nem mindenki nézi full hd monitoron az oldalt.. nekem szétcseszte, ami eddig képben volt, utána kilógott, scrollozni kellett, és megnövelte az ajánlott videók kis képét is, stb.
az addon amit linkeltem egy olyan opció, ami nem nyúl bele az oldalba, pusztán a kért felbontásra vált. ennyit tud, de az elég.

-
DS39
nagyúr
-
lolka1980
aktív tag
Sziasztok!
Lehet nem teljesen ideillik ez a kérdés.
Létezik valami kiegészítő a firefoxhoz ha a youtube-n nézek valamit akkor alapból a maximális felbontásba játssza le?
Pl: HD -
Visormail
addikt
Esetleg egy bat fájlba beírni azt egyszerűbb lefuttatni ha sűrűn szükséged lesz rá: taskkill /IM Firefox.exe /F
Persze nem normális hogy bent ragad, csak amíg nem sikerül megszüntetni a hibát. Régebben nem tudom már hányas verziók környékén (talán kb 4-9), lassú (1magos, fél-1GB ramos) gépeken bezárás után futott még hosszabban, mostanában nem tapasztaltam normális gépen. -
sz.j
nagyúr
Mindkettőtöknek köszi a választ, sikerült kikapcsolni, és most újra megtudom nyitni az FF-t.

Ha valakit a későbbiekben esetleg érdekelne, akkor
Feladatkezelő --> Futó folyamatok megtekintése ..... --> Folyamatok, itt jobb klikk a firefox.exe -re --> Folyamat leállítása. -
sz.j
nagyúr
Srácok!
Mitől van az, hogy ha kilépek a FF böngészőből majd valamikor később amikor újra megszeretném nyitni, akkor ezt a hibaüzit dodja fel?A hibát nem tudom másként megszüntetni (mert nem tudom a már futó programot bezárni) csak a gép újraindításával.
Előre is köszi a válaszokat.
-
kali8n
aktív tag
válasz
BullZeye
üzenetére
keyword.URL Hack ez kell neked. Ha alapból nem működne, akkor az about:config-ban az értékét erre állítsd: http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=
-
BullZeye
veterán
Browse By Name nem működik az új FFekben.
Van tippetek, hogy vissza lehessen hozni? FFből kiszedték már nagyon régen, viszont Browse By Name addon működtette, viszont FF26ban ez nem működik.
Lényeg, ha beírom, hogy Prohardver, akkor ne a google kereső jöjjön be, hanem a prohardver.hu, vagy ha beírom, hogy mozilla, akkor a mozilla oldala jöjjön be.
-
BullZeye
veterán
Nekem kezdetektől ki van kapcsolva a Cleartype, de még az IE alapú ablakokon is külön. Szóval engem nem kell győzködni róla

Egyszer véletlenül visszakapcsolódott, azt hittem tönkrement a szemem...szar az egész, és emiatt bosszantott Nightly tavaly ősz óta májusig, mert kötelezővé tették, hiába volt kikapcsolva W7-ben, ők rám erőltették az idióta cleartypeot. -
DS39
nagyúr
válasz
BullZeye
üzenetére
ezzel az a baj, hogy még hardveres gyorsítás, meg mindenféle dolog nélkül is trágya a win7 cleartype.
pl: [link]nem tudom ki találta ki hogy ez jól néz ki így színes kontúrokkal, élsimítva, anno xp-n még szürkeárnyalatos kontúrokat használtak, semmi baj nem volt a betűk olvashatóságával, viszont ez a jelenlegi lcd-ken sem jó, de crt-n aztán végképp szarul néz ki. gyakorlatilag fehér betű nem létezik (ami nem kép) egy weboldalon mert tisztán látszanak ezek a színes kontúrok.

ha meg kikapcsolom a cleartype-ot hajszálvékonyak lesznek és még olvashatatlanabb.
-
default.
őstag
sziasztok.
új gépem van, és a régi hdd-n lévő firefoxból szeretném legalább a könyvjelzőket átmenteni a mostaniba.
sajnos nem tudok bootolni a régi hdd-ről, visszont hozzáférek a jelenlegi rendszeremből.kérdésem, hogy van-e valami fájl, vagy mappa a firefox könyvtárban, ami a könyvjelzőket tárolja?
(szinkronizációval meg az a baj, hogy ugye el kéne indítanom a régi firefoxomat, hogy azt a 9 vagy hány karaktert kimásoljam, és az újba be...)
köszönöm előre is!
-
Steelmanus
addikt
válasz
FrezeR
üzenetére
Igen en is eszrevettem nemi lassulast, bar ez fugg a konfigtol is, es lehet allitani a szkript Beallitas menujeben a Video elokep opcional hogy mikor jelenitse meg az infokat, vagy egyszeruen kiveszed a pipakat eloluk, akkor nemileg gyorsabban tolt be a YT oldala. En is visszatettem a regebbi verziot, mert amit az tud az eleg nekem, es gyorsabb is az oldalbetoltes vele.
-
BullZeye
veterán
-
lolka1980
aktív tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Az lenne a problemam, hogy nehol az irasok elmosodnak, szinte olvashatatlanok. Nem keszitettem kepet, de ha ugy egyszerubb, akkor szivesen csinalok.
-
FrezeR
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nekem nagyon belassult tőle a Youtube. A kis képek a videók mellett amíg betöltődnek addig csak áll az oldal és használhatatlan a böngésző.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
De magatol is frissul ha az engedelyezve van a szkript Beallitas (fogaskerek) menujeben, akar minden alkalommal.

Ha az Autmatikus frissites engedelyezve van, akkor jelez egy sarga ablakban.

En frissitettem de magbantam, igy belinkeltem hogy honnan lehet letolteni / installalni az elozo verziot.
Tehat eleg ha megnyitod a YT oldalat es jelezni fog hogy van frissebb, erdemes kiprobalni, azutan ha nem tetszik leinstallalod az Aug 11, 2013 01:21 es verziot es vissza telepited az egyel elobbi Jul 26, 2013 17:08 verziot.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Philips LCD és LED TV-k
- Revolut
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Battlefield 6
- Autós topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Assetto Corsa Competizione
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Gyermek PC játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
tekintve hogy van már 78 féle firefox (nem számolva a napi nightlykat, mert akkor több ezer)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

KAMI911