Hirdetés
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ja, eszembe jutott még valami, hogy nem biztos hogy az bridge volt, amivel az enyém gyárilag szerelték. szóval ha azért írtad mert 016-ra értetted, amit írtam, akkor én kérek elnézést, rosszul vagy félre érthetően fogalmaztam
mert sajnos a gumi pontos típusára meg márkájára már nem emlékszem. van valahol talán egy hólyagos, cafatokra darálódott hátsó gumis fotóm, talán a mintázata segít. itt az a lényeg az én esetemben, hogy a gyári gumi teljesen alkalmatlan pályázásra. és az olyan, akkoriban teljesen kezdők, mint én is, nagyon megszívhatják, ha valaki nincsen ott mellettük és mondja, hogy figyelj, tegyél arra a motorra rendes gumit, mielőtt felmész.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mert sajnos a gumi pontos típusára meg márkájára már nem emlékszem. van valahol talán egy hólyagos, cafatokra darálódott hátsó gumis fotóm, talán a mintázata segít. itt az a lényeg az én esetemben, hogy a gyári gumi teljesen alkalmatlan pályázásra. és az olyan, akkoriban teljesen kezdők, mint én is, nagyon megszívhatják, ha valaki nincsen ott mellettük és mondja, hogy figyelj, tegyél arra a motorra rendes gumit, mielőtt felmész.