Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
kariad
üzenetére
Kattintsd jobbgombal egy ures teruleten akkor megkapod a kepen lathato menut, abban kivalasztod hogy Uj, es lesz benne 3 valaszthato menupont, Neked a Karakterlanc kell balklatty rajta es bemasolod browser.download.dir majd Enter, kapsz egy ujabb ablakot es abba pedig beirod erteknek pl D:\

Megeloztek

-
DS39
nagyúr
válasz
kariad
üzenetére
szerintem hagyd, a 27-es verzióban ezt elbaszarintották.
addig használd az ESR-t: [link]
(így a biztonság miatt sem kell aggódj, ellentétben a 26 verzióval, ahol frissítened kell az újabbra, ha a biztonsági frissítéseket meg akarod kapni)egyébként about:config-ban jobb klikk után új menü alatt hozhatsz létre új karakterláncot.
-
ceia
őstag
válasz
kariad
üzenetére
Állítsad be így:
browser.download.lastDir = D:
browser.download.folderList = 2
browser.download.useDownloadDir = true
Amelyik nincs, azt pedig hozzad létre, karakterlánc:
browser.download.dir = D:Ha még így sem jó, tényleg csak azt javasolhatom, hogy váltsál korábbira, mert gondolom a 27-est használod amivel sajnos sokakanak problémája van. Nekem a 26.0 (portable) tökéletesen működik. De ha cserélsz, gondoskodj róla, hogy az előzőt teljesen radírozd le a gépről, nyoma sem maradjon. (CCleaner minimum)
A képfeltöltésre most hirtelen nincs ötletem..
browser.uploadkezdetű bejegyzés nincs és nem tudom, akkor mit kéne keresni, ami erre mutat. Talán valami hálózati protokollra utaló szó lehet, sajnos én nem vagyok ebben otthon
-
ceia
őstag
válasz
kariad
üzenetére
Próbáld meg te is az about:config-ban átírni a célmappát, hátha úgy sikerül. Mindkét beállítás értékének add meg azt a helyet, ahová szeretnéd, hogy mentse a letöltéseket. Ha így sem működik, csak azt ajánlhatom, hogy tegyél fel más verziót, pl. a 26.0-t.
browser.download.dir
browser.download.lastDir -
kariad
senior tag
hy! teljesen kikészített ez!!!

beállítások/általános fül fájlok mentése: nem tudom a tallózásokat állítani,hogy máshová mentsen!
De ha a rákérdezés a fájlok mentési helyére teszem meg se nyílik az ablak!Gondoltam kipróbálom a laptopomon is! Rajta szűz winxp van, arra tettem fel a Mozillát, de annál is ugyanez a hiba.
neten erről nem találtam semmit.Nem hiszem, hogy velem cseszett így ki a Mozilla pedig idáig szerettem!!! -
jilian
addikt
A beállítások/ kezdőoldalnál google van, és ha a házikót nyomom akkor jó is, de a + gombra nyomva a Firefox kezdőoldala fogad.Sikerült.

-
jilian
addikt
Az beállítható, hogy a + gomb (új lap) megnyomásakor is a kezdőoldal (google) jöjjön be?
-
Ablakos
addikt
Nem fejlesztők számára készít logot a FF egy összeomlásnál? Véletlenszerű az összeomlás, gyakran háttérben lévő FF ablak dobja el magát. (27.0.1 verzió)
-
Sabber
aktív tag
sziasztok
egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy hol tudom beállítani azt, hogy ha görgővel kattintok egy linkre hogy új lapon nyíljon meg akkor ne ugorjon rögtön az új lapra hanem várja meg amíg én kattintok oda?
Köszi a választ
Üdv.
-
ceia
őstag
(#35673) vlevi , (#35677) Penty
Mindkettőtöknek köszönöm a tippet! A Wget nagyon érdekes program, de valójában pont olyasmiben reménykedtem, mint az Imagehost Grabber. Ha beválik akkor maradok ennél, ha nem, még jól jöhet a parancssoros megoldás is
-
-
Fandango
veterán
válasz
cocus007
üzenetére
Ez a fantasztikus nevu csoda nem keszitett biztonsagi mentest mielott barmit is csinalt volna? Mert az, hogy altalaban ezek a programok kb. semmire nem jok, legalabb alap dolog lenne a backup keszites.

Ja de 1 dologra jok, ami nalad is sikerult, szetbarmoljak a rendszert.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cocus007
tag
Tegnap futtatam a Cloud System Booster progit, hátha újra gyorsabb lesz a gépem. Talán segített,de helyette törlődött foxiból az összes könyvjelző és a mentett jelszavak. ezen kívül rendszer-visszaállító pontom sincs.
Van valami ötletetek hogyan kaphatnám vissza a dolgokat, főleg a jelszókat?
könyvjelzőmentésem csak 2012es van, tehát csak fél katasztrófa...
Chrome-ot használok inkább de azért itt is voltak fontos dolgok + nem egyeznek a könyvjelzők,hogy onnan átimportáljam. -
ceia
őstag
Olyan Firefox kiegészítő vagy program kéne, amivel letölthetem egy menetben az adott oldalon megjelenített thumbnailek teljes méretű képeit. (a thumbnailek mint linkek html-re mutatnak, nem képre) A DTA sajnos nem alkalmas erre, ugyanis embeddedként a thumnaileket szedi le, linkként a html fájlokat. Biztos van olyan megoldás, hogy ne kelljen egyenként rákattintanom minden thumbnailre hogy elmenthessem a teljes képet..

-
jilian
addikt

-
Steelmanus
addikt
válasz
jilian
üzenetére
En ezt hasznalom, Downloads Window 0.4.5 .
-
válasz
jilian
üzenetére
Egyik gépen a gyárit turbóztam fel ezzel, másik gépen pedig a DownThemAll! került képbe.
Download Statusbarra vannak alternatívák, sajnos nem tudom melyik a legjobb

Remélem jár erre valaki, aki azt a fajtát használja továbbra is
-
jilian
addikt
Látom van pár letöltés kezelő kiegészítő.
Ti melyiket favorizáljátok? -
Rimuru
veterán
Vimperator "mindenre" jó.

-
válasz
creed33
üzenetére
Kissé másképp működik, de a hatás ugyanaz. Elvileg a keresősáv végén van egy ilyen felirat, hogy "Find in all Tabs", erre kattintva szerintem már látod a dolgokat, szépen ki lehet választani, hogy melyik fülön keresnéd és a találatra kattintva oda is ugrik.
Mellesleg, ha valamire keresel az egyik fülön, a másikon pedig nyomkodod az F3-at, akkor ugyanazt keresi, csak nem ugrik elő a keresősáv. Nekem legalább is így csinálja (kipróbáltam), Aurora 29 van fent, a kiegészítő beállításaiban csak a téged is zavaró dolgokat állítottam át. -
-
creed33
aktív tag
Szia!
Köszönöm segítőkészséged
,de ne haragudj nem erre gondoltam 
Egyrészt ehhez a kiegészítőhöz mindig nyomni kell a ctrl+F -et (korábban és most is ha a keresek egy adott szót az adott lapon akkor egyből pötyöghetem a bill.-en) másrészt zavaró a megjelenő karika
biztos van valami más megoldás is a korábbi beállítás visszaállításához

Párszor még felteszem ezt a kérdést ha rövid időn belül nem jön a jó megoldás,talán idővel valaki fog tudni segíteni.Azért mégegyszer köszi!

-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Az utóbbi frissítések valamelyikénél történt hogy megváltoztatták a keresési beállítások egyikét amit szeretnék visszaállítani.
Ha több lapot nyitok meg egymás mellett és keresek egy adott szót (F3) akkor jelenleg minden egyes laphoz külön be kell írnom az adott szót.Szeretném visszaállítani ahogy korábban is volt,tehát több lap megnyitása mellett függetlenül attól hogy melyik lapra ugrok át mindig ugyanazt a szót keresse a böngésző.
Tudja valaki a megoldást?
-
pakriksz
őstag
Hogy lehet rábírni ezt a jóképességű böngészőt hogy rendesen renderelje a karaktereket, mint az összes többi böngésző, és nem ilyen szemkifolyatós módon?
-
sinick
senior tag
válasz
sinick
üzenetére
Egy fél éves FF 22 (azóta 27) + IE11 + Flash 11.8.800 (azóta 12.0.0.70) problémára ma véltetlenül megtaláltam megoldást.
Előzmények itt: #32481, #32482 és #32492. Azóta kb. hetente egyszer végigtúrtam a fórumokat, hogy van-e valami újabb megoldási javaslat a szokásosokon kívül.
A gond az volt, hogy a BIOS-ban le volt tiltva a hang.
Visszakapcsoltam és láss csodát flottul megy minden.
(Munkahelyi gép, se hangszóró, se füles én meg egy ködös pillanatomban valamikor letiltottam.)
-
válasz
TigerCat
üzenetére
CIB Bank Java problémára kaptam e-mail-ben a banktól.
Hátha kell még valakinek...A Java segédprogram biztonságos működése érdekében a korábbi tájékoztatásunkban kért beállításokat mindenképpen módosítani szükséges.
A Java Control Panel
1.
Security fülön szereplő beállításnak 'High', vagy 'Very High' értéknek kell lennie. Amennyiben ennél alacsonyabb ('Medium'), kérjük, hogy állítsa magasabbra.2.
Advanced fülön az Advanced Security Settings részben a Use SSL 2.0 compatible ClientHello format opció NE legyen bepipálva.Annak érdekében, hogy a CIB Internet Bankot megfelelően tudja Windows operációs rendszert használó számítógépén futtatni, kérjük az alábbi linkeken található teendőket végezze el:
Kérdés esetén kérjük, hívja CIB24 Telefonos Ügyfélszolgálatunkat a 06-40-242-242 (+36-1-399-8877) telefonszámon.
Köszönettel:
CIB Bank Zrt. -
válasz
headhunter
üzenetére
Nincs mit!
A kiegészítőknél van eltávolítás gomb. Az elég... -
kariad
senior tag
erre tudtok megoldást?
Bárhol szeretnék letölteni valamit (pl:letoltes.prim.hu/) kijön a fájl mentése rákattintok és eltünik az ablak és nem történik semmi!
InternetExp. viszont simán megy a dolog!Miért lehet ez?
Mi lehet a megoldás? -
válasz
headhunter
üzenetére
Ugyan nem engem kérdeztél, de milyen beragadt kiegészítőkre gondolsz?
-
rushty
őstag
Üdv,
a /addon/screengrab/ kiterjesztést (vagy annak megfelelőjét)
szeretném használni, de hogy lehetséges, ha újabb böngésző verzió van, vagy pedig ezzel a verzióval? -
válasz
headhunter
üzenetére
Ezt próbáld ki: FindBar Tweak
-
headhunter
addikt
Firefox 27.0.1, keresés mező tartalma minden egyes fülnél kiürül.
Hol lehet beállítani, hogy ugyanazt a keresési szöveget alkalmazza az összes fülnél, lapnál?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Beragadt" kiegészítők, végleges eltávolítására van lehetőség?
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok!
A Firefox Win 8.1 alatt elég sűrűn nem válaszol. Korábban hiba nélkül üzemelt éveken át, most ez 8.1 sajátosság vagy jellemző Win7re is? Tiszta rendszert tettem fel, új merevlemez, eredeti OP rendszer. Kiegészítők alig vannak telepítve csak a Smartest Bookmarks Bar utódja (vagy helyettesítője)Roomy Bookmarks Toolbar (utálom mert eltolja az egész sort ha fölé viszem az egeret. Greasemonkey meg a The West user scripts. semmi más. Se profilom se semmim. 8Gb ram van azt nem fogyaszthatja el.
Valami tipp esetleg, hogy milyen irányba kellene a hiba okát keresgélnem? -
kariad
senior tag
Sikerült megoldanom a cib-es Java problémát!

Viszont ezzel párhúzamosan olyan gondom is volt és van is! Bárhol szeretnék letölteni valamit (pl:letoltes.prim.hu/) kijön a fájl mentése rákattintok és eltünik az ablak és nem történik semmi!
InternetExp. viszont simán megy a dolog!Miért lehet ez?
Mi lehet a megoldás? -
bigote16
újonc
A Firefox 27.0.1 Win8 alatt görgetésnél szaggat, fel-le ugrál, a lap tetején ill. alján visszapattan. Az előző verziónál nem volt ilyen gondom. Tudja valaki, hogy a kismillió mousewheel paraméter közül mit mire kell állítani, hogy ez a jelenség megszűnjön?
Előre is köszönöm!
bigote16 -
jilian
addikt
Nagyon szépen köszönöm!

-
jilian
addikt
Helló!
Alapértelmezésnek a google van beállítva kezdő oldalnak.
Meg lehet változtatni, hogy ne mindig a fehér háttér vágja ki a szemem?
A keresősávot el lehet valahogy tüntetni a fejlécből?
-
Passz, nem stresszelem magam, annyit nem ér. Amúgy ha 1-2 mp-et várok, akkor jó helyre ugrik. Betudom az AdBlock Plus-nak...
(#35630) alienpapa
Nem szeretem a Java-t, szerintem egy hulladék, de ez van. Ha bank miatt kell, javaslom, hogy hívd fel az ügyfélszolgálatot. Tuti lesz megoldás, nekem is segítettek... -
Pr3s
aktív tag
válasz
TigerCat
üzenetére
És mi a megoldás? Vagy hol lehet a Mozilla-nak jelezni, hogy valamit elbaszarintottak? Csak kiba angol nyelvet találtam, de ott sem ment, mert regisztrálj, meg aztán van-e ilyne probléma, és átirányítás átirányítás hátán, meguntam, és otthagytam
De jó lenne tudni, hogy másoknak miért nem csinálja, ha egyáltalán nem csinálja ezt, csak nekünk .-( -
alienpapa
senior tag
Megpróbáltam (#35621) DS39 és (#35622) TigerCat tanácsát is, de java ugyanúgy nem működik.
Egébként ez csak egy egyedi hiba, vagy többeknek előfordul? -
A firefox net-cache át lett már korábban helyezve egy másik partícióra a D: -re.
Tegnap egy szerencsétlen véletlen folytán eltűnt az oprendszer elől ez a partíció, mert eltűnt a betűjele és OEMként látszott.
A hiba okának keresése közben használtam a firefoxot.
Sikerült meggyógyítani a partíciót (egy feleslegesen odakerült bootflaget kellett leszedni a mögötte lévő partícióról).
Hogy tudom megnézni, hogy akkor most hol aktív a firefox net-cache , a C: vagy a D: partíción? -
Pr3s
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy olvasok több topikot is a prohardveren, és edig mondjuk este amikor kikapcsoltam a gépet, az utolsó hozzászólásnál hagytam a gördítősávot, kiléptem gép kikapcs és másnap újra böngészésnél ott állt a gördítősáv, az utolsó olvasott hsznél, de vagy 2 hete nem így van olyan mintha visszaugrana vagy egy korábban betöltött hszhez, vagy az új hszblokk tetejéhez, na ez baromi idegesítő, a verzió 27.0.1
mi okozza ezt? -
-
kariad
senior tag
-
válasz
kariad
üzenetére
CIB24 - 06 40 242 242
Hívd fel a bankot. Segítenek beállítani, bár nálam megy gond nélkül.
Ha kis ablakban nyílik a belépési felület, kattints bele az üres részbe. Így tudod aktiválni a bővítményt. Valami észlény középre tervezte, így nem látható a szöveg... Ha engedélyezed a bővítmény futását, akkor bejön mégy egy Java-s ablakocska, pipáld be, hogy legközelebb ne zaklasson miatta.
Ha más hiba van, akkor a Java beállításait javasolják majd.
(Mondjuk a CIB helyében áttérnék https-re a Java-s hulladék helyett) -
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy nem működik a Java bővítményem. A bővítmény kezelőben a Java Deployment toolkitnél nem lehet olyat választani, hogy "Mindig aktiválja". Csak olyan lehetőségek vannak, h rákérdezés az aktiválásra és az h sose aktivál.
Vezérlőpult/java/secrity rész vissza van véve a legkisebbre. Totál megőrjít....
Mi lehet a baj? -
kariad
senior tag
Sziasztok!
Nem tudok belépni a cib internet bankomba! Kilép a Modilla 28.0, de a IE is csak ő legalább újraindul, de a lényeg nem tudok belépni. Java U751 van telepítve! Mi a megoldás?
-
1egaly
aktív tag
Több gmail fiók kezelésére milyen kiterjesztést használtok?
A Gmail Manager nem működik,legalábbis nálam..
Kösz a választ!

-
smallmer
őstag
Sziasztok,
van egy olyan gonom, hogy ha youtube-on nézek egy videot és a jobb oldali sávon rányomok egy másikra akkor nem kezdi azt el hanem újra betölti ugyanazt -
Faterkam
addikt
válasz
Tiger.
üzenetére
Youtube centert próbáltad Ff addons, greasemonkey kell hozzá csak! Nálam nincs gond a YT-al!
-
csstriker86
csendes tag
Sziasztok
Volna egy olyan problémám hogy a firefox-ban ( 27.0.1 ) és a chrome-ban is hasonló hiba van és nem tudom mi a probléma egyes honlapok nem jelennek meg rendesen és elég sok a "nem megbízható kapcsolat" és a szöveg néhol elég pixeles de ha kijelölöm utána szép olvasható.
[hiba1]
[hiba2]
[hiba3]
[hiba3]
a gép egy hp probook 4710s( core 2 duo + radeon 4300 M ) win7 ulti 32 bit ( telepítve: java dev toolkit 7.0.450.18 10.45.2.18; java se 7 u45 10.45.2.18; shockwave flash 12.0.0.44; silverlight 5.1.2913.0; adobe flash player 12.0; amd legacy driver 13.9 ) -
kispx
addikt
válasz
bordacs1234
üzenetére
Firefox gomb -> előzmények -> előző munkamenet helyreállítása
-
bordacs1234
csendes tag
Segítség! Firefoxom összeomlott, és nem tudom visszaállítani a nemrég bezárt lapokat, mert nem mentette el, kb 15-20 lap volt megnyitva, csak a címük kellene, a gyorsítótárból, illetve a cache-ből nem tudom visszaolvasni? Fontos lenne"
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Gitáros topic
- Villanyszerelés
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatás
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

KAMI911